چین: فوراً تحریم‌ها و محاصره اقتصادی علیه کوبا را به‌صورت کامل پایان دهید

وزارت خارجه چین روز چهارشنبه از آمریکا خواست که به درخواست‌های جامعه بین‌المللی گوش فرا دهد و فوراً تحریم‌ها و محاصره اقتصادی علیه کوبا را به‌صورت کامل پایان دهد. به نوشته وبگاه «سی‌جی‌تی‌اِن»، یکی از سخنگو‌های وزارت خارجه چین با بیان اینکه پکن با اعمال تحریم‌های یکجانبه و خودسرانه علیه کشور‌های دیگر و دخالت در ... چین: فوراً تحریم‌ها و محاصره اقتصادی علیه کوبا را به‌صورت کامل پایان دهید

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, دموکراسی, شرق آسیا, کوبا, محاصره اقتصادی, معیشت

 سوسیالیست‌های پارلمان اروپا خواستار تعلیق توافق همکاری با تل آویو شدند

دومین گروه سیاسی بزرگ در پارلمان اروپا با اعتراض در داخل ساختمان بروکسل و در دست داشتن پلاکاردهایی تعلیق توافق‌نامه مشارکت اتحادیه اروپا با دومین گروه سیاسی بزرگ در پارلمان اروپا با اعتراض در داخل ساختمان بروکسل و در دست داشتن پلاکاردهایی تعلیق توافق‌نامه مشارکت اتحادیه اروپا با اسرائیل را خواستار شد. به گزارش خبرگزاری ...  سوسیالیست‌های پارلمان اروپا خواستار تعلیق توافق همکاری با تل آویو شدند

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, اشغالگری, بلژیک, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوسیالیسم, فلسطین, لبنان, نسل‌کشی

پیامدهای اقتصادیِ جنگِ غیرقانونی علیه ایران

مایکل برک هشدار می‌دهد تاخت‌وتازِ ایالات متحد ما را به بحرانِ بهای انرژی فرو برده، بحرانی که تورمِ سراسری‌ای شدید را برخواهد انگیخت و این تکانه بسیار مخرب‌تر از سال‌های دههٔ ۱۹۷۰ ۱/ ۱۳۶۰خواهد بود. مهم‌ترین هزینهٔ جنگ با ایران بی‌گمان در شمار جان‌های از دست رفته خواهد بود. افزون بر آن، مسئلهٔ حاکمیت ملی ... پیامدهای اقتصادیِ جنگِ غیرقانونی علیه ایران

ادامه

آلمان, آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, انگلیس, اوکراین, ایران, بلژیک, تحریم, تنگه هرمز, تورم, جهان, دستمزد, سوریه, صندوق بین‌المللی پول, طبقه کارگر, عراق, فرانسه, فساد, کشاورزی, لیبی, مقاله, هلند

صربستان: پیش‌شرط بروکسل قابل قبول نیست/ روسیه را تحریم نمی‌کنیم

وزیر همکاری اقتصادی بین‌المللی بلگراد می‌گوید که صربستان هرگز علیه روسیه تحریم اعمال نخواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، نِناد پاپوویچ، وزیر همکاری اقتصادی بین‌المللی صربستان تاکید کرد که این کشور به‌رغم فشارهای گسترده غرب، هرگز علیه روسیه تحریم اعمال نمی‌کند. پاپوویچ گفته که بروکسل چنین درخواستی کرده و از بلگراد ... صربستان: پیش‌شرط بروکسل قابل قبول نیست/ روسیه را تحریم نمی‌کنیم

ادامه

آسیا, اتحادیه اروپا, اروپا, اوکراین, تحریم, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صربستان

هند پول نفت ایران را به یوان می‌دهد

بنابر اعلام رسانه انگلیسی، پالایشگاه‌های هندی در حال تسویه حساب برای محموله‌های نفت ایران هستند که تحت معافیت موقت از تحریم‌های آمریکا خریداری شده‌اند و این کار را با استفاده از یوان چین از طریق بانک ICICI مستقر در بمبئی (ICBK. NS) انجام می‌دهند. رسانه انگلیسی رویترز نوشت که پالایشگاه‌های هندی که پس از ۷ ... هند پول نفت ایران را به یوان می‌دهد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, ایران, تحریم, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, گزارش

کارشناسان سازمان ملل: تحریم‌های آمریکا به سلامتی ایرانیان صدمه می‌زند

کارشناسان سازمان ملل اعلام کردند پیروی بیش از حد و مفرط از تحریم های آمریکا به حق سلامتی ایرانیان صدمه می‌زند.

 

کارشناسان سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در گزارشی اظهار داشتند بسیاری از بانک‌ها و مشاغل، از جمله شرکت های دارویی و پزشکی در سراسر جهان، به دلیل ترس از مجازات های احتمالی، بیش از حد و مفرط از تحریم ها پیروی می‌کنند. در یک مورد، این امر باعث شده است که یک شرکت سوئدی فروش بانداژ به شریک ایرانی خود را متوقف کند.

 

در نتیجه، بیماران از جمله کودکان  مبتلا به بیماری پوستی نادر معروف به “اپیدرمولیز بولوسا” نتوانسته‌اند به این نوع بانداژ که برای جلوگیری از عفونت های خطرناک پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد، دسترسی پیدا کنند.

 

این بیماری باعث می شود پوست به شدت آسیب پذیر باشد و با یک ضربه کوچک  اغلب تاول بزند.

 

در حالی که شرکت هایی مانند شرکت سوئدی اغلب از سیاست های حقوق بشری پیروی می کنند تا از این نوع آسیب ها جلوگیری کنند، ترس از تحریم ها باعث اتخاذ تصمیماتی شده که این سیاست ها را نقض می‌کند.

 

آلنا دوهان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد تأثیر منفی اقدامات قهرآمیز یکجانبه در برخورداری از حقوق بشر ، با شرکت و دولت سوئد به منظور حل این مشکل و رفع هرگونه کمبودهای گسترده تر در فرایند های بررسی تامین حقوق بشر آنها تماس گرفته است.

 

کارشناسان سازمان ملل افزودند توقف فروش یک محصول پزشکی که حق سلامتی را بهبود می بخشد و از رنج جلوگیری می‌کند در کشوری که جایگزینی برای این محصول ندارد،  حقوق افرادی که از این محصول بهره می برده اند را نقض می‌کند.

 

بر اساس اصول راهنمای سازمان ملل متحد در زمینه تجارت و حقوق بشر ، شرکتها موظفند از نقض حقوق بشر در طول فعالیتهای خود و هرجا که تجارت می‌کنند اجتناب کنند و دولتها موظفند که تضمین کنند که اقدامات شرکتها با این هدف مطابقت دارد.

 

دولتها همچنین موظفند حق سلامتی را تضمین کنند یا حداقل از هرگونه اقدام یا کوتاهی که ممکن است موجب نقض قطعنامه جهانی حقوق بشر و میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی شود، خودداری کنند

 

به گزارش ایرنا، مبتلایان به بیماری «پروانه‌ای» در ایران، تنها بخشی از قربانیان تحریم‌های مستقیم و غیرمستقیم دارویی ناشی از رویکرد فشار حداکثری آمریکا علیه مردم ایران هستند؛ دردی که رسانه های و نهادهای خارجی نیز به صراحت به آن اذعان دارند.

 

این بیماری که به اختصار «اِی بی» نامیده می‌شود، نوعی بیماری ارثی در بافت های پوستی است که در پوست و غشای مخاطی ایجاد تاول می کند و شیوع آن یک مورد در هر ۵۰ هزار تولد زنده است.

 

پانسمان ویژه این بیماران  که داروی حمایتی اصلی آنها محسوب می‌شود، به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا وارد کشور نشده است. تامین یک قطع A۴ پانسمان مورد نیاز برای بیماری ای بی هزینه بالایی در بر دارد و به هیچ عنوان در بازار آزاد قابل تهیه نیست. کشورهای مختلفی این پانسمان را تولید می‌کنند، اما بهترین نوع پانسمان مورد نظر برای بیماران ای بی، در کشور سوئد تولید می‌شود.

 

بیماری ای بی از ملایم تا کشنده تغییر می‌کند، این بیماری از یک جهش ژنتیکی در کراتین یا کلاژن ایجاد می‌شود. در تمام گروه ‌های قومی و نژادی رخ می‌دهد و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر می‌کند.

 

در نتیجه این بیماری پوست به شدت شکننده می‌شود و کوچکترین اصطکاک یا آسیبی لایه‌های پوستی را جدا کرده،  ایجاد تاول می‌کند. افراد دچار شده به این بیماری در معرض ریسک سرطان پوست هستند.

 

مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد مهرماه جاری در نشست های سازمان ملل  با محکومیت همه اشکال تروریسم از جمله تروریسم اقتصادی و دارویی تحریم های یکجانبه گفت: تحریم ها مردم عادی را مورد هدف قرار داده و به مثابه عمل تروریستی محسوب می شود.

 

سفیر  ایران در سازمان ملل اظهار داشت: اقدامات یکجانبه قهرآمیز نامشروع آمریکا ازجمله تحمیل تحریم‌های غیرقانونی بر کشورهای درحال توسعه، از یک سو و انفعال جامعه جهانی در قبال این اقدامات ناقض اصول مسلم حقوق بین‌الملل، از سوی دیگر، شعارِ محوری توسعه‌ پایدار مبنی بر اینکه “هیچکس نباید از توسعه عقب بماند” را به یک شعار صرفا لوکس، توخالی و بی‌معنی تبدیل کرده‌است.

 

وی اتخاذ چنین اقداماتی را ناقض اصول مسلم و اساسی حقوق بشر ملت ها ازجمله حق توسعه دانست که دولت ها را از دسترسی به ابزارهای اجرایی برای دستیابی به توسعه و پیشرفت محروم می‌کند.

 

تخت روانچی خاطرنشان کرد در شرایط فعلی و در حالیکه بحران بی سابقه سلامت و بهداشت، کماکان جوامع بشری را در می‌نوردد، اتخاذ اقدامات یکجانبه قهرآمیز، اساسا نظام های سلامت کشورها را هدف قرار داده و فلج کرده است که این اقدام علاوه بر اینکه جنایت علیه بشریت محسوب می‌ شود، با اهداف توسعه در تناقض است.

 

دولت های آمریکا در ادوار مختلف از تحریم ملت‌ها بعنوان ابزاری برای رسیدن به خواسته‌های خود بهره برداری کرده‌اند که این ابزار با مقاومت ملت ها در دستیابی دولتمردان آمریکایی به اهدافشان ناکام مانده بطوریکه  روزنامه وال استریت ژورنال در تازه ترین گزارش خود نوشته است: دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا تصمیم گرفته است با تغییر سیاست خارجی این کشور، استفاده از تحریم‌ها به عنوان ابزار فشار را محدود کند.

 

به گزارش  ایرنا از “وال استریت ژورنال”، این تغییر سیاست پس از استفاده بیش از حد دولت‌های پیشین آمریکا از ابزار تحریم و بی‌اثر شدن آن‌ها انجام می‌شود.

 

مقامات آمریکایی در وزارت خزانه داری آمریکا پس از یک بررسی ۹ ماهه اعلام کردند تحریم‌ها همچنان یک ابزار مهم در سیاست آمریکا باقی خواهد ماند اما باید بهینه شوند.

 

مقامات آمریکایی افزودند فرآیند بررسی بین سازمانی برای تحریم‌ها بر احتمال آسیب‌های ناخواسته آن‌ها به گروه‌های آسیب پذیر، مقاومت متحدان و دیگر پیامدهای اقتصادی و ژئوپلیتیکی متمرکز خواهد شد و این موارد را بیشتر مورد ارزیابی قرار خواهد داد.

 

در دو دهه گذشته تعداد تحریم‌های آمریکا علیه دولتها، شرکتها و مقامات سایر کشورها ده برابر شده است. دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا بیشترین تحریم‌ها را علیه سایر کشورها وضع کرد.

تأکید بیانیه پایانی نشست مسکو بر احترام به حاکمیت افغانستان و تشکیل دولت فراگیر + ویدئو

شرکت کنندگان در نشست مسکو در بیانیه پایانی خود بر احترام به حاکمیت و یکپارچگی افغانستان تأکید کردند.

ادامه

ازبکستان, افغانستان, ایران, پاکستان, تاجیکستان, ترکمنستان, تروریسم, جهان, روسیه, شرق اروپا, قرقیزستان, قزاقستان, گزارش, هندوستان, ویدیو

مسکو خواستار تشکیل ارتش مستقل اروپایی است

دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین گفت که مسکو به تفرقه و جدایی در اروپا تمایلی ندارد و خواستار وجود کشورهای برخوردار و متحد اروپایی با نیروهای دفاعی مستقل از آمریکاست.

ادامه

اروپا, امریکا, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, روسیه, ژاپن, ناتو