بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند

یک مقام صندوق بین‌المللی پول گفت، در صورت سقوط نظام مالی جهانی و دلار آمریکا، گروه بریکس می‌تواند جایگزینی برای آن ارائه کند. به گزارش ایسنا، «الکسی موژین» عضو هیئت مدیره صندوق بین‌المللی پول گفت: اگر نظام مالی جهانی سقوط کند، کشورهای عضو گروه بریکس می‌توانند جایگزینی برای دلار آمریکا پیدا کنند. موژین گفت: «مباحث ... بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند

ادامه

آمریکا, اقتصادی, بریکس, تحلیل, جهان, صندوق بین‌المللی پول

مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد

بوداپست اظهارات غرب درباره وقوع جنگ در اروپا را نشان دهنده مقاصد واقعی این بلوک قدرت دانست و گفت آمریکا در مناقشه اوکراین منافع شخصی دارد. به گزارش ایسنا ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان گفت اظهارات رهبران اتحادیه اروپا درباره جنگ در اروپا نشان‌دهنده مقاصد واقعی آنان است، اما آن‌ها دارند با آتش‌بازی می‌کنند. جوزپ بورل، ... مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اروپای مرکزی, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, لهستان, مجارستان

گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

«امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

کشورهای “شمال جهانی” در انبوهی از سیستم‌های تسلیحاتی‌ای غرق شده‌اند که توانایی چند بار نابودی جهان را دارند. این کشورها نه تنها ارتش‌های مرگبار و خطرناکی دارند، بلکه بزرگ‌ترین صادرکننده تسلیحات به سایر نقاط جهان نیز هستند و به درگیری‌هایی دامن می‌زنند که با دیپلماسی حل‌وفصل‌شدنی‌اند. هرچه زرادخانه تسلیحات آن‌ها بزرگ‌تر باشد، اعتماد به‌نفسِ این ... «امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, افغانستان, اقتصادی, امپریالیسم, چین, روسیه, ژاپن, شرق, شرق آسیا, عراق, فرانسه, فقر, کره جنوبی, گروه ۷, مقاله, ناتو

کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

کشور‌های قطب خاورمیانه و آفریقا از بیم اقتصاد راکد آمریکا به دنبال خارج کردن ذخایر طلای خود از آمریکا هستند. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند. به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از ... کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, آمریکا, اقتصادی, الجزایر, خاورمیانه, خبر, سنگال, عربستان سعودی, غنا, مصر, نیجر

۳۰ درصد رشد اقتصادی دنیا به چین اختصاص یافت

بر اساس گزارش رسمی اداره ملی آمار چین، این کشور بیش از ۳۰ درصد از رشد اقتصادی دنیا را در سال ۲۰۱۷ میلادی به خود اختصاص داده است.

 

این آمار در حالی منتشر می شود که چین و آمریکا بتدریج وارد یک دوره رویارویی اقتصادی شده اند و پکن می خواهد نشان دهد نقش بی بدیلی در رشد اقتصادی دنیا دارد و فشار بر این کشور «چرخه تجارت جهان را مختل می کند».

 

اداره ملی آمار چین در گزارش خود آورده است ارزش رشد اقتصادی این کشور به ۱۲ هزار میلیارد دلار رسیده و رشد اقتصادی کشور نیز ۶.۹ درصد بوده است.

 

بر اساس این آمار، سرمایه گذاری چین در سال ۲۰۱۷ میلادی در صنایع فنی پیشرفته نزدیک به ۱۶ درصد بیش از سال ۲۰۱۶ میلادی بوده است.

 

ارزش تبادلات تجاری خارجی این کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی هم به حدود ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد دلار رسیده است که معادل ۱۱.۵ درصد از کل تجارت جهان است.

 

در سال ۲۰۱۷ میلادی میزان سرمایه گذاری شرکت های چینی در خارج از کشور ۱۲۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون و رقم سرمایه گذاری مستقیم خارجی در این کشور هم ۱۳۱ میلیارد دلار بوده است.

 

اصلاحات در ساختار تجارت خارجی این کشور در این سال موجب شد تا چین شرایط بسیار خوبی را در این عرصه ایجاد کند.

 

همزمان وزارت بازرگانی چین تاکید کرده است حراست بهتر از محیط زیست، بهره وری درست و منطقی تر از منابع، افزایش آگاهی و دانش تولید کنندگان داخلی، موجب بهبود شرایط تجارت بین المللی شده است.

 

تنوع بخشیدن به کالاها، تولید اقلام کیفی تر، استفاده از فناوری های پیشرفته و هوشمند، سرمایه گذاری در امور تحقیقاتی مرتبط با تجارت بین الملل و شناخت بهتر بازار جهانی این قدرت را به چین داده است که تجارت بهتری در حوزه بین الملل داشته باشد و بتواند همچنان موتور محرکه اقتصاد جهانی باشد.

 

روزنامه چاینا دیلی از قول وزارت بازرگانی چین آورده است: این کشور قصد دارد در سال آینده میلادی اصلاحات بیشتری را در بخش های تجاری در نظر گیرد و توافقنامه های تجارت آزاد را با کشورهای مختلفی امضا کند.

 

چین معافیت های مالیاتی را برای بسیاری از شرکت های خارجی بسته به حیطه کاری آنها در نظر گرفته است این مقررات از سال جاری میلادی به اجرا گذاشته شده است و شرکت هایی که شامل آن شوند می توانند مالیات سال ۲۰۱۷ را به صورت برگشتی دریافت کنند.

 

رشد اقتصادی جهان بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول در سال ۲۰۱۸ میلادی حدود ۳.۷ درصد پیش بینی شده است ولی چین امیدوار است در سال جاری میلادی به رشدی معادل ۶.۵ تا ۷ درصد دست پیدا کند.
ایرنا

جنبش «فتح»: دولت‌های ایران حتی یک ریال به ملت فلسطین کمک نکرده‌اند

به گزارش روسیاالیوم، «اسامه القوامی» سخنگوی جنبش فتح، روز گذشته در بیانیه‌ای درباره برخی ادعاها مبنی بر حمایت مالی گسترده ایران از این جنبش فلسطینی، اظهار داشت: «بسیار شرم‌آور است که برخی گمان می‌کنند دلیل بحران اقتصادی ایران حمایت آن از ملت فلسطین است،‌ به رغم اینکه جنبش فتح و سازمان آزادسازی فلسطین در سال ... جنبش «فتح»: دولت‌های ایران حتی یک ریال به ملت فلسطین کمک نکرده‌اند

ادامه

اقتصادی, ایران, جهان, فلسطین

عقب نشینی آمریکا از تحریم ۱۰۰ درصدی صادرات نفت ایران

در حالی که کارشناسان حذف کامل نفت ایران از بازار را عملی نمی دانند یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا به طور ضمنی اذعان کرد دولت ترامپ ممکن است معافیت هایی برای مشتریان نفت ایران در نظر بگیرد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, جهان, خبر, عربستان سعودی

انگلیس اعمال شکنجه آمریکایی‌ها را نادیده گرفت

تازه‌ترین گزارش یک کمیته بانفوذ پارلمانی انگلیس ازچشم پوشی مأموران امنیتی این کشور نسبت به بدرفتاری و شکنجه متهمان تروریستی توسط مأموران آمریکایی پس از حمله ۱۱سپتامبر حکایت دارد.

ادامه

افغانستان, امریکا, انگلستان, جهان, خبر, غرب اروپا