کارکنان «ارکان ثالث» و «پیمانی» صنایعِ نفت و گاز خواهان دستمزد و مزایای عادلانه هستند

در شهریورماه سال جاری در نقاط گوناگون کشور از جمله در گچساران، عسلویه، و اهواز، کارکنان “پیمانی” صنایع نفت و گاز تجمع‌های اعتراضی‌ای صنفی برگزار کردند. مهم‌ترین مطالبه‌های این کارکنان عبارتند از: رفع تبعیض در پرداخت‌ دستمزدها و مزایا، اجرای صحیح طرح طبقه‌‌بندی مشاغل، و اجرای سریع و کامل طرح ساماندهی کارکنان دولت. هدف این ... کارکنان «ارکان ثالث» و «پیمانی» صنایعِ نفت و گاز خواهان دستمزد و مزایای عادلانه هستند

ادامه

امنیت شغلی, بازنشستگان, تحلیل, دستمزد, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, فقر, مبارزه طبقاتی, مغیشت, نفتگران, همبستگی

انتقاد رهبران آمریکای لاتین از آمریکا و اسرائیل از تریبون سازمان ملل

هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تریبونی برای مخابره پیام‌های قاطع روسای جمهوری آمریکای لاتین برای انتقاد مستقیم از سیاست خارجی «تمامیت‌خواهانه» آمریکا و تجاوز اسرائیل علیه غزه تبدیل شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روسای جمهوری برزیل، شیلی، کلمبیا و پرو در جریان سخنرانی‌های خود در صحن سازمان ملل متحد، موضوعات مختلفی را ... انتقاد رهبران آمریکای لاتین از آمریکا و اسرائیل از تریبون سازمان ملل

ادامه

آمریکا, آمریکای جنوبی, آمریکای لاتین, اسراییل, اقتصادی, اوکراین, ایدئولوژی, برزیل, پرو, تحریم, تحلیل, جنوب, جهان, زنان, سازمان ملل, شیلی, فقر, فلسطین, کلمبیا, مهاجرت, ناتو, نسل‌کشی

مدارس و دانشگاه‌های خوب برای ثروتمندان/فرزندان طبقه کارگر جا می‌مانند!

نه تنها مدارس بلکه دانشگاه‌های خوب هم فقط برای ثروتمندان است و فقرا راهی برای تغییر مناسبات تلخ زندگی خود ندارند. «مازیار گیلانی‌نژاد» فعال کارگری در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با تاکید بر اینکه کالایی‌سازی آموزش، موجب محرومیت بخش قابل توجهی از فرزندان دهک‌های فرودست از تحصیل شده است؛ گفت: در شرایط فعلی، بسیاری از ... مدارس و دانشگاه‌های خوب برای ثروتمندان/فرزندان طبقه کارگر جا می‌مانند!

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تحلیل, زحمتکشان, طبقه کارگر, فقر, کودکان

درفش صلح بر دوش جنبش جهانی سندیکاهای کارگری!

ما از کار برای ماشین جنگی خودداری می‌کنیم! بیانیهٔ “روز جهانی اقدام سندیکاهای کارگری برای صلح” “روز جهانی اقدام برای صلح” فراخوانی سالانه از سوی “فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری” است. این فراخوان برای مبارزه‌ای که به‌مناسبت سالگرد آغاز جنگ جهانی دوم با حمله آلمان نازی به لهستان، برای یادبود میلیون‌ها قربانی جنایت‌های نازی‌ها و فاشیست‌ها ... درفش صلح بر دوش جنبش جهانی سندیکاهای کارگری!

ادامه

آمریکا, اروپا, استقلال, امپریالیسم, اوکراین, تبعیض‌نژادی, جهان, ٰژئوپلیتیک, سرمایه‌داری, سودان, صلح, طبقه کارگر, غرب آسیا, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فقر, فلسطین, لهستان, مبارزه طبقاتی, مداخله نظامی, ناتو, نازیسم, نسل‌کشی, همبستگی, یمن

رامافوزا: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است

رئیس جمهور آفریقای جنوبی در سخنانی در اجلاس فوق العاده و برخط کشورهای عضو «بریکس» اعلام کرد: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سیریل رامافوزا رئیس جمهور آفریقای جنوبی امروز دوشنبه در اجلاس فوق العاده و برخط کشورهای عضو ... رامافوزا: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است

ادامه

آفریقای جنوبی, اقتصادی, بریکس, تحلیل, جهان, جهان چند قطبی, سازمان تجارت جهانی, فقر

افزایش ۳ میلیون نفری جمعیت فقرا در کشور طی سال ۹۰ تا ۹۷

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: در بازه زمانی ۹۰ تا سال ۹۷ حدود ۳ میلیون نفر بر جمعیت فقرای کشور افزایش یافته است.

 

به گزارش ایسنا؛ البرز حسینی صبح امروز (۱۲ شهریورماه) در سومین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان که مشترک با دومین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر مسئله اشتغال جزو مسائل پراهمیت کشور است که انتظار می‌رود همه دستگاه‌های اجرایی، موقعیت کشور را در نظر گرفته و ساختارهای شفافیت را برای تصمیم‌گیری ایجاد کنند.

 

وی افزود: در دهه اخیر اقتصاد ایران سال‌های خوبی را نمی‌گذراند و از سال ۹۱ تا ۹۸ رشد اقتصادی کشور نزدیک به صفر درصد بود و بر اساس پیش‌بینی مراکز مطالعاتی در سطح کشور، اقتصاد کشور در این دهه ۴.۱ درصد کوچک‌تر می‌شود. با توجه به اینکه با لحاظ رشد جمعیت در این دوره، درآمد سرانه هر ایرانی در پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۶۳ درصد درآمد هر ایرانی در سال ۱۳۹۰ خواهد بود و اوضاع رفاهی خانوار نسبت به قبل بدتر می‌شود.

 

این مسئول ادامه داد: نرخ فقر مطلق در کشور، به معنی تامین نشدن کالری مورد نیاز هر فرد، در سال ۹۷ به میزان ۱۸.۶ درصد جمعیت کشور بوه که نسبت به سال ۹۰ حدود ۳.۵ درصد افزایش یافته است و این نشان از افزایش ۳ میلیون نفری بر جمعیت فقرای کشور است و مسئولان حوزه اشتغال باید با توجه به این موارد، در ایجاد اشتغال و ایجاد زیرساخت‌های اقتصادی حرکت کنند.

 

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وضعیت کسری بودجه حال حاضر کشور، وضعیت خطیری است، تصریح کرد: کل درآمدهای ارزی حاصل از صادرات نفت و گاز کمتر از ۵ میلیارد دلار است که برای تامین کالاهای اساسی کشور حداقل به دو برابر این اعتبار، نیاز است و این مهم نشان از مناسب نبودن وضعیت مدیریت تراز تجاری کشور است.

 

حسینی یادآور شد: پس از بروز بیماری کرونا رکود اقتصادی در همه جهان اتفاق افتاد که در ۹۰ سال گذشته جهان با آن مواجه نشده بود و پیش‌بینی‌ها بر آن است که اقتصاد جهان ۳ درصد کوچک‌تر شود که ایران نیز از این مسئله مستثنی نیست و برای کاهش آسیب پیامدها باید شرایط گردش داخلی ار حیث تامین شغل و درآمد خانوار تغییر یابد.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر در سال ۲۰۲۰ رکود اقتصاد جهانی به همین منوال ادامه پیدا کند، تقاضای صادرات از کشور کمتر شده، هزینه واردات افزایش می‌یابد و تراز قیمت ‌و کسب و کارها تحت فشار قرار می‌گیرد که برای حل این مشکلات باید صادرات به کشورهای همسایه، استفاده از نیروهای جوان و کارمد، بهره‌مندی صحیح از ذخایر عظیم انرژی کشور و … مورد توجه قرار گیرد.

آیا بنیاد مستضعفان برای پس‌گرفتن املاکش از حداد عادل هم حاضر است تیراندازی کند؟ + فیلم

با حکم بنیاد مستضعفان روستای ابوالفضل اهواز قرار است تخریب شود، زیرا بنیاد معتقد است این زمین‌ها توسط سودجویان تصرف شده است. رویداد۲۴ در این یادداشت سوال‌هایی درباره تصمیم بنیاد مستضعفان برای اجرای حکم تخلیه روستا مطرح کرده است.

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, ایران, فقر, گزارش, ویدیو

کاهش ۶۰ درصدی تقاضای خرید پوشاک/ مردم قدرت خرید را از دست داده‌اند

دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران بر این باور است که صنعت نساجی از دیرباز در تار و پود مردم نفوذ داشته و جزو کالا‌های ضروری محسوب می‌شود؛ امروز و فردا عمر کرونا در کشور پایان می‌گیرد، اما باید در نظر داشت که چالش‌های این صنعت سالهاست گریبان تولیدکنندگان را گرفته است.

ادامه

اجتماعی, ایران, حقوق بشر, فقر, گزارش

چگونه خصوصی‌سازی سلامت جامعه وامنیت شغلی پرستاران را تهدید می‌کند! از خواسته‌ها و حقوق پرستاران حمایت کنیم

همزمان با همه‌گیری دوبارهٔ ویروس کرونا در کشورمان بار دیگر روز ۵ مردادماه، پرستاران و سایر نیروهای شرکتی وزارت بهداشت که از آن‌ها به عنوان مبارزان خط مقدم مقابله با بیماری کوید ـ ۱۹ نام برده می‌شود، در اعتراض به نبود امنیت شغلی، دستمزد یک پنجم خط فقر و نیز با خواست رفع تبعیض و ... چگونه خصوصی‌سازی سلامت جامعه وامنیت شغلی پرستاران را تهدید می‌کند! از خواسته‌ها و حقوق پرستاران حمایت کنیم

ادامه

ایران, پرستاری, حقوق بشر, فقر, مقاله