رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی گفت، تصمیم برای حمله به عمق خاک روسیه با استفاده از تسلیحات آمریکایی نشاندهنده “تشدید بیسابقه” تنشها است و مانعی برای مذاکرات صلح درباره اوکراین است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از “تاس”, فیکو افزود: «این تشدید بیسابقه تنشها است، تصمیمی که امیدها برای آغاز هر گونه مذاکرات صلح و ... اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین میبرد
کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین گفت که بهروزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی موثر و قدرتمند به مجوز واشنگتن برای حمله با موشکهای دوربرد آمریکایی به روسیه شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وان ایوی مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین در مصاحبه ای با خبرگزاری تاس، تصریح کرد که به روز رسانی دکترین هسته ... کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند
لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا و شی جینپینگ رئیسان جمهوری برزیل و چین از ارتقای مشارکت راهبردی خود در سطح جهانی خبر داده و بر اولویت دادن به صلح بینالمللی تاکید کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا که چهارشنبه میزبان شی بود، گفت: چین و برزیل در دنیایی که گرفتار مناقشههای مسلحانه ... چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند
واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
به دنبال فرمان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه برای گسترش قابلیتهای تسلیحات هستهای این کشور، چین خواستار آرامش و خویشتنداری در مناقشه اوکراین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که تحت شرایط فعلی، تمام طرفین باید آرام بمانند و خویشتنداری ... واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
معرفی فیلم ۱۹۲۱؛ چینیها کمونیسم را به سینماهای آمریکا میرسانند
یکی از جدیدترین فیلمهای سینمایی محصول کشور چین که به مناسبت بزرگداشت صد سالگی حزب کمونیست چین ساخته شده بهزودی در آمریکای شمالی و اروپا اکران میشود.
در روزهای پایانی سال ۲۰۱۹ بود که اخبار شیوع ویروس کرونا در شهر ووهان در چین منتشر شد. در ابتدا، به نظر میرسید این ویروس با رعایت نکات بهداشتی و قرنطینه در کشور چین مدیریت میشود. اما حالا بسیاری از کشورهای جهان درگیر این ویروس کشنده هستند. براساس آمارهای رسمی، تا امروز بیش از ۱۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شدهاند و بیشتر از چهار میلیون نفر جان خود را از دست دادهاند. بنابراین طبیعی است که عوارض این ویروس، تاثیر شگرفی روی صنایع مختلف دنیا داشته باشد. فیلمهای سینمایی و البته سریالهای تلویزیونی، از مهمترین کسب و کارهای جهانی بودند که تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفتند.
چین برنده سینمای کرونایی در سال ۲۰۲۰
در بازار سینما هم همه چیز از چین آغاز شد. شیوع کرونا، تقریبا همهی سینماها و پارکهای سینمایی این کشور را در ماه ژانویه ۲۰۲۰ تعطیل کرد. تعدادی از استودیوهای سینمایی چین هم برای مدتی طولانی تعطیل شدند. کارگردانان چینی از حضور در جشنوارههای فیلم جهانی که در ابتدا شیوع ویروس کرونا آغاز شده بودند هم منع شدند. پس از مدتی، جشنوارههای سینمایی با حضور حداقلی منتقدان و تماشاگران دنبال شد و در نهایت رنگ و بویی مجازی پیدا کرد.
هالیوود اما بیشترین تاثیر را از ویروس کرونا گرفت. در سالهای اخیر، چین به عنوان یکی از درحالرشدترین بازارهای سینمایی جهان سود بسیاری را برای استودیوهای هالیوودی به ارمغان آورده و به همین دلیل در سال گذشته میلادی هم امید بسیاری از استودیوهای آمریکایی به چین بود. اما شیوع کرونا در این کشور همه معادلات را تغییر داد. تحلیلگران اقتصادی باور دارند شیوع ویروس کرونا ضرری فراتر از ۷ میلیارد دلار برای صنعت سینما به همراه داشته و ممکن است این رقم بیشتر شود.
فهرست ۱۰ فیلم پرفروش سال ۲۰۲۰ هم آمار بسیار عجیبی را نشان میدهد. در این فهرست آثاری در رتبههای تکرقمی قرار گرفتهاند که در بهترین حالت میتوانستند تعدادی از محبوبترین فیلمهای سال باشند. اما شیوع ویروس کرونا همه برنامهها را ویران کرد. فیلم «پسران بد تا ابد» با بازی ویل اسمیت که در ماه ژانویه ۲۰۲۰ اکران شد در نهایت با ۲۰۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار فروش در ردیف اول پرفروشترین فیلمهای سال قرار گرفت و در گیشه جهانی نیز پس از فیلم چینی «هشتصد»، رتبه دوم پرفروشترین فیلم سال را به دست آورد.
اگرچه این روزها به لطف واکسیناسیون عمومی شیوع ویروس کرونا در نقاطی از دنیا قابل کنترل شده و سالنهای سینا در کشورهای گوناگونی از جمله ایالات متحده آمریکا فعالیت دوباره خود را آغاز کردهاند اما به نظر میرسد تاثیرگذاری شیوع ویروس کرونا هنوز هم روی بازار بزرگ سینما احساس میشود. حالا که سینماها به حالت عادی بازگشتهاند اما اتفاق عجیبی در حال رخدادن است. بهزودی فیلمی به سالنهای سینما در آمریکا و کشورهای اروپایی اکران میشود که سنخیتی با فرهنگ سیاسی این کشورها ندارد.
فیلمی برای ۱۰۰سالگی حزب کمونیست چین
فیلم «۱۹۲۱» که از مدتی پیش در کشور چین اکران شده به مناسبت ۱۰۰مین سالگرد حاکمیت حزب کمونیست چین ساخته شده است. این فیلم با سرمایهگذاری استودیوی سینمایی هلدینگ تنسنت ساخته شده است. هلدینگی که هواداران بازیهای ویدیویی با استودیوی بازیسازی آن نیز آشنایی دارند. هوانگ جیانکسین و ژنگ داشنگ کارگردانهای فیلم «۱۹۲۱» هستند. این فیلم که اکران آن از مدتی پیش در چین آغاز شده به زودی در سایر کشورهای جهان هم اکران میشود. استودیوی تنسنت پیکچرز که وظیفه ساخت این فیلم را برعهده داشته وظیفه انتشار و اکران آن در نقاط مختلف دنیا را به استودیوی هنگکنگی مدیا ایشیا سپرده است.
شرکت هنگکنگی برای اکران فیلم «۱۹۲۱» در کشورهای گوناگون جهان وارد عمل شده و به نظر میرسد اکران این فیلم بهزودی در کشورهای آمریکا، انگلیس، استرالیا، نیوزلند، سنگاپور و کشورهای خاورمیانه نمایش داده میشود. این فیلم در سایر نقاط دنیا هم روی سرویسهای استریم بومی هر کشور در دسترس قرار میگیرد.
داستان فیلم «۱۹۲۱» درباره چیست؟
فیلم «۱۹۲۱» که به مناسبت ۱۰۰مین سالگرد حاکمیت حزب کمونیست در چین ساخته شده، داستانی کاملا سیاسی دارد که حتی واکنش برخی از منتقدان سیاسی و سینمایی در این کشور را هم به همراه داشته است. این فیلم خلاصهای از تاریخ چین در صد سال اخیر را به نمایش میگذارد و بسیاری از شخصیتهای تاریخی چین کمونیست از جمله رهبر شناختهشده این کشور یعنی مائو را نیز به تماشاگر معرفی میکند. این فیلم که تا امروز معادل بیشتر از ۴۰ میلیون دلار در چین فروش داشته، موفق شده احساسات ملیگرایانه مردم چین را برانگیزد.
سیاست استودیوهای سینمایی چینی که در سالهای اخیر نمایانتر از قبل شده به نظر میرسد با جدیت بیشتری ادامه پیدا میکند. آنها که سال گذشته با فیلم «هشتصد» یکی از پرفروشترین فیلمهای سال در سراسر جهان را اکران کرده بودند، امسال هم با «۱۹۲۱» در تلاش هستند تا آرمانهای سیاسی خود را به مردم جهان معرفی کنند.
یک سوم بانکهای مرکزی جهان به دنبال یوآن چین
نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد، یک سوم بانکهای مرکزی جهان به دنبال این هستند یوآن را به ذخایر ارز خارجی خود اضافه کنند.
امضای توافقنامه بیندولتی میان پکن و قاهره
مصر و چین توافقنامهای برای ایجاد کمیته مشترک همکاری بیندولتی با هدف تقویت روابط در زمینههای مختلف امضا کردند.
درخواست نیم میلیون چینی برای تحقیق درباره یک آزمایشگاه آمریکایی
بیش از نیم میلیون چینی در نامهای اینترنتی به سازمان جهانی بهداشت خواستار تحقیق این سازمان درباره آزمایشگاه آمریکایی «فورت دتریک» شدند.
وابستگی آمریکا به فناوری “ارزان اما کارآمد” چین
روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریتهای تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونههای چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدلهای چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح میدهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.