اسکاتلند خواستار تحریم اسرائیل شد

جان سوینی وزیر اول اسکاتلند در اظهاراتی از کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس خواست تا پارلمان این کشور را برای اعمال تحریم علیه اسرائیل و پایان دادن به فروش سلاح به این رژیم به دلیل جنگ آن علیه فلسطینی‌های نوار غزه فرا بخواند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از الجزیره، سوینی در پیامی در ... اسکاتلند خواستار تحریم اسرائیل شد

ادامه

اسراییل, اسکاتلند, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

افشاگری لاوروف در باره پشت‌پرده تصمیم غرب برای به رسمیت‌ شناختن فلسطین

وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به اظهارات برخی مقامات غربی از جمله رئیس‌جمهور فرانسه درباره تصمیم این کشور برای به رسمیت شناختن فلسطین در اجلاس آینده مجمع عمومی سازمان ملل، خطاب به این کشورها پرسید: اگر دستگاه دیپلماسی شما به این نتیجه رسیده است، چرا دو ماه صبر می‌کنید؟ چرا فوراَ این کار را ... افشاگری لاوروف در باره پشت‌پرده تصمیم غرب برای به رسمیت‌ شناختن فلسطین

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, استرالیا, اسراییل, اسلوونی, انگلیس, اوکراین, ایران, ایرلند, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, سازمان ملل, سوریه, غرب, فرانسه, فلسطین, فنلاند, کانادا, لبنان, مصر, نروژ, نسل‌کشی, نیوزلند

تظاهرات گسترده حامیان فلسطین در پاریس + فیلم

پایتخت فرانسه شاهد تظاهرات گسترده هواداران صلح و در حمایت از فلسطین و همبستگی با نوار غزه بود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، حامیان فلسطین در پاریس، پایتخت فرانسه در حمایت از فلسطینیان و همبستگی با نوار غزه دست به تظاهرات گسترده زدند. تظاهرات‌کنندگان نسل‌کشی و گرسنگی کودکان و ممانعت اسرائیل از ... تظاهرات گسترده حامیان فلسطین در پاریس + فیلم

ادامه

اسراییل, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خبر, صلح, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین, فیلم, همبستگی

دیوان بین‌المللی کیفری تحریم‌های آمریکا را حمله آشکار به استقلال قضایی خود خواند

دیوان بین‌المللی کیفری تحریم‌های جدید آمریکا علیه ۲ قاضی و ۲ دادستان دیگر این نهاد را محکوم کرد و آن را «حمله‌ای آشکار» به استقلال خود خواند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این دیوان چهارشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: این تحریم‌ها حمله‌ای آشکار به استقلال یک نهاد قضایی بی‌طرف است. دیوان ... دیوان بین‌المللی کیفری تحریم‌های آمریکا را حمله آشکار به استقلال قضایی خود خواند

ادامه

آمریکا, اسپانیا, استقلال, اسراییل, افغانستان, ایرلند, ترکیه, جنایات جنگی, جهان, خبر, دیوان داوری لاهه, سنگال, فرانسه, فلسطین, کلمبیا, کوبا, گرسنگی, لیبی, مکزیک, نسل‌کشی

واکنش هیئت وزیران عربستان به رؤیای متوهمانه «اسرائیل بزرگ»

هیئت وزیران عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای اظهارات متوهمانه نخست‌وزیر اسرائیل برای ایجاد آنچه «اسرائیل» بزرگ خوانده است را محکوم کرد. به گزارش ایسنا، هیئت وزیران عربستان سعودی در نشست خود در شهر نئوم، به ریاست «محمد بن سلمان» ولیعهد و نخست‌وزیر این کشور به شدت اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل درباره آنچه «رؤیای اسرائیل ... واکنش هیئت وزیران عربستان به رؤیای متوهمانه «اسرائیل بزرگ»

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, اوکراین, خاورمیانه, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, عربستان, فلسطین

حامیان فلسطین در مقابل کاخ سفید راهپیمایی کردند

۱۵ گروه سیاسی از جمله رهبران یهودی یک گروه ضد صهیونیست و همچنین چهره های سرشناسی چون نماینده فلسطینی الاصل کنگره آمریکا، با تجمع مقابل کاخ سفید، خواستار پایان اشغالگری اسرائیل شدند.

 

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، صدها تن از ساکنان واشنگتن دی سی در اعتراض به اشغال اراضی فلسطین از سوی اسرائیل و اقدام نظامی علیه فلسطینی‌های ساکن غزه و بیت‌المقدس، در حدفاصل وزارت خارجه آمریکا تا کاخ سفید، راهپیمایی کردند.

 

در این راهپیمایی، اتباعی از فلسطین در کنار معترضانی از جنبش جان سیاه پوستان مهم است و رهبران یک گروه یهودی ضد صهیونیست، حضور داشتند.

 

تظاهرات کنندگان با حمل پرچم فلسطین، خواستار قطع حمایت مالی واشنگتن از اسرائیل شده و از وزارت خارجه آمریکا برای بی اعتنایی به خشونت صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین انتقاد کردند.

 

در این تظاهرات که از سوی ۱۵ گروه سیاسی تدارک دیده شده بود، «رشیده طلیب» عضو فلسطینی الاصل کنگره آمریکا نیز حضور داشت.

 

وی با متهم کردن اسرائیل به پاکسازی قومی، به این نکته اشاره کرد که مردمش تنها به جرم اینکه فلسطینی هستند، کشته می‌شوند.

 

طی روزهای گذشته، بیش از ۳۵ فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیدند حال آنکه صدها تن نیز در درگیری با نیروهای اشغالگر فلسطین زخمی شده‌اند.

 

کاخ سفید: به حمایت از اسرائیل متعهدیم

 

سخنگوی کاخ سفید با نادیده گرفتن حق مردم فلسطین به دفاع از خود در برابر حملات متجاوزان صهیونیست، از تداوم حمایت بایدن از امنیت این رژیم سخن گفت!

 

به نقل از هیل، جن ساکی سخنگوی کاخ سفید حملات موشکی نیروهای مقاومت را که در دفاع از مردم مظلوم فلسطین اشغالی و نوار غزه انجام می‌شود، محکوم کرد.

 

وی مدعی شد: حمایت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از امنیت اسرائیل و حق مشروع آن (!) برای دفاع از خود، امری قطعی است و هرگز تغییر نمی‌کند.

 

ساکی در ادامه ادعاهای خود افزود: بایدن روزانه در جریان تحولات در بیت‌المقدس و غزه از جمله ویدئوهای منتشر شده از رگبار راکت‌هایی که تل‌آویو را هدف قرار می‌دهند، قرار می‌گیرد. از هفته گذشته، او به تیمش دستور داده که تعامل فشرده‌ای با مقامات ارشد اسرائیلی و فلسطینی و همچنین سران خاورمیانه داشته باشد. تیم او در حال انتقال پیامی واضح و مداوم درباره تنش‌زدایی است و این تمرکز اصلی ما است.

 

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، شمار تلفات حملات اسرائیل به ۴۳ شهید و ۲۹۶ زخمی افزایش یافته است. در میان شهدا ۱۳ کودک به چشم می‌خورند.

کوبا، آرژانتین و ونزوئلا حملات اسرائیل علیه فلسطین را محکوم کردند

وزارت امور خارجه کوبا حملات بی‌رحمانه اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین را به شدت محکوم کرد. وزیر امور خارجه آرژانتین نیز ضمن ابراز نگرانی از وخیم‌تر شدن درگیری‌ها، توسل به اقدامات زورگویانه علیه غیرنظامیان فلسطینی را مورد انتقاد شدید قرار داد.

ادامه

ارژانتین, اسراییل, امریکای لاتین, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خبر, شیلی, صهیونیسم, فلسطین, کوبا, مکزیک, ونزوئلا

واشنگتن پست: آمریکا در مسئله فلسطین مقصر است

واشنگتن پست در گزارشی با اشاره به حملات اسرائیل به فلسطینی ها در بیت‌المقدس نوشت: این تنها اسرائیل نیست که مانع به ثمر رسیدن آرمان استقلال طلبی فلسطینی‌ها شده بلکه آمریکا هم در این فلاکت چندین دهه‌ای مقصر بوده است.

ادامه

اسراییل, امریکا, امریکای شمالی, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین

موج جدید حملات موشکی به عمق اسرائیل / ۱۵۰ راکت شلیک شد + فیلم

مقاومت فلسطین پس از پایان ضرب الاجلی که به اسرائیل داد، حملات موشکی شدیدی به عمق اسرائیل انجام داد تا جایی که این موشک باران سبب تخلیه کنست و نیز رفتن اسرائیلی‌ها به پناهگاه‌ها شد.

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, ویدیو

بورل: اسرائیل مانع برگزاری انتخابات فلسطینیان در بیت‌المقدس شرقی شد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اسرائیل را عامل اصلی تعویق انتخابات فلسطین در بیت‌المقدس اشغالی دانست و از این مساله ابراز ناخرسندی کرد و گفت: اسرائیل مانع برگزاری انتخابات فلسطینیان در بیت‌المقدس شرقی شد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین