معاون پوتین: به هر حمله‌ای علیه «کالینینگراد» فوری و کوبنده پاسخ می‌دهیم

معاون رئیس جمهور روسیه به تهدیدات ناتو علیه منطقه کالینینگراد این کشور واکنش نشان داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، نیکولای پاتروشف معاون رئیس جمهور روسیه تاکید کرد: پاسخ ما به هر گونه حمله نظامی به کالینینگراد فوری و کوبنده خواهد بود. وی اضافه کرد: این پاسخ با استفاده از تمام ... معاون پوتین: به هر حمله‌ای علیه «کالینینگراد» فوری و کوبنده پاسخ می‌دهیم

ادامه

اروپای مرکزی, بالتیک, جنگ سرد, جهان, روسیه, کالینینگراد, ناتو

رزمایش‌های دریایی روسیه در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه، از آغاز رزمایش‌های بزرگ دریایی خود در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی خبر داد. به گزارش ایسنا، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز رزمایش‌های بزرگ دریایی را با عنوان «طوفان ژوئیه» در مناطقی راهبردی شامل آب‌های اقیانوس آرام و اقیانوس منجمد شمالی و نیز دریای بالتیک و ... رزمایش‌های دریایی روسیه در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی

ادامه

اقیانوس آرام, بالتیک, جهان, خبر, دریای حزر, روسیه

تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

در چارچوب تنش‌های فزاینده ناتو و روسیه آمریکا ۲۵۳ میلیون دلار برای تأسیسات جدید پشتیبانی عملیات هسته‌ای در پایگاه هوایی لیکنهیت انگلیس هزینه می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسئوتنیک؛ بر اساس گزارش بودجه سال مالی ۲۰۲۶ نیروی هوایی آمریکا که اخیراً منتشر شده، ایالات متحده قصد دارد ۲۵۳ میلیون دلار برای دو پروژه ... تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, مکزیک

لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

وزیر امور خارجه روسیه گفت: طرح‌های ضد روسی که در بروکسل، برلین و البته در پاریس و لندن در حال تدوین است، پیام‌های بسیار نگران‌کننده‌ای را به همراه دارد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر امور خارجه موزامبیک – کشوری که در جنوب ... لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

ادامه

آفریقا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, ایتالیا, بلژیک, تانزانیا, تروریسم, جنگ سرد, جهان, رواندا, روسیه, فرانسه, کالینینگراد, کره جنوبی, گزارش, مصر, موزامبیک, نئونازیسم, ناتو

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

هشدار سیا به روسیه درباره عواقب ناشی از «سندروم هاوانا»

ویلیام برنز، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در جریان بازدید از مسکو، در خصوص عواقب ناشی از سندروم هاوانا به مقامات ارشد اطلاعاتی این کشور هشدار داد.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از ان بی سی نیوز، ویلیام برنز، رئیس سیا، در جریان بازدید از مسکو، در خصوص عواقب ناشی از سندروم هاوانا به سرویس‌های اطلاعاتی روسیه هشدار داد.

 

برنز گفت: «اگر روس‌ها پشت حوادث «سندروم هاوانا» باشند که به جاسوسان، دیپلمات‌ها، ماموران اف‌بی‌آی و سایر جاسوسان آمریکا در سراسر جهان آسیب رسانده است، با «عواقب» جدی مواجه خواهند شد.»

 

بر اساس این گزارش، برنز در جریان بازدید از مسکو در ماه جاری، در حالی که با مقامات ارشد سرویس امنیت فدرال و سرویس اطلاعات خارجی آن صحبت می‌کرد، این موضوع را مطرح کرده است.

 

به گفته منابع آگاه، برنز به مقامات روسی گفته است که آسیب رساندن به پرسنل آمریکایی و خانواده‌های آن‌ها، قوانین نانوشته سرویس‌های اطلاعاتی حرفه‌ای را زیر پا می‌گذارد. به گفته وی، اگر مشخص شود که روس‌ها مسئول این اتفاق باشند، عواقب سختی در انتظار آن‌ها خواهد بود.

 

قربانیانی که از سندروم هاوانا رنج می‌برند، شنیدن صدای بلند، احساس فشار در سر، سرگیجه، راه رفتن ناپایدار و اختلالات بینایی را گزارش کرده‌اند. بسیاری می‌گویند که آن‌ها متحمل اثرات ناتوان کننده طولانی مدت شده‌اند.

 

سال ۲۰۱۸ مقامات اطلاعاتی آمریکا، روسیه را متهم به حملات عمدی به دیپلمات‌ها و افسران سیا در خارج از کشور کردند. با این وجود، پس از گذشت سه سال، سازمان‌های جاسوسی شواهد کافی برای مشخص کردن علت یا مقصر این حوادث بهداشتی پیدا نکرده‌اند.

 

گفتنی است، سندروم هاوانا برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ زمانی که ده‌ها دیپلمات در سفارت آمریکا در هاوانا بیمار شدند، برسر زبان‌ها افتاد. این بیماری باعث ایجاد مجموعه‌ای از علائم ازجمله میگرن، سرگیجه و ضعف حافظه می‌شود. پس از آن، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا، کوبا را به انجام حملات صوتی علیه دیپلمات‌های خود متهم کرد.

چین: تحریم‌های آمریکا برای زنجیره‌های تأمین جهانی زیان‌بار هستند

دولت چین تحریم‌های جدید آمریکا را محکوم کرد و ضمن هشدار درباره پیامد آن‌ها برای زنجیره تأمین جهانی اعلام کرد حق اقدام متقابل را محفوظ نگه می‌دارد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

آمریکا نتوانست اروپایی‌ها را درباره قصد روسیه برای حمله به اوکراین متقاعد کند

در حالی‌که به گفته منابع دیپلماتیک، کشورهای اروپایی باور نمی‌کنند مسکو قصد حمله نظامی به اوکراین را داشته باشد، آمریکا درصدد انجام رایزنی‌هایی با شرکای خود در ناتو در رابطه با وضعیت مرزهای روسیه و اوکراین است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, مقاله

دیپلمات روس: هدف آمریکا آغاز جنگ در دریای سیاه است

رئیس هیات مذاکره کننده روسیه در مذاکرات کنترل تسلیحات در وین اعلام کرد که هدف آمریکا، آغاز جنگی کوچک در دریای سیاه است.

ادامه

اتریش, امریکا, امنیتی, اوکراین, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, جهان غرب, حقوق بشر, روسیه, رویارویی نظامی, شرق اروپا, گزارش, ناتو

وزرای دفاع روسیه و چین نقشه راه همکاری نظامی را امضا کردند

وزرای دفاع روسیه و چین در نشست کاری که از طریق یک ویدئو کنفرانس برگزار کرده بودند، با یک نقشه راه همکاری نظامی برای سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵ میلادی موافقت کردند.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش