سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

نوشته تیلور دورل در نشریهٔ پیپلز ورلد، نشریهٔ حزب کمونیست آمریکا، ۱۲ مارس ۲۰۲۵ (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در این عکس که در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰ (۶ آبان ۱۳۹۹) گرفته شده است، لونگ شیولین (سمت راست)، یکی از کادرهای حزب کمونیست چین، در حال گفت‌وگو با شی باسان، بانویی روستایی، در روستای شیبادونگ، واقع در ولایت ... سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق آسیا, شیلی, طبقه کارگر, فئودالی, فقرزدایی, کشاورزی, لنین

پکن: «تهدید چین» بهانه آمریکا برای کنترل آمریکای لاتین است

پکن می‌گوید که واشنگتن از نظریه «تهدید چین» به عنوان بهانه‌ای برای به دست آوردن کنترل بر کشورهای آمریکای لاتین و دریای کارائیب استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا، «لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: اظهارات مقامات آمریکایی مملو از سوگیری ایدئولوژیک و ذهنیت جنگ سرد و نشان دهنده دروغ و اشتباهات آشکار است. ... پکن: «تهدید چین» بهانه آمریکا برای کنترل آمریکای لاتین است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, آمریکای مرکزی, ایدئولوژیک, پاناما, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, کارائیب

چین عقب‌نشینی آمریکا از تعرفه‌ها را گامی در جهت اصلاح اشتباهات دانست

پکن لغو تعرفه بر کالاهای حوزه فناوری را گامی در جهت درست توصیف کرد و گفت آمریکا باید تمامی تعرفه‌ها را به طور کامل لغو کند. باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه و بلومبرگ؛ دولت چین اعلام کرد که تصمیم آمریکا برای معافیت برخی لوازم الکترونیکی از تعرفه‌ها «گامی کوچک در جهت اصلاح اشتباهات ... چین عقب‌نشینی آمریکا از تعرفه‌ها را گامی در جهت اصلاح اشتباهات دانست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا

«نیویورک تایمز»؛ بن‌بست تجاری ایالات متحده و چین، زنگ خطر برای کسب‌وکارهای آمریکایی

روزنامه «نیویورک تایمز» امروز یکشنبه، گزارش داد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با دولت چین در حالی که تنش‌های تجاری تشدید شده، در بن‌بست قرار گرفته است که این مساله کسب‌وکارهای آمریکایی را در معرض آسیب قرار می‌دهد. به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» با بیان این مقدمه نوشت: جنگ تجاری بین آمریکا ... «نیویورک تایمز»؛ بن‌بست تجاری ایالات متحده و چین، زنگ خطر برای کسب‌وکارهای آمریکایی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا

واشنگتن پست: تعرفه‌های تاریخی ترامپ علیه چین به ضرر اقتصاد آمریکا و جهان است

روزنامه واشنگتن‌پست نوشت: هزینه تعرفه‌های تاریخی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا علیه چین وضع کرده‌است، به خارج از آمریکا گسترش یافته و به ضرر اقتصاد جهان تمام شده‌است. به گزارش روز شنبه ایرنا، واشنگتن پست نوشت: جنگ تجاری ترامپ باعث گسیختگی بی سابقه در نظام تجاری شده است که تبعات آن به طرز غیرقابل پیش ... واشنگتن پست: تعرفه‌های تاریخی ترامپ علیه چین به ضرر اقتصاد آمریکا و جهان است

ادامه

آسه آن, آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا

کیم جونگ اون: کشورم آماده بسیج بازدارنده جنگ هسته‌ای است

این اظهارات کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در شرایطی مطرح می‌شود که نگرانی‌هایی درباره دست زدن پیونگ‌یانگ به اولین آزمایش هسته‌ای خود از سال ۲۰۱۷ وجود دارد.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، براساس گزارش رسانه دولتی کره‌شمالی موسوم به کی‌سی‌ان‌ای، کیم جونگ اون این سخنان را در جریان سخنرانی در مراسمی به مناسبت شصت و نهمین سالروز آتش‌بس موقت جنگ کره در ۲۷ ژوئیه مطرح کرد که طبق آن، دو کره به لحاظ فنی در حالت جنگی باقی مانده‌اند.

 

کیم جونگ اون گفت: رویارویی با ایالات متحده تهدیدات هسته‌ای را به همراه داشت، زیرا این درگیری، کره‌شمالی را ملزم به دستیابی به کار تاریخی فوری برای تقویت دفاع شخصی خود کرد.

 

او افزود: نیروهای مسلح ما کاملاً آماده پاسخگویی به هر بحرانی هستند و بازدارندگی جنگ هسته‌ای کشور ما هم کاملاً آماده است تا قدرت مطلق خود را صادقانه، عینا و سریع برای مأموریت خود بسیج کند.

 

این سخنرانی پس از آن انجام شد که مقامات سئول و واشنگتن گفتند پیونگ‌یانگ آماده‌سازی برای انجام اولین آزمایش هسته‌ای خود از سال ۲۰۱۷ را تکمیل کرده است.

 

وزیر اتحاد کره‌جنوبی که امور بین کره‌ای را مدیریت می‌کند، سه‌شنبه گفت که “احتمال” آزمایش به مناسبت سالگرد همین صلح موقت وجود دارد، گرچه یک مقام نظامی گفت هیچ نشانه فوری از آن دیده نمی‌شود.

 

کیم جونگ اون در این سخنرانی گفت که واشنگتن حدود ۷۰ سال پس از این جنگ به “اقدامات خصمانه خطرناک و غیرقانونی” خود در کنار کره‌جنوبی علیه کره‌شمالی ادامه می‌دهد و به دنبال توجیه رفتار خود با “اهریمن‌سازی” از این کشور است.

 

کره‌شمالی مدت‌هاست که ایالات متحده را به استانداردهای دوگانه در مورد فعالیت‌های نظامی و دنبال کردن سیاست خصمانه در قبال پیونگ‌یانگ متهم می‌کند و می‌گوید که این امر مانع از آغاز مجدد مذاکرات با هدف از بین بردن برنامه‌های هسته‌ای و موشکی این کشور در ازای لغو تحریم‌ها می‌شود.

 

رهبر کره‌شمالی گفت: اقدام دوگانه ایالات متحده که تمامی اقدامات معمول نیروهای مسلح ما را به عنوان «تحریک» و «تهدید» مشتبه‌سازی می‌کند، در حالی که تمرین‌های نظامی مشترک بزرگی برگزار می‌کند که امنیت ما را تهدید می‌کند، به معنای واقعی کلمه یک راه‌زنی است. این امر روابط دوجانبه را به نقطه‌ای سوق می‌دهد که حالت درگیری است و بازگشت از آن دشوار است.

 

کیم جونگ اون در ادامه دولت یون سوک یول، رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی را محکوم کرد و گفت هرگونه تلاش برای ناتوان‌ ساختن پیش‌دستانه کره‌شمالی با واکنش شدید و «نابودی» مواجه خواهد شد. کیم گفت: من یک بار دیگر به صراحت اعلام می‌کنم که کره‌شمالی برای هرگونه رویارویی نظامی با ایالات متحده کاملا آماده است.

 

کره‌شمالی در ماه‌های اخیر موشک‌های مافوق صوت و موشک‌هایی را آزمایش کرده است که می‌گوید می‌توانند تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی داشته باشند و زمان پاسخگویی سئول به یک حمله قریب‌الوقوع را محدود می‌کنند.

چین ستیزی، ترفند سیاستمداران انگلیسی برای سرپوش گذاشتن بر افتضاحات داخلی

تارنمای روزنامه چینی گلوبال تایمز نوشت نامزدهای دستیابی به کرسی نخست وزیری در انگیس در تلاش برای ربودن گوی سبقت از یکدیگر در رقابت بر سر اتخاذ مواضع چین ستیزانه هستند و تلاش می کنند با این ترفند انتخاباتی، بر آشفتگی و افتضاح های داخلی، سرپوش بگذارند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, المان, انگلستان, جهان, چین, شرق آسیا, غرب اروپا

کارشکنی سنای آمریکا در زمینه خرید انرژی چین از روسیه

سنای آمریکا همزمان با تقویت همکاری‌ها بین مسکو و پکن و ایجاد یک جبهه قوی در مقابل تحریم‌های غرب علیه کرملین، به دنبال اعمال تحریم‌ها بر خرید نفت و دیگر محصولات انرژی چین از روسیه است.

ادامه

اروپا, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, تحریم, جنگ سرد, جنوب آسیا, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش, هندوستان

ابتکارهای اقتصادی آمریکا در منطقه اقیانوس هند و آرام محکوم به شکست است

پایگاه اینترنتی گلوبال تایمز طی گزارشی درباره نشست وزرای ۱۴ کشور عضو چارچوب اقتصادی هند و اقیانوس آرام نوشت: هر ابتکار اقتصادی در این منطقه که چین مشارکتی در آن نداشته باشد، محکوم به شکست است.

ادامه

استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, شرق آسیا, کره جنوبی