صعود برزیل و مکزیک به گروه ۱۰ اقتصاد برتر جهان تا ۲۰۳۰

پیش‌بینی‌های مختلف نشان می‌دهند نظم اقتصادی جهانی تا سال ۲۰۳۰ دستخوش دگرگونی‌های مهمی خواهد شد و دو کشور برزیل و مکزیک با قرار گرفتن در آستانه یک جهش تاریخی، به گروه ۱۰ اقتصاد برتر جهان خواهند پیوست؛ روندی که نقش این دو قدرت‌ نوظهور را به عنوان بازیگران اصلی در تجارت جهانی تثبیت می‌کند. به ... صعود برزیل و مکزیک به گروه ۱۰ اقتصاد برتر جهان تا ۲۰۳۰

ادامه

آسیا, آمریکای جنوبی, آمریکای شمالی, اقتصادی, برزیل, جهان, چین, ٰژئوپلیتیک, کانادا, کشاورزی, گزارش, مکزیک

اعتراض کارگران پانامایی به توافق اقتصادی-نظامی با آمریکا

خوزه رائول مولینو، رئیس جمهور پاناما، برای دفع فشارهای آمریکا، ماه گذشته موافقت کرد که پرسنل نظامی ایالات متحده اجازه یابند تا در پایگاه‌ تحت کنترل پاناما در کانال مستقر شوند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس۲۴، تعداد قابل توجهی از کارگران و دانشجویان پانامایی به توافق مسئولان کشورشان با آمریکا ... اعتراض کارگران پانامایی به توافق اقتصادی-نظامی با آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای مرکزی, استقلال, اقتصادی, پاناما, جهان, حقوق بشر, خبر, دانشجویی, کارگری

مقام یمنی: ترامپ از ترس جانش آتش‌بس اعلام کرد

یک مقام یمنی تأکید کرد دلیل اینکه آمریکا آتش‌بس اعلام کرد این است که نگران هدف قرار گرفتن دونالد ترامپ طی سفر آتی وی به منطقه است. به گزارش ایسنا، «محمد طاهر انعم» مشاور شورای عالی سیاسی یمن گفت: ترس از هدف قرار گرفتن دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا توسط نیروهای مسلح یمن در سفر ... مقام یمنی: ترامپ از ترس جانش آتش‌بس اعلام کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, امارات, تحریم, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, عربستان سعودی, گزارش, یمن

ویتنام: تعرفه‌های ترامپ تهدیدی برای چرخه جهانی تامین کالا است

نخست وزیر ویتنام که کشورش در هفته‌های اخیر شاهد حضور رهبران چین و ژاپن برای همسویی در سیاست مقابله با تعرفه‌های تجاری آمریکا و ایجاد یک اتحاد و ائتلاف تجاری بوده است، اعلام کرد که تعرفه‌های ایالات متحده تهدیدی برای چرخه تامین جهانی کالاها و بر اقتصاد جهان است. به گزارش ایرنا به نقل از ... ویتنام: تعرفه‌های ترامپ تهدیدی برای چرخه جهانی تامین کالا است

ادامه

آسیای جنوب شرقی, آمریکا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, ژاپن, شرق آسیا, غرب, ویتنام

روسیه در جمع ۴ اقتصاد برتر جهانی

روسیه در سال ۲۰۲۴ با ثبت تولید ناخالص داخلی ۶.۹۴ دلار تریلیون، جایگاه چهارم بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان را حفظ کرد. این کشور از ایالات متحده آمریکا و هند، چین در جمع ۴ اقتصاد برتر جهانی دارد. باشگاه خبرنگاران به نقل از ریانووستی: بر اساس اولین ارزیابی صندوق بین‌المللی پول، تولید ناخالص داخلی روسیه بر اساس ... روسیه در جمع ۴ اقتصاد برتر جهانی

ادامه

آلمان, آمریکا, اقتصادی, اندونزی, انگلیس, برزیل, چین, خبر, روسیه, ژاپن, شرق اروپا, غرب, فرانسه, هندوستان

رئیس انجمن نفرولوژی ایران نسبت به بازی خطرناک با جان بیماران دیالیزی هشدار داد!

رئیس انجمن نفرولوژی ایران، از روند واگذاری بخش های دیالیز دولتی در کشور به شرکت های خصوصی انتقاد کرد و گفت: این موضوع قطعا بازی خطرناکی با جان بیماران است.

 
دکتر محمدرضا گنجی در گفتگو با مهر، با اشاره به اینکه طرح «واگذاری بخش­ های دیالیز دولتی کشور به شرکت ­های خصوصی» از سال ۹۳ مطرح شده است، افزود: بر اساس این طرح، کشور به ۱۰ منطقه و هر منطقه با ۵۰۰ تخت تقسیم شده است.

 

وی توضیح داد: بر اساسا این طرح، به هر شرکت خصوصی از مجموع ۵ شرکت حاضر در فراخوان مشارکت اقتصادی وزارت بهداشت، یک تا سه منطقه واگذار خواهد شد.

 

گنجی با تاکید بر این موضوع که نفس کار واگذاری خدمات دیالیز به بخش خصوصی بنا به سیاست کاهش تصدی ­گری دولت درست است، در عین حال تصریح کرد: بر خلاف ادعای وزارت بهداشت مبنی بر «کاهش هزینه­ ها و افزایش کیفیت» در این طرح، ما معتقدیم با این شیوه حتی اگر هزینه­ ها کاهش یابد، بهای آن را بیماران با کاهش کیفیت خواهند پرداخت.

 

رئیس انجمن نفرولوژی ایران، نسبت به عواقب اجرای عجولانه این طرح هشدار داد و گفت: بهتر است در روند اجرای این طرح بازنگری شود.

 

گنجی با طرح این مطلب که مبادا جان ۲۸ هزار بیمار نیازمند دیالیز در کشور با اجرای این طرح تهدید شود، افزود: به اعتقاد ما طرح واگذاری بخش ­های دیالیز کشور به شرکت­ های خصوصی، با اشکالات زیادی همراه است.

 

وی در ادامه به تشریح این اشکالات پرداخت و گفت: واگذاری چند استان تنها به یک شرکت، باعث ایجاد انحصار در مدیریت بخش ­های دیالیز و از بین رفتن رقابت در ارائه خدمات در کشور می­ شود و در صورت درمان نامناسب بیماران دیالیزی توسط شرکت مورد نظر، روسای دانشگاه و مسئولان بخش­ های دیالیز عملا قادر به لغو قرارداد نخواهند بود. در حالی­ که باید دست دانشگاه­ ها در انتخاب گزینه های مطلوب باز باشد.

 

به گفته گنجی، منطقه­ ای کردن درمان دیالیز در کشور در هیچ کجای جهان سابقه ندارد و نتیجه چنین الگوی نسنجیده ­ای، بروز فاجعه­ ای در حوزه درمان خواهد بود.

 

وی ادامه داد: واگذاری ۱۰۰۰ تخت دیالیز به هر یک از شرکت­ های پذیرفته شده در این طرح که یا اصولا سابقه ­ای در بخش دیالیز ندارند یا در مواردی به زحمت یک بخش دیالیز با ۲۰ تخت راه ­اندازی کرده ­اند، ­ تنها باعث ایجاد مشکلات جدی ناشی از بی ­تجربگی در مدیریت بخش ­های دیالیز و افزایش آمار مرگ و میر بیماران دیالیزی خواهد شد.

 

رئیس انجمن نفرولوژی ایران با بیان این مطلب که شرکت­ های انتخاب شده در این طرح توسط کارشناسان اصلی دیالیز کشور یعنی «متخصصان نفرولوژی» که همیشه بازوی اصلی درمان بیماران بوده ­اند و همچنین «شورای دیالیز وزارت بهداشت» تایید نشده­ اند، افزود: وزارت بهداشت در این زمینه با وجود آمادگی کامل انجمن نفرولوژی ایران در ارائه پیشنهادهای مؤثر، علمی و مبتنی بر تجربه روز دنیا، از بکارگیری نظرات پزشکان نفرولوژیست خودداری کرده است.

 

گنجی تاکید کرد: دیالیز با تعرفه­ های جاری و پرداخت­ های نامناسب بیمه­ ها که بعضا تا یک سال عقب می افتد، عمدتا درآمدزا نبوده و اجرای این طرح می­ تواند باعث شود شرکت ­ها برای درآمدزایی از کیفیت درمان بکاهند تا سودشان تامین شود. و از آنجا که هیچ­گونه نظارت موثری در ارزیابی کیفیت درمان ارائه شده به بیماران صورت نمی­ گیرد، ­ این موضوع قطعا بازی خطرناکی با جان بیماران است.

پولی‌سازی آموزش ضمن خدمت

با روی کار آمدن دولت راست‌گرای یازدهم، سیاست‌های انقباضی و ریاضتی با قالبی جدید و تحت روتوش اعتدال در ادامه منطقی سیاست‌های محمود احمدی‌نژاد در عرصه‌های مختلف بروز و ظهور یافت. این بار حامیان سرمایه روی عرصه آموزش بیشتر تمرکز نمودند. عرصه‌ای که پیش‌ازاین در دوره محمود احمدی‌نژاد مورد هجمه اساسی قرارگرفته بود اما دولت ... پولی‌سازی آموزش ضمن خدمت

ادامه

اقتصادی, ایران, فرهنگ, مقاله

رشد اقتصادی ۶.۵ درصدی چین در سال ۲۰۱۷ میلادی

تازه ترین بررسی های آماری یک مرکز اقتصادی معتبر در چین نشان می دهد که رشد اقتصادی این کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی حدود شش و نیم درصد خواهد بود. بررسی های یاد شده توسط آکادمی علوم اجتماعی چین صورت گرفته و این مرکز در پژوهش های خود نتیجه گرفته است که شاخص تورم در ... رشد اقتصادی ۶.۵ درصدی چین در سال ۲۰۱۷ میلادی

ادامه

اقتصادی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

«ارزان‌سازیِ نیروی کار» و «آزادسازیِ دستمزدها» برای کارفرمایان!

حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم رژیمِ ولایت‌فقیه، در ماه‌های نخستِ زمامداری‌اش و در دیدار با “کریستین لاگارد”، رئیس صندوق بین‌المللی پول، بر “افزایشِ روابط با صندوق بین‌المللی پول” و “گسترشِ روابط با اقتصاد جهانی” تأکید کرد [الجزیره نت، ۷ مهرماه ۱۳۹۲] و حدود یک ماه پس از آن، “تمرکزِ اصلی جلسات” در دیدار هیئت اعزامی ... «ارزان‌سازیِ نیروی کار» و «آزادسازیِ دستمزدها» برای کارفرمایان!

ادامه

اقتصادی, ایران, کارگری, مقاله

فسخ قرارداد “بزرگترین معامله تاریخ بورس ایران”

سازمان خصوصی‌سازی ایران قراردادی را پس از ۷ سال فسخ کرد که رکورد معاملات و واگذاری شرکت‌ها در ایران را شکسته و به یکی از جنجالی‌ترین آنها تبدیل شده بود. طرف قرارداد شرکتی وابسته به سپاه بود.     علی‌اشرف عبدالله پوری حسینی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی ایران، روز سه‌شنبه (۲۳ آذر/ ۱۳ دسامبر) اعلام کرد ... فسخ قرارداد “بزرگترین معامله تاریخ بورس ایران”

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر, فساد