فضاپیمای ژاپنی از فرود بر روی ماه ناکام ماند

مقامات ژاپنی از ناکام ماندن ماموریت فرود فضاپیمای این کشوربر روی ماه خبر دادند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، تاکیشی هاکامادا رئیس شرکت فضایی ژاپنی Ispace، اعلام کرد که مأموریت فرود فضاپیمای Hakuto-R که با نام Resilience نیز شناخته می‌شود، با شکست مواجه شده است. وی در یک نشست خبری گفت: این ... فضاپیمای ژاپنی از فرود بر روی ماه ناکام ماند

ادامه

آمریکا, جهان, خبر, دانش, ژاپن, شرق آسیا

آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

«آکسیوس»، پایگاه خبری-سیاسی آمریکایی، با استناد به نظرسنجی شرکت آمریکایی «مورنینگ کانسالت» که در ۴۱ کشور انجام شده، گزارش داد محبوبیت جهانی چین طی یک سال گذشته روندی صعودی و باثبات داشته و از ماه مارس امسال با شتابی محسوس همراه شده است. بر اساس این گزارش، تا پایان ماه مه، چین به امتیاز خالص ... آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

ادامه

آفریقا, آمریکا, اقتصادی, ایران, بریکس, جهان, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان, فرانسه, گزارش, معیشت

لی جه‌میونگ، رئیس‌جمهور منتخب کره جنوبی خواستار آغاز گفت‌وگو با کره شمالی جهت دستیابی به نتایج برد-برد شد

روز چهارشنبه ۴ ژوئن به وقت محلی، کمیسیون مدیریت انتخابات مرکزی کره جنوبی طی یک نشست عمومی نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور را تأیید کرد و بر همین اساس، لی جه‌میونگ، نامزد حزب دموکراتیک این کشور، به‌طور رسمی به عنوان رئیس‌جمهور منتخب کره جنوبی معرفی شد. دوره ریاست‌جمهوری لی جه‌میونگ به عنوان بیست و یکمین ... لی جه‌میونگ، رئیس‌جمهور منتخب کره جنوبی خواستار آغاز گفت‌وگو با کره شمالی جهت دستیابی به نتایج برد-برد شد

ادامه

جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

مذاکرات روسیه و چین درباره حل و فصل مناقشه اوکراین

«آندری رودنکو» معاون وزیر امور خارجه روسیه و «لیو بین» دستیار وزیر امور خارجه چین در نشستی در پکن درباره حل و فصل مناقشه اوکراین گفت‌وگو کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، وزارت امور خارجه روسیه پنجشنبه در بیانیه‌ای با اعلام این خبر اعلام کرد: در این دیدار به صورت مفصل درباره فراهم کردن ... مذاکرات روسیه و چین درباره حل و فصل مناقشه اوکراین

ادامه

اوکراین, تعامل استراتژیک, جهان, چین, خبر, روسیه, شانگ‌های, شرق آسیا, شرق اروپا

رویترز: پکن ۲ بمب‌افکن‌ خود را در دریای جنوبی چین مستقر کرد

خبرگزاری رویترز مدعی شد که پکن ۲ فروند از پیشرفته‌ترین بمب‌افکن‌های خود را در دریای جنوبی چین مستقر کرده است. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، تصاویر ماهواره‌ای نشان دادند که پکن ۲ فروند بمب‌افکن پیشرفته اچ -۶( H-۶) را در جزیره «وودی» از مجمع‌الجزایر مورد مناقشه «پاراسل» در دریای جنوبی چین مستقر ... رویترز: پکن ۲ بمب‌افکن‌ خود را در دریای جنوبی چین مستقر کرد

ادامه

آمریکا, تایوان, جهان, چین, خبر, سنگاپور, شرق آسیا, فرانسه, فیلیپین

هواوی دوباره وارد بازار آمریکا شد

با توجه به رایزنی‌های انجام‌شده و ضرر مالی شرکت‌های آمریکایی به سبب قطع همکاری با هواوی، شرکت‌های آمریکایی می‌توانند با اخذ مجوز به تجارت با هواوی ادامه دهند.

 

اعتمادآنلاین| بنابر اعلام هوآوی، پس از کشمکش‌های فراوان مدتی پیش رییس جمهوری آمریکا اعلام کرد که شرکت‌های آمریکایی می‌توانند به همکاری تجاری خود با هوآوی ادامه دهند. در ماه مه سال جاری میلادی وزارت بازرگانی آمریکا به دستور کاخ سفید، شرکت هوآوی را در لیست سیاه قرار داد و تمام شرکت‌های آمریکایی را از ادامه همکاری با این شرکت بزرگ منع کرد. پس از اعلام این موضوع، شرکت گوگل همکاری خود با هوآوی را قطع و ثبت لایسنس برای محصولات جدید هوآوی را متوقف کرد. در این بین شرکت گوگل مهلت کوتاهی را برای عرضه به روزرسانی گوشی‌های هوآوی مشخص و اعلام کرد که گوشی‌های هوشمند جدید هوآوی دیگر نمی‌توانند لایسنس رسمی اندروید را دریافت کنند.

 

اوایل تیر ماه رییس‌جمهوری آمریکا در حاشیه اجلاس G20 گفت که قصد دارد تا تحریم‌های اعمال شده علیه برخی از شرکت‌های چینی مانند هوآوی را لغو کند و از این پس شرکت‌های آمریکایی می‌توانند به تجارت خود با این شرکت را ادامه دهند.

 

در ادامه این موضوع ویلبر راس، وزیر بازرگانی ایالات متحده در مصاحبه‌ای اعلام کرده است که مانعی برای تجارت شرکت‌های آمریکایی با هوآوی وجود ندارد؛ اما این شرکت‌ها برای ادامه تجارت‌های خود باید مجوز ویژه‌ای را به این منظور دریافت کنند. به گفته ویلبر راس شرکت‌های آمریکایی اجازه فروش تجهیزات و فناوری‌های حساس را به هوآوی ندارند.

 

فرآیند اداری صدور مجوزها می‌تواند بین دو تا چهار هفته زمان می‌برد. کارشناسان این اتفاق را نشان‌گر موفقیت دولت چین و شرکت هوآوی در بازگرداندن شرایط عادی تجارت و مقدمه‌ای برای حذف نام هوآوی از لیست تحریم‌های دولت آمریکا می‌دانند.

 

پیش از این نگرانی‌هایی در خصوص ثبت لایسنس اندروید برای گوشی‌های جدید خانواده Huawei Mate 30 وجود داشت؛ اما در حال حاضر با توجه به تغییر سیاست‌های دولت آمریکا، مشکل ثبت لایسنس اندروید برای گوشی‌های هوشمند هوآوی حل شده است.

 

یکی از دلایل اصلی تغییر سیاست‌های آمریکا در خصوص تحریم‌های اعمال شده علیه هوآوی، نارضایتی شرکت‌های فناوری آمریکایی در این خصوص بود؛ زیرا این موضوع ضرر مالی هنگفتی را متوجه این شرکت‌ها می‌کرد.

گشت‌زنی هوایی مشترک چین و روسیه باعث تنش با ژاپن و کره جنوبی شد

روسیه و چین در حالی از اجرای اولین عملیات گشت مشترک هوایی دو کشور خبر دادند که این عملیات باعث افزایش نگرانی و واکنش کره جنوبی و ژاپن از جمله با شلیک صدها تیر اخطار از سوی نیروی هوایی کره جنوبی و بالا گرفتن تنش میان این کشورها شد.

ادامه

چین, خبر, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, کره جنوبی