گروهی از قانونگذاران انگلیسی بر درخواست خود به منظور آنکه لندن در واکنش به تداوم فجایع در نوار غزه فورا مجوزهای صادرات تسلیحات به اسرائیلی را متوقف کند، تاکید کردند. به گزارش ایسنا، این گروه فرا حزبی از قانونگذاران پارلمان انگلیس در مقابل ساختمان این پارلمان در شهر لندن با به نمایش گذاشتن بنری با ... درخواست قانونگذاران انگلیسی برای توقف صادرات تسلیحات به اسرائیل
ضرورت بسیج افکار عمومی و سازماندهی جنبش مردمی برای دفاع از صلح
اکنون حتی برای خوشبینترین حامیان و دلبستگانِ مسعود پزشکیان روشن شده است که پروژۀ “وفاق ملی” چیزی جز توهّم آنان و فریبکاری خامنهای و اعوان و انصارش- پس از شکست “حکومت یکدست” رئیسی- برای لاپوشانی کردن شکاف گستردۀ بین ملت و حکومت نبوده است. در پی ناتوانی و ناکامی دولت رئیسی در بهبود اوضاع اقتصادی-اجتماعی ... ضرورت بسیج افکار عمومی و سازماندهی جنبش مردمی برای دفاع از صلح
گامِ تاریخی و امیدبخشِ «جنبش ۲۱ آذر»
خلق آذربایجان قرنهای متمادی در جنبش رهاییبخش خلقهای ما علیه ستمگران داخلی و خارجی برای دست یافتن به استقلال، آزادی، و حق حاکمیت ملّی همواره نقشی برجسته داشته است. از مبارزهٔ خلق آذربایجان در پیشبُردِ جنبش مشروطیت (۱۲۸۵-۱۲۹۰خورشیدی) گرفته تا برپایی جنبش دموکراتیک آذربایجان بهرهبری شیخ محمد خیابانی علیه استعمار و ارتجاع فئودالی در ایران ... گامِ تاریخی و امیدبخشِ «جنبش ۲۱ آذر»
نامه اعتراضی بیش از پنج هزار کارمند زن درباره تبعیض جنسیتی
اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق و مزایای زنان متاهل کارمند و اعضای هیئت علمی دانشگاهها در قالب امضای نامه سرگشادهای با هشتگ #نهبهتبعیض_جنسیتی منتشر شده است. به گزارش خبرنگار ایلنا، بیش از ۵ هزار نفر از زنان کارمند دولت و اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور در نامهای سرگشاده خطاب به محمدباقر قالیباف (رئیس مجلس ... نامه اعتراضی بیش از پنج هزار کارمند زن درباره تبعیض جنسیتی
کشورِ امن، خانهٔ امن، محل کارِ امن، خشونت علیه زنان را متوقف کنید!
بیست و پنجم نوامبر/ ۵ آذر ماه از سوی سازمان ملل با عنوان “روز بینالمللی منع خشونت علیه زنان” نامگذاری شده است. “فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری” (“wftu”) به مناسبت این روز و با شعار “کشورِ امن، خانهٔ امن، محل کارِ امن- منع خشونت علیه زنان”، خشونت علیه زنان را محکوم کرده و بر این نکته ... کشورِ امن، خانهٔ امن، محل کارِ امن، خشونت علیه زنان را متوقف کنید!
سرنوشت لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت در بنبست!
با گذشت ۵ سال از روزی که لایحه تامین امنیت زنان در دولت روحانی مطرح شد، این لایحه تا به امروز نه تنها هیچ توفیقی نداشته، بلکه روز به روز بیش از گذشته از ماهیت وجودیاش فاصله میگیرد.
خیلیها تصور می کردند حادثه اسیدپاشی اصفهان که یک سال بعد از مطرح شدن این لایحه رخ داد بتواند عاملی تاثیرگذار بر رسیدن لایحه به صحن مجلس باشد اما این اتفاق نیفتاد.
حالا هم با وجود اینکه ۴۰ بند از لایحه حذف شده است، غلامحسین اژهای سخنگوی قوه قضائیه میگوید باید اصلاحات دیگری هم روی آن انجام شود.
مجازاتگر بودن و همچنین تضعیف بنیان خانواده جزو موارد اساسی نقد لایحه است. موردی که شیما قوشه فعال حقوق زنان و وکیل دادگستری هم آن را قبول دارد اما میگوید با این ایراد نباید کل لایحه را زیر سوال برد.
خشونت در بستر زناشویی و تامین امنیت برای شهود از مواردی بود که این لایحه به آن پرداخت و توفیقی بزرگ در تاریخ قانون گذاری ایران محسوب میشود. آن هم در شرایطی که به اعتقاد عدهای قانون گذاری همواره رویکردی مردسالارنه داشته است.
به همین دلیل هم حالا پرسش فعالان حوزه زنان اینجاست که آیا آزار و اذیت زنان در مکانهای عمومی، خشونت خانگی، خشونت در مکانهای خصوصی، برابری و هزاران فاکتور دیگر که پیششرطهای مهم تامین امنیت زنان بودهاند اصلا در این لایحه وجود دارد؟ آیا نهادی موظف است که این مفاهیم جدید را در مراکز آموزشی به دختران و پسران آموزش دهد؟ آیا نگاه مردسالارانه بسیاری از تصمیمگیرندگان کشور، جایی برای تنفس دوباره زنان خواهد داد؟
با این وجود دیدهها و شنیدهها نشان میدهد لایحه تامین امنیت زنان در بنبستی گیر کرده که رهایی از آن به اما و اگرهای زیادی وابسته است. آن هم در شرایطی که حذف بسیاری از بندها سرنوشت این لایحه را با تردید جدی مواجه کرده است
اعتمادآنلاین|
زنجیره ۶۲۰ کیلومتری صدها هزار زن در هند، برای لغو قانون زنستیزانه
صدها هزار زن هندی با تشکیل یک زنجیره انسانی بزرگ حمایت خود از لغو یک قانون تبعیضآمیز جنسیتی در این کشور را اعلام کردند.
بهدنبال اتوبوس دانشجویان، اینبار مینیبوس حامل زنان کارگرِ بدون هیچگونه پشتوانه حمایتی، واژگون و ۱۵ مصدوم برجای گذاشت
این حادثه شامگاه چهارشنبه در جاده گلوگاه – نوکنده رخ داد و ۱۴ سرنشین آن که تمامی زنان کارگر روزمزد بودند به همراه راننده روانه بیمارستان شدند.
ابراز نگرانی از وضعیت ناشی از ضرب و شتم اسماعیل بخشی و سپیده قلیان و خواست آزادی فوری و بیقید وشرط آنان
سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه ضمن محکوم کردن شدید شرایط جسمی و روحی ایجاد شده برای اسماعیل بخشی و سپیده قلیان، خواهان آزادی فوری و بیقید وشرط آنان شدند.
هنگامه شهیدی به ۱۲ سال و ۹ ماه حبس محکوم شد
مصطفی ترک همدانی در گفتوگو با ایسنا، گفت: این رای امروز به من ابلاغ شد و موکلم از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۱۲ سال و ۹ ماه حبس محکوم شده است.