حسین حبیبی گفت: کارگران نه تنها تحت حمایت قانون کار نیستند بلکه در حلقه محاصره سرمایهداری ظالم، زندگی مشقتباری را که شان و شخصیتشان را خدشهدار کرده، گرفتار شدهاند قانون کار فعلی در تاریخ ۲۹ آبانماهِ سال ۱۳۶۹ به تصویب رسیده است اما در ۳۴ سال گذشته بندهای متعددی از آن اجرایی نشده است؛ علیرغم ... همدستی اتاق بازرگانی، دولت و مجلس علیه «قانون کار»/ چرا مدام به فکر اصلاح آن هستند؟
یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
بهرغم اعتصاب و اعتراضهای گسترده و سراسری نفتگران، اعتراضهای بازنشستگان صندوقهای کارگری، کشوری، لشگری، و فولاد، و تجمع اعتراضی گستردۀ بازنشستگان مخابرات در استانهای مختلف در ۷ آبان، و وعده دادن پزشکیان به خامنهای به اجرا کردن “برنامه هفتم توسعه”، دولت پزشکیان به اجرای بهاصطلاح متناسبسازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه ضدمردمی هفتم توسعهٔ رژیم ... یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !
آقای میدری وزیر اقتصادخوانده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید چون اقتصاد معادن کوچک است امکان استاندارد کردن ندارد! شاید اگرصولتمرتضوی چنین چیزی میگفت،«عقلا» می پذیرفتند! اما یک دانش آموخته اقتصاد، چگونه اقتصاد معدن را کوچک و استاندارد ناپذیر ارزیابی میکند، تنها یک دلیل دارد و آن فرار از مسوولیت است و توجیهی برای ... آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !
اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند خورد
«کلودیا شینبائوم» به عنوان اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند ریاست جمهوری را ادا و دوره ۶ ساله خود در این سمت را رسما آغاز کرد. باشگاه خبرنگاران جوان: «کلودیا شینبائوم» ۷۰ سال بعد از آنکه زنان در مکزیک حق رای به دست آوردند توانست تبدیل به اولین رئیس جمهور زن این کشور با کسب ... اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند خورد
حادثهی کار یا کشتار زنجیرهای؟
از: کاظم فرجالهی تکرار خطایی که به مرگ دیگران میانجامد دیگر خطا نیست؛ جنایت است. وقوع دوازده حادثهی معدنی در کمتر از شش ماه با بیش از ۶۲ کشته، که بیشترآنها در بستر و با دلایل همانندی رخ دادهاند، جای تأمل و تحقیق بسیار دارد. آخرین حادثه از این دست که نه، بلکه آخرین حلقهی ... حادثهی کار یا کشتار زنجیرهای؟
کمپینهای مردمی در اعتراض به بالا رفتن قیمت سوخت در انگلیس
بالا رفتن قیمت سوخت و قبوض انرژی در انگلیس اعتراضهای گستردهای علیه مقامات دولتی برانگیخته است. کمپینهای متعددی خواستار عدم پرداخت قبوض انرژی هستند.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روزنامه گاردین، در کشور انگلیس در ماههای گذشته به خاطر افزایش قیمت مواد غذایی و سوخت فشار مضاعفی به خانوادههای متوسط و کم درآمد جامعه این کشور وارد آمده است و تاکنون اعتراضهای گستردهای به خاطر بالا بودن تورم شکل گرفته است.
آخرین اعتراض مردم انگلیس به وضعیت اقتصادی این کشور به بالا رفتن شدید قبوض انرژی در چند هفته گذشته بوده است که کمپینی علیه دولت و شرکتهای تامین کننده انرژی شکل گرفته است که به جنبش «پرداخت نکن بریتانیا» شهرت پیدا کرده است.
بر اساس این گزارش تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر با امضای این کمپین از مردم انگلیس خواستهاند که قبوض برق و گاز را در اعتراض به افزایش قیمتهای انرژی پرداخت نکنند. مردم دولت و شرکتهای بزرگ تامین کننده انرژی را عامل بالا رفتن قیمتها عنوان میکنند.
سازمان دهندگان ناشناس این کمپین با انتشار بیانیهای از مقامات دولتی خواستند مردم را به خاطر بالا بردن روزانه قبوض انرژی فقیرتر نکنند. آنها گفتند در واقع بالا بردن قیمتهای انرژی بیشتر به خاطر بالا بردن سود شرکتهای انرژی است.
این بیانیه در حالی از سوی گروههای مردمی منتشر شده است که مقامات دولتی خودشان طی آمارهایی پیشبینی کردند که هزینه خانوارهای انگلیسی برای پرداخت قبوض انرژی به طور متوسط سالانه به ۴۲۰۰ پوند هم برسد.
تجمع اعتراضی بازنشستگان برای اجرای مصوبهی شورایعالی کار + فیلم
بازنشستگان کارگری در چند شهر، خواستار اجرایی شدن مصوبات مزدی شورایعالی کار شدند.
جان باختن سه کشاورز ملایری بر اثر گاز گرفتگی در عمق چاه
گازگرفتگی باعث مرگ سه کشاورز در عمق چاهی در روستای «منگاوی» شهرستان ملایر شد.
کارگران و زحمتکشان قربانیان رژیم مکار ولایی
احمدی پنجکی گفت: انتظار میرفت که پس از ابلاغ رئیس مجلس یازدهم، دولت به مصوبه قانونی شورای عالی کار بازگردد اما چنین نشد.
بدون سهجانبهگرایی؛ جایگاه سازمان تأمین اجتماعی کجاست؟
مجلس پس از مسکوت گذاردن طولانی مصوبههای افزایش مزد بازنشستگان شورایعالی کار، سرانجام به عقبنشینی وادار شد و مصوبهٔ افزایش ۱۰ درصدی مزد دولت را لغو کرد گرچه هنوز افزایش مزد بازنشستگان اجرایی نشده است.