العربی الجدید؛ پیام‌های قاهره برای تل آویو/ مصر آماده برخورد با هر رخدادی است

حضور رئیس جمهور مصر به همراه یک مقام ارشد اروپایی در نزدیکی رفح و اقدامات امنیتی و نظامی قابل توجه قاهره زیر نگاه اسرائیل، حامل پیامهای روشنی برای تل آویو است. به گزارش ایرنا، العربی الجدید امروز چهارشنبه در گزارشی با عنوان «تحرک مصری برای مهار بحران غزه»، نوشت: در ساعات گذشته تحرکات مصر در ... العربی الجدید؛ پیام‌های قاهره برای تل آویو/ مصر آماده برخورد با هر رخدادی است

ادامه

آمریکا, اردن, اروپا, اسراییل, خاورمیانه, فرانسه, فلسطین, مصر

یدیعوت آحارنوت: ترامپ به نتانیاهو دو تا سه هفته فرصت داد تا جنگ غزه را پایان دهد

در حالی که تجاوز نظامی اسرائیل به نوار غزه ادامه دارد، یک رسانه اسرائیلی از افزایش فشار واشنگتن بر تل‌آویو و ضرب‌الاجل رئیس جمهور آمریکا به نخست‌وزیر اسرائیل به منظور پایان دادن به جنگ علیه نوار غزه خبر داده‌اند. به گزارش ایرنا، روزنامه «یدیعوت آحارنوت» امروز پنج‌شنبه به نقل از منابع اسرائیلی بدون ذکر نام ... یدیعوت آحارنوت: ترامپ به نتانیاهو دو تا سه هفته فرصت داد تا جنگ غزه را پایان دهد

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, زنان, سازمان ملل, فلسطین, کودکان

بحران در اسرائیل؛ طومار اعتراضی پرسنل ذخیره نیروی هوایی جنجال‌آفرین شد

انتشار طوماری از سوی گروهی از پرسنل ذخیره نیروی هوایی ارتش اسرائیل که خواستار پایان جنگ علیه نوار غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از این منطقه شده‌اند، باعث جنجال و تنش در درون ارتش و نهادهای سیاسی این رژیم شده است. به گزارش ایرنا، روزنامه اسرائیلی «معاریو» امروز پنجشنبه نوشت که ارتش اسرائیل تحقیقاتی را ... بحران در اسرائیل؛ طومار اعتراضی پرسنل ذخیره نیروی هوایی جنجال‌آفرین شد

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, گزارش

«نشنال اینترست»: آمریکا به فکر فرار از دریای سرخ است

یک مجله غربی به برتری نیروهای مسلح یمن برابر آمریکا در دریای سرخ اذعان کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مجله نشنال اینترست گزارش داد که نیروهای مسلح یمن موفق شدند دست برتر را مقابل آمریکا در دریای سرخ داشته باشند. در این گزارش آمده است، نیروهای یمنی توانسته‌اند نزدیک به ۲ ... «نشنال اینترست»: آمریکا به فکر فرار از دریای سرخ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, جهان, خاورمیانه, خبر, دریای سرخ, یمن

رئیس‌جمهور اندونزی: درگیری تهران و واشنگتن منجر به جنگ جهانی سوم خواهد شد

رئیس‌جمهور اندونزی مدعی شد که درگیری ایران و آمریکا، با دخالت روسیه برای دفاع از تهران به جنگ سوم جهانی منجر خواهد شد. به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، «پرابوو سوبیانتو» رئیس‌جمهور اندونزی وحشت خود از یک درگیری بالقوه میان ایران و آمریکا را ابراز کرد. .به گزارش رسانه‌های اندونزی، پرابوو گفت که جهان ... رئیس‌جمهور اندونزی: درگیری تهران و واشنگتن منجر به جنگ جهانی سوم خواهد شد

ادامه

آمریکا, اندونزی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, روسیه

استقرار گسترده نیرو در اطراف «الباب»/ پاکسازی ۸۰ درصد از صحرا از لوث داعش

استقرار گسترده نیروهای ارتش سوریه در اطراف شهر «الباب» تحت کنترل شبه‌نظامیان ترکیه و پاکسازی هشتاد درصد از صحرای سوریه از لوث تکفیری‌ها و سرقت نفت سوریه توسط شبه‌نظامیان قسد مورد حمایت آمریکا از مهمترین اخبار سوریه است.

 

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا)، منابع محلی سوری طی سه روز گذشته نیروهای زیادی به اطراف شهر «تادف» در اطراف شهر الباب در حومه شمال شرقی حلب، اعزام کرده‌اند.

 

این منابع بیان کردند: اعزام این نیروها نگرانی ارتش ترکیه و شبه‌نظامیان وابسته به آن را به‌دنبال داشته است.

 

منابع در شهر الباب اعلام کردند: ساکنان این شهر خواستار ورود ارتش سوریه و پاکسازی این شهر از نیروهای ترکیه و شبه‌نظامیان وابسته به آنکارا هستند.

 

این منابع ابراز کردند: اوضاع امنیتی الباب در آستانه فروپاشی است و علاوه بر درگیری شبه‌نظامیان برای نفوذ، آنها به ساکنان تعدی می‌کنند و ساکنان توان مقابله با انفجارهایی را که به کشته شدن شمار زیادی از غیرنظامیان منجر شده است ندارند.

 

منابع محلی از اطلاعیه‌های پخش‌شده در این شهر که خواستار دخالت ارتش سوریه برای بیرون راندن اشغالگران ترکیه و شبه‌نظامیان وابسته به آنهاست، خبر دادند و این‌که الباب بخشی از سوریه است.

 

حملات تروریست‌ها به مواضع ارتش سوریه در حومه حماه و ادلب

 

منابع سوری از حملات تروریست‌ها به مواضع ارتش سوریه در «سهل الغاب» در شمال غربی حماه و نیز حومه جنوبی ادلب خبر دادند.

 

این منابع خاطرنشان کردند: ارتش سوریه به این حملات پاسخ داد و مواضع تروریست‌ها را در «سهل الغاب»، «الفطیره» و «سفوهن» و اطراف «الباره» و «فلیفل» در حومه جنوبی ادلب زیر آتش سنگین قرار داد.

 

پاکسازی ۸۰درصد از «البادیه الشرقیه» از لوث داعش

 

«نزار الخضر» رئیس کمیته امنیتی و نظامی در استان دیرالزور و فرمانده لشکر ۱۷ ارتش سوریه اعلام کرد: ارتش سوریه و نیروی هوایی موفق به پاکسازی هشتاد درصد از «البادیه الشرقیه» از لوث داعشی‌ها شدند.

 

وی با اشاره به حملات هوایی گسترده و عملیات جست‌وجوی مداوم ارتش سوریه در منطقه «البادیه» از تلفات و خسارات سنگینی که به تکفیری‌ها وارد شده است، خبر داد.

 

وی که از منطقه عملیاتی که علیه داعش در البادیه در جریان است، سخن می‌گفت، افزود: مواضع داعش در مناطق صحرایی منهدم شده است. ۶ انبار سلاح و مهمات و مراکز لجستیک داعش نابود شده است.

 

رئیس کمیته امنیتی و نظامی دیرالزور درباره اوضاع کلی شرقی و وضعیت راه‌ها، اعلام کرد: می‌توان گفت که حدود ۸۰ درصد البادیه پاکسازی شده و راه‌ها صددرصد امن شده است.

 

وی درباره اینکه آیا امکان غلبه بر همه شبکه‌های داعشی در آینده نزدیک وجود دارد، هم گفت: قطعاً. اشغالگران آمریکایی مانع از تلاش‌های ارتش سوریه برای غلبه بر بازمانده‌های داعش می‌شود. اشغالگران آمریکایی در مناطق تحت اشغال خود از هیچ کمک تسلیحاتی و ارتباطاتی به داعش دریغ نمی‌کنند.

 

وی افزود: پس از عملیات ارتش سوریه برای غلبه بر داعشی‌ها بر شدت حمایت اشغالگران آمریکایی هم افزوده شده است.

 

نزار الخضر تأکید کرد: اشغالگران آمریکایی داعشی‌ها را از زندان‌های الحسکه به صحرا منتقل می‌کنند.

 

یادآور می‌شود که نظامیان آمریکایی در منطقه «التنف» واقع در دورترین نقطه شرقی حمص در مرز سوریه، عراق و اردن حضور دارند و پایگاه غیرقانونی در آن احداث کرده‌اند.

 

۱۳۰ حمله جنگنده‌های روسی به مواضع داعش

 

در حملات جنگنده‌های روسی به مواضع تروریست‌های داعش در مناطق میان استان‌های حمص و دیرالزور در البادیه الشرقیه و در نزدیکی مرز با عراق، داعشی‌ها متحمل تلفات سنگین شدند.

 

منابع سوری از ۱۳۰ حمله هوایی جنگنده‌های روسی طی ۲۴ ساعت گذشته به مواضع تروریست‌ها در مناطق صحرایی در شرق «حمص» و «حماه» و «دیرالزور» و هلاکت ۲۱ داعشی خبر دادند و اینکه نیمی از آنها در شرق دیرالزور به هلاکت رسیده‌اند.

 

این منابع از هلاکت ۷۵۰ داعشی از مارس ۲۰۱۹ تاکنون در «البادیه الشرقیه» خبر دادند.

 

شبه نظامیان آمریکایی منابع سوری را به یغما می‌برند

 

«غسان حلیم خلیل» استاندار الحسکه اعلام کرد: شبه نظامیان قسد به شیوه‌های مختلف و با حمایت آمریکا قریب به ۱۵۰ میلیون دلار در ماه از درآمدهای نفتی سوریه را می‌دزدند.

 

وی افزود: شبه‌نظامیان قسد با حمایت اشغالگران آمریکایی قریب به ۱۴۰ هزار بشکه در روز از میادین نفتی تحت کنترل خود در الحسکه غارت می‌کنند.

 

درباره مقصد این نفت دزدیده‌شده هم استاندار الحسکه گفت: اطلاعات حاکی از انبارهایی در منطقه «طرامیش» در نزدیکی رود دجله در شهر «المالکیه» در حومه الحسکه، حکایت دارد. نفت به‌سمت عراق قاچاق می‌شود.

 

وی افزود: تانکرهای زیادی روزانه از طریق گذرگاه غیرقانونی «المحمودیه» به‌سمت عراق می‌روند.

 

سرتیپ خلیل تأکید کرد: مقادیر دیگر از نفت وارد مناطق تحت کنترل تروریست‌ها می‌شود.

 

یادآور می‌شود که سوریه که در سال ۲۰۱۰ قریب به ۳۶۰ هزار بشکه در روز نفت تولید می‌کند و صادرکننده نفت بود، امروز به‌سبب چنبره انداختن شبه‌نظامیان قسد بر نفت با حمایت آمریکا و ممانعت از فروش نفت سوریه بر اساس قانون «سزار» که هدفش گرسنه نگه‌داشتن ملت سوریه است؛ به واردکننده نفت تبدیل شده است و به‌سبب اقدامات ظالمانه غرب در تأمین آن با دشواری روبه‌رو است.

تدارک تروریست‌ها برای حمله شیمیایی ساختگی در ادلب

نایب رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه (حمیمیم) اعلام کرد که تروریست‌های تکفیری در سوریه قصد دارند با شبیه سازی حمله شیمیایی در این شهر مقامات نظام سوریه را به ارتکاب آن متهم کنند.

ادامه

تروریسم, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه

ساندی تایمز: رفع تحریم‌های ایران در راه است

هفته‌نامه ساندی تایمز روز یکشنبه در گزارشی نوشت که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد تا با آسان کردن تحریم‌ها، برجام را احیا و به مسیر اصلی برگرداند.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, تحریم, جهان, عربستان سعودی, مذاکرات اتمی