ضرورت مبارزهٔ زحمتکشان در دو عرصهٔ «سیاسی» و «صنفی» و پیوندِ تنگاتنگ میان آن ها

با گذشت بیش از یک ماه از آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، صحنهٔ سیاسی میهن ما دستخوش فعل‌وانفعال‌ها در همه بُعدهای سیاسی و اجتماعی‌ است. به‌دنبال تجاوز نظامی رژیم جنایتکار اسرائیل و امپریالیسم آمریکا به‌کشور، مناسبات در هرم حاکمیت و جناح‌بندی‌های حکومتی با تغییرهایی معین روبه‌رو شده و شکل‌هایی نوپدید به‌خود گرفته ‌است. این ... ضرورت مبارزهٔ زحمتکشان در دو عرصهٔ «سیاسی» و «صنفی» و پیوندِ تنگاتنگ میان آن ها

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, بازنشستگی, پرستاران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, خصوصی‌سازی, زحمتکشان, صلح, فرهنگیان

مجارستان: بسیاری از اعضای اروپا پنهانی نفت روسیه را می‌خرند

وزیر امور خارجه مجارستان، اتحادیه اروپا را به «ریاکاری» در مورد نفت روسیه متهم کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ پیتر سیجیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان، اتحادیه اروپا را به «ریاکاری» در مورد نفت روسیه متهم کرده و گفته است بسیاری از اعضا مجارستان را به دلیل وارداتش مورد انتقاد قرار میدهند، ... مجارستان: بسیاری از اعضای اروپا پنهانی نفت روسیه را می‌خرند

ادامه

آسیا, اتحادیه اروپا, اروپای مرکزی, اسلواکی, اوکراین, تحریم, جهان, روسیه, غرب اروپا, گزارش, مجارستان

کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد، اوضاع بحرانی کشور، تهدید جنگ و مداخلهٔ خارجی، و ضرورت تجربه‌اندوزی از این فاجعهٔ تاریخی!

۷۲ سال پیش، با همکاری عملیِ “امپریالیسم” و “ارتجاعِ داخلی” در رنگ‌ها و نیرنگ‌های مختلف آن و اجرای کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ سازمان دهی و اجرا شد و بدین ترتیب راهِ تحول موزون و دموکراتیک جامعهٔ ایران با خون و اسلحه مسدود گردید. رویداد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲(۱۹۵۳) در بُرههٔ زمانی تاریخی‌ای در دنیا ... کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد، اوضاع بحرانی کشور، تهدید جنگ و مداخلهٔ خارجی، و ضرورت تجربه‌اندوزی از این فاجعهٔ تاریخی!

ادامه

آزادی, آمریکا, ارتجاع, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, ایران, تاریخ, تحریم, خزب توده ایران, دستمزد, دیدگاه, غارتگری, کارگران, کودتا, کودکان

بلژیک: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم

وزیر امور خارجه بلژیک در واکنش به ادامه جنایت های اشغالگران صهیونیست علیه مردم مظلوم فلسطین، اعلام کرد: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «ماکسیم پروو»، وزیر امور خارجه بلژیک امروز سه شنبه اعلام کرد: ما فاجعه انسانی جاری در نوار غزه را محکوم ... بلژیک: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم

ادامه

اسراییل, بلژیک, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

چالش بزرگ اتحادیه اروپا؛ بروکسل اسرائیل را تحریم خواهد کرد؟

اتحادیه اروپا قرار است به یکی از حساس‌ترین مسائل سیاست خارجی خود بپردازد و در مورد تحریم وزرای اسرائیل و شهرک‌نشینان تندروی کرانه باختری تصمیم بگیرد اما کسب اجماع در این زمینه آسان نیست. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، چند وزیر امور خارجه کشورهای اروپایی هفته گذشته در نامه‌ای خطاب به «کایا کالاس»، مسئول ... چالش بزرگ اتحادیه اروپا؛ بروکسل اسرائیل را تحریم خواهد کرد؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, پاکستان, تحریم, خاورمیانه, سازمان ملل, سوئد, فرانسه, مجارستان

بلومبرگ: اروپا اعتبارش را در مسئله تحریم‌های ایران از دست داده است

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ با اشاره به ناکامی کشورهای اروپایی در راه‌اندازی مکانیسم ویژه مبادلات مالی با ایران نوشته کشورهای اروپایی اعتبارشان را در مسئله تحریم‌های ایران از دست داده‌اند.

 

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ در تحلیلی با اشاره به شکست کشورهای اروپایی در برخوردار کردن ایران از مزایای توافق هسته‌ای برجام نوشته که اروپا در حال از دست دادن اعتبار در مسئله تحریم‌های ایران است.

 

به نوشته بلومبرگ، سران اتحادیه اروپا از مدتها پیش خواستار آن شده‌اند که این اتحادیه مستقل‌تر عمل کند و نقش بین‌المللی‌اش را تقویت کند، اما شکست آنها در پیدا کردن راهی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران نشان می‌دهد که آنها تا چه اندازه با این هدف فاصله دارند.

 

ماه سپتامبر، «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از قصد این اتحادیه برای راه‌اندازی مکانیسم ویژه‌ای جهت تسهیل مبادلات مالی با ایران خبر داد. اتحادیه اروپا امید داشت که بتواند توافق هسته‌ای برجام را بعد از خروج دولت ترامپ از آن حفظ کند. اما بعد از اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران، این مکانیسم ویژه هنوز آماده نیست.

 

در روزهای گذشته رسانه‌های مختلف گزارش داده‌اند کشورهای اروپایی هنوز نتوانسته‌اند کشوری را که حاضر به میزبانی از ساختار جدید باشد پیدا کنند. اتریش، به صراحت درخواست‌ها برای میزبانی مکانیسم ویژه را رد کرد و تلاش‌های آلمان، فرانسه و انگلیس بر لوکزامبورگ هم هیچ نتیجه‌ای نداده است.

 

بلومبرگ نوشته است: «مسئله بسیار آسیب‌زا این است که دولت‌های بزرگ اروپایی به جای آنکه خودشان داوطلب انجام این کار شوند سعی می‌کنند آنها را به کشورهای ضعیف‌تر همسایه‌شان پاس بدهند. انگیزه‌شان روشن است: هر چه کشور مورد نظر بیشتر باشد، خطر عصبانی کردن ترامپ بیشتر است.»

تسنیم

برنی سندرز: آمریکا باید در روابط خود با رژیم دیکتاتوی بی‌رحم عربستان تجدید نظر کند

برنی سندرز سناتور ایالت ورمونت آمریکا در واکنش به گزارش روزنامه واشنگتن‌پست درخصوص ارزیابی نهایی سازمان سیا درباره قتل جمال خاشقجی، خواستار تجدیدنظر واشنگتن در روابط خود با ریاض شد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحریم, جنوب غرب آسیا, جهان, خبر, عربستان سعودی

آمریکا به نهادهای اروپایی در مورد تجارت غیردلاری با ایران هشدار داد

بانک‌ها و شرکت‌های اروپایی که بر اساس سازوکار ویژه اتحادیه اروپا با ایران وارد معامله و داد و ستد می‌شوند از گزند مجازات‌های اقتصادی واشنگتن در امان نخواهند بود.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, ایران, تحریم, جهان, خبر, لوکزامبورک

برای دومین ماه پیاپی؛ واردات نفتی کره‌جنوبی از ایران به صفر رسید

به گزارش رویترز، گزارش‌ها حاکی از آن است که خرید نفت ماهانه کره جنوبی از ایران در ماه اکتبر برای دومین ماه (سپتامبر) به صفر رسیده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, جهان, خبر, شرق آسیا, عربستان سعودی, کره جنوبی