هند پول نفت ایران را به یوان می‌دهد

بنابر اعلام رسانه انگلیسی، پالایشگاه‌های هندی در حال تسویه حساب برای محموله‌های نفت ایران هستند که تحت معافیت موقت از تحریم‌های آمریکا خریداری شده‌اند و این کار را با استفاده از یوان چین از طریق بانک ICICI مستقر در بمبئی (ICBK. NS) انجام می‌دهند. رسانه انگلیسی رویترز نوشت که پالایشگاه‌های هندی که پس از ۷ ... هند پول نفت ایران را به یوان می‌دهد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, ایران, تحریم, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, گزارش

پنتاگون: سناریوهای احتمالی درباره کوبا را بررسی می‌کنیم

همزمان با افزایش لحن تهدیدآمیز واشنگتن، وزارت جنگ آمریکا از بررسی گزینه‌های مختلف درباره کوبا خبر داده است؛ تحولی که می‌تواند نشانه گسترش دامنه سیاست جنگ طلبانه آمریکا به جبهه‌ای جدید باشد. به گزارش ایسنا؛ طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پنتاگون در پاسخ به گزارش‌های منتشرشده تأکید کرد که وارد گمانه‌زنی درباره سناریوهای فرضی نمی‌شود، اما ... پنتاگون: سناریوهای احتمالی درباره کوبا را بررسی می‌کنیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, امنیت ملی, ایران, تجاوز نظامی, تحریم, جهان, کارائیب, گزارش

ترامپ: آتش‌بس برقرار است ولی ایران نباید نفت بفروشد/ محاصره دریایی بنادر ایرانی از ساعت ۱۷:۳۰ امروز

فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کردند که در اجرای فرمان رئیس‌جمهور، از ساعت ۱۰ صبح روز ۱۳ آوریل به وقت شرق آمریکا [دوشنبه ۱۷:۳۰ عصر به وقت ایران]، محاصره دریایی همه تردد‌های ورودی و خروجی به بنادر ایران را آغاز خواهند کرد. فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرده است: در محاصره بنادر ایران مانع حرکت ... ترامپ: آتش‌بس برقرار است ولی ایران نباید نفت بفروشد/ محاصره دریایی بنادر ایرانی از ساعت ۱۷:۳۰ امروز

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انرژی, ایران, تحریم, تنگه هرمز, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, محاصره دریایی

خفه ‌ساختنِ چین هدفِ بلندمدتِ جنگ آمریکا علیه ایران است

در جنگ علیه ایران زاویه‌ای هست که مجریانِ شبکه‌های خبری تلویزیونی، ژنرال‌هایی بازنشسته‌ که به مفسران رسانه‌ای تبدیل شده‌اند، و روزنامه‌هایی وابسته به شرکت‌های بزرگ، اگر هم به آن بپردازند از کنارش فقط می‌گذرند. آنان [مجریان خبری، مفسران رسانه‌ای، و روزنامه‌های وابسته] بیش‌تر به بازگویی تفسیرهایی می‌پردازند که پی‌درپی از سوی پیت هگست، وزیر جنگ، ... خفه ‌ساختنِ چین هدفِ بلندمدتِ جنگ آمریکا علیه ایران است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, انرژی, ایران, برزیل, برنامه هسته‌ای, تحریم, جهان, چین, شرق آسیا, فقر, نیم کره غربی, ونزوئلا

شکست روایت واشنگتن؛ ایران عقب ننشست، معادلات تغییر کرد

مواضع متناقض آمریکا، سردرگمی واشنگتن در مدیریت جنگ با ایران را آشکار می‌کند؛ در حالی که تهدیدها افزایش یافته، پاسخ ایران همچنان قاطع و غیرقابل پیش‌بینی است. به گزارش ایلنا به نقل از الاخبار، نشانه‌های متناقض از سوی آمریکا نشان‌دهنده سردرگمی در مدیریت جنگ علیه ایران است. در حالی که دولت ترامپ به ایجاد تصویر ... شکست روایت واشنگتن؛ ایران عقب ننشست، معادلات تغییر کرد

ادامه

آمریکا, استراتژیک, ایران, پاکستان, تخریب, جنگ, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس

شرکت معروف بیمه “مونیخ ری” به فعالیت خود در ایران پایان داد

به دلیل دور جدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران شرکت بیمه “مونیخ ری” به فعالیت خود در ایران خاتمه داد. این شرکت با “بیمه سامان” در بخش‌های اتکایی، انتقال فناوری و انتقال آموزش قرارداد امضا کرده بود.

 

به گزارش خبرگزاری آلمان شرکت “مونیخ ری” (Munich RE) که یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های بیمه جهان است، اعلام کرد که به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران به فعالیت‌های خود در این کشور پایان خواهد داد.

 

این شرکت که دفتر مرکزی آن در شهر مونیخ است، پس از توافق هسته‌ای برجام قراردادی را با “شرکت بیمه سامان” در ایران به امضا رسانده بود.

 

یوآخیم ونینگ، مدیر عامل این شرکت، شامگاه سه‌شنبه ششم آذر (۲۷ نوامبر) در مونیخ گفت که این شرکت قصد خروج از ایران را دارد. او خاطرنشان کرد که در صورت ادامه فعالیت در ایران “ما در آمریکا بیشتر از میزانی که در ایران سود کنیم، ضرر خواهیم کرد”.

 

به گفته مسئولان “مونیخ ری” حجم مبادلات این شرکت با ایران برای این شرکت میزان زیادی نبوده و به کمتر از ۳۰ میلیون یورو می‌رسیده است.

 

احمد رضا ضرابیه، مدیرعامل بیمه سامان، پس از انعقاد قرارداد در باره جزئیات این سند در نشست خبری گفته بود: «قرارداد منعقده شامل سه بخش اتکایی ، انتقال فناوری و انتقال آموزش است.»

 

به گفته مدیرعامل بیمه سامان بخش اول این قرارداد در خصوص خدمات اتکایی (بیمه مجدد) است و بیمه سامان بیمه‌نامه‌های عمر و تشکیل سرمایه خود را تحت پوشش بیمه اتکایی مونیخ ری قرار داده است. ضرابیه گفته بود که این قرارداد تعهدات یک بیمه‌نامه عمر را تا سقف یک میلیون یورو تحت پوشش قرار می‌داد.

 

خروج شرکت‌های بزرگ

 

شرکت بیمه “مونیخ ری” در صفحه اینترنتی خود بخشی را به وضعیت اقتصادی ایران در پی دور جدید تحریم‌های آمریکا اختصاص داده و نوشته که اقتصاد ایران به دلیل محرومیت از سیستم مالی جهانی سوئیفت تحت فشار شدید است.

 

در ادامه میشاییل منهارد، کارشناس اقتصادی بیمه “مونیخ ری”، در گزارش خود به وضعیت اقتصادی ایران و نرخ تورم بالا، برای نمونه تورم ۲۰ درصدی در سال ۲۰۱۴ میلادی اشاره کرده و نوشته است که در طی سالیان دراز تحریم‌ها علیه ایران این کشور در انزوای اقتصادی قرار گرفته و از امکان سرمایه‌گذاری‌های بزرگ و ورود فناوری جدید محروم مانده است.

 

در بخش دیگری از این گزارش در باره اقتصاد متکی به نفت ایران نوشته شده است که با کاهش قیمت نفت، بودجه دولتی که بر پایه نفت برنامه‌ریزی شده دست‌به گریبان مشکلات بزرگی است.

 

در این مقاله همچنین آمده است که برای رونق اقتصادی ایران باید سیاست مالی بر پایه جدید و پایداری بنیان نهاده شود.

 

در گزارش میشاییل منهارد به سیستم مالیاتی ایران نیز اشاره شده است که با اصلاحات درست و افزایش مناسب مالیات و همچنین ساماندهی کارآمد دستگاه مالیاتی می‌تواند جایگزینی برای بخشی از درآمد ارزی دولتی ایران باشد.

 

در پایان این گزارش آمده است که برای شکوفا شدن اقتصاد ایران باید موانع مربوط به تحریم‌ها کنار روند تا اعتماد شرکای تجاری بین‌المللی برای ورود به اقتصاد ایران فراهم شود.

 

شرکت‌های بزرگ آلمانی مانند زیمنس و دایملر نیز پیش از این اعلام کرده بودند به دلیل در خطر بودن قراردادهای‌شان با آمریکا از تجارت با ایران صرفنظر کرده‌اند.

 

هزینه‌های شرکت بیمه “مونیخ ری” پس از آتش‌سوزی شدید در کالیفرنیا به مراتب بیش‌تر از هزینه خروج این شرکت از قرارداد با “بیمه سامان” در ایران است.

 

یواخیم ونینگ گفت که این آتش‌سوزی برای بیمه “مونیخ ری” حدود ۱۰ میلیارد دلار هزینه به بار آورده است. برخی این هزینه‌ها را برای این شرکت تا ۱۵ میلیارد دلار تخمین زده‌اند.

 

پیش‌بینی درآمد شرکت “مونیخ ری” در سال جاری میلادی (۲۰۱۸) بالغ بر ۲ تا ۲،۸ میلیارد یورو بوده است.

 

فرشاد مومنی: تحریم‌ها اگر به براندازی هم منجر نشود، بنیان‌های توسعه‌ای کشور را به شدت تخریب می‌کند

دکتر فرشاد مومنی استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در نشستی در مؤسسه دین و اقتصاد که با حضور دکتر حسن تاش اقتصاددان انرژی و با موضوع «بررسی نسبت میان تحریم‌ها و بخش نفت در اقتصاد ایران» برگزار شد؛ به آن چه که برخوردهای متناقض سیاستگذاران کشور در ارتباط با تحریم ها می خواند، اعتراض کرد.

ادامه

اقتصادی, ایران, تحریم, حقوق بشر

وال‌استریت‌ژورنال: آلمان و فرانسه برای راه‌اندازی کانال ویژه مالی با ایران پا پیش گذاشتند

یک روزنامه آمریکایی روز دوشنبه به نقل از دیپلمات‌های غربی مدعی شده بعد از امتناع لوکرامبوزگ و اتریش برای پذیرش میزبانی کانال ویژه مبادلات مالی با ایران آلمان و فرانسه برای میزبانی این ساختار پا پیش گذاشته‌اند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اقتصادی, المان, امریکا, ایران, تحریم, جهان, خبر, فرانسه

بلومبرگ: اروپا اعتبارش را در مسئله تحریم‌های ایران از دست داده است

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ با اشاره به ناکامی کشورهای اروپایی در راه‌اندازی مکانیسم ویژه مبادلات مالی با ایران نوشته کشورهای اروپایی اعتبارشان را در مسئله تحریم‌های ایران از دست داده‌اند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, المان, امریکا, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, خبر, فرانسه, لوکزامبورک