شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا: جنگ فناوری آمریکا و چین برای دنیا گران تمام می‌شود

شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, دانش, مقاله

وابستگی آمریکا به فناوری “ارزان اما کارآمد” چین

روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریت‌های تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونه‌های چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدل‌های چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح می‌دهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, گزارش

رئیس‌جمهوری کوبا واکسن آبدالا با اثربخشی ۹۲.۲ درصدی را رویدادی افتخارآمیز برای این کشور و دانشمندان آن دانست

به دنبال نتایج بالینی موفقیت‌آمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, کوبا

شایعاتی پیرامون ارتباط شبکه مخابراتی ۵G و کرونا ویروس، سرطان و …

محققان به گمانه زنی‌های مردم درباره ارتباط میان شبکه مخابراتی ۵G و گسترش ویروس کرونا پاسخ دادند.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پنجمین نسل ارتباطات تلفن همراه که آن را ۵G می‌نامند، امروزه در حال گسترش در کشورهاست. این فناوری قابلیت انتقال بسیار سریع داده‌ها را دارد و از همین رو می‌تواند بستر لازم را برای فناوری‌های دیگر مانند استفاده از ماشین خودران و انجام محاسبات پیچیده ریاضی تسهیل کند.

 

به تازگی تئوری توطئه‌ای مطرح شده است مبنی بر اینکه فناوری شبکه تلفن ۵G می‌تواند باعث ایجاد سرطان در افراد یا گسترش شیوع ویروس کرونا در جامعه شود که متخصصان به این شایعات پاسخ می‌دهند.

 

آیا فناوری ۵G می‌تواند باعث گسترش ویروس کرونا در جامعه شود؟

 

یکی از شایعات بی اساسی که در جامعه درباره ویروس کرونا وجود دارد این است که این ویروس می‌تواند از طریق شبکه ۵G منتقل شود. برخی استدلال می‌کنند شبکه مخابراتی ۵G باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود و در نتیجه فرد مستعد ابتلا به کووید ۱۹ خواهد شد!

 

آژانس مدیریت اضطراری فدرال آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما قاطعانه شایعات درباره ارتباط میان شیوع ویروس کرونا و شبکه مخابراتی ۵G را رد می‌کنیم. این شبکه به هیچ عنوان باعث ابتلا به کرونا و یا تضعیف سیستم ایمنی بدن نمی‌شود.

 

از دیرباز مردم نسبت به امواج رادیویی و الکترمغناطیسی بر سلامت خود حساسیت دارند. از ماکروویو تا گوشی‌های تلفن همراه، همواره موضوعی برای ایجاد شایعات در میان مردم بوده است. برای مثال شایعاتی که مردم درباره امواج رادیویی مطرح می‌کنند این است که این امواج باعث ایجاد تومور مغزی، کاهش باروری، سردرد در کودکان و بیماری‌های دیگر می‌شود.

 

با این حال، محققان می‌گویند تاکنون هیچ مطالعاتی ارتباط میان امواج ۵G و ابتلای افراد به بیماری را تایید نکرده است. جدیدترین تحقیقات نشان می‌دهد فناوری ۵G بر سلامت انسان تاثیری ندارد.

 

دانشمندان دانشگاه اورگان آمریکا در این رابطه اعلام کردند براساس تحقیقات ما، امواج ۵G برای سلامت انسان مضر نیست. این امواج کاملاً بی خطر است و تاکنون آسیب پذیری انسان در مقابل آن تایید نشده است.

 

چه امواجی می‌تواند برای انسان مضر باشد؟

 

در واقع امواج از هر منبعی که انرژی داشته باشد منتشر می‌شود. این بدان معناست که حتی یک شی داغ نیز امواجی از سطح خود ساطع می‌کند. با این حال، برخی امواج می‌تواند برای سلامتی انسان مضر باشد.

 

ما امواج را براساس سطح قدرت الکترومغناطیس‌شان دسته بندی می‌کنیم. امواج با طول موج بلند و فرکانس پایین کمترین آسیب را برای بدن دارند، در حالی که امواج با فرکانس بالا و طول موج کوتاه بسیار خطرناک هستند. این طیف به دو دسته یونیزه کننده و غیر یونیزه کننده تقسیم می‌شود. امواج غیر یونیزه کننده به امواج بی خطری مانند امواج رادیویی و مخابراتی اطلاق می‌شود.

 

شبکه مخابراتی فایو جی باعث گسترش ویروس کرونا و ابتلای افراد به سرطان می‌شود؟

امواج یونیزه کننده مانند اشعه ایکس (X)، امواج گاما و پرتو‌های فرابنفش می‌توانند به سلامت افراد لطمه بزنند. انرژی که این امواج دارند می‌تواند باعث متلاشی شدن اتم سلول شود. با از بین رفتن اتم، در روندی که آسیب به دی ان‌ای (DNA) خوانده می‌شود، سلول دچار تغییر کارکرد شده و در نتیجه آن فرد به سرطان دچار می‌شود.

 

به همین دلیل سازمان غذا و داروی آمریکا تاکید دارد افراد نباید بی دلیل عکس‌های سی تی اسکن، ایکس ری و مانند آن را انجام دهند همچنین قرار گرفتن زیاد در معرض نور آفتاب نیز با همین سازو کار باعث ایجاد سرطان پوست در افراد می‌شود.

 

با این حال، امواج مخابراتی و ۵G به دلیل آنکه طول موج بلند و فرکانس پایین دارند، باعث ایجاد سرطان و یا بیماری در افراد نمی‌شوند.

۱۱۰ روز بدون فوت از کرونا؛ چین چگونه بیماران را درمان می‌کند؟

در حالی که گزارش‌ها حاکی از شیوع موج دوم کرونا در چین و سراسر جهان است تجزیه و تحلیل آمارهای این کشور نشان می‌دهد در ۱۱۰ روز گذشته هیچ‌کسی به دلیل ابتلا به کرونا در چین جان خود را از دست نداده است موضوعی که بیانگر یافتن روشی برای درمان بیماران کرونا در چین است.

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا, گزارش

تقابل چین با هژمونی آمریکا در جهان

خیزش چین به ویژه تبدیل این کشور به دومین اقتصاد جهان، هژمونی آمریکا بر نظام جهانی را به طور خودکار به چالش کشیده است از سوی دیگر پکن نیز تلاش کرده است تا سلطه واشنگتن را در حوزه های مختلف به چالش بکشد.

ادامه

اروپا, اسیا, افریقا, اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, دانش, سیاسی, شرق آسیا, مقاله

علاقه‌مندی ۲۰ کشور جهان به واکسن روسیه علیه کرونا

یک مقام مسئول روس با اشاره به اینکه واکسن ضد ویروس کرونای تولید شده در روسیه تاکنون مصونیت صددرصد برای داوطلبان تزریق آن بوجود آورده، از علاقه حداقل ۲۰ کشور جهان به این واکسن خبر داد.

ادامه

جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, روسیه, شرق اروپا