فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

وزیر دفاع فنلاند گفت، کشورهای اروپایی عضو ناتو باید از آمریکا بخواهند که یک نقشه راه شفاف و واضح ارائه کند که نشان می‌دهد خروج نیروهای آمریکایی از قاره سبز چطور کار می‌کند. به گزارش ایسنا، «آنتی هاکانن» وزیر دفاع فنلاند در یک مصاحبه با رسانه پالتیکو و در پی نشست غیر رسمی وزرای دفاع ... فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جهان, چین, روسیه, فنلاند, ناتو, هندو پاسیفیک

مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

کرونا، آمریکا را وادار به حذف تعرفه واردات برخی کالاها از چین کرد

دفتر نمایندگی تجاری آمریکا واردات ده‌ها عنوان کالای پزشکی از چین از جمله ماسک، مواد ضدعفونی کننده دست و دستکش معاینه پزشکی یک بار مصرف را از تعرفه وارداتی مستثنی کرده است؛ اقدامی که حاکی از کمبود این کالاها در شرایط حساس شیوع ویروس کرونا است.

 

به گزارش رویترز، بسیاری از درخواست ها برای مستثنی کردن کالاهای بهداشتی وارداتی از چین ظاهرا همزمان با سرعت شیوع ویروز کرونا در آمریکا سرعت گرفته است.

 

موافقت با مستثنی کردن تعرفه واردات چنین کالاهایی از چین با گذشت یک ماه از ضرب الاجل دفتر نمایندگی تجاری در ۱۱ بهمن (۳۱ ژانویه) برای تقاضای چنین استثناهایی انجام شده است.

 

تایید درخواست های مشابهی برای دیگر محصولات مشمول بخش ۳۰۱ قانون تعرفه های دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در رابطه با کالاهای چین ماه ها طول کشیده است. درخواست شرکت اپل (AAPL.O) برای مستثنی کردن محصولاتی از هدفون های ایرپاد (AirPod) گرفته تا اسپیکرهای هوشمند مدل هوم پاد (HomePod) این شرکت که تقاضای آن در تاریخ ۱۰ آبان (۳۱ اکتبر) ارائه شده، هنوز در دست بررسی است.

 

بر اساس گزارش رویترز، مدارک دفتر نمایندگی تجاری آمریکا نشان می‌دهد که تاکنون با مستثنی شدن تعرفه واردات ۳۰ کالای مورد نظر شرکت بین‌المللی مِدلاین (Medline International) بزرگترین شرکت تولید و توزیع مایحتاج پزشکی موافقت شده است.

 

این شرکت درخواست خود را عمدتا شامل کالاهایی همچون ماسک‌های صورت، لیوان های مدرج پزشکی پایان ماه ژانویه ارائه کرده بود.

 

این کالاها مشمول چهارمین دوره اعمال تعرفه بر کالایی بود که دولت ترامپ از ۱۰ شهریور ۹۸ (اول سپتامبر سال ۲۰۱۹) و همزمان با تشدید تنش در مذاکرات تجاری آمریکا و چین اعمال کرد.

 

تعرفه کالاهای پزشکی آمریکا علیه چین ابتدا ۱۵ درصد بود که در ۲۶ بهمن ( ۱۵ فوریه) به عنوان بخشی از مرحله نخست توافق تجاری آمریکا و چین به ۷.۵ درصد کاهش یافت. این توافق شامل اعمال تعرفه بر کالاهای وارداتی از چین به ارزش تقریبی ۳۷۰ میلیارد دلار است که هم چنین شامل ۲۵ درصد مالیات بر کالاهایی با ارزش تقریبا ۲۵۰ میلیارددلار می‌شود.

 

طبق آخرین آمارها در آمریکا دستکم ۵۷ مورد جدید ابتلا مورد تائید قرار گرفته و این بیماری برای اولین بار در کلرادو، مریلند، تنسی، تگزاس و سانفرانسیسکو شایع شده است. در مجموع ۲۳۰ نفر در آمریکا مبتلا شده و ۱۲ نفر جان باخته‌اند.

 

سنای آمریکا روز پنجشنبه لایحه تخصیص بودجه ای به مبلغ ۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار برای مقابله با کرونا را تصویب کرد که آمریکا با تصویب این لایحه به کشورهایی چون چین و کره جنوبی در زمینه افزایش اعتبارات مالی برای مبارزه با این بیماری پیوست.

راغفر؛ دولت مواردی از جمله رفاه، خدمات، آموزش و سلامت را در بودجه نادیده گرفته است

قطعاً سال ۹۹ با این بودجه که دولت تهیه کرده است وضع به مراتب بدتر از سال ۹۸ خواهد بود چون هم بیکاری گسترده‌ای خواهیم داشت و هم تورم بالا؛ به نظر من نابرابری هم در جامعه بیشتر خواهد شد.

ادامه

اجتماعی, اقتصادی, ایران, حقوق بشر, مصاحبه و گفتگو