لاوروف: هدف امریکا از جنگ‌ خاورمیانه تسلط بر نفت «تنگه هرمز» است

وزیر امور خارجه روسیه در سخنرانی خود در مجمع دیپلماسی آنتالیا در کشور ترکیه، امریکا و غرب را به استفاده از ابزار جنگ و فریب برای کنترل منابع انرژی جهان متهم کرد. میدل ایست نیوز: سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با اشاره به بحران‌های خاورمیانه و ونزوئلا، اعلام کرد: واشنگتن ذینفع اصلی افزایش قیمت نفت ... لاوروف: هدف امریکا از جنگ‌ خاورمیانه تسلط بر نفت «تنگه هرمز» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, انرژی, ایران, تحلیل, ترکیه, تنگه هرمز, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوریه, شرق, غرب, فلسطین, مقاله, ناتو, ونزوئلا

امریکا تمامی پایگاه‌های خود در سوریه را به دولت دمشق تحویل داد

فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که ارتش امریکا تمامی پایگاه‌های اصلی در سوریه را تحویل دولت مستقر داده است. میدل ایست نیوز: فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که ارتش امریکا تحویل تمامی پایگاه‌های اصلی در سوریه را تکمیل کرده است. به گزارش اسکای نیوز، سخنگوی سنتکام در واکنش به این امر به خبرگزاری ... امریکا تمامی پایگاه‌های خود در سوریه را به دولت دمشق تحویل داد

ادامه

آلمان, آمریکا, تروریسم, جهان, خبر, سوریه

طرح ۱۳ بندی دموکرات‌های کنگره آمریکا برای عزل ترامپ

نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا طرح استیضاح رئیس‌جمهور این کشور را با ۱۳ بند به اتهام «جنایات بزرگ و سوءرفتار» ارائه کردند. این طرح ترامپ را به آغاز جنگ، ترور، جنایات جنگی و نقض قوانین بین‌المللی متهم می‌کند. جمعی از نمایندگان دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را برای استیضاح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور ... طرح ۱۳ بندی دموکرات‌های کنگره آمریکا برای عزل ترامپ

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, پاکستان, پاناما, تروریسم, جنایات جنگی, جنگ, جهان, سوریه, فلسطین, کلمبیا, کوبا, گرینلند, گزارش, لبنان, نیجریه, یمن

بمباران مواضع ارتش سوریه در جنوب این کشور از سوی اسرائیل

ارتش اسرائیل ‌اعلام کرد که ‌مواضع ارتش سوریه در جنوب این کشور را بمباران کرده است. به گزارش ایلنا به نقل از روسیا الیوم، ارتش اسرائیل ‌اعلام کرد که ‌مواضع ارتش سوریه در جنوب این کشور را بمباران کرده است. ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این بمباران «یک مقر و تجهیزات جنگی در ... بمباران مواضع ارتش سوریه در جنوب این کشور از سوی اسرائیل

ادامه

اسراییل, جنگ, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه

حمله بدون هشدار اسرائیل به مرکز بیروت؛ «شناسایی برخی اجساد نیازمند آزمایش دی‌ان‌ای است»

رسانه‌های دولتی لبنان اعلام کردند که ارتش اسرائیل بامداد چهارشنبه بدون اطلاع قبلی، حملاتی را به مرکز بیروت انجام داد که منجر به کشته شدن دست‌کم ۶ نفر شد. این در حالی است که ارتش اسرائیل همزمان از هدف قرار دادن مناطق جنوبی این کشور خبر داده است. به گزارش یویونیوز: درگیری‌ها در لبنان از ... حمله بدون هشدار اسرائیل به مرکز بیروت؛ «شناسایی برخی اجساد نیازمند آزمایش دی‌ان‌ای است»

ادامه

اسراییل, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, دخالت نظامی, سوریه, فلسطین, لبنان

روسیه از فرانسه خواستار عذرخواهی شد

روسیه از وزیر خارجه فرانسه به دلیل ادعای واهی شرکت هواپیماهای روسی در بمباران مدرسه ادلب سوریه خواستار عذرخواهی شد.

 

به گزارش ایرنا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای با اشاره به جعلی بودن فیلم صحنه های بمباران مدرسه ادلب و محرز شدن ساختگی بودن این فیلم در جریان تحقیقات کارشناسی در روسیه، گفت: هیچ بمباران مدرسه ای در ناحیه حاس در حومه شهر ادلب سوریه در کار نبوده و کسی قربانی نشده است.

 

خانم ماریا زاخارووا در بیانیه خود در شبکه اجتماعی فیس بوک نوشت: تصاویر جعلی صحنه بمباران با استفاده از رایانه به یکدیگر وصل شده و شبکه الجزیره و روزنامه انگلیسی ایندپندنت هم ان را منتشر کرده بودند و تعدادی از رسانه های غربی هم از این تصاویر برای تبلیغات خود علیه روسیه استفاده کردند.

 

وی با اشاره به تکرار ادعای واهی بمباران مدرسه ادلب از سوی وزیر خارجه فرانسه افزود: ژان مارک ایرو مدعی شد که در بمباران مدرسه ادلب روسیه یا سوریه مسئول هستند. در هر صورت معارضان سوری در این جنایت هیچ دخالتی نداشتند زیرا هواپیما در اختیار ندارند.

 

زاخارو با تأکید بر جعلی بودن فیلم بمباران مدرسه ادلب و تکرار این ادعا به عنوان اتهام علیه روسیه و سوریه از سوی وزیر خارجه فرانسه خاطرنشان کرد: افراد با شخصیت در چنین مواردی عذرخواهی می کنند و منتظر می مانیم ببینیم چنین اقدامی از پاریس صورت خواهد گرفت؟

 

صندوق کودکان سازمان ملل یونیسف روز چهارشنبه در بیانیه ای از حمله به مدرسه ای در شهر ادلب سوریه خبر داد.
در بیانیه آمده بود: حمله روز چهارشنبه در شهر ادلب سوریه که به ویرانی یک مدرسه و مرگ دست کم ۲۲ دانش آموز و ۶ آموزگار منجر شد، محکوم است.

 

آنتونی لیک مدیر اجرایی این صندوق، مرگ این کودکان و آموزگاران را زخم دیگری بر پیکر آینده جامعه سوریه خوانده و از این که نفرت و انزجار جهان از چنین سبعیت هایی هنوز به پافشاری و تلاش لازم برای خاتمه بخشیدن به این جنایت ها منجر نشده، ابراز تأسف شدید کرده است.

 

مقامهای روسیه نسبت به پخش فیلم بمباران مدرسه ادلب در رسانه های غربی که از آن برای تبلیغات ضدروسی در سطح بین المللی استفاده شده است، واکنش شدید نشان دادند.
ویتالی چورکین نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل در پاسخ به پرسش های خبرنگاران در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان ملل ضمن رد این ادعا گفت: در سوریه هیچ مدرسه ای را بمباران نکرده ایم. این خبری وحشتناک است.

 

به گزارش شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه، چورکین افزود: برای من نه گفتن آسان است اما به عنوان فرد دارای مسؤولیت اعلام می کنم که باید ببینیم وزارت دفاع روسیه که مسؤول است، چه خواهد گفت.

 

وزارت خارجه روسیه نیز روز پنجشنبه خواستار انجام تحقیقات بین المللی در مورد این واقعه شد.
سخنگوی وزارت دفاع روسیه نیز اعلام کرد: فیلم مربوط به صحنه های بمباران مدرسه ادلب سوریه که در برخی رسانه های غربی پخش شده، جعلی است.

 

ژنرال ایگور کوناشنکوف گفت: فیلمی که از صحنه های بمباران مدرسه در ناحیه حاس در شهر ادلب سوریه در برخی رسانه های غربی منتشر شده دسیسه است.

 

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه روز پنجشنبه به نقل از بیانیه کوناشنکوف گفت: فیلم بمباران مدرسه در ادلب از چندین تکه تشکیل شده که در زمان های مختلف روز گرفته و به یکدیگر وصل شده است.

 

سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: هواپیماهای روسی روز ۲۶ ماه اکتبر (روز چهارشنبه) در منطقه ادلب پروازی نداشته اند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که پهپاد روسی پس از ادعای مربوط به بمباران مدرسه، بر فراز منطقه ادلب به پرواز در امده و در تصاویری که گرفت مشخص شد که پشت بام مدرسه ای که بر اساس ادعای رسانه ها بمباران شد، آسیبی ندیده و هیچ نشانه ای از حفره ناشی از بمباران هوایی در منطقه دیده نمی شود.

 

وی ادامه داد: تمام این اوضاع حاکی از آن است که مدیریت یونیسف قربانی یک فریبکاری بزرگ شدند. به همین دلیل سران این سازمان در آینده قبل از این که چنین اظهارات پر سر و صدایی بیان کنند، باید به راستی آزمایی اطلاعات بپردازند تا وجهه و اعتبار این سازمان بین المللی را مخدوش نکنند.

آنتی وار: ژنرالهای آمریکایی جنگ با روسیه را اجتناب ناپذیر می‌دانند

آنتی وار: ………. ژنرالهای آمریکایی جنگ با روسیه را اجتناب ناپذیر می‌دانند . وب سایت آمریکایی آنتی وار در تحلیلی ادعا کرده است ژنرالهای آمریکایی عملا مطمئن هستند که جنگ با روسیه اجتناب ناپذیر است.   به گزارش خبرآنلاین آنتی وار با انتشار مقاله ای گزارش داد که برخی از اعضای دولت آمریکا و بسیاری ... آنتی وار: ژنرالهای آمریکایی جنگ با روسیه را اجتناب ناپذیر می‌دانند

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه, سوریه, شمال غرب آسیا

دور شدن جنگنده‌های ترکیه‌ از حریم‌ هوایی حلب با هشدار روسیه و سوریه

جنگنده‌های ترکیه‌ای که درصدد نقض حریم هوایی حلب بودند، با هشدارهای روسیه و سوریه مجبور به عقب نشینی شدند.   به گزارش ایسنا، یک منبع امنیتی در مصاحبه با خبرگزاری روسی اسپوتنیک گفت: جنگنده‌های ترکیه‌ای پس از هشدارهای روسیه و سوریه از نقض حریم هوایی شهر حلب سوریه منصرف شدند.   ظاهرا این جنگنده‌ها در ... دور شدن جنگنده‌های ترکیه‌ از حریم‌ هوایی حلب با هشدار روسیه و سوریه

ادامه

جهان, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا

نشست بی‌نتیجه شورای امنیت درباره حملات شیمیایی سوریه

مسکو: تحقیقات سازمان ملل قانع‌کننده نبود روسیه نتایج تحقیقات سازمان ملل که مدعی دست داشتن ارتش سوریه در حملات شیمیایی است، را غیر قابل اعتماد خواند و تاکید کرد که بر اساس آن نمی‌توان سوریه را مجازات کرد.   به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، شورای امنیت روز پنجشنبه درباره پرونده ... نشست بی‌نتیجه شورای امنیت درباره حملات شیمیایی سوریه

ادامه

جهان, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا

پوتین: تلاش هایم برای پایان دادن به خونریزی در سوریه بی نتیجه ماند

وی با اشاره به اینکه گروه های تروریستی همچنان سلاح و کمک دریافت می کنند تا از آنها برای تحقق اهداف سیاسی خاص استفاده کنند، اظهار داشت که گروه های تروریستی در سوریه همچنان علیه بشار اسد رئیس جمهور این کشور تحریک می شوند و در واقع برخی طرف ها سعی در سوء استفاده از ... پوتین: تلاش هایم برای پایان دادن به خونریزی در سوریه بی نتیجه ماند

ادامه

جنوب غرب آسیا, جهان, خبر, سوریه