همه چیز به ضرر کارگران است؛ نتیجه حق‌طلبی، اخراج از کارخانه!

من را از کارخانه بیرون کردند؛ از روز اول، خواسته‌ام پرداخت حق بیمه بود که به خاطر آن به من اهانت کردند و من را مورد ضرب و شتم قرار دادند، هنوز هم حق بیمه‌ام واریز نشده؛ از ابتدای امسال فقط یک ماه حق بیمه کارگران آب معدنی داماش به حساب تامین اجتماعی واریز شده…. ... همه چیز به ضرر کارگران است؛ نتیجه حق‌طلبی، اخراج از کارخانه!

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, درمان, عدالت اجتماعی, گزارش, مغیشت

تجمع کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران دراعتراض به کار زیر نظر پیمانکار

کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضعیت شغلی خود مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. به گزارش خبرنگار ایلنا، امروز، دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴، کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضعیت شغلی خود مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. این کارگران به قراردادهای پیمانکاری معترض هستند و می‌گویند: حقوق ما اداره ... تجمع کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران دراعتراض به کار زیر نظر پیمانکار

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

تجمع کارگران پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران در اعتراض به ادامه فعالیت پیمانکاران+ فیلم

روز دوشنبه سوم شهریور کارگران ارکان ثالث (پیمانکاری) شرکت نفت و گاز گچساران برای پیگیری مطالبات خود بار دیگر تجمع کردند و در راس خواستهای خود بر حذف پیمانکاران تاکید نمودند. این تجمع در واقع اعتراضی بود به پیش نویس جدید دولت در مورد تبدیل وضعیت کارگران ارکان ثالث نفت که با حفظ شرکتهای پیمانکاری، ... تجمع کارگران پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران در اعتراض به ادامه فعالیت پیمانکاران+ فیلم

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فیلم, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

مروری بر مبارزات نفتگران کشور

در هفته‌های اخیر به‌ویژه پس از جنگ تجاوزکارانه اسرائیل علیه ایران، اعتراض و اعتصاب‌های کارگران رسمی صنعت ملی نفت ایران در نقاط مختلف رشد و گسترش داشته ‌است. کارگران رسمی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در میان طبقه کارگر ایران از وزن و اعتباری بالا برخوردار هستند. این گروه از کارگران صنعتی میهن ما بخشی ... مروری بر مبارزات نفتگران کشور

ادامه

آزادی, استبداد, استثمار, استقلال, اسراییل, امنیت شغلی, ایران, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, معیشت, نفتگران

گرامی‌باد سالگرد انقلاب مشروطیت: انقلاب مشروطیت، نیاز تاریخی جامعهٔ ایران در نبرد با استبداد و استعمار و تجربه‌های پرارزشِ آن برای مبارزهٔ امروز ما

در سال‌های نخست دههٔ ۱۲۸۰ خورشیدی (در اولین سال‌های دهه۱۹۰۰ در قرن بیستم میلادی) با شدت یافتن تضادهای درونی‌ جامعهٔ تشنه تغییرات و آبستن تحول‌ها در ایران، راه برون‌رفت از نظام سنتی و واپس ماندهٔ فئودالیسم به سمت پیشرفت اجتماعی و رهائی از یوغ استعمار با وقوع انقلاب مشروطیت ممکن گردید. مشروطیت که درآن دوران ... گرامی‌باد سالگرد انقلاب مشروطیت: انقلاب مشروطیت، نیاز تاریخی جامعهٔ ایران در نبرد با استبداد و استعمار و تجربه‌های پرارزشِ آن برای مبارزهٔ امروز ما

ادامه

آزادی, آسیا, آمریکا, ارتجاع, اروپا, استبداد, استعمار, استقلال, اسراییل, امپریالیسم, انقلاب ملّی-دموکراتیک, انگلیس, ایران, برابری اجتماعی, بلژیک, جنبش انقلابی, حزب کمونیست, دهقانی, روسیه, صلح, عدالت اجتماعی, فئودالی, کارگری, یادنامه

دیپلمات سازمان ملل: به‌ایران گفته شده باید پای میز مذاکرات موشکی حاضر شود

یک دیپلمات سازمان ملل متحد که خواسته نامش پنهان بماند به بلومبرگ گفته فرانسه، آلمان و انگلیس همگی به ایران گفته‌اند برای گفت‌وگو درباره مسائل موشکی خود پای میز مذاکره حاضر شود.

 

این خبر در شرایطی منتشر شده که کشورهای اروپایی در روزهای گذشته فشارها بر برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران را به منظور مجاب کردن «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا جهت نگاه داشتن این کشور در توافق هسته‌ای با ایران را شدت بخشیده‌اند.

 

«رکس تیلرسون»، وزیر خارجه آمریکا که به لندن سفر کرده روز دوشنبه از توافق با کشورهای اروپایی جهت تشکیل کارگروهی با مأموریت بررسی «نقائص» توافق هسته‌ای برجام و اصلاح آن مطابق خواسته ترامپ خبر داده است.

 

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ نوشته دولت‌های اروپایی در پرتو تهدیدهای ترامپ برای خارج کردن آمریکا از برجام فشار بر برنامه موشکی ایران را راهی برای مجاب کردن ترامپ به ماندن در برجام می‌دانند.

 

بلومبرگ نوشته مقام‌های فرانسه، آلمان و انگلیس، در حال همکاری با «رکس تیلرسون»، وزیر خارجه آمریکا بر سر رسیدن به راهکارهایی جهت مهار توسعه موشکی ایران هستند. انجام این کار می‌تواند به خریداری زمان برای حفظ توافق هسته‌ای کمک کند.

 

«بوریس جانسون»، وزیر خارجه انگلیس در یک کنفرانس خبری با «رکس تیلرسون»، وزیر خارجه آمریکا در لندن درباره ضرورت مقابله با برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران گفت: «ما فکر می‌کنیم می‌توانیم این کار را انجام بدهیم. فکر می‌کنیم می‌توانیم با همدیگر به آن هدف برسیم.»

 

وی علی‌رغم این تصریح کرد که چنین اقداماتی نباید به اجرای برجام لطمه بزنند. جانسون گفت: «مهم این است که ما این کار را به موازات (اجرای برجام) انجام دهیم و به بنیان‌های توافق هسته‌ای ضربه نزنیم و مطمئن هستیم که می‌توانیم آن را انجام دهیم.»

 

بلومبرگ نوشته تمرکز بر موشک‌های بالستیک ایران آسان‌ترین کار برای سران کشورهای اروپایی جهت دست‌نخورده نگاه داشتن برجام است.در برجام اشاره‌ای به ممنوعیت اقدام علیه توسعه موشکی ایران نشده است.

 

مطابق این گزارش، توافقات آمریکا-اروپا برای تحدید برنامه موشکی ایران، لزوماً نیازمند مذاکره مجدد بر سر برجام، که به شدت با مخالفت آمریکا، ایران، فرانسه، آلمان، انگلیس، روسیه و چین رو به رو شده، نیست.

تسنیم

ادامه تجمع اعتراضی کارگزاران بیمه کشاورزی در تهران

ظهر امروز، کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی که از استان‌های مختلف به تهران آمده‌اند، پس از برگزاری تجمع مقابل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، مقابل مجلس شورای اسلامی و پس از آن نیز مقابل ساختمان امور استخدامی تجمع کردند.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

ونزوئلا: تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا حمله به‌انقلاب و موسسات دمکراتیک ما است

وزیر امور خارجه ونزوئلا گفت، تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه کشورش با هدف حمله به انقلاب بولیواریایی ونزوئلا و موسسات دمکراتیک این کشور بوده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, جهان, چین, خبر, ونزوئلا