
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
در چین از قطاری رونمایی شده که سریعترین وسیله نقلیه زمینی موجود در جهان است.
شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.
روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریتهای تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونههای چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدلهای چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح میدهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.
به دنبال نتایج بالینی موفقیتآمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.
در حالی که گزارشها حاکی از شیوع موج دوم کرونا در چین و سراسر جهان است تجزیه و تحلیل آمارهای این کشور نشان میدهد در ۱۱۰ روز گذشته هیچکسی به دلیل ابتلا به کرونا در چین جان خود را از دست نداده است موضوعی که بیانگر یافتن روشی برای درمان بیماران کرونا در چین است.
به گزارش ایرنا تجزیه و تحلیل آمارها نشان میدهد که از روز ۱۷ آوریل سال جاری ( ۲۹ فروردین سال ۱۳۹۹) تا امروز چهارشنبه پنجم آگوست (۱۵ مرداد ۱۳۹۹) به تعداد ۱۱۰ روز هیچکسی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در چین جان خود را از دست نداده است و آمار جان باختگان این کشور همچنان در رقم چهار هزار و ۶۳۴ تن ثابت مانده است.
این در حالی است که آمار تعداد مبتلایان در چین که در ۲۹ فروردین ماه سال جاری ۸۲ هزار و ۷۱۹ تن بود در حال حاضر با افزایش ۱۷۷۲ نفری به ۸۴ هزار و ۴۹۱ افزایش یافته است.
آمار درمان شدگان هم از ۷۷ هزار و ۲۹ تن در ۲۹ فروردین سال جاری به ۷۹ هزار و ۴۷ تن رسیده است یعنی حدود دو هزار و ۱۱۸ تن در این مدت درمان شدهاند.
همزمان کمیسیون ملی چین اعلام کرد که در شبانه روز گذشته، ۲۷ مورد ابتلا به کرونا شامل ۲۲ مورد داخلی و ۷ مورد خارجی شناسایی شده است که از موارد داخلی ۱۲ مورد در سین کیانگ و ۱۰ مورد هم در جنوب چین در استان لیائونینگ شناسایی شدهاند.
دولت چین برای درمان COVID-۱۹ غیر از داروهای شیمیایی به شدت داروهای سنتی را هم تبلیغ میکند این راه حلها که بخش عمدهای از سیستم مراقبتهای بهداشتی چین است حتی به عنوان کمکهای بینالمللی به کشورهای دیگر نیز ارسال میشود اما دانشمندان خارجی میگویند استفاده از روشهای درمانی که هنوز به اثبات نرسیده و ایمن و موثر نیست خطرناک است.
در حال حاضر هیچ درمان اثبات شدهای برای بیماری کشنده تنفسی ناشی از کرونا وجود ندارد اگرچه بسیاری از کشورها داروهای موجود را تست کردهاند ظاهرا تاکنون تنها یک داروی ضد ویروس به نام رمدسیویر «Remdesivir» در آزمایشها نشان داده است که برخی از پتانسیلها برای سرعت بخشیدن به بهبودی این بیماری را دارد.
داروهای سنتی چین اصولا شیوه درمانی خاص پزشکان این کشور برای افزودن بر انرژی بدن به منظور بالا بردن توان فرد برای حفظ تندرستی است «جانگ بولی» رییس بخش داروهای سنتی دانشگاه «تیان جین» در شرق چین میگوید که برای درمان کرونا نیز از چنین داروهایی استفاده شده و نتایج خوبی هم داشته است که افزایش توان بدن بیمار از جمله این این تاثیرات است.
او میگوید انواعی از داروهای سنتی طب چینی برای درمان کرونا مورد استفاده قرار گرفته که پودرها، قرصها و کپسولهای دارویی را شامل میشود.
دولت و انجمن داروهای سنتی چین اعلام کردهاند که فرمولهای بدست آمده برای این داروها با هدف درمان بیماری کرونا بسیار مطلوب بوده است روزنامه چاینا دیلی هم در گزارشی در این ارتباط نوشته است آزمایشهای لازم روی این داروها نشان میدهد گروهی از بیماران را مداوا کرده است.
شماری از بیماران در نقاط مختلف چین از این داروها استفاده کردهاند پزشکان چینی به این نتیجه رسیدهاند کسانی که از این داروها و کپسولها که بعضا برای درمان آنفلوانزای «اچ ۱ ان ۱» موثر بوده استفاده کردهاند زودتر از دیگران بهبود یافتهاند.
البته پزشکان چینی حاضر نشدهاند جزییات زیادی درباره این داروها فاش کنند و گفتهاند که در آینده بتدریج اطلاعات بیشتری را از طریق رسانهها در اختیار مردم قرار خواهند داد.
«هوانگ لوچی» از متخصصان داروهای سنتی در آکادمی علوم پزشکی پکن خاطر نشان کرد که آزمایشها با داروهای سنتی برای درمان کروناییها از ماه ژانویه و زمانی که بیماری شدت پیدا کرد شروع شده و بسیار موثر بوده است.
وی گفت: ما دارای انواع داروهای طب سنتی برای درمان هستیم یکی از این داروها هدفش کسانی است که علایم بیماری از خود نشان دادهاند داروهای دیگر برای کسانی است که بیماری آنها خفیف است مورد سوم برای کسانی است که وضعیت وخیمی دارند و دارو به بهبود آنها کمک میکند و شرایط درمان را به جایی میرساند که نتیجه آزمایش فرد نهایتا منفی میشود.
او با بیان اینکه جزییات این داروها در آینده فاش خواهد شد افزود: علت اینکه فعلا در این مورد اطلاع رسانی کامل صورت نمیگیرد این است که دانشمندان و پزشکان چینی هنوز به نتیجه قطعی نرسیدهاند که این داروهای سنتی چینی بتواند به طور کامل و قطعی برای مبارزه با کرونا بکار گرفته شود لذا آزمایشهای بیشتری برای این منظور نیاز است تا دقت، کارایی و تاثیر آنها مشخص شود آن زمان میتوان این داروها را وارد بازار کرد.
اینکه چینیها داروی خاصی را برای درمان کرونا تولید کردهاند یا از داروهای سنتی در این زمینه استفاده میکنند روشن نیست اما به نظر میرسد روش درمان پزشکان چینی که ظاهرا هم موفق بوده است میتواند تا پیدا شدن دارویی موثر یا ساخت واکسن آن، مد نظر سیستم بهداشتی کشورهای دیگر از جمله ایران قرار گیرد که به شدت با این ویروس کشنده درگیر هستند.
بیماری ناشی از ویروس کرونا (کووید-۱۹) بیماری واگیرداری است که ویروس تازه کشف شده کرونا باعث بروز آن میشود اکثر افرادی که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا میشوند، علائم خفیف تا متوسطی را تجربه میکنند و بدون نیاز به درمانی خاص بهبود مییابند.
ویروسی که باعث بروز کووید-۱۹ میشود عمدتاً از طریق ذرات تولید شده در هنگام سرفه کردن، عطسه کردن، یا بازدم فرد مبتلا منتقل میشود این ذرات بهدلیل سنگین بودن در هوا معلق نمیمانند و بهسرعت روی زمین یا سطوح میافتند.
در صورت نزدیک بودن به فرد مبتلا به کووید-۱۹ با تنفس ویروس یا لمس کردن سطح آلوده و پس از آن لمس کردن چشمها، بینی، یا دهان ممکن است به بیماری مبتلا شوید.
خیزش چین به ویژه تبدیل این کشور به دومین اقتصاد جهان، هژمونی آمریکا بر نظام جهانی را به طور خودکار به چالش کشیده است از سوی دیگر پکن نیز تلاش کرده است تا سلطه واشنگتن را در حوزه های مختلف به چالش بکشد.
یک مقام مسئول روس با اشاره به اینکه واکسن ضد ویروس کرونای تولید شده در روسیه تاکنون مصونیت صددرصد برای داوطلبان تزریق آن بوجود آورده، از علاقه حداقل ۲۰ کشور جهان به این واکسن خبر داد.
ریانووستی اعلام کرد: واکسن کرونا روز ۱۵ ماه اوت / ۲۵ مرداد ماه در دسترس مردم روسیه خواهد بود.
به رغم شیوع گسترده کووید-۱۹، متخصصان حوزه ایمنیشناسی باور دارند که باید نگرانی را کنار بگذاریم زیرا واکسن این بیماری به زودی تایید و ارائه خواهد شد.