نیوزویک: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد

نشریه نیوزویک در گزارشی اعلام کرد: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه نیوزویک امروز دوشنبه با انتشار گزارشی اعلام کرد: ایران و روسیه رزمایش دریایی مشترکی را در دریای خزر آغاز کردند. این رزمایش دریایی، پیامی مبنی بر همکاری بین نیروهای مسلح ایران و ... نیوزویک: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, دریای حزر, روسیه, شانگ‌های

جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران

نوشتهٔ پربیر پورکایاستا: اگر آتش‌بس بین ایران و اسرائیل برقرار بماند و رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، پس از حمله‌اش به مجتمع‌های هسته‌ای ایران تصمیم بگیرد که “دیگر کافی‌ست”، شاید روزنه‌ای از امید به پایان جنگ میان اسراییل و ایران وجود داشته باشد، اما نسل‌کُشی در غزه همچنان ادامه دارد، جایی که دو میلیون فلسطینی ... جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استعمار, اسراییل, اقتصادی, ایران, برنامه هسته‌ای, صلح, عراق, غرب, غرب آسیا, فلسطین, گرسنگی, ناتو, نسل‌کشی

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

نزدیک‌تر شدن روابط اعضای بریکس در سایه سیاست‌های تعرفه‌ای کاخ سفید

کارشناسان مسائل سیاسی و اقتصادی معتقدند پس از آن که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا بریکس را یک گروه «ضدآمریکایی» خواند و تهدید کرد که علیه کشورهای عضو این گروه از جمله برزیل تعرفه ۱۰ درصدی وضع خواهد کرد، روابط اعضای این ائتلاف اقتصادی نوظهور نسبت به گذشته نزدیک تر و همکاری میان آن ها ... نزدیک‌تر شدن روابط اعضای بریکس در سایه سیاست‌های تعرفه‌ای کاخ سفید

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اقتصادی, برزیل, بریکس, تحریم, تحلیل, چین, روسیه, فرانسه, هندوستان

اعتصاب هزاران پزشک و پرستار آرژانتینی علیه ریاضت اقتصادی

کارکنان بیمارستان‌های دولتی آرژانتین به دلیل کمبود بودجه و کاهش امکانات، اعتصاب کرده و به خیابان آمدند. به گزارش ایلنا و به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره قطر، ظهر جمعه گذشته، کارکنان بخش بهداشت و درمان در سراسر آرژانتین در اعتراض به اقدامات ریاضت اقتصادی خاویر مایلی، رئیس جمهور راست‌گرای این کشور، دست به اعتصاب ... اعتصاب هزاران پزشک و پرستار آرژانتینی علیه ریاضت اقتصادی

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اقتصادی, پرستاران, پزشکان, جهان, خبر, درمان, کودکان, نئولیبرالیسم

چین و آمریکا مذاکرات تجاری “سازنده‌ای” داشتند

خبرگزاری دولتی شینهوا امروز شنبه، گزارش داد، چین و ایالات متحده آمریکا گفت‌وگوهای “سازنده‌ای” درباره تجارت در واشنگتن برگزار کردند.

 

به گزارش خبرگزاری شینهوای چین بدون ذکر جزئیات دیگری گزارش داد، دو کشور برای حفظ ارتباطات روی مسائل مرتبط توافق کردند و درباره جزئیات دور بعدی گفت‌وگوهای تجاری در ماه اکتبر رایزنی کردند.

 

اختلافات تجاری چین و ایالات متحده بر سر تعرفه واردات و صادرات محصولات است. دو کشور تعرفه‌های تلافی‌جویانه علیه یکدیگر اعمال کرده‌اند و امید می‌رود با حصول توافقی میان طرفین، بحران تجاری موجود که روی کشورهای دیگر هم تاثیر می‌گذارد، حل و فصل شود.

 

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که پایگاه خبری هافینگتون پست گزارش داد، مذاکره‌کنندگان تجاری چین بعد از اینکه دونالد ترامپ روز جمعه گفت که تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ به یک توافق تجاری نیاز ندارد، سفرشان را به آمریکا کوتاه کردند. این تحولات امید عقد یک توافق تجاری در آینده نزدیک را از بین برد و به بازارهای مالی شوک وارد کرد. شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی هم از بازگشت زودهنگام نمایندگان چین به کشورشان خبر داد.

 

ترامپ جمعه در جمع خبرنگاران تاکید کرد، نیازی به توافق تجاری با چین پیش از انتخابات ۲۰۲۰ ندارد چون به‌رغم نگرانی‌ها درباره رکود، اقتصاد آمریکا “به شدت قوی” است. او افزود: من به دنبال یک توافق جزئی نیستم؛ دنبال یک توافق کامل هستم. مردم می‌دانند که ما عملکرد فوق‌العاده‌ای داریم… ما تحت تاثیر قرار نمی‌گیریم.

 

در همین حال، دفتر نمایندگی تجاری آمریکا با صدور بیانیه‌ای مذاکرات دو روزه را “سازنده” توصیف کرد و گفت مذاکراتی در سطح بالاتر برای ماه آتی برنامه‌ریزی شده است.

ایسنا

“آرامکو در یک شب ۵۰۰ میلیارد دلار از دست داد”

حمله به تأسیسات شرکت ملی نفت عربستان لطمات وسیعی بر جا گذاشته است. قرار است که این شرکت تا چند هفته دیگر وارد بازار بورس شود. تحلیل‌گران تخمین می‌زنند که ارزش این شرکت با این حمله “۵۰۰ میلیارد دلار افت کرده باشد”.

ادامه

اقتصادی, امریکا, انگلستان, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, یمن

احسان سلطانی؛ حقوق کارگر در ایران در حدِ کشورهای بسیار فقیر و آفریقایی است

یک اقتصاددان گفت: مشخص است که اراده‌ای مبنی بر دریافت مالیات از ثروتمندان به ویژه دلالان حوزه مسکن وجود ندارد. علت این امر این است که اصولا در اقتصاد ایران برنامه دولت‌ها این بوده که افرادی که درآمدهای زیاد دارند، به انواع مختلف از مالیات معاف شوند.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

مایک پمپئو: حملات به عربستان کار ایران است

حملات حوثی‌های یمن با ۱۰ پهپاد به تاسیسات نفتی شرکت آرامکو در مناطق بقیق و خریص عربستان، واکنش‌هایی را در میان دولتمردان همچنین کارشناسان بارزار بین‌المللی انرژی در پی داشت.

ادامه

اقتصادی, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, یمن