لاگارد: مهاجران و کارگران خارجی به تقویت اقتصاد اروپا کمک کرده‌اند

«کریستین لاگارد» رئیس بانک مرکزی اروپا گفت که مهاجران و کارگران خارجی به کاهش تورم و تقویت اقتصاد اروپا پس از همه‌گیری کرونا کمک کردند. به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، لاگارد شنبه در سخنانی در سمپوزیوم اقتصادی فدرال رزرو آمریکا «افزایش شمار مهاجران خارجی و مشارکت آنها» را عامل کلیدی در رشد اقتصادی ... لاگارد: مهاجران و کارگران خارجی به تقویت اقتصاد اروپا کمک کرده‌اند

ادامه

آلمان, اروپا, اسپانیا, اقتصادی, جهان, کارگری, گزارش, مهاجران

دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

دیوان عالی برزیل در راستای تقویت استقلال حقوقی و اقتصادی این کشور، حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد که مانعی جدی در برابر محدودیت‌های واشنگتن علیه برازیلیا خواهد بود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بخش اسپانیولی تارنمای آرتی، «فلاویو دینو» قاضی دیوان عالی برزیل این حکم ... دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, تحریم, جنگ تجاری, جهان, خبر

تغییر رویکرد سیاست خارجی هند؛ تمجید از پوتین و نزدیک شدن به چین در سایه تنش با آمریکا

هند در سایه تنش‌ها با آمریکا بیش از پیش به روسیه و چین نزدیک شده است، تغییر رویکرد سیاسی این کشور که در سایه افزایش تنش‌ها با آمریکا صورت گرفته از گام جدیدی در سیاست جهانی به سوی چند قطبی‌سازی خبر می‌دهد. به گزارش ایرنا از تارنمای روزنامه استریتس تایمز، دفتر نخست‌وزیر هند اعلام کرد ... تغییر رویکرد سیاست خارجی هند؛ تمجید از پوتین و نزدیک شدن به چین در سایه تنش با آمریکا

ادامه

آمریکا, اقتصادی, اوکراین, جنگ تجاری, جهان, جهان چند قطبی, چین, روسیه, شانگ‌های, گزارش, هندوستان

صندوق ثروت نروژ، سرمایه خود را از ۶ شرکت مرتبط با تل‌آویو خارج‌ کرد

صندوق ثروت ملی نروژ از تصمیم این صندوق برای فروش و خارج‌کردن سرمایه خود از ۶ شرکت مرتبط با اسرائیل خبر داد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رویترز، صندوق ثروت ملی نروژ، که بزرگ‌ترین صندوق ثروت در جهان به شمار می‌رود، اعلام کرد تصمیم گرفته است ۶ شرکت مرتبط با کرانه باختری و غزه ... صندوق ثروت نروژ، سرمایه خود را از ۶ شرکت مرتبط با تل‌آویو خارج‌ کرد

ادامه

اروپای شمالی, اسراییل, اقتصادی, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, نروژ

اسپانیا: همه معاهدات با اسرائیل باید تعلیق شود

معاون نخست وزیر اسپانیا با شرکت در تظاهراتی در حمایت از فلسطین بر ضرورت تعلیق همه معاهدات و توقف تجارت با اسرائیل به منظور مبارزه با «اقتصاد نسل‌کشی» تاکید کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای اینفوبائه، «یولاندا دیاز» معاون دوم نخست وزیر و وزیر کار و اقتصاد اجتماعی اسپانیا در اظهاراتی پیش از ... اسپانیا: همه معاهدات با اسرائیل باید تعلیق شود

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, استراتژی, اقتصادی, جنایات جنگی, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, فلسطین, کشاورزی, گرسنگی, نسل‌کشی

هشدار جدی اتحادیه اروپا به‌آنکارا؛ گفتگو‌ها بر سر مدیترانه پیش نرود تحریم می‌کنیم

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه هشدار داد که در صورت عدم پیشرفت در گفتگوها بر سر بحران شرق مدیترانه تحریم‌هایی جدیدی در انتظار آنکارا خواهد بود.

 

به گزارش یورونیوز؛ بورل در پایان نشست روز جمعه وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در برلین به خبرنگاران گفت: «در صورتی که گفتگوها از جانب ترکیه خوب پیش نرود فهرستی از اقدامات محدود کننده جدید برای بحث و بررسی در اجلاس روز ۲۴ سپتامبر سران اتحادیه اروپا تهیه خواهد شد.»

 

این تهدید اما بلافاصله با واکنش سرد آنکارا همراه شد. حامی آکسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه با تاکید بر این که «توسل اتحادیه اروپا به تهدید برای اعمال تحریم و مجازات کمکی به حل مشکل نمی‌کند»، افزود این رویکرد برعکس کشورش را در راهی که برگزیده «مصمم‌تر» خواهد کرد.

 

تنش‌ها میان آنکارا و آتن بر سر منابع انرژی در بخش‌هایی از آب‌های شرق مدیترانه که ترکیه و یونان هر دو بر آن ادعای مالکیت دارند در هفته گذشته با مانورهای دریایی تدارک دیده شده از سوی دو طرف مناقشه، تشدید شد. از یک سو ناوچه‌های ترکیه که برای پشتیبانی از کشتی‌های اکتشافی و عملیات حفاری در شرق مدیترانه حضور دارند با یک ناو آمریکایی تمرین دریایی برگزار کردند و از سوی دیگر این محل به مکانی برای قدرت‌نمایی مشترک یگان‌های دریایی یونان، قبرس، فرانسه و ایتالیا تبدیل شده است.

 

مداخله ترکیه در جنگ داخلی لیبی و هم چنین حفاری‌های گازی و نفتی در دریای مدیترانه که از سوی بروکسل «غیرمجاز» قلمداد شده پیش‌تر نیز واکنش‌های تهدید آمیز اتحادیه اروپا بر ضد آنکارا را برانگیخته بود. وزرای خارجه اتحادیه اروپا در نشست یک ماه پیش خود در بروکسل نیز به ترکیه هشدار داده و گفته بودند اگر این کشور به رفتارهایش ادامه دهد با تحریم‌های شدید اقتصادی مجازات خواهد شد.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه با طرح تهدیدهای تازه علیه آنکارا درعین حال گفت: «ما برای حل مشکل از طریق گفتگو شانسی جدی قائلیم و از تلاش‌های آلمان به عنوان رئیس دور‌ه‌ای اتحادیه برای یافتن راه‌حل‌هایی برای این بحران استقبال می‌کنیم.»

 

این در حالی است که ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا با توجه به یاس و ناامیدی فزاینده نسبت به رفتار آنکارا به ظاهر بر سر تحریم مقام‌ها و شخصیت‌هایی که با راهنمایی‌های قبرس شناسایی شده و گفته می‌شود که در حفاری‌های اکتشافی در آب‌های مورد ادعای این جزیره نقش داشتند، به توافق دست یافته‌‌اند.

 

جوزپ بورل در پاسخ به سوالی در خصوص نوع «اقدامات محدودکننده» که قرار است در اجلاس سران ۲۴ سپتامبر مورد بررسی قرار گیرد، گفت: «به عنوان مثال یکی از این اقدامات می‌تواند ممنوعیت استفاده از بنادر اتحادیه اروپا و یا توقیف احتمالی کشتی‌های مشارکت کننده در حفاری‌های شرق مدیترانه باشد.»

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین از احتمال تحریم‌ بخش‌هایی از اقتصاد ترکیه به عنوان برخی از اقدامات محدود کننده یاد و تاکید کرد که این اقدامات تنها در صورت به نتیجه نرسیدن گفتگوها با آنکارا بر سر حفاری‌ها بررسی و اعمال خواهد شد.

 

 

ماکرون: به صورت مشروط با ترکیه گفتگو می‌کنیم

 

از سوی دیگر امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه نیز روز جمعه در سخنانی اعلام کرد که کشورش خواهان برقراری دوباره گفتگوهای سازنده با ترکیه است اما این کار مستلزم مقدماتی خواهد بود.

 

ماکرون که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت در این خصوص تصریح کرد: «روشن است که برای آغاز دوباره گفتگوهای اعتماد ساز، به مقدماتی نیاز است.»

 

رئیس جمهوری فرانسه سپس با انتقاد از رویکرد آنکارا گفت: «استراتژی سال‌های اخیر ترکیه تناسبی با راهبرد یک متحد ناتو ندارد.»

 

امانوئل ماکرون سپس با اشاره به بحران شرق مدیترانه که یک سوی آن ترکیه است، یادآور شد: «من مسئولیت کامل آنچه تابستان امسال انجام دادیم را می پذیرم و این اقدامات کاملا با آنچه پیش‌تر گفته شده بود، تناسب داشت.»

 

پاریس اواسط ماه جاری میلادی دو کشتی جنگی و دو جنگنده رافال را برای حمایت از یونان در مناقشه دریایی با ترکیه بر سر منابع هیدروکربن راهی شرق مدیترانه کرد.

 

وزیر خارجه آلمان نیز که کشورش روز جمعه میزبان وزرای خارجه اتحادیه اروپا بود به خبرنگاران گفت که روابط برلین و آنکارا به شدت تحت تاثیر اقدامات ترکیه در شرق مدیترانه قرار گرفته است. این در حالی است که آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان به صراحت از اقدامات ترکیه در مدیترانه انتقاد کرد و گفت که کشورهای عضو اتحادیه اروپا متعهدند تا در این بحران از آتن در برابر آنکارا حمایت کنند.

رویای ۷ میلیون بشکه‌ای عراق و وضعیت میادین مشترکِ با ایرانِ در شرایط تحریم

یک کارشناس اقتصادسیاسی اظهار داشت: خطری از جانب سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌های خارجی در عراق نسبت به امنیت ایران نیست اما اینکه که ما چگونه بتوانیم از تحریم‌ها رها، سرمایه‌های خارجی را جذب و منابع مشترک را برداشت کنیم تا مغبون نشویم، حائز اهمیت است.

ادامه

افغانستان, اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, سوریه, عراق

وزیر خارجه چین در اروپا با هدف مقابله با جنگ سرد آمریکا

سفر «وانگ یی» وزیر خارجه چین به برخی از کشورهای اروپایی در شرایطی صورت گرفته است که آمریکا درحال پیشبرد اقداماتی با ذهنیت جنگ سرد علیه پکن است و تلاش می‌کند صدماتی به وجهه بین‌المللی چین وارد کند.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, ایتالیا, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, فرانسه, هلند

تمرین نظامی ترکیه و آمریکا در شرق مدیترانه و مشارکت ایتالیا و فرانسه در تمرین نظامی یونان و قبرس در مدیترانه

دو ناو نظامی ترکیه در آب‌های شرق مدیترانه به همراه نیروی دریایی آمریکا تمرین‌های نظامی انجام دادند. فرانسه و ایتالیا نیز برای مشارکت در تمرین نظامی مشترک با یونان و قبرس نیروها و تجهیزاتی دریایی به شرق مدیترانه اعزام کردند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایتالیا, ترکیه, جهان, حضور نظامی, خبر, فرانسه, قبرس, ناتو