اتفاق تاریخی برای کشتی ایران؛ تیم ملی کشتی فرنگی هم قهرمان جهان شد

در فاصله یک روز مانده تا پایان رقابت‌های کشتی قهرمانی جهان که شاگردان حسن رنگرز شانس کسب چند مدال دیگر را دارند، تیم ملی فرنگی ایران مثل کشتی آزاد قهرمان جهان شد. به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان به میزبانی شهر زاگرب کرواسی در جریان است و در حالی که فردا روز ... اتفاق تاریخی برای کشتی ایران؛ تیم ملی کشتی فرنگی هم قهرمان جهان شد

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, خبر, ژاپن, کرواسی, ورزشی

والیبال ایران قهرمان جوانان جهان شد

تیم ملی والیبال جوانان ایران با پیروزی مقابل ایتالیا برای سومین بار قهرمان جهان شد. به گزارش ایسنا، تیم ملی والیبال جوانان ایران در مرحله فینال مسابقات قهرمانی مردان زیر ۲۱ سال ۲۰۲۵ جهان امروز (شنبه، نهم شهریور) ساعت ۱۵:۳۰ در چین به مصاف ایتالیا رفت و به پیروزی ۳ بر یک رسید و قهرمان ... والیبال ایران قهرمان جوانان جهان شد

ادامه

آرژانتین, آمریکا, ایتالیا, ایران, جهان, جوانان, قرقیزستان, کانادا, کره جنوبی, لهستان, ورزشی

همبستگی با فلسطین: اقدام تحسین‌برانگیز ورزشکار ایرلندی در مقابل حریف اسرائیلی

در صحنه‌ای تحسین‌برانگیز از تلفیق ورزش و همبستگی انسانی، بوکسور ایرلندی با شکست دادن رقیب اسرائیلی خود در رقابت‌های رزمی در رم، پرچم فلسطین را بالا برد و با فریاد «فلسطین آزاد» حمایت خود را از مردم مظلوم غزه اعلام کرد. به گزارش ایسنا، منابع رسانه‌ای با انتشار ویدئویی گزارش دادند که مبارزه‌ای میان «پادی ... همبستگی با فلسطین: اقدام تحسین‌برانگیز ورزشکار ایرلندی در مقابل حریف اسرائیلی

ادامه

اسراییل, اشغالگری, ایتالیا, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, همبستگی, ورزشی

مجارستان کمک‌های مالی اتحادیه اروپا به اوکراین را مسدود کرد

وزیر امور خارجه مجارستان اعلام کرد که کشورش بار دیگر کمک‌های مالی اتحادیه اروپا به اوکراین را وتو کرده‌است. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از دیلی فنلاند، پیتر سیجارتو، وزیر امور خارجه مجارستان در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیسبوک نوشت که کشورش با توجه به مخالفت طولانی مدت با کمک‌های نظامی و تسلیحاتی ... مجارستان کمک‌های مالی اتحادیه اروپا به اوکراین را مسدود کرد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سازمان ملل, غرب, مجارستان, ناتو, ورزشی

لوپز یا کارلین/ چه کسی بهترین است؟

کارلین روس در سال ۲۰۰۰ به کار خود پایان داد و در سال ۲۰۰۲ لوپز کوبایی برای اولین بار در مسابقات قهرمانی جهان شرکت کرد. ۱۵ سال اختلاف سنی بین دو اسطوره‌ای وجود دارد که از ۱۱ مدال طلای المپیک از سال ۱۹۸۸ تاکنون، ۹ طلای سنگین وزن فرنگی را به خود اختصاص داده‌اند. به ... لوپز یا کارلین/ چه کسی بهترین است؟

ادامه

آمریکای لاتین, اتحاد شوروی, اروپا, جهان, شرق اروپا, کوبا, ورزشی

کی‌روش: قرارداد جدید با ایران امضا می‌کنم

به گزارش آسوشیتدپرس، کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران آماده امضای قرارداد با فدراسیون فوتبال ایران تا پایان جام ملت های آسیا ۲۰۱۹ است. این مربی از سال ۲۰۱۱ هدایت ایران را بر عهده داشته است ولی نتوانست در جام جهانی ۲۰۱۸ ایران را به دور دوم برساند و دو طرف تاکنون توافقی برای ادامه همکاری نداشتند.

 

کارلوس کی روش درباره ادامه حضور در ایران گفت: در طول این مدت من پیشنهادهای زیادی از کشورهای مختلف جهان داشتم ولی هیچوقت درها را برای بازگشت به ایران نبستم. نیاز است که مطمئن شوم فدراسیون به طور کامل از برنامه‌های ما برای جام ملت های آسیا حمایت خواهد کرد.

 

ایران تیم اول آسیا در رده بندی فیفا است ولی از سال ۱۹۷۶ موفق نشده است به قهرمانی در جام ملت‌های آسیا دست یابد و این بار ایران در جام ملت ها با تیم های ویتنام، عراق و یمن همگروه شده است.

 

سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران ادامه داد: من بر طبق مکالماتی که قبلا داشتم و عنوان شده بود شرایط برای جام ملت های آسیا به خوبی خواهد بود، جمعه به ایران خواهم رفت. اگر باور نداشتم که شرایط آماده خواهد بود به ایران نمی‌رفتم ولی اعتماد می‌کنم و قرارداد جدیدی با ایران امضا خواهم کرد.

 

وی افزود: شرایط جزئی من، حمایت مالی تضمین شده و مسئولیت پذیری کامل برای جام ملت های آسیا ۲۰۱۹ است. نمی توانیم مثل گذشته اشتباهات را تکرار کنیم.

 

سرمربی تیم ملی ایران بار دیگر نارضایتی خود را از امکانات کمپ تیم ملی و بازی‌های دوستانه اعلام کرد. او معتقد است اگر شرایط بهتری قبل از جام جهانی روسیه وجود داشت، این تیم می‌توانست بیش از ۴ امتیاز از این گروه به دست بیاورد.

 

سرمربی پرتغالی اضافه کرد: همه یک دیدگاه شفاقی از عملکرد خوب ما در جام جهانی دارند با این حال افراد کمی هستند که مشکلات ما را در این راه بدانند. دیدارهای دوستانه‌ای که لغو شد و ما کمپ آماده سازی خودمان را بدون بازیکن شروع کردیم. این چیزهایی است که ما نمی‌توانیم کتمان کنیم. ما در آستانه صعود از گروه خودمان در جام جهانی بودیم.

 

کی‌روش تاکید کرد:‌ احساس می‌کنم که رتبه‌ای که در جام جهانی داشتیم و اینکه به دور دوم صعود نکردیم به خاطر مشکلات کمپ و ۳ دیدار دوستانه‌ای بود که لغو شد.

 

سرمربی تیم ملی ایران اضافه کرد: آینده چیزی نیست که من را نگران کند. من می‌توانستم با بقیه تیم‌ها قراردادی ۴ ساله ببندم. می‌خواهم قهرمان جام ملت‌های آسیا شوم، ولی می‌دانم این اتفاق آسان نیست. رسیدن به قهرمانی در جام ملت‌های آسیا بسیار سخت است و مستلزم این است که همه به سختی برای رسیدن به آن تلاش کنیم.

ایسنا

کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC)؛ پورعلی گنجی؛ بازیکنی که رونالدو را خنثی کرد

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در گزارشی، ضمن بررسی بازیکنان ارزشمند قاره آسیا در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، از مرتضی پورعلی گنجی به عنوان مدافعی ارزشمند نام برد که توانست کریستیانو رونالدو را در بازی مقابل پرتغال به خوبی خنثی کند.

ادامه

اسپانیا, ایران, جهان, خبر, ورزشی

باربوسا: رونالدو باید اخراج می‌شد/ کی‌روش: قانون نباید برای رونالدو و مسی متفاوت باشد

مدیر برنامه معروف فوتبال پرتغال گفت: داور پاراگوئه‌ای باید کریستیانو رونالدو را پس از خطای روی مدافع ایران اخراج می‌کرد و از دادن کارت زرد به مهاجم پرتغال متعجب شدم.

ادامه

ایران, گفتگو, مصاحبه و گفتگو, ورزشی