اعتصاب سراسری رانندگان کامیون، جنبش همگانی علیه دیکتاتوری حاکم را تقویت می‌کند!

اعتصاب سراسری کامیون‌داران که از روز ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ آغاز شده، در سومین هفته اعتصاب به یکی از گسترده‌ترین حرکت‌های اعتراضی در بیش از ۱۶۰ شهر در تمام استان‌های کشور تبدیل شده است. کامیون‌داران و رانندگان کامیون به سیاست‌‌های ویرانگر، ضد مردمی، و بحران‌زای رژیم ولی فقیه که شرایط کار و زندگی را برای آنان ... اعتصاب سراسری رانندگان کامیون، جنبش همگانی علیه دیکتاتوری حاکم را تقویت می‌کند!

ادامه

استبداد, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, حقوق بشر, رانندگان, زحمتکشان, زنان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فرهنگیان, کودکان, معیشت, همبستگی

یورش همه‌جانبه به حقوق و منافع کارگران و زحمتکشان باعث وخیم‌تر شدن معیشت آنان گردیده ‌است!

اجرای دستورهای خامنه‌ای و معافیتِ مالیاتی دادن به نزدیک به ۴۰ درصد اقتصاد کشور، دریافت نکردنِ مالیات از کل درآمد گروه‌های دلال، بخش‌های زیرزمینی اقتصاد، اقتصادِ سیاه و قاچاق و فعالان بازارهای غیررسمی، و اجرای “برنامه هفتم توسعهٔ ملی” فقط بخشی از عملکرد ضدمردمی حاکمیت در تحمیل فقر به بخشی قابل توجه از زحمتکشان کشور ... یورش همه‌جانبه به حقوق و منافع کارگران و زحمتکشان باعث وخیم‌تر شدن معیشت آنان گردیده ‌است!

ادامه

ایران, بازنشستگی, تحلیل, خصوصی‌سازی, دستمزد, زحمتکشان, طبقه کارگر, غارتگری, فرانسه, فقر, معیشت

حسین اکبری: سرمایه بین‌النسلی کارگران را به مسلخ خصوصی‌سازی نبرید

حسین اکبری گفت: دولت‌ها نباید به دارایی‌های تاریخی طبقه کارگر دست‌درازی کنند یا آن‌ها را برای سودجویی بیشتر به سرمایه‌داران واگذار نمایند. «حسین اکبری» فعال کارگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: این روزها دغدغه کارگران و بازنشستگان اقدامی‌ست که در دستور کار دولت درباره وضعیت مالکیت بانک رفاه کارگران قرار دارد. مصوبه مجلس ... حسین اکبری: سرمایه بین‌النسلی کارگران را به مسلخ خصوصی‌سازی نبرید

ادامه

ایران, بازنشستگان, تحلیل, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, نئولیبرالیسم

وضعیت فقرآمیز معیشت زحمتکشان و غارت اندوخته‌های‌شان در تأمین اجتماعی

در بیش از سه دههٔ اخیر که خامنه‌ای رهبری نظام چپاولگر حاکم را به‌عهده داشته و غارتگری هزاران پیمانکار و دلال مفت‌خورِ پایگاهِ طبقاتی‌اش را به میلیون‌ها زحمتکش کشور در تمام بخش‌های تولیدی و خدماتی تحمیل و معیشت، امنیت شغلی، و ایمنی آنان را نابود کرده است، ۲۰ اردیبهشت‌ماه امسال در به‌اصطلاح دیدار با کارگران ... وضعیت فقرآمیز معیشت زحمتکشان و غارت اندوخته‌های‌شان در تأمین اجتماعی

ادامه

آزادی, امنیت شغلی, بازنشستگان, خصوصی‌سازی, درمان, دستمزد, زحمتکشان, زنان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فقر, مارکسیسم, مبارزه طبقاتی, معیشت

مبارزهٔ آموزگاران و برای دستمزد بالای خط فقر و امنیت شغلی

بار دیگر با نقض شدید مقاوله‌نامه‌های ۸۷ و ۹۸ سازمان جهانی کار مبنی بر آزادی ایجاد تشکل‌های مستقل و حق اعتراض صنفی و همچنین زیرپا گذاشتن منشور جهانی حقوق سندیکایی، ۱۱ اردیبهشت‌ماه و در آستانه روز معلم نیروهای امنیتی رژیم ولایت فقیه به تجمع‌های اعتراضی آموزگاران مبارز یورش بردند و بنا بر گزارش ۱۴ اردیبهشت ... مبارزهٔ آموزگاران و برای دستمزد بالای خط فقر و امنیت شغلی

ادامه

آزادی, آموزشی, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, حقوق بشر, دانشجویی, طبقه کارگر, فرهنگیان, فقر, کودکان, معلمان, همبستگی

یک بازنشسته؛ به وعده‌های دولت هیچ امیدی نیست، وعده‌هایی که همگی توخالی از آب درآمده

علی اکبر عیوضی با تاکید بر اینکه امیدی به پرداخت بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی نیست، تاکید کرد که بازنشستگان به سیاستگذاری‌های بودجه‌ای دولت اعتراض دارند.

 

به گزارش ایلنا، پانزدهم اردیبهشت، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در مجلس، گفت: احتمال دارد بدهی دولت به تامین اجتماعی ظرف یک ماه آینده پرداخت شود اما علی اکبر عیوضی می‌گوید: به وعده‌های دولت هیچ امیدی نیست، کارگران و بازنشستگان مجبورند فقط تاسف بخورند بر وعده‌هایی که همگی توخالی از آب درآمده و تحقق نیافته است.

 

به گفته عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، دولت به هیچ وجه نگران معیشت کارگران بازنشسته و اوضاع بحرانی سازمان تامین اجتماعی نیست و نمایندگان مجلس نیز به نظر نمی‌رسد توان آن را داشته باشند که دولت را مجاب کنند که حداقل بخشی از بدهی ۲۶۰ هزار میلیارد تومانی خود به سازمان تامین اجتماعی را بپردازد.

 

عیوضی ادامه می‌دهد: دولت نه امسال، نه سال گذشته و نه سالهای پیشتر، بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی را نپرداخته و فقط برای این سازمان، تعهد تراشیده است و اگر اوضاع دو سال دیگر به همین منوال پیش برود، دیگر اثری از سازمان نخواهد بود؛ چراکه تامین اجتماعی به قهقرا می‌رود.

 

او با تاکید بر اینکه هنوز تکلیف افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص نیست و علیرغم گذشت بیش از ۴۵ روز از سال جدید، کارگران بازنشسته همچنان سرگردانند، اضافه می‌کند: بازنشستگان هنوز دستمزد سال قبل را می‌گیرند؛ تبعیض میان کارگران بازنشسته و بازنشستگان سایر صندوق‌ها ازجمله صندوق کشوری و لشگری، آزاردهنده است؛ مستمری آنها افزایش یافته است و قرار است زیر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دریافتی نداشته باشند اما کارگران بازنشسته هنوز با مستمری زیر ۲ میلیون تومان زندگی می‌کنند.

 

او تاکید می‌کند: کارگران بازنشسته به تصمیم‌گیری‌ها و سوگیری‌های آقای نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه معترض هستند و این اعتراض خود را با صدای بلند اعلام می‌کنند؛ چراکه سازمان برنامه و بودجه، هم تامین اجتماعی و هم بازنشستگان آن را نادیده گرفته است.

 

تورم بالای ۴۰ درصد است

 

عیوضی به گرانی‌های اخیر اشاره می‌کند و می‌گوید: در شورایعالی کار، دستمزد کارگران را ۲۱ درصد زیاد کردند؛ این رقم افزایش بسیار ناعادلانه است؛ در همین روزهای سپری شده از سال جدید به عینه می‌بینیم که کرایه تاکسی بین ۲۵ تا ۳۰ درصد گران شده؛ حتی بلیط مترو هم گران شده؛ آمارهای رسمی از تورم ۴۷ درصدی حمل و نقل در ۱۲ ماه منتهی به فروردین امسال خبر می‌دهند؛ همین یک قلم یعنی حمل و نقل نشان می‌دهد که افزایش ۲۱ درصدی دستمزد با هیچ معیار عادلانه‌ای همخوانی ندارد؛ از گرانی اقلام خوراکی که دیگر همه مطلع هستند؛ حبوبات که یکی از کالاهای پرمصرف در سفره کارگران و بازنشستگان است، در روزهای اخیر تا صد درصد افزایش قیمت داشته است؛ اینها را باید کنار افزایش ۲۱ درصدی حقوق کارگران قرار دهیم تا وخامت اوضاع مشخص شود.

 

وی ادامه می‌دهد: من به عنوان نماینده کارگران بازنشسته از وزرای اقتصادی و از خود رئیس‌جمهور می‌پرسم که با یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، چند روز از ماه را می‌توانند زندگی کنند؛ اصلاً یک هفته هم می‌توانند با این پول سر کنند؟! چطور از بازنشستگان توقع دارند با این درآمدها بسازند و دم نزنند؟!

 

وی تاکید می‌کند: مبنای کار در افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی، ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی است که تصریح دارد مستمری‌ها باید به اندازه افزایش هزینه‌ها زیاد شود؛ بنابراین توقع داریم مستمری بازنشستگان را به اندازه افزایش هزینه سبد معیشت زیاد کنند.

مراتب اعتراض خود را به رئیس جمهوری و وزیر رفاه اعلام کنید

رئیس کانون کارگران بازنشسته شهر اصفهان در نامه‌ای از فعالان صنفی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی خواست مراتب اعتراض خود نسبت به تخصیص نیافتن هیچ بودجه‌ای برای اجرای قانون همسان‌سازی برای بیش از ۳ میلیون کارگر بازنشسته و مستمری‌بگیر را به رئیس جمهوری و وزیر رفاه اعلام کنند.

ادامه

ایران, بازنشستگان, حقوق بشر, خبر

خواست بازنشستگان در اجرای همسان‌سازی اجرا نمی‌شود مگر اینکه دولت بدهی خود را به تامین اجتماعی بدهد

یک فرد در دوران بازنشستگی ممکن است با مشکلات زیادی رو‌به‌رو باشد. بخش مهمی از این مشکلات با افزایش دریافتی افراد بازنشسته به ویژه آنهایی که سالمند هستند، رفع می‌شود.

ادامه

ایران, بازنشستگان, حقوق بشر, گزارش

چرا باید تصمیم‌گیری در مورد دستمزد کارگران و همسان‌سازی بازنشستگان در انتظار فروکش‌ کردن بحران بماند؟!

به نظر می رسد علیرغم تعیین تکلیف بحث‌هایی مانند افزایش حقوق کارمندان دولت و اعتبار رتبه‌بندی معلمان، تصمیم‌گیری در رابطه با بودجه همسان‌سازی و تعیین افزایش حداقل دستمزد کارگران، «فعلاً» متوقف شده است. آیا این توقف ناگهانی، نگران‌کننده است؟!

ادامه

ایران, بازنشستگان, حقوق بشر, خبر, کارگری, گزارش