بهرغم اعتصاب و اعتراضهای گسترده و سراسری نفتگران، اعتراضهای بازنشستگان صندوقهای کارگری، کشوری، لشگری، و فولاد، و تجمع اعتراضی گستردۀ بازنشستگان مخابرات در استانهای مختلف در ۷ آبان، و وعده دادن پزشکیان به خامنهای به اجرا کردن “برنامه هفتم توسعه”، دولت پزشکیان به اجرای بهاصطلاح متناسبسازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه ضدمردمی هفتم توسعهٔ رژیم ... یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
دولت «وفاق ملی» و غارت کارگران و زحمتکشان
سیاست توسعهطلبانه دولت جنایتکار اسرائیل بهویژه برای گسترش جنگ در منطقه اوضاع بسیار دشوار و خطرناکی را رقم زده است. این وضعیت بهویژه برای طبقه کارگر و زحمتکشان میهن ما پیکار برای صلح و علیه جنگ و جنگافروزی را به یکی از اولویتهای مبارزهٔ کنونی جنبش کارگری و حرکتهای سندیکایی در دو عرصهٔ صنفی و ... دولت «وفاق ملی» و غارت کارگران و زحمتکشان
فعال کارگری؛ شستا دولتی نیست، نه دولت و نه مدیرانِ دولتنشانده نمیتوانند به نام مولدسازی به کام دولت، بفروشند
براساس ابلاغیه دولت، شستا باید از ۸۰ درصد سهام برخی شرکتها درجهت مولد سازی خارج شود؛ مگر نمیگوییم سازمان تامین اجتماعی به همراه بانک رفاه و شستا متعلق به کارگران است، پس دولتی نیست که ۸۰ درصدش براساس ابلاغیهی دولت واگذارشود! به گزارش خبرنگار ایلنا، در روزهای میانه مردادماه خبری بیرون آمد، خبری که هم ... فعال کارگری؛ شستا دولتی نیست، نه دولت و نه مدیرانِ دولتنشانده نمیتوانند به نام مولدسازی به کام دولت، بفروشند
مبارزه معلمان علیه سیاستهای رژیم ولایت فقیه
دولت بهاصطلاح “وفاق ملی” پزشکیان همان یورش دولت رئیسی به دستمزد و امنیت شغلی آموزگاران را دنبال میکند و مجلس دوازدهم نیز همان وعدههای بیپایه دولت پزشکیان را تکرار میکند. با خط فقر حداقلی ۴۰ میلیون تومان درماه و حقوقهای ۱۲ تا ۱۵ میلیونی آموزگاران رسمی و دستمزدهای حتا ۷ میلیونی معلمان غیررسمی با ساعات ... مبارزه معلمان علیه سیاستهای رژیم ولایت فقیه
تأملی بر گسترده شدن اعتصابهای کارگری: وظایف و اولویتها
تحولهای پرشتاب منطقه با جنگافروزی و اقدامهای تروریستی دولت اسرائیل ابعادی بسیار خطرناک یافتهاند. سایه شوم جنگ دامنهدار منطقهای با پیامدهایی فرامنطقهای هر دم افق سیاسی خاورمیانه را بیشتر تیره میسازد. در این میان سیاستهای نابخردانه و مغایر منافع ملی حکومت جمهوری اسلامی میهن ما را در وضعیتی بهشدت شکننده و نگرانکننده قرار داده است. ... تأملی بر گسترده شدن اعتصابهای کارگری: وظایف و اولویتها
گروه کارگری شورای عالی کار؛ هزینه زندگی در اردیبهشت ۹۸ از مرز ۶ میلیون و۴۰۰ هزار تومان گذشته است
محمد اشرفی در تحلیل اوضاع معیشتی بازنشستگان گفت: افزایش ۳۶.۵ درصدی حداقل مستمری، به علت تورم حاکم بر اقتصاد، کارایی ندارد و مسئولان باید فکری به حال معاش بازنشستگان کنند.
آخرین محاسبات سبد معاشِ گروه کارگری شورای عالی کار نشان میدهد که هزینههای زندگی در اردیبهشت ۹۸ از مرز ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان گذشته است؛ در این شرایط، حداقل مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی پس از افزایش، نهایتاً به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسیده است که به گفته محمد اشرفی به هیچ وجه کفاف هزینههای زندگی را نمیدهد.
این عضو هیات مدیره کانون مرکزی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور، در انتقاد از شرایط موجود میگوید: افزایش ۳۶.۵ درصدی حداقل مستمری بازنشستگان، تاثیری در بهبود معیشت مستمریبگیران ندارد؛ چراکه خیلی بیشتر از افزایش مستمریها، هزینههای زندگی بالا رفته است.
وی با تاکید بر اینکه ۶۵ درصد مستمریبگیران تامین اجتماعی، «حداقلبگیر» هستند؛ تاکید میکند: «گرانی» معاش بازنشستگان را تهدید میکند.
حداقل مستمری کفاف هزینههای خانوار دو نفره را هم نمیدهد
به گفته اشرفی که دبیر شورای عالی تامین اجتماعی نیز هست، ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان یا در نهایت، یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، با هزینههای یک خانوار استاندارد بازنشسته که ۲.۵ نفری در نظر گرفته میشود، تطابق و همخوانی ندارد.
او ادامه میدهد: حتی اگر اندازه یک خانوار بازنشسته را فقط ۲ نفر در نظر بگیریم، بازهم حداقل مستمری بسیار ناکافی است و حتی یک سوم هزینهها را پوشش نمیدهد.
او تاکید میکند: اگر رقم حداقل مستمری را با سبد هزینههای خانوار مقایسه کنیم، متوجه میشویم که این مبلغ ناچیز، کفاف حداقل خوراکیها، مسکن، پوشاک و هزینههای حمل و نقل – حتی حمل و نقل عمومی- را نمیدهد؛ این مولفهها، لازمههای اصلی زندگی هستند؛ کاری به هزینههای مرحله بعد، مثل تفریح، مسافرت و یا آموزش نداریم؛ حتی اگر بازنشستگان این هزینهها را کلاً حذف کنند، بازهم مبلغ مستمری در تامین «ضروریات اولیه» ناکافی است.
اشرفی ادامه میدهد: در شرایط فعلی، کارگران بازنشسته یک سفر یک روزه یا حتی نیم روزه هم نمیتوانند بروند.
این عضو هیات مدیره کانون سراسری بازنشستگان، چه خواستهای از مسئولان دارد؛ اشرفی میگوید: هم دولت و هم مجلس باید مطالعه بیشتر روی مساله «معاش بازنشستگان» انجام دهند تا بتوانند راهکارهایی برای خروج از بن بستِ معیشتی فعلی پیدا کنند.
او اعتقاد دارد اکنون زندگی بازنشستگان در یک «بن بست» قرار گرفته: امروز ما بازنشستگان هم در «معیشت» مشکل داریم، هم در «درمان» و هم در رفاه.
هم تامین اجتماعی، هم دولت و هم مجلس، مسئولیت دارند
این نماینده بازنشستگان کشور در پایان تاکید میکند: باید فکری برای حل مشکلات بازنشستگان بکنند؛ به خصوص کارگران بازنشسته که متوسط مستمری آنها بسیار پایین است؛ این وظیفه، هم برعهده تامین اجتماعی است، هم دولت و هم مجلس؛ ما بازنشستگان از همه این نهادهای مسئول توقع داریم هرچه سریعتر راهی برای ترمیم مستمریها، ارتقای خدمات درمانی و بهبود خدمات رفاهی، بیابند.
ایلنا
دیگر بهشعارهای انتخاباتی اعتماد نداریم / آقایان بار دیگر بهرای ما نیاز دارند
عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان تهران گفت: هنگام انتخابات عدهای با شعار حمایت از جامعه کارگری و بازنشستگان به سراغ ما میآیند و انواع وعدهها را برای به دست آوردن آرای ما مطرح میکنند اما به محض آنکه انتخابات تمام شد، وعدهها و شعارهایشان را از یاد میبرند.
ما بازنشستگان خواستار بازگرداندن اموال سازمان تامین اجتماعی هستیم
بازنشستگان تامین اجتماعی، خواستار پرداخت مطالبات سازمان هستند؛ مطالباتی که از سالها پیش پرداخت آن متوقف شده است.
پس از حراج صنایع دولتی به نام خصوصیسازی و رسیدن نوبت به صندوقهای بازنشستگان، آنها را هم ورشکسته کردهاند
ناصر آقاجری ریشه مشکلات بازنشستگان را در سیاستهای تعدیلی میداند؛ فرقی هم نمیکند این بازنشستگان متعلق به کدام صندوق باشند؛ او معتقد است از وقتی پای خصوصیسازی به صندوقها رسیده، آینده بازنشستگان در معرض خطر قرار گرفته است.
بازنشستگان کشوری با تجمع مقابل صندوق بازنشستگی؛ خواستار اجرای همسانسازی و افزایش مستمریها شدند
جمعی از بازنشستگان کشوری با حضور در مقابل صندوق بازنشستگی کشوری خواستار اجرای همسانسازی و بالا رفتن مستمریهای خود شدند.