لوکاشنکو: ایران گواه این است که آمریکا نمی‌تواند چین را شکست دهد

رئیس جمهور بلاروس، گفت که ایران کشوری قدرتمند است و جنگ واشنگتن علیه ایران ضعف آمریکا را نشان داده است. به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، «الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس، با اشاره به جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، گفت که ایران کشوری قدرتمند است و درگیری‌های آنجا ضعف ایالات متحده را نشان ... لوکاشنکو: ایران گواه این است که آمریکا نمی‌تواند چین را شکست دهد

ادامه

آمریکا, ایران, بلاروس, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, سازمان پیمان امنیت جمعی, شرق اروپا

تغییر معادله جنگ با کمک روسیه + فیلم

روسیه همکاری اطلاعاتی و نظامی خود با ایران را گسترش داده و تصاویر ماهواره‌ای و فناوری بهبود‌یافته پهپاد در اختیار ایران قرار داده است تا به هدف‌گیری نیروهای آمریکا در منطقه کمک کند. به گزارش وال اسریت ژورنال: این همکاری با هدف حفظ ایران به‌عنوان شریک نزدیک در خاورمیانه و ادامه جنگی است که برای ... تغییر معادله جنگ با کمک روسیه + فیلم

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, فیلم, مقاله, نظامی

روسیه: در حال کمک به کوبا هستیم و به تأمین نفت کوبا ادامه خواهیم داد

معاون نخست وزیر روسیه در سخنانی اعلام کرد: ما در حال کمک به کوبا هستیم، کار در حال انجام است، اما در حال حاضر نمی‌ خواهم هیچ جزئیاتی را فاش کنم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که مسکو در ... روسیه: در حال کمک به کوبا هستیم و به تأمین نفت کوبا ادامه خواهیم داد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, انرژی, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, کارائیب, کوبا, محاصره اقتصادی

نقشه‌های ترامپ برای کوبا

رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه دولت کوبا در آستانه فروپاشی است، تهدید کرد عملیاتی برای ربودن «میگل دیاز کانل»، رئیس‌جمهور این کشور ترتیب خواهد داد. او با استناد به عملیات موفق در ونزوئلا گفت: چنین ماموریتی برای پنتاگون چندان سخت نخواهد بود. همزمان، وزیر امور خارجه آمریکا در حال ایجاد ارتباط با نوه رائول کاسترو ... نقشه‌های ترامپ برای کوبا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اتحاد شوروی, استراتژیک, ایدئولوژی, جنگ سرد, جهان, چین, دخالت نظامی, دکترین مونروئه, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سوسیالیسم, کارائیب, کوبا, گزارش, ونزوئلا

پوتین تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند

رئیس جمهور روسیه گفت که مسکو تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول می‌داند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین در دیدار با برونو رودریگز پاریلا وزیر امور خارجه کوبا گفت: این یک دوره خاص با تحریم‌های جدید است. شما می‌دانید که ما در این مورد چه احساسی داریم. ما چنین اقداماتی ... پوتین تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, جنگ سرد, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, کارائیب, کوبا, گزارش, مقاله, منافع ملی, ونزوئلا

لاوروف: آمریکا در تلاش برای خراب کردن روابط روسیه و اتحادیه اروپاست

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد واشنگتن قصد دارد بین همکاری مسکو و اتحادیه اروپا در عرصه انرژی شکاف ایجاد کند.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد واشنگتن در تلاش است تا همکاری‌های بین مسکو و اتحادیه اروپا را در عرصه انرژی خراب کند.

 

وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با اعضای انجمن مشاغل اروپایی در این کشور گفت:‌ آمریکا به صراحت می‌گوید که همکاری با روسیه مغایر با منافع امنیت انرژی اروپاست. آن‌ها می‌خواهند بین ما در این زمینه شکاف ایجاد کنند و وابستگی متقابل ما را کم کنند.

 

این دیپلمات ارشد روس در صحبت های خود تاکید کرد: وابستگی اروپا به منابع روسی امری بدیهی است. ما نیز تا حد زیادی به کسانی که گاز را از طریق پروژه نورد استریم خریداری می‌کنند، وابسته هستیم.

 

لاوروف همچنین با اشاره به اینکه واشنگتن فشار‌های شدیدی را بر بروکسل اعمال کرده است، افزود: این اعمال فشارها به ویژه در دولت ترامپ اتفاق افتاد که مستقیما آن‌ها را مجبور به ترک استفاده از خط لوله گاز روسیه کرد و پایانه‌هایی برای دریافت گاز مایع آمریکایی ساخت.

 

همچنین دمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین، امروز ( جمعه) به خبرنگاران گفت: کرملین انتظار دارد نتایج مذاکرات درباره به رسمیت شناختن متقابل گواهی واکسیناسیون کرونا بین روسیه و اتحادیه اروپا به زودی اعلام شود.

 

پسکوف اضافه کرد: ما می‌دانیم که تماس‌ها در این باره در حال انجام است. سوء تفاهم هایی وجود داشت اما برطرف شد بنابراین امیدواریم نتیجه به زودی نمایان شود چرا که مسکو این مذاکرات را بسیار مهم می‌داند و باید رسمی شود. لازم است که سریعتر موانع غیر ضروری برای تردد مردم برداشته شود.

 

کارشناسان حوزه انرژی اعلام کردند انتقال گاز از طریق خط لوله نورد استریم ۲ از روسیه به آلمان از همین ماه میلادی آغاز می‌شود.

 

خط لوله گاز نورد استریم ۲ به طول ۱۲۲۲ کیلومتر از بستر دریای بالتیک قرار است تا پایان امسال ۵.۶ میلیارد متر مکعب گاز را از روسیه به آلمان منتقل کند.

 

این خط لوله گاز علاوه بر صرفه اقتصادی از نظر سیاسی نیز یک موفقیت برای آلمان و روسیه به شمار می‌رود چرا که از زمان طرح ایده چنین خط لوله ای، مخالفت‌ها، فشار‌ها و سرانجام تهدید‌های آمریکا علیه آن آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

 

این خط لوله که برای احداث آن ۱۱ میلیارد دلار هزینه صرف شده است با دور زدن اوکراین به طور مستقیم گاز را به اروپا منتقل می‌کند و ظرفیت انتقال سالانه گاز از طریق این خط لوله به ۵۵ میلیارد متر مکعب خواهد رسید.

واکنش چین به حادثه برای زیردریایی اتمی آمریکا در دریای چین جنوبی

سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) گفت، دولت آمریکا باید جزئیات مربوط به حادثه پیش آمده برای زیردریایی اتمی خود را که در دریای چین جنوبی اتفاق افتاد، منتشر کند.

ادامه

استرالیا, امریکا, انگلستان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

وال‌استریت ژورنال: آمریکا محرمانه نظامیان تایوان را آموزش می‌دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال با استناد به چند مقام دولتی آمریکایی که هویت‌شان فاش نشده می‌گوید گروهی از یگان‌های ویژه ارتش ایالات متحده از یک‌سال پیش به صورت محرمانه نظامیان و نیروی دریایی تایوان را آموزش می‌دهند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تایوان, جهان, چین, حضور نظامی, شرق آسیا, گزارش

برخورد “یک شی‌ ناشناس” به زیردریایی آمریکایی در دریای چین جنوبی

دو تن از مقام‌های نیروی دریایی آمریکایی اعلام کردند که “یک شی ناشناس” به زیردریایی این کشور در دریای چین جنوبی اصابت کرده اما جزئیات آن را به صورت علنی اعلام نکردند.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, خبر, شرق آسیا