دا سیلوا: از حق مردم ونزوئلا برای تعیین سرنوشت خود دفاع می‌کنیم

رئیس‌جمهور برزیل در سخنانی اعلام کرد: ما از حق مردم ونزوئلا برای تعیین سرنوشت خود دفاع می‌کنیم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا رئیس‌جمهور برزیل در سخنرانی ضمن انتقاد از تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب، خواستار احترام به حاکمیت ونزوئلا شد. رئیس‌جمهور برزیل گفت: دونالد ترامپ، ... دا سیلوا: از حق مردم ونزوئلا برای تعیین سرنوشت خود دفاع می‌کنیم

ادامه

آمریکا, آمریکای جنوبی, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, برزیل, تحلیل, جهان, کوبا, ونزوئلا

رشد صادرات گاز روسیه پس از کاهش مقطعی ناشی از اقدام اروپا

رئیس‌جمهور روسیه در واکنش به تلاش غرب برای جلوگیری کردن از خرید نفت این کشور در بازارهای بین‌المللی گفت: غرب با اقدامات خود، روابط انرژی در جهان را با اختلالی مصنوعی روبرو کرده است. ولادیمیر پوتین پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ در نشست عمومی هشتمین مجمع بین‌المللی «هفته انرژی روسیه» در مسکو افزود:‌ پیش از این، ... رشد صادرات گاز روسیه پس از کاهش مقطعی ناشی از اقدام اروپا

ادامه

آسیا-اقیانوسیه, آفریقا, آلمان, آمریکای لاتین, اروپا, ایران, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, غرب, گزارش

سیا در ونزوئلا؛ واشنگتن عملیات مخفیانه منطقه‌ای خود را چگونه اجرا می‌کند؟

واشنگتن تصمیم گرفت سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را برای انجام عملیات مخفی در خاک ونزوئلا مامور کند؛ اقدامی که نشان‌دهنده بازتعریف حضور نظامی و اطلاعاتی واشنگتن در آمریکای لاتین و تهدید مستقیم علیه حاکمیت ملی ونزوئلا است. به گزارش ایلنا به نقل از ارم‌نیوز، دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تصمیم گرفت اجرای عملیات مخفی ... سیا در ونزوئلا؛ واشنگتن عملیات مخفیانه منطقه‌ای خود را چگونه اجرا می‌کند؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, امنیتی, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, ٰژئوپلیتیک, گزارش, ونزوئلا

سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند

سناتورهای آمریکایی قطعنامه را برای جلوگیری از حمله ایالات متحده آمریکا به ونزوئلا ارائه می دهند تا مانع هر گونه حمله دولت دونالد ترامپ به آن کشور بدون مجوز کنگره شوند. به گزارش روز جمعه ایرنا، سناتور دموکرات «تیم کین» به همراه «آدام شیف» سناتور دموکرات از ایالت کالیفرنیا و «رند پال» سناتور جمهوری‌خواه از ... سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, استعمار, استقلال, جهان, خبر, کارائیب, ونزوئلا

کوبا هدف از عملیات مخفی سازمان سیا علیه ونزوئلا را فاش کرد

وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد: هدف از عملیات مخفی سیا، سرنگونی رئیس جمهور مشروع مادورو و انقلاب بولیواری و نیز تصرف منابع انرژی ونزوئلا است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، برونو رودریگز وزیر امور خارجه کوبا امروز جمعه از عملیات مخفی سیا علیه ونزوئلا انتقاد کرد. وزیر امور خارجه کوبا ... کوبا هدف از عملیات مخفی سازمان سیا علیه ونزوئلا را فاش کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, تحلیل, جهان, کوبا, ونزوئلا

آغاز کار رئیس‌جمهوری جدید چپ‌گرای مکزیک و چالش‌های پیش رو

« آندرس مانوئل لوپز اُوبرادور» چپ گرا در حالی روز گذشته به عنوان رئیس جمهوری جدید مکزیک سوگند یاد کرد که وعده داده با یکسری چالش ها در کشورش از جمله فساد مالی، بی عدالتی، فقر و خشونت گسترده به طور جدی مقابله کند تا ازنگاه وی ‘مکزیک دوباره متولد شود’.

 

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت : اُوبرادور قول داده به طور جدی با ‘نخبگان غارتگر و طمع کار’ در این کشوری که با چالش هایی همچون فساد مالی، فقر مستمر و خشونت گروههای تبهکار دست و پنجه نرم می کند، مقابله کند.

 

اوبرادور ۶۵ ساله که برای حضور در مراسم سوگند در پارلمان مکزیک حضور داشت، طی سخنانی وعده داد تا تغییرات چشمگیری در این کشور اعمال کند تا مکزیک دوباره متولد شود و از این طریق به میراث فاجعه بار دهه ها دولت های نئولیبرال این کشور پایان داده شود.

 

رئیس جمهوری جدید مکزیک افزود: دولت دیگر کمیته ای در خدمت ‘اقلیت طمع کار و غارتگر’ نخواهد بود. دولت مکزیک دیگر یک نهاد هموار کننده غارت ها در این کشور نخواهد بود.

 

اوبرادور سپس در جمع حامیانش در پایتخت مکزیک حضور یافت و قول داد به بی عدالتی ها پایان دهد.

 

رئیس جمهوری جدید مکزیک در حالی سوگند یاد کرد که یکی از چالش های اصلی وی مدیریت روابط با آمریکا پس از تنش های اخیر دو کشور در مورد عبور مهاجران از مکزیک به خاک امریکا خواهد بود. اوبرادور بارها اعلام کرده بود که به دنبال حل و فصل این چالش از طریق توافق با دونالد ترامپ و همچنین مقامات کانادا است.

 

چالش دیگر رئیس جمهوری جدید مکزیک اطمینان دادن به تجار و فعالان اقتصادی این کشور به دنبال نگرانی ها از یکسری سیاست های دولت جدید وی خواهد بود.

 

اوبرادور اعلام کرده که سرمایه گذاری در این کشور با جمعیت ۱۳۰ میلیونی مشکلی نخواهد داشت و قول داده به استقلال بانک مرکزی این کشور احترام بگذارد.

 

اوبرادور چپ گرا همچنین وعده داده پرداختی های بیشتری برای طبقه فقیر در این کشور درنظر خواهد گرفت و به هیچ وجه تحمل فساد مالی را در دولتش نخواهد داشت.

 

چالش جدی دیگری که دولت اوبرادور به ارث می برد، سطح خشونت گسترده در سراسر مکزیک خواهد بود. در سال ۲۰۱۷ آمار بیش از ۲۵ هزار مورد قتل در مکزیک ثبت شده است که بیش از ۱۰ هزار مورد از ان بین ژوئیه تا اکتبر سال گذشته ثبت شد.

 

رئیس جمهوری مکزیک همچنین پیش از این گفته بود که دولتش به دنبال خودکفایی در صنعت نفت است. وی تاکید دارد که دولتش در راستای پایان واردات سوخت گام برمی دارد و این طرح در دوره اول سه ساله ریاست جمهوری اش اجرایی خواهد شد.

 

رئیس جمهوری مکزیک تصریح کرده از جمله اولویت های کاری دولتش تولید حجم زیاد نفت خام در داخل این کشور خواهد بود که سالهاست روند کاهشی داشته است. تولید نفت خام مکزیک در پنج ماه سال جاری میلادی به طور میانگین حدود ۱.۹ میلیون بشکه در روز بوده که در مقایسه با تولید ۳.۴ میلیون بشکه روزانه در سال ۲۰۰۴ (۱۳۸۳) یا ۲.۵ میلیون بشکه روزانه در سال ۲۰۱۳ (۱۳۹۲) کاهش چشمگیری داشته است.

ایرنا

روسای جمهوری چین و روسیه بر توسعه روابط دو جانبه تاکید کردند

‘شی جین پینگ’ و ‘ ولادیمیر پوتین’ روسای جمهوری چین و روسیه جمعه شب (به وقت محلی) در حاشیه نشست سران گروه بیست در آرژانتین با یکدیگر دیدار و بر توسعه روابط دو جانبه تاکید کردند.

ادامه

ارژانتین, امریکای لاتین, جهان, چین, خبر, روسیه

بیانیه پایانی نشست سران گروه بریکس در آرژانتین

رهبران کشورهای عضو گروه بریکس (روسیه، برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی) در بیانیه پایانی نشست خود، بر ضرورت مقابله با اقدامات محدودکننده یک‌جانبه و متحد شدن در مبارزه با تروریسم تأکید کردند.

ادامه

ارژانتین, افریقای جنوبی, امریکای لاتین, برزیل, جهان, چین, خبر, روسیه, هندوستان

رسانه کوبایی: آرژانتینی‌ها علیه سیاست‌های اقتصادی جهان اعتراض کردند

خبرگزاری کوبایی پرنسالاتینا در گزارشی نوشت: صدها عضو سازمان های اجتماعی در شهر بوئنوس آیرس علیه برگزاری نشست گروه ۲۰ در این شهر تظاهرات کردند و اعتراض خود را با شعارهایی علیه سیاستهای اقتصادی قدرتهای جهان نشان دادند.

ادامه

ارژانتین, امریکای لاتین, جهان, خبر

بن سلمان به جای هتل در سفارت عربستان در آرژانتین پناه گرفت

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان پس از دریافت مشاوره‌هایی از تیم امنیتی خود و مقامات آرژانتین درباره احتمال وجود اعتراض‌ها در هتل فورسیزن، تصمیم گرفت از اقامت در این هتل چند ستاره صرف نظر کرده و در سفارت کشورش اقامت داشته باشد.

ادامه

ارژانتین, امریکای لاتین, جهان, خبر, عربستان سعودی, قضایی