بهرغم اعتصاب و اعتراضهای گسترده و سراسری نفتگران، اعتراضهای بازنشستگان صندوقهای کارگری، کشوری، لشگری، و فولاد، و تجمع اعتراضی گستردۀ بازنشستگان مخابرات در استانهای مختلف در ۷ آبان، و وعده دادن پزشکیان به خامنهای به اجرا کردن “برنامه هفتم توسعه”، دولت پزشکیان به اجرای بهاصطلاح متناسبسازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه ضدمردمی هفتم توسعهٔ رژیم ... یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
دولت «وفاق ملی» و غارت کارگران و زحمتکشان
سیاست توسعهطلبانه دولت جنایتکار اسرائیل بهویژه برای گسترش جنگ در منطقه اوضاع بسیار دشوار و خطرناکی را رقم زده است. این وضعیت بهویژه برای طبقه کارگر و زحمتکشان میهن ما پیکار برای صلح و علیه جنگ و جنگافروزی را به یکی از اولویتهای مبارزهٔ کنونی جنبش کارگری و حرکتهای سندیکایی در دو عرصهٔ صنفی و ... دولت «وفاق ملی» و غارت کارگران و زحمتکشان
فعال کارگری؛ شستا دولتی نیست، نه دولت و نه مدیرانِ دولتنشانده نمیتوانند به نام مولدسازی به کام دولت، بفروشند
براساس ابلاغیه دولت، شستا باید از ۸۰ درصد سهام برخی شرکتها درجهت مولد سازی خارج شود؛ مگر نمیگوییم سازمان تامین اجتماعی به همراه بانک رفاه و شستا متعلق به کارگران است، پس دولتی نیست که ۸۰ درصدش براساس ابلاغیهی دولت واگذارشود! به گزارش خبرنگار ایلنا، در روزهای میانه مردادماه خبری بیرون آمد، خبری که هم ... فعال کارگری؛ شستا دولتی نیست، نه دولت و نه مدیرانِ دولتنشانده نمیتوانند به نام مولدسازی به کام دولت، بفروشند
مبارزه معلمان علیه سیاستهای رژیم ولایت فقیه
دولت بهاصطلاح “وفاق ملی” پزشکیان همان یورش دولت رئیسی به دستمزد و امنیت شغلی آموزگاران را دنبال میکند و مجلس دوازدهم نیز همان وعدههای بیپایه دولت پزشکیان را تکرار میکند. با خط فقر حداقلی ۴۰ میلیون تومان درماه و حقوقهای ۱۲ تا ۱۵ میلیونی آموزگاران رسمی و دستمزدهای حتا ۷ میلیونی معلمان غیررسمی با ساعات ... مبارزه معلمان علیه سیاستهای رژیم ولایت فقیه
تأملی بر گسترده شدن اعتصابهای کارگری: وظایف و اولویتها
تحولهای پرشتاب منطقه با جنگافروزی و اقدامهای تروریستی دولت اسرائیل ابعادی بسیار خطرناک یافتهاند. سایه شوم جنگ دامنهدار منطقهای با پیامدهایی فرامنطقهای هر دم افق سیاسی خاورمیانه را بیشتر تیره میسازد. در این میان سیاستهای نابخردانه و مغایر منافع ملی حکومت جمهوری اسلامی میهن ما را در وضعیتی بهشدت شکننده و نگرانکننده قرار داده است. ... تأملی بر گسترده شدن اعتصابهای کارگری: وظایف و اولویتها
یک بازنشسته؛ به وعدههای دولت هیچ امیدی نیست، وعدههایی که همگی توخالی از آب درآمده
علی اکبر عیوضی با تاکید بر اینکه امیدی به پرداخت بدهیهای دولت به تامین اجتماعی نیست، تاکید کرد که بازنشستگان به سیاستگذاریهای بودجهای دولت اعتراض دارند.
به گزارش ایلنا، پانزدهم اردیبهشت، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در مجلس، گفت: احتمال دارد بدهی دولت به تامین اجتماعی ظرف یک ماه آینده پرداخت شود اما علی اکبر عیوضی میگوید: به وعدههای دولت هیچ امیدی نیست، کارگران و بازنشستگان مجبورند فقط تاسف بخورند بر وعدههایی که همگی توخالی از آب درآمده و تحقق نیافته است.
به گفته عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، دولت به هیچ وجه نگران معیشت کارگران بازنشسته و اوضاع بحرانی سازمان تامین اجتماعی نیست و نمایندگان مجلس نیز به نظر نمیرسد توان آن را داشته باشند که دولت را مجاب کنند که حداقل بخشی از بدهی ۲۶۰ هزار میلیارد تومانی خود به سازمان تامین اجتماعی را بپردازد.
عیوضی ادامه میدهد: دولت نه امسال، نه سال گذشته و نه سالهای پیشتر، بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی را نپرداخته و فقط برای این سازمان، تعهد تراشیده است و اگر اوضاع دو سال دیگر به همین منوال پیش برود، دیگر اثری از سازمان نخواهد بود؛ چراکه تامین اجتماعی به قهقرا میرود.
او با تاکید بر اینکه هنوز تکلیف افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص نیست و علیرغم گذشت بیش از ۴۵ روز از سال جدید، کارگران بازنشسته همچنان سرگردانند، اضافه میکند: بازنشستگان هنوز دستمزد سال قبل را میگیرند؛ تبعیض میان کارگران بازنشسته و بازنشستگان سایر صندوقها ازجمله صندوق کشوری و لشگری، آزاردهنده است؛ مستمری آنها افزایش یافته است و قرار است زیر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دریافتی نداشته باشند اما کارگران بازنشسته هنوز با مستمری زیر ۲ میلیون تومان زندگی میکنند.
او تاکید میکند: کارگران بازنشسته به تصمیمگیریها و سوگیریهای آقای نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه معترض هستند و این اعتراض خود را با صدای بلند اعلام میکنند؛ چراکه سازمان برنامه و بودجه، هم تامین اجتماعی و هم بازنشستگان آن را نادیده گرفته است.
تورم بالای ۴۰ درصد است
عیوضی به گرانیهای اخیر اشاره میکند و میگوید: در شورایعالی کار، دستمزد کارگران را ۲۱ درصد زیاد کردند؛ این رقم افزایش بسیار ناعادلانه است؛ در همین روزهای سپری شده از سال جدید به عینه میبینیم که کرایه تاکسی بین ۲۵ تا ۳۰ درصد گران شده؛ حتی بلیط مترو هم گران شده؛ آمارهای رسمی از تورم ۴۷ درصدی حمل و نقل در ۱۲ ماه منتهی به فروردین امسال خبر میدهند؛ همین یک قلم یعنی حمل و نقل نشان میدهد که افزایش ۲۱ درصدی دستمزد با هیچ معیار عادلانهای همخوانی ندارد؛ از گرانی اقلام خوراکی که دیگر همه مطلع هستند؛ حبوبات که یکی از کالاهای پرمصرف در سفره کارگران و بازنشستگان است، در روزهای اخیر تا صد درصد افزایش قیمت داشته است؛ اینها را باید کنار افزایش ۲۱ درصدی حقوق کارگران قرار دهیم تا وخامت اوضاع مشخص شود.
وی ادامه میدهد: من به عنوان نماینده کارگران بازنشسته از وزرای اقتصادی و از خود رئیسجمهور میپرسم که با یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، چند روز از ماه را میتوانند زندگی کنند؛ اصلاً یک هفته هم میتوانند با این پول سر کنند؟! چطور از بازنشستگان توقع دارند با این درآمدها بسازند و دم نزنند؟!
وی تاکید میکند: مبنای کار در افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی، ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی است که تصریح دارد مستمریها باید به اندازه افزایش هزینهها زیاد شود؛ بنابراین توقع داریم مستمری بازنشستگان را به اندازه افزایش هزینه سبد معیشت زیاد کنند.
مراتب اعتراض خود را به رئیس جمهوری و وزیر رفاه اعلام کنید
رئیس کانون کارگران بازنشسته شهر اصفهان در نامهای از فعالان صنفی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی خواست مراتب اعتراض خود نسبت به تخصیص نیافتن هیچ بودجهای برای اجرای قانون همسانسازی برای بیش از ۳ میلیون کارگر بازنشسته و مستمریبگیر را به رئیس جمهوری و وزیر رفاه اعلام کنند.
خواست بازنشستگان در اجرای همسانسازی اجرا نمیشود مگر اینکه دولت بدهی خود را به تامین اجتماعی بدهد
یک فرد در دوران بازنشستگی ممکن است با مشکلات زیادی روبهرو باشد. بخش مهمی از این مشکلات با افزایش دریافتی افراد بازنشسته به ویژه آنهایی که سالمند هستند، رفع میشود.
بهداشت و درمان رایگان و فراگیر، خواسته اصلی بازنشستگان و کارگران
گروه اتحاد بازنشستگان با صدور بیانیهای بر لزوم ارائه خدمات درمانی رایگان به کم درآمدها تاکید کرد.
چرا باید تصمیمگیری در مورد دستمزد کارگران و همسانسازی بازنشستگان در انتظار فروکش کردن بحران بماند؟!
به نظر می رسد علیرغم تعیین تکلیف بحثهایی مانند افزایش حقوق کارمندان دولت و اعتبار رتبهبندی معلمان، تصمیمگیری در رابطه با بودجه همسانسازی و تعیین افزایش حداقل دستمزد کارگران، «فعلاً» متوقف شده است. آیا این توقف ناگهانی، نگرانکننده است؟!