عملیاتی‌های معترض جنوب: راهمپیایی اعتراضی کارکنان منطقه نفتی بهرگان + فیلم

کارکنان منطقه بهرگان در اعتراض به عدم ایفای حقوق قانونی خود از ساعت ۷ الی ۹ صبح شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۴ در تحصن و سپس تا اداره مرکزی منطقه راهمپیایی نمودند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مطالبات کارکنان رسمی صنعت نفت ایران: این تحصن ها و راهمپیمایی ها تا ایفای کامل حقوق قانونی زیر ... عملیاتی‌های معترض جنوب: راهمپیایی اعتراضی کارکنان منطقه نفتی بهرگان + فیلم

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فیلم, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت نفت فلات قاره، لاوان

کارگران ارکان ثالث شاغل در لاوان در اعتراض به وعده های پوچ و بی اساس نمایندگان مجلس در خصوص حذف پیمانکاران مفتخور نفت و عدم رعایت مفاد رای ۳۱۸۸ دیوان در پرداختهای مزدی، دست از کار کشیده و تجمع نمودند. خشم عمومی کارگران در اعتراض به سخنرانی یکی از اعضای مجلس تشخیص مصلحت نظام در ... تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت نفت فلات قاره، لاوان

ادامه

اقتصادی, امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, گرسنگی, مبارزه طبقاتی, معیشت, مغیشت, نفتگران

کارگران روزمزد شهرداری اندیمشک خواستار قرارداد دائم و بیمه تامین اجتماعی شدند

کارگران روزمزد شهرداری اندیمشک با تجمعی اعتراضی، خواستار قرارداد دائم کار و برخورداری از بیمه تامین اجتماعی شدند. به گزارش خبرنگار ایلنا، شماری از کارگران روزمزدی شهرداری اندیمشک در استان خوزستان، خواستار برخورداری از قرارداد دائمی کار و بیمه تامین اجتماعی هستند. این کارگران که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکاری تامین نیرو در شهرداری مشغول ... کارگران روزمزد شهرداری اندیمشک خواستار قرارداد دائم و بیمه تامین اجتماعی شدند

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

اعتصاب موتوژن تبریز وارد روز دوم شد؛ نارضایتی کارکنان به نقطه انفجار رسید!

اعتصاب کارکنان شرکت موتوژن در تبریز به دلیل بی‌مهری و ناعدالتی‌های مستمر، امروز وارد روز دوم شد. ▪️کارکنان معترض می‌گویند خواسته‌هایشان تاکنون نادیده گرفته شده و ادامه وضعیت فعلی، نارضایتی را بیشتر کرده و اعتصاب را تشدید کرده است. ▪️این بحران، نمونه‌ای دیگر از نگاه تحکم‌آمیز مدیریت به حقوق کارگران است. این کارگران که طرف ... اعتصاب موتوژن تبریز وارد روز دوم شد؛ نارضایتی کارکنان به نقطه انفجار رسید!

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

روسیه ۴۸ جنگنده سوخو ۳۵ به ایران می‌فروشد؛ جزئیات تازه افشا شده از قراردادهای محرمانه صادرات هواپیماهای جنگی روسیه منتشر شد. سند تازه افشا شده‌ای که گفته می‌شود از شرکت دفاعی دولتی روسیه – Rostec – است، جزئیاتی از قرارداد فروش هواپیماهای جنگنده سوخو روسی به ۳ کشور ایران، الجزایر و اتیوپی را نشان می ... ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

ادامه

اتیوپی, الجزایر, اوکراین, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

کری: سیا مستقیما در برکناری مصدق مداخله کرد

وزیر خارجه آمریکا سازمان جاسوسی سیا را در براندازی دولت دکتر مصدق دخیل دانست.

 

به گزارش تسنیم به نقل از سایت اطلاع‌رسانی وزارت خارجه آمریکا، جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا به نقش سازمان جاسوسی سیا دربراندازی دولت مصدق اذعان کرد.

 

جان کری در صحبتهای روز پنج شنبه گذشته خود در دانشگاه شیکاگو گفت من هیچ برنامه‌ای برای سفر به ایران ندارم، اما ایران کشور بسیار جالبی برای مطالعه است زیرا ایران یک کشوری با تمدن پنج هزار ساله است، البته نه به عنوان یک کشور، بلکه به عنوان یک تمدن.

 

وی ادامه داد: حتی از سال ۱۹۷۹ میلادی و از زمان انقلاب (اسلامی) ایران، ما به اندازه کافی ملاحظه کار و دقیق نبودیم و ما در امور ایران دخالت داشتیم، به عنوان مثال «سیا» به طور مستقیم در برکناری نخست وزیر مصدق از قدرت در سال ۱۹۵۳ میلادی مداخله کرد. بنابراین ما این چنین در تاریخ ایران حضور داشتیم. در سال ۱۹۷۹ میلادی، زمانی که آنها سفارت ما را تصرف کردند و عده‌ای را (به اصطلاح) گروگان گرفتند، آن اتفاق تاثیری عمیقی بر سیاست داخلی ما داشت و یکی از علل اصلی شکست رئیس جمهور کارتر در انتخابات در برابر رونالد ریگان بود.

 

وی در باره مذاکرات هسته‌ای صورت گرفته میان ایران و شش قدرت جهانی نیز مدعی شد: به نظر ما تهدید اصلی برای منطقه این واقعیت بود که ایران دو ماه تا دستیابی به بمب فاصله داشت و اینکه مواد شکافت‌پذیر کافی برای ساخت ۱۲ بمب را در اختیار داشت. بنابراین برای اسرائیل و دیگران در منطقه این فوریت را احساس کردیم که باید برنامه (هسته‌ای) از مسیر برداشته شود. زیرا در هر مذاکره‌ای تمام موضوعات دیگر تحت تاثیر این مسئله قرار خواهد گرفت که آیا آنها تسلیحات هسته‌ای در اختیار دارند یا خیر. بنابراین اگر از شر سلاح هسته‌ای خلاص نشوید مذاکره بسیار سختی را در مورد حزب‌الله، اسرائیل، تروریسم به نسبت وضعیت فعلی داشتید.

 

وی با تاکید بر اینکه باوجود توافق هسته‌ای تحریم‌های تسلیحاتی، تحریم مربوط به حمایت ایران از تروریسم و همچنین تحریم‌های حقوق بشر به قوت خود باقی هستند ( و حتی به دنبال آزمایش موشکی پس از توافق هسته‌ای تحریم‌های بیشتری علیه ایران وضع شد) گفت: ایران اکنون با محدودیت غنی‌سازی ۳.۶۷ درصد برای ۱۵ سال مواجه است. آنها باید با ذخایری کنار بیایند که نباید به بیش از ۳۰۰ کیلوگرم برای ۱۵ سال برسد. تولید سانتریفیوژهای آنها باید برای ۲۰ سال تحت نظارت کامل باشد.

 

جان کری در ادامه گفت که با توجه به چنین بازه زمانی اگر ایران بعد از ۱۵ یا ۲۰ سال قصد تخطی از مفاد توافق را داشته باشد آمریکا همان زمان لازم را در برای برخورد با تهران در اختیار خواهد داشت که اکنون در اختیار دارد.

روایت حاجی از تخلف صندوق ذخیره فرهنگیان: ماجرای آقای «ر» / پشت‌پرده فساد میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان

ابعاد تخلف رخ‌داده در صندوق ذخیره فرهنگیان روزبه‌روز گسترده‌تر می‌شود. حالا هم ماجرای آقای «ر»، از سهام‌داران بانک سرمایه مطرح شده و هم پای بابک زنجانی به پرونده باز شده است. این تمام ماجرا نیست، موضوع واردات خودروهای لوکس هم بخش دیگری از پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان است. اینها مواردی است که مرتضی حاجی، عضو ... روایت حاجی از تخلف صندوق ذخیره فرهنگیان: ماجرای آقای «ر» / پشت‌پرده فساد میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان

ادامه

ایران, خبر, فساد

رئیس انجمن برنج خوزستان در واکنش به سخنگوی دولت: واردات برنج خارجی باعث بیکار شدن کشاورزان داخلی می‌شود

وی افزود: اگر برنجکاران ما بیکار شوند، جناب نوبخت فکری برای اشتغال آن‌ها می‌کند؟ برنج خوزستان اکنون با قیمت ۵ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم عرضه می‌شود و کاملاً بهداشتی و ارگانیک است. در صورتی که برنج‌های هندی دارای درصد بالای سموم غیراستاندارد هستند. حتی برنج استان قابل مقایسه با برنج استان‌های شمالی نیست ... رئیس انجمن برنج خوزستان در واکنش به سخنگوی دولت: واردات برنج خارجی باعث بیکار شدن کشاورزان داخلی می‌شود

ادامه

اجتماعی, اقتصادی, ایران, خبر

احضار سه فعال صنفی به زندان اوین؛ «نگاه امنیتی» به فعالیت‌های صنفی معلمان و کارگران ادامه دارد

جعفر عظیم‌زاده، اسماعیل عبدی و محمود بهشتی‌لنگرودی، سه فعال صنفی، طی هفته جاری برای تحمل دوران محکومیت خود با تماس‌های تلفنی جداگانه به زندان اوین فراخوانده شدند. هر سه این فعالان پیشتر زندانی بودند و پس از اعتصاب غذا با سپردن وثیقه از زندان اوین به مرخصی اعزام یا آزاد شده بودند. از سال ۱۳۸۸ ... احضار سه فعال صنفی به زندان اوین؛ «نگاه امنیتی» به فعالیت‌های صنفی معلمان و کارگران ادامه دارد

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر

فردا تجمع جامعه آزمایشگاهیان مقابل درب اصلی وزارت بهداشت!

مطابق خبر دریافتی روز یکشنبه ۹ آبان ۹۵ آزمایشگاهیان از شهرهای مختلف ایران، در حال عزیمت به سمت تهران برای شرکت در تجمع روز دوشنبه۱۰ آبان ۹۵ هستند. لازم به توضیح است که قرار است که فردا دوشنبه۱۰آبان ساعت ۸ صبح جامعه آزمایشگاهیان مقابل درب اصلی وزارت بهداشت تجمع کنند. کانون حمایت از خانواده جان ... فردا تجمع جامعه آزمایشگاهیان مقابل درب اصلی وزارت بهداشت!

ادامه

اعتراضات اجتماعی, ایران, خبر