مجله «آتلانتیک»: حماس همچنان ۲۰ هزار مبارز دارد

یک مقام اسرائیلی با اشاره به شکست تل آویو در از بین بردن حماس اذعان کرد که این جنبش همچنان ۲۰ هزار مبارز آماده در اختیار دارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مجله آمریکایی «آتلانتیک» به نقل از یک مقام اسرائیلی گزارش داد که جنبش مقاومت اسلامی حماس همچنان حدود ۲۰ هزار ... مجله «آتلانتیک»: حماس همچنان ۲۰ هزار مبارز دارد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژی, اسراییل, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, گرسنگی, گزارش, نسل‌کشی

افشاگری البناء از طرح خطرناک آمریکا برای لبنان

روزنامه لبنانی فاش کرد که فرستاده آمریکا در تلاش است تا طرحی را برای ایجاد منطقه‌ای امنیتی و عاری از سکنه در روستاهای مرزی لبنان به سود اسرائیل پیش ببرد؛ طرحی که به گفته منابع دیپلماتیک اروپایی، لبنان را تنها در برابر دو گزینه تسلیم یا رویارویی قرار می‌دهد. به گزارش ایسنا، روزنامه «البناء» نوشت ... افشاگری البناء از طرح خطرناک آمریکا برای لبنان

ادامه

آمریکا, استعمار, اسراییل, جهان, خاورمیانه, سوریه, گزارش, لبنان

اخراج ۱۵ افسر اسرائیلی به دلیل درخواست آتش‌بس در غزه

یک روزنامه اسرائیلی از اخراج ۱۵ افسر نیروی هوایی ارتش اسرائیلی به دلیل امضای طوماری در خصوص پایان دادن به جنگ نوار غزه خبر داد. به گزارش روز جمعه ایرنا، روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارنوت» نوشت که ارتش اسرائیلی ۱۵ افسر نیروی هوایی که درجه یکی از آنها سرتیپی است را به دلیل امضای طوماری در ... اخراج ۱۵ افسر اسرائیلی به دلیل درخواست آتش‌بس در غزه

ادامه

اسراییل, اشغالگری, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

اسکاتلند خواستار تحریم اسرائیل شد

جان سوینی وزیر اول اسکاتلند در اظهاراتی از کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس خواست تا پارلمان این کشور را برای اعمال تحریم علیه اسرائیل و پایان دادن به فروش سلاح به این رژیم به دلیل جنگ آن علیه فلسطینی‌های نوار غزه فرا بخواند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از الجزیره، سوینی در پیامی در ... اسکاتلند خواستار تحریم اسرائیل شد

ادامه

اسراییل, اسکاتلند, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

واکنش هیئت وزیران عربستان به رؤیای متوهمانه «اسرائیل بزرگ»

هیئت وزیران عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای اظهارات متوهمانه نخست‌وزیر اسرائیل برای ایجاد آنچه «اسرائیل» بزرگ خوانده است را محکوم کرد. به گزارش ایسنا، هیئت وزیران عربستان سعودی در نشست خود در شهر نئوم، به ریاست «محمد بن سلمان» ولیعهد و نخست‌وزیر این کشور به شدت اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل درباره آنچه «رؤیای اسرائیل ... واکنش هیئت وزیران عربستان به رؤیای متوهمانه «اسرائیل بزرگ»

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, اوکراین, خاورمیانه, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, عربستان, فلسطین

اذعان پمپئو به ناکارآمدی سامانه پاتریوت آمریکا در عربستان

وزیر خارجه آمریکا به ناکارآمدی سامانه‌های دفاع هوایی ساخت آمریکا در عربستان در دفع حمله پهپادی یمنی‌ها به آرامکو، واکنش نشان داد.

 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا به ناکارآمدی سامانه‌های دفاع هوایی ساخت آمریکا در عربستان در دفع حمله پهپادی یمنی‌ها به آرامکو، واکنش نشان داد.

 

وی در پاسخ به این سئوال که چرا سامانه پاتریوت آمریکا در مقابله با حمله به آرامکو ناکارآمد بود به ذکر جمله‌ای اکتفا کرد.

 

پمپئو گفت: حتی بهترین سامانه‌های دفاعی در دنیا گاهی فشل و ناکام می‌شوند و درست عمل نمی‌کنند.

 

این در حالی است که قبلا رویترز در گزارشی آورده بود: میلیاردها دلار از سوی عربستان برای خرید تجهیزات نظامی از کشورهای غربی که گفته می‌شود برای مقابله با حملات پیشرفته طراحی شده‌اند هزینه می‌شود اما این تجهیزات توانایی مقابله با پهپادهای ارزان قیمت و موشک های کروز را ندارند.

 

در همین رابطه یک کارشناس امنیتی عربستانی که نخواسته نامش فاش شود می‌گوید: سیستم های دفاع هوایی و تسلیحات آمریکایی که ما میلیاردها دلار برای آنها پول داده‌ایم تا از تاسیسات نفتی عربستان دفاع کنند کجا بودند؟ اگر آنها توانسته‌اند با چنین دقتی حملات خود را انجام بدهند این توانایی را نیز دارند که تاسیسات آب شیرین کن و سایر اهداف را نیز هدف قرار بدهند.

 

عبدالباری عطوان تحلیلگر معروف جهان عرب در این باره اعلام کرد: «این حملات یمنی‌ها، شکنندگی سامانه‌های دفاع هوایی سعودی را در محافظت از این تأسیسات مهم نفتی در این کشور برملا کرد همان‌گونه همچنین «طفره رفتن» ایالات متحده در دفاع از همپیمانانش را فاش کرد به‌رغم این‌که از آنها میلیاردها دلار به‌عنوان بهای این دفاع باج می‌گیرد».

مهر

چین و روسیه قعطنامه شورای امنیت برای آتش‌بس در ادلب را وتو کردند

چین و روسیه قطعنامه پیشنهادی در شورای امنیت سازمان ملل را برای آتش‌بس در ادلب که تروریست‌ها همچنان در آن حضور دارند، وتو کردند.

ادامه

المان, بلژیک, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, کویت

روسیه؛ ما امیدواریم که تهران بیشتر از این تعهدات خویش در چارچوب برجام را کاهش ندهد

مقامات سیاسی و پارلمانی روسیه معتقدند که تهدید دونالد ترامپ درباره تشدید دوباره تحریم‌ها علیه ایران، ادامه سیاست غیرسازنده آمریکا در برخورد با تهران است که به هر بهانه‌ای صورت می‌گیرد و در مسکو با چنین اقداماتی کاملاً مخالفند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عراق

سندرز خطاب به پامپئو؛ وظیفه تو حل و فصل مناقشات است

سناتور ارشد حزب دموکرات آمریکا و از نامزدهای این حزب برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به وزیر امور خارجه کشورش یادآوری کرد که وظیفه اصلی او بهره‌گیری از دیپلماسی برای حل مناقشات است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی

اتحادیه اروپا تخلیه شهرک‌های احداث شده در اراضی اشغالی را خواستار شد

اتحادیه اروپا تخلیه تمامی شهرک‌های احداث شده در اراضی اشغالی از مارس سال ۲۰۰۱ و توقف هرگونه شهرک‌سازی اسرائیل در اراضی اشغالی را خواستار شد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین