کارشناس آلمانی: برلین برای جنگ آماده می‌شود

یک کارشناس آلمانی به سرعت بالای نظامی سازی جامعه این کشور در سایه ایجاد ترس از روسیه توسط برلین اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نووستی، راینر براون کارشناس آلمانی تاکید کرد که این کشور با سرعتی بی‌سابقه به اتخاذ تمهیدات نظامی در تمام سطوح ادامه می‌دهد. وی اضافه کرد: ما این ... کارشناس آلمانی: برلین برای جنگ آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, محیط زیست

سانچز: جنگ خاورمیانه ‌بی‌معنا و غیرقانونی است

نخست‌وزیر اسپانیا گفت که جنگ خاورمیانه «بی‌معنا و غیرقانونی» و از جنگ عراق هم بدتر است. به گزارش ایلنا به نقل از روسیا الیوم، نخست‌وزیر اسپانیا گفت که جنگ خاورمیانه «بی‌معنا و غیرقانونی» و از جنگ عراق هم بدتر است. «پدرو سانچز»، نخست‌وزیر اسپانیا هشدار داد جنگ کنونی در خاورمیانه «به‌مراتب خطرناک‌تر» از جنگ عراق ... سانچز: جنگ خاورمیانه ‌بی‌معنا و غیرقانونی است

ادامه

اجتماعی, اسپانیا, اقتصادی, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, عراق, محیط زیست

نگرانی‌ سازمان‌های بین‌المللی از پیامدهای زیست‌محیطی حملات به انبارهای نفت تهران

سازمان جهانی بهداشت و سازمان ملل روز دوشنبه ۹ مارس نسبت به پیامدهای زیست‌محیطی حملات اسرائیل به انبارهای نفت تهران هشدار دادند. تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که در برخی مناطق ایران، باران آلوده به مواد نفتی مشاهده شده و تشدید درگیری‌ها و پیامدهای آن بر سلامت عمومی مردم بسیار نگران‌کننده ... نگرانی‌ سازمان‌های بین‌المللی از پیامدهای زیست‌محیطی حملات به انبارهای نفت تهران

ادامه

اسراییل, انرژی, ایران, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, محیط زیست

حزب کمونیست ویتنام از میان جنگ‌های تجاری ترامپ عبور کرده و هدف‌های توسعه‌ خود را تعیین می‌کند

گزارشی از چهاردهمین کنگره ملی حزب کمونیست ویتنام در هانوی در پنج سال گذشته به عنوان یک قدرت متوسطِ ​​رو به رشد در جهان ظهور کرده است. رشد اقتصاد این کشور، اگر سریع‌ترین در جهان نباشد، یکی از سریع‌ترین‌هاست. ولی تنها کمی بیش از ۴۰ سال پیش- قبل از آغاز مجموعه‌ای از سیاست‌های نوسازی اقتصادی ... حزب کمونیست ویتنام از میان جنگ‌های تجاری ترامپ عبور کرده و هدف‌های توسعه‌ خود را تعیین می‌کند

ادامه

اقتصادی, جهان, حزب کمونیست, دیدگاه, زحمتکشان, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, فقر, کشاورزی, محیط زیست, ویتنام

به‌مناسبت هشتادمین سالگرد جنبش دوم بهمن

جنبش دوم بهمن‌ماه و مبارزه علیه لغو ستم‌ملی جدا از پیکار همگانی مردم علیه دیکتاتوری ولایی و مداخله امپریالیسم نیست! با فرارسیدن دوم بهمن‌ماه امسال، هشتاد سال از جنبش دوم بهمن و بنیانگذاری حکومت ملی و دمکراتیک کردستان می‌گذرد. اعلام حکومت خودمختار کردستان از طرف رفیق جان‌باخته “قاضی محمد” در جمع باشکوه هزاران نفر از ... به‌مناسبت هشتادمین سالگرد جنبش دوم بهمن

ادامه

آمریکا, اتحاد, اتحاد شوروی, اجتماعی, استبداد, استعمار, استقلال, اسراییل, انگلیس, ایران, بازنشستگان, حزب توده ایران, حقوق دموکراتیک, خاورمیانه, دیکتاتوری, زحمتکشان, سیاسی, طبقه کارگر, فرهنگی, فقر, کمونیسم, محیط زیست, نئولیبرالیسم, یادنامه

کاهش بی‌سابقه ذخایر سدهای تهران/ احتمال قطع آب در ۱۰۱ شهر

با توجه به کاهش چشمگیر میزان بارندگی‌ها در سال آبی جاری، شاهد کاهش ۲۶۷ میلیون متر مکعبی ذخایر آب در مخازن سدهای تهران هستیم تا جایی که طبق اعلام مسئولان آبی، این حجم کاهشی معادل ظرفیت کامل سدهای امیرکبیر و لتیان بوده و همین موضوع نگرانی‌هایی را درخصوص تامین آب ایجاد می‌کند.

 

به گزارش ایسنا، در حال حاضر مخازن سدهای تهران ۲۶۷ میلیون مترمکعب نسبت به روز مشابه سال گذشته کاهش ذخیره دارند و این کاهش ذخیره موجب کاهش تولید نیروگاه‌های برق‌آبی تهران شده است؛ به‌طوری که در سال گذشته برنامه‌ریزی تولید در نیروگاه‌های تحت پوشش بر مبنای حجم ذخیره آب ۱۰۸۶ میلیون مترمکعبی صورت پذیرفته بود، در حالی که امسال برنامه‌ریزی ما جهت تولید انرژی برق‌آبی بر اساس حجم ۸۱۹ میلیون متر مکعب است.

 

همچنین بر اساس آمار، بارندگی در تهران از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۲۸۴ میلی‌متر بوده است که در مقایسه با ۴۵۷ میلی‌متر مدت مشابه سال آبی گذشته، با کاهش ۳۸ درصدی میزان بارندگی‌ها مواجه هستیم که این مساله دغدغه تامین آب تهران را ایجاد کرده است.

 

محمد شهریاری – مدیر دفتر بهره‌برداری از تاسیسات‌ آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران با بیان اینکه در فروردین امسال در حوزه عملکرد استان تهران بی‌سابقه‌ترین و کم بارش‌ترین ماه در طول ۵۳ سال گذشته را شاهد بوده‌ایم، اظهار کرد: در سال آبی جاری تاکنون، ورودی سدها با کاهش ۳۰ درصدی مواجه بودند. شرایط حاکم در فصل آبگیری سدهای استان، اثر مستقیم روی حجم آب قابل تامین و مورد نیاز در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعت و همچنین میزان تولید برق داشته و لزوما متناسب با میزان کاهش منابع آب در سدها، کاهش تامین آب و همچنین کاهش تولید برق را شاهد خواهیم بود.

 

مدیر دفتر بهره‌برداری از تاسیسات‌ آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران با اعلام این هشدار که با توجه به روند شدید کاهش ورودی‌ها با کمبود جدی منابع آبی در ماه‌های آتی به خصوص در فصل پاییز مواجه خواهیم شد، خاطرنشان کرد: از همه شهروندان درخواست می‌شود که صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب را همواره مدنظر داشته باشند تا بتوانیم بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در تابستان امسال و روزهای اوج مصرف آب، مشکلی به جهت تأمین مطمئن و پایدار آب نداشته باشیم.

 

این گفته ها در شرایطی است که وضعیت منابع آبی برای کل کشور نیز چندان مناسب نیست و محمدرضا جانباز – مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور – نیز روز گذشته اعلام کرد که بیش از ۲۱۰ شهر میزان تولید و مصرف برابر دارند، بیش از ۱۰۰ شهر در وضعیت قرمز هستند؛ یعنی بیش از ۲۰ درصد کمبود نسبت به مصرف داریم و با تداوم افزایش دما و انحرافات دمایی که سازمان هواشناسی اعلام کرده، بی سابقه بوده و احتمال اینکه به تعداد این شهرها اضافه شود هم وجود دارد.

 

به گفته وی، هدف این است که با مدیریت، فشار این مساله را مدیریت کنیم؛ به گونه ای که شب‌ها مخازن ما به قدر کافی آب مورد نیاز برای توزیع در روز آینده را داشته باشند و اگر در مکان هایی مجبور شویم یا حادثه ای رخ دهد یا کمبود آب داشته باشیم، ممکن است شاهد قطعی باشیم. اولویتی برای قطع آب نداریم، ولی پیش بینی می کنیم ۱۰۱ شهری که اعلام شده وضعیت قرمز دارند، احیانا دچار مشکل و قطع آب شوند اما برنامه‌ای از اکنون برای این مساله نداریم.