دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

وزارت امور خارجه ارمنستان با رد پیشنهاد نظارت ۱۰۰ ساله آمریکا بر گذرگاه “زنگزور” اعلام کرد که این کشور کنترل قلمرو تحت حاکمیت خود را به‌هیچ کشور ثالثی واگذار نکرده و نخواهد کرد. به گزارش ایرنا، تارنمای خبرگزاری دولتی آرمن پرس دیشب (۲۳ تیر) به‌نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان نوشت که این کشور ... دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, ترکیه, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, قفقاز

ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

تنش بین دولت و «کلیسای حواری ارمنی» که با دستگیری هفته گذشته «ساموئل کاراپتیان»، تاجر و نیکوکار کلیسا آغاز شد، به سرکوب تمام عیار شخصیت‌های کلیسا، کشیشان و فعالان، از جمله اسقف‌های اعظم «گالستانیان» و «آجاپاهیان»، تبدیل شده است. به گزارش ایسنا، «آرتور آمبارتسومیان» یکی از چهره‌های اپوزیسیون ارمنستان گفت: «توضیح روانشناختی یا بهتر است ... ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

ادامه

آمریکا, اوکراین, بیولوژیکی, تحلیل, جنوب شرق آسیا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز

مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

معاون نخست وزیر روسیه امروز پنجشنبه، گفت، ارمنستان باید بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اتحادیه اروپا یکی را انتخاب کند و نمی‌تواند هر دو را داشته باشد. به گزارش ایسنا، این اظهارات از سوی «الکسی اورچوک» معاون نخست وزیر روسیه پس از آن مطرح شد که پارلمان ارمنستان روز چهارشنبه نسخه نهایی درباره تمایل پیوستن ... مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

ادامه

اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, اقتصادی, اورآسیا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

کانال تلگرامی اسپوتنیک امروز به نقل از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) نوشت که با نزدیک شدن به ۲۶ اکتبر (۵ آبان) و برگزاری انتخابات مجلس گرجستان، آمریکا از تحولات این کشور به شدت ناراضی بوده و در حال تدارک یک “انقلاب رنگین” در این جمهوری منطقه قفقاز است. به گزارش ایرنا، در گزارش ... روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, روسیه, شمال غرب آسیا, قفقاز, گرجستان, گزارش

مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

معاون وزیر امور خارجه روسیه نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد. میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده این نیات را برای مدت طولانی داشته ... مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

ادامه

آذربایجان, اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, جنگ سرد, جنوب شرق اروپا, روسیه, شرق آسیا, شمال غرب آسیا, صلح, گزارش

گزارش‌هایی از آماده شدن آمریکا برای حمله موشکی به سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، این خبر را خبرگزاری آسوشیتدپرس و برخی دیگر از رسانه‌های غربی تایید کرده‌اند و می‌گویند آمریکا در حال بررسی طرحی برای حمله موشکی به برخی تاسیسات نظامی سوریه مشابه آنچه که پیشتر علیه یک فرودگاه نظامی دولت دمشق انجام داد، است.

 

بنابر این گزارش، آمریکا قصد دارد با موشک‌های تاماهاک برخی پایگاه‌های نظامی حساس در سوریه را به بهانه استفاده ارتش سوریه از سلاح شیمیایی در حملاتش علیه مخالفان در اطراف دمشق، هدف قرار دهد.

 

آمریکا در یک ماه گذشته از زبان مسئولان مختلف خود سوریه را متهم کرده که از گاز کلر و برخی مشتقات گاز سارین علیه شورشیان در اطراف دمشق استفاده کرده است. این کشور در همین راستا گزارش‌هایی را به شورای امنیت ارائه کرد و در تلاش بود تا زمینه لازم برای اقدام نظامی علیه دولت دمشق را فراهم کند که با مخالفت روسیه مواجه شد.

 

ژنرال یوری نیتکاتچوف، از فرماندهان ارتش روسیه با ابراز نگرانی از انتشار چنین گزارش‌هایی گفت: در صورت حمله آمریکا به پایگاه‌های ارتش سوریه روابط میان روسیه و آمریکا متشنج‌تر از شرایط کنونی خواهد شد.

 

ارتش آمریکا در آوریل ۲۰۱۷ پایگاه هوایی شعیرات سوریه را با ۵۹ موشک تاماهاک هدف قرار داد. ارتش آمریکا ادعا کرد که این حمله را در پاسخ به حمله شیمیایی ۲۰۱۷ نیروهای سوریه به منطقه خان شیخون انجام داده است.
ایسنا

رویترز: دولت اسد به شکل غیرمستقیم از شبه‌نظامیان کرد در عفرین حمایت می‌کند

خبرگزاری رویترز در گزارشی عنوان کرد، شبه‌نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا در سوریه در حال دریافت کمک‌های غیرمستقیم از سوی یک منبع غیرعادی در جنگ خود با قوای ترکیه در منطقه عفرین یعنی از سوی دولت بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه هستند.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, خبر, سوریه

تظاهرات اردنی‌ها در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی دولت

به نقل از روسیا الیوم، استانهای مختلف اردن از جمله اَمان، البلقاء، مأدبا، الکرک، معان و الطفیله روز جمعه شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در اعتراض به اقدامات دولت در خصوص افزایش قیمتها و مالیات بود.

ادامه

اردن, اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خبر

گفت‌وگوی نتانیاهو با پوتین و تیلرسون / درخواست سازمان ملل برای توقف فوری تنش‌ها در سوریه

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، شامگاه شنبه در نطقی تلویزیونی اعلام کرد که پیشتر با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه صحبت کرده و از تعهد و حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حملاتی که از خاک سوریه انجام می‌شود، سخن گفته است.

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, خبر, روسیه, سوریه