برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

وزیر امور خارجه روسیه در توضیح درباره شرایط مد نظر کشورش برای توافق صلح با اوکراین گفت که برای چنین توافقی باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با یک روزنامه مجارستانی خاطرنشان کرد روسیه تاکید دارد که معاهده صلحش با اوکراین باید ... برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

ادامه

آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, استقلال, اوکراین, بلاروس, بلژیک, بلغارستان, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, روسیه, رومانی, شرق اروپا, غرب, لهستان, مجارستان, ناتو, نازیسم, یونان

حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با امضای لایحه موسوم به «قانون یک لایحه بزرگ زیبا» موجب کاهش بودجه برنامه‌های بیمه سلامت دولتی شد و میلیون‌ها آمریکایی را در معرض خطر از دست دادن پوشش بیمه‌ای قرار داد. به گزارش روز شنبه ایرنا، رئیس دولت آمریکا روز گذشته (جمعه) در زمین چمن جنوبی کاخ سفید، لایحه ... حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, جهان, خبر, دارو و درمان, کودکان, مهاجران

ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران گفت‌وگو خواهم کرد؛ احتمال توافق آتش بس در غزه تا هفته آینده

دونالدترامپ رئیس جمهوری آمریکا جمعه شب به وقت محلی با تکرار ادعاهایش درباره ایران و با بیان اینکه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل هفته آینده در کاخ سفید درباره این گفت و گو خواهد کرد، بار دیگر مدعی شد که ممکن است تا هفته آینده توافق آتش بس در غزه حاصل شود. به ... ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران گفت‌وگو خواهم کرد؛ احتمال توافق آتش بس در غزه تا هفته آینده

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اوکراین, جنگ نیابتی, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, فلسطین, گزارش, محیط زیست

پوتین در تماس با ترامپ خواستار حل مناقشه‌های خاورمیانه و ایران از طریق دیپلماسی شد

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود دونالد ترامپ تاکید کرد که مناقشه‌های خاورمیانه از جمله ایران باید از طریق دیپلماسی حل و فصل شوند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهوری روسیه پنجشنبه پس از این تماس تلفنی، به خبرنگاران گفت: اهمیت حل همه ... پوتین در تماس با ترامپ خواستار حل مناقشه‌های خاورمیانه و ایران از طریق دیپلماسی شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, اوکراین, ایران, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

با وجود اینکه ایالات متحده در فناوری تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی داشته، اما پیشرفت سریع چین در تولید و توسعه این تراشه‌ها به ویژه در سال های اخیر بسیار قابل توجه است به عنوان رقیبی بسیار جدی برای آمریکا، حتی به گفته برخی کارشناسان ممکن است چین در آینده ای نزدیک با ربودن ... آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, هوش مصنوعی

کرونا رکورد زد؛ بیش از ۳ میلیون مبتلا در جهان

شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در جهان امروز (دوشنبه) به سه میلیون نفر رسید و روند صعودی شمار مبتلایان و جان‌باختگان ناشی از شیوع این بیماری مسری و مهلک که از حدود ۴ ماه پیش آغاز شده، همچنان ادامه دارد.

 

به گزارش ایرنا؛ «تارنمای وردو مترز دات اینفو» که بصورت آنلاین و لحظه‌ای شمار مبتلایان به ویروس کرونا را اعلام می‌کند، دقایقی پیش رقم سه میلیون مورد ابتلا به بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ در جهان را به ثبت رساند؛  همچنین شمار جانباختگان تاکنون بیش از ۲۰۷ هزار نفر است .

 

با این حال تاکنون بیش از ۸۸۰ هزار نفر در سراسر جهان از بیماری کرونا بهبود یافته‌اند.

 

آمریکا با ثبت نزدیک به یک میلیون مورد ابتلا و بیش از ۵۵ هزار مورد فوتی، اسپانیا بیش از ۲۲۶ هزار مورد ابتلا و بیش از ۲۳ هزار مورد فوتی، ایتالیا بیش از ۱۹۷ هزار مورد ابتلا و بیش از ۲۶ هزار مورد فوتی، فرانسه با بیش از ۱۶۲ هزار مورد ابتلا و بیش از ۲۲ هزار فوتی و آلمان با بیش از ۱۵۷ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا، به ترتیب در جایگاه پنج کشور اول فهرست جهانی تعداد مبتلایان به این بیماری قرار دارند.

 

بر اساس فهرست وردومترز، ایران با بیش از ۹۶ هزار مورد ابتلا، بعد از ترکیه در جایگاه هشتمین کشور درگیر به ویروس کرونا قرار دارد.

 

آمریکا که شاهد بیشترین شیوع ویروس کرونا در جهان است، با بیش از ۹۶۰ هزار مبتلا به ویروس کرونا نزدیک به یک سوم مبتلایان جهانی را تشکیل داده است.

 

اسپانیا بعد از آمریکا و ایتالیا با بیش از ۲۲ هزار مورد فوت، بالاترین شمار قربانیان کووید-۱۹ را گزارش داده است؛ این در حالی است که مقام‌های اسپانیا به روند نزولی آمار مبتلایان و جانباختگان خوشبین هستند.

 

فرانسه پس از کشورهای آمریکا، ایتالیا و اسپانیا ۱۱ درصد مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را از مجموع کل جهانی ثبت کرده است. شمار مبتلایان در این کشور تاکنون ۱۶۱ هزار و ۴۸۸ نفر و جان باختگان بیش از ۲۲ هزار نفر گزارش شده‌ است.

 

بسیاری از کشورهای درگیر با کووید-۱۹ در جهان، علیرغم اینکه در صدد کاهش تدریجی محدودیت‌ها و لغو قرنطینه هستند اما همزمان بر تداوم سیاست‌های سختگیرانه برای مهار این بیماری تأکید دارند.

 

شیوع ویروس کرونا همچنین سبب شده تا میان محققان و پژوهشگران در سراسر جهان تلاشی چشمگیر برای ساخت واکسن ضد ویروس کرونا شکل بگیرد؛ این در حالی است که تا کنون هیچ واکسن و درمان قطعی برای این بیماری کشف نشده است و تنها راه در امان بودن از این ویروس منحوس رعایت توصیه‌های بهداشتی است.

 

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در ابتدا همه‌گیری کووید-۱۹ در این کشور را ناچیز می‌شمرد و این رویکرد سبب شده تا بسیاری از کارشناسان در این کشور با توجه به شیوع فزاینده این ویروس، او را مقصر اصلی در دیر اقدام کردن برای مقابله با ویروس کرونا بدانند؛ این در حالی است که دونالد ترامپ در روزهای اخیر بر بازگشایی کسب و کارها تاکید کرده و گفت که او حرف آخر را در این باره می‌زند.

 

اواخر فرودین ماه نیز «جوزپه کونته» نخست‌وزیر ایتالیا  اعلام کرد: «شرایط سخت‌گیرانه و قرنطینه در ایتالیا سه هفته دیگر تمدید می‌شود و تا سوم ماه مه ادامه دارد».

 

هفته گذشته نیز «پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا از تمدید قرنطینه به مدت ۱۵ روز، یعنی تا ۹ مه (۲۰ اردیبهشت) سال جاری میلادی خبر داد. سانچز همچنین اعلام کرد: اسپانیا که سومین کشور در جهان از لحاظ شمار قربانیان کروناست، باید به آرامی، با دقت و احتیاط کامل به سمت «بازگشت به زندگی عادی» حرکت کند.

 

چهار روز قبل نیز امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: محدودیت‌های آمدوشد و تعطیلی در این کشور برای مقابله با کرونا چهار هفته دیگر تمدید می‌شود. او همچنین تأکید کرد: مشخص نیست این شرایط غیرعادی تا چه زمانی ادامه یابد، اما فرانسه به شدت به دنبال تولید واکسن و دارو برای درمان کروناست.

 

ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین شیوع پیدا کرد که  کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

ضربه کرونا به آمریکا؛ افت ۱۲ درصدی رشد اقتصادی، کسری بودجه ۳.۷ تریلیون دلاری و نرخ بیکاری ۱۵ درصدی

کسری بودجه دولت آمریکا در سال مالی ۲۰۲۰ به ۳.۷ تریلیون دلار می‌رسد و مجموع بدهی دولت به ۱۰۱ درصد تولید ناخالص داخلی آمریکا افزایش می‌یابد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر

فرماندار نیویورک: کرونا از اروپا به آمریکا آمده، نه از چین

فرماندار ایالت نیویورک با اشاره به پژوهشی که نشان می‌دهد ویروس کرونا از اروپا و نه از چین، وارد این ایالت شده است، گفت که مقررات ممنوعیت سفر از اروپا توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور، بسیار دیر به اجرا گذاشته شد و نتوانست از انتقال گسترده این بیماری جلوگیری کند.

ادامه

اروپا, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, بلژیک, جهان, چین, شرق آسیا