ارتش اسرائیل برای برخورد با «ناوگان آزادی» آماده می‌شود

ارتش اسرائیل دوشنبه اعلام کرد آماده مجموعه سناریوهایی برای برخورد با «ناوگان آزادی» است. به گزارش ایسنا، ارتش اسرائیل دوشنبه اعلام کرد آماده اجرای سناریوهایی برای برخورد با کشتی «مادلین» است که در راستای «ناوگان آزادی» از ایتالیا برای شکستن محاصره غزه حرکت کرده است. رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد یگان دریایی این رژیم برای ... ارتش اسرائیل برای برخورد با «ناوگان آزادی» آماده می‌شود

ادامه

آلمان, آمریکا, اسراییل, امنیتی, ایتالیا, برزیل, ترکیه, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوئد, فرانسه, فلسطین, کودکان, گرسنگی, نسل‌کشی

پایان دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول

دور دوم مذاکرات مستقیم صلح بین اوکراین و روسیه که روز دوشنبه، با میانجی‌گری ترکیه در استانبول برگزار شد، پایان یافت. به گزارش ایلنا، پایگاه «آکسیوس» به نقل از یک منبع اوکراینی گزارش داد که روسیه در جریان نشست استانبول، «یادداشت صلحی» به اوکراین ارائه کرده است. بر اساس این گزارش، این یادداشت، شامل شروط آتش‌بس و پایان جنگ ... پایان دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول

ادامه

اوکراین, ترکیه, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, صلح

رئیس جمهور شیلی: اسرائیل در حال نسل کشی ساکنان غزه است

گابریل بوریچ رئیس جمهور شیلی در اظهاراتی با بیان اینکه اسرائیل در حال قتل عام و نسل کشی ساکنان غزه است، تاکید کرد که باید از خرید تولیدات صنایع این رژیم خودداری کرد. به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا از شبکه المیادین، بوریچ از کنگره این کشور خواست تا با تصویب قانونی فوری، واردات محصولات تولیدی ... رئیس جمهور شیلی: اسرائیل در حال نسل کشی ساکنان غزه است

ادامه

آمریکای لاتین, اسپانیا, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, شیلی, فلسطین, نسل‌کشی

گرسنگی دادن به یک ملت از جمله کودکان و سالمندان اقدامی غیرانسانی ست

رئیس‌جمهور ایتالیا در اظهاراتی اقدام اسرائیل در گرسنگی دادن به فلسطینیان در غزه را اقدامی غیر انسانی توصیف کرد. به گزارش ایسنا، «سرجیو ماتارلا»، رئیس‌جمهور ایتالیا در جریان سخنرانی خود در مراسمی در کاخ کوئیرینال در رم خطاب به نمایندگان کشورها و سازمان‌های بین‌المللی خاطرنشان کرد اسرا باید اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه ... گرسنگی دادن به یک ملت از جمله کودکان و سالمندان اقدامی غیرانسانی ست

ادامه

اسراییل, اشغالگری, ایتالیا, تحلیل, جهان, حقوق حیوانات, خاورمیانه, زنان, فلسطین, کودکان

همبستگی با فلسطین: اقدام تحسین‌برانگیز ورزشکار ایرلندی در مقابل حریف اسرائیلی

در صحنه‌ای تحسین‌برانگیز از تلفیق ورزش و همبستگی انسانی، بوکسور ایرلندی با شکست دادن رقیب اسرائیلی خود در رقابت‌های رزمی در رم، پرچم فلسطین را بالا برد و با فریاد «فلسطین آزاد» حمایت خود را از مردم مظلوم غزه اعلام کرد. به گزارش ایسنا، منابع رسانه‌ای با انتشار ویدئویی گزارش دادند که مبارزه‌ای میان «پادی ... همبستگی با فلسطین: اقدام تحسین‌برانگیز ورزشکار ایرلندی در مقابل حریف اسرائیلی

ادامه

اسراییل, اشغالگری, ایتالیا, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, همبستگی, ورزشی

عربستان هواداران امارات در عدن را تهدید به استفاده از زور کرد

عربستان سعودی ضمن درخواست برقراری آتش‌‌بس در عدن، دولت مستعفی یمن و تمامی طرف‌های درگیر در این شهر را به نشست فوری در ریاض دعوت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری روسیا الیوم، ساعاتی پس از تسلط شورای انتقالی جنوب (تحت حمایت امارات) بر کاخ ریاست‌جمهوری «المعاشیق» در عدن، ائتلاف عربی تحت رهبری ریاض خواستار توقف فوری درگیری‌ها در این شهر شد.

 

اگرچه درگیری‌های مسلحانه تقریباً متوقف شده و تبادل آتش با تسلط شورای انتقالی جنوب بر کل استان عدن از جمله کاخ ریاست‌جمهوری المعاشیق پایان یافته است، اما ائتلاف سعودی با صدور بیانیه‌ای گفت طرفین باید درگیری‌ها را متوقف کنند زیرا در غیر این صورت ائتلاف به استفاده از زور متوسل خواهد شد.

 

«ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف متجاوز تصریح کرد، فرماندهی مشترک این ائتلاف «از تمامی جریان‌های و تشکل‌های نظامی وابسته به شورای انتقالی جنوب و نیروهای کمربند امنیتی (مورد حمایت امارات) می‌خواهد فوراً به مواضع خود برگردند و از مواضعی، که طی چند روز اخیر بر آنها مسلط شده‌اند، عقب‌نشینی کنند».

 

ائتلاف متجاوز سعودی همچنین شنبه‌شب در پی افزایش درگیری‌ها بین عناصر وابسته به امارات و سعودی، توقف فوری درگیری‌ها در عدن را خواستار شده و تهدید کرده است علیه کسانی که آتش‌بس را نقض کنند از زور و گزینه نظامی استفاده خواهد کرد. این آتش‌بس از ساعت ۱ نیمه‌شب یکشنبه آغاز شده است.

 

این تهدید نظامی سعودی علیه هواداران امارات در عدن در حالی انجام شد که ائتلاف سعودی، صبح امروز در اولین عملیات نظامی خود یکی از مناطقی را که «تهدیدی از جانب جدایی‌طلبان علیه دولت مستعفی یمن در پایتخت موقت آن یعنی در عدن» خواند، بمباران کرد.‎‎

 

در همین حال شورای انتقال جنوبی، امروز ــ یکشنبه ــ پایبندی کامل خود را به آتش‌بس در عدن اعلام کرد.

 

شبکه «العربیه» سعودی به نقل از یک مقام مسئول در ائتلاف، ادعا کرد که نیروهای شورای انتقالی عقب‌نشینی از مواضعی در عدن که روز گذشته بر آنجا مسلط شده‌اند از جمله از مناطق حومه کاخ المعاشیق را آغاز کرده‌اند. این منبع گفت: «ما از گام‌های اولیه شورای انتقالی استقبال و عقب‌نشینی کامل نیروهای آن را رصد می‌کنیم.»

 

از سوی دیگر، خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) نیز به نقل از یک منبع در وزارت خارجه این کشور اعلام کرد، ریاض با نگرانی زیاد تحولات اوضاع در عدن را رصد می‌کند و دولت (مستعفی و فراری) یمن و تمامی طرف‌های درگیر در این شهر را برای برگزاری نشستی فوری در عربستان دعوت می‌کند.

 

این منبع مدعی شد؛ هدف از برگزاری این نشست بررسی اختلافات و مقدم ساختن تعقل و گفت‌وگو و نیز کنار گذاشتن اختلافات و ایجاد اتحاد به‌منظور مقابله با نیروهای انصارالله و دیگر گروه‌های تروریستی برگزار می‌شود.

 

عربستان در حالی آتش‌بس را خواستار شده که کنترل شهر عدن پس از ۴ روز درگیری، عصر دیروز به دست نیروهای وابسته به امارات افتاده و کاخ المعاشیق اکنون در دست شورای انتقالی جنوب یمن (تحت حمایت امارات) است.

 

در همین راستا، وزارت خارجه دولت مستعفی یمن پس از سقوط کاخ المعاشیق به‌دست نیروهای طرفدار امارات، در بیانیه‌ای اعلام کرد که امارات و شورای انتقالی جنوب مسئول تبعات کودتا علیه دولت در عدن هستند.

 

این وزارتخانه از امارات خواست حمایت مادی و پشتیبانی نظامی خود از شورای انتقالی جنوب را فوراً و کاملاً متوقف کند.

 

«محمد الحمیری» وزیر مشاور در امور پارلمان دولت مستعفی یمن نیز در صفحه فیس‌بوک خود به‌طور علنی به امارات متحده عربی حمله کرد و نوشت: «تمام مسئولان در عدن از وزیر کشور گرفته تا مقامات رده‌پایین به من گفته‌اند که دولت با امکانات و سلاح‌های کشور امارات متحده عربی مواجه است. سلاحی که شبه‌نظامیان با آن می‌جنگند سلاح امارات است. پول‌ها، مستشاران نظامی و جنگنده‌ها همه از سوی امارات است. متأسفانه هر خونی که از سوی دو طرف در یمن ریخته می‌شود با حمایت مالی امارات رقم می‌خورد».

 

طبق گزارش برخی رسانه‌های محلی، تعدادی از فرماندهان و نظامیان تحت امر «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن از وی جدا و به نیروهای مسلح مورد حمایت امارات موسوم به نیروهای «شورای انتقالی جنوب» ملحق شده‌اند.

 

در واکنش به تشدید درگیری‌ها در عدن، دولت امارات متحده عربی نگرانی شدید خود را از ادامه درگیری‌های مسلحانه در این شهر اعلام کرده و خواستار آتش‌بس و اجتناب از تنش شده است.

 

«عبدالله بن زاید آل‌نهیان» وزیر خارجه امارات ضمن تأکید بر متمرکز کردن تلاش‌ها به مقابله با آنچه آنها را شبه‌نظامیان کودتا (انصارالله) و دیگر گروه‌های تروریستی خواند، خواستار گفت‌وگوی مسئولانه و جدی به‌منظور پایان دادن به اختلافات و تلاش برای متحد کردن صف در این مرحله حساس شده است.

 

از سوی دیگر، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز نگرانی عمیق خود را درباره درگیری‌های خشونت‌آمیز در عدن اعلام کرده و تمامی طرف‌ها را به پایان دادن به عملیات جنگی فراخوانده است.

 

گوترش در بیانیه‌ای تأکید کرد، درگیری‌ها در یمن تنها از طریق گزینه سیاسی حل‌وفصل می‌شود.

 

تنش نظامی در شهر عدن، از چهارشنبه گذشته و بعد از آن آغاز شد که «هانی بن بریک» نایب‌رئیس «شورای انتقالی جنوب» از نیروهای تحت امر خود خواست به‌سمت کاخ المعاشیق حرکت کرده و آن را تحت سیطره خود درآورند. دولت مستعفی منصور هادی درگیری‌ها در عدن را کودتا خوانده است.
تسنیم

 

سقوط کاخ «المعاشیق» مقر دولت مستعفی یمن به ریاست عبدربه منصور هادی در عدن

یک شهر استراتژیک در جنوب ادلب به دست ارتش سوریه افتاد

در جریان حملات نظامی در استان حلب شش غیرنظامی زخمی شدند و مرکز آشتی روسیه در سوریه اعلام کرد، گروه‌های تروریستی به دنبال گسترش مناطق تحت کنترل خود در ادلب هستند. همچنین ارتش سوریه بر شهر استراتژیک “الهبیط” کنترل یافت.

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه

فرانسه در پی ایجاد ائتلاف اروپایی بدون اتکا به آمریکا است

اسکای نیوز در گزارشی نوشت که در پی تلاش های ناکام آمریکا برای تشکیل ائتلاف دریایی در خلیج فارس که با پاسخ منفی قدرت های غربی مواجه شد، فرانسه خواستار همکاری دیگر کشورها برای ایجاد ائتلاف دریایی تحت امر اروپا بدون اتکا به آمریکا شد.

ادامه

اتحادیه آفریقا, اسپانیا, المان, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, ژاپن, فرانسه

تاکتیک نظامی ارتش سوریه در جنوب ادلب جبهه النصره را غافلگیر کرد

منابع نظامی سوری از تاکتیک های غافلگیر کننده ارتش سوریه در جبهه های جنوب ادلب که تروریست‌های جبهه النصره و همپیاله های آنها را گیج و مبهوت کرده است، خبر دادند.

ادامه

تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه