معاون پوتین: به هر حمله‌ای علیه «کالینینگراد» فوری و کوبنده پاسخ می‌دهیم

معاون رئیس جمهور روسیه به تهدیدات ناتو علیه منطقه کالینینگراد این کشور واکنش نشان داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، نیکولای پاتروشف معاون رئیس جمهور روسیه تاکید کرد: پاسخ ما به هر گونه حمله نظامی به کالینینگراد فوری و کوبنده خواهد بود. وی اضافه کرد: این پاسخ با استفاده از تمام ... معاون پوتین: به هر حمله‌ای علیه «کالینینگراد» فوری و کوبنده پاسخ می‌دهیم

ادامه

اروپای مرکزی, بالتیک, جنگ سرد, روسیه, کالینینگراد, ناتو

رزمایش‌های دریایی روسیه در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه، از آغاز رزمایش‌های بزرگ دریایی خود در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی خبر داد. به گزارش ایسنا، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز رزمایش‌های بزرگ دریایی را با عنوان «طوفان ژوئیه» در مناطقی راهبردی شامل آب‌های اقیانوس آرام و اقیانوس منجمد شمالی و نیز دریای بالتیک و ... رزمایش‌های دریایی روسیه در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی

ادامه

اقیانوس آرام, بالتیک, جهان, خبر, دریای حزر, روسیه

تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

در چارچوب تنش‌های فزاینده ناتو و روسیه آمریکا ۲۵۳ میلیون دلار برای تأسیسات جدید پشتیبانی عملیات هسته‌ای در پایگاه هوایی لیکنهیت انگلیس هزینه می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسئوتنیک؛ بر اساس گزارش بودجه سال مالی ۲۰۲۶ نیروی هوایی آمریکا که اخیراً منتشر شده، ایالات متحده قصد دارد ۲۵۳ میلیون دلار برای دو پروژه ... تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, مکزیک

لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

وزیر امور خارجه روسیه گفت: طرح‌های ضد روسی که در بروکسل، برلین و البته در پاریس و لندن در حال تدوین است، پیام‌های بسیار نگران‌کننده‌ای را به همراه دارد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر امور خارجه موزامبیک – کشوری که در جنوب ... لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

ادامه

آفریقا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, ایتالیا, بلژیک, تانزانیا, تروریسم, جنگ سرد, جهان, رواندا, روسیه, فرانسه, کالینینگراد, کره جنوبی, گزارش, مصر, موزامبیک, نئونازیسم, ناتو

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

چین: دموکراسی آمریکایی مدت‌هاست ورشکسته شده است

سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به مداخله آمریکا در امور دیگر کشورها از جمله افغانستان و سوریه، این اقدامات را تضعیف‌کننده امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی دانسته و بیان کرد که وعده‌های “حقوق بشر و دموکراسی” آمریکا دیگر فاقد اعتبار است.

 

به گزارش ایسنا، در متن مکتوب این نشست خبری که در سایت وزارت خارجه چین منتشر شد، به نقل از وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین آمده است: آمریکا، مانند گذشته، تلاش می‌کند تا اقدامات مداخله‌جویانه خود در امور داخلی سایر کشورها را که تضعیف‌کننده امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است، با نام “حقوق بشر” و “دموکراسی” توجیه کند؛ اما چه در عراق، چه در سوریه و چه در افغانستان، حقایق بارها و بارها ثابت کرده‌اند که واشنگتن با “فروختن اجباری” دموکراسی و ارزش‌های خود به دیگران، به جای ثبات و رفاه، “آشفتگی و هرج و مرج” را برای جهان به ارمغان می‌آورد.

 

وی در ادامه گفت، چک بی‌محل “حقوق بشر” و “دموکراسی” آمریکا، اعتبارش را از دست داده و “دموکراسی آمریکایی” مدت‌هاست که ورشکسته شده است.

 

وانگ با اشاره به بیانیه ۸ نوامبر آمریکا که در آن اتهاماتی را در مورد اوضاع حقوق بشر و دموکراسی در هنگ‌کنگ مطرح کرده بود، گفت: ما قاطعانه با تلاش آمریکا برای بی‌اعتبار کردن هنگ‌کنگ، برهم زدن حاکمیت “قانون منطقه ویژه اداری چین” و سایه افکندن بر توسعه آن با بهانه‌های حقوق بشر و دموکراسی، مخالفیم. امور هنگ‌کنگ صرفاً امور داخلی چین است و هیچ‌گونه دخالت خارجی را برنمی‌تابد.

 

وی افزود: هموطنان هنگ‌کنگی ما اکنون از دموکراسی، آزادی‌ها و حقوق بی‌سابقه‌ای در مقایسه با دوران استعمار بریتانیا برخوردار هستند. طرف آمریکایی از خشونت و جنایت در هنگ‌کنگ حمایت کرده و آن را “منظره‌ای زیبا و دیدنی” می‌نامد، در حالی که حفاظت مبتنی بر قانون دولت هنگ‌کنگ تحت نظارت چین از حقوق مردم و نظم عمومی را “نقض” حقوق بشر و آزادی می‌خواند. این، بار دیگر نشان‌دهنده “استاندارد دوگانه” آمریکاست و دورویی “حقوق بشر” و “دموکراسی” آن‌ها را آشکار می‌سازد.

 

وانگ اما در خلال صحبت‌هایش درباره آمریکا، از اظهار نظر درباره تصاویری که نشان می‌داد چین، در مانورهای خود، ماکتی به شکل یک ناو هواپیمابر آمریکایی ساخته است، خودداری کرده و گفت: اطلاعی ندارم.

 

در خصوص تلاش‌های تایوان خودمختار، که چین آن را  بخشی از “سرزمین اصلی” خود می‌داند و تلاش‌های این جزیره برای برقراری ارتباطات در صحنه بین‌الملل به عنوان یک کشور مستقل، این سخنگو گفت: تنها یک چین در جهان وجود دارد و تایوان بخشی جدایی‌ناپذیر از قلمرو چین است. اصل چین واحد یک هنجار شناخته‌شده جهانی در روابط بین‌الملل و اجماع جهانی جامعه بین‌المللی است. حفظ اصل چین واحد با حمایت مردمی قوی، روندی مهم است. ما می‌خواهیم به مقامات تایوان هشدار دهیم که “استقلال تایوان” به بن‌بست می‌انجامد، “دیپلماسی دلاری” توسط همه مردود است و همه تلاش‌ها برای معکوس کردن روند تاریخی با درخواست حمایت خارجی، قطعا با شکست مواجه می‌شوند.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین در ادامه، درباره حمله تروریستی هفته گذشته در نیجر، که جان بیش از ۸۰ تن از جمله شهردار شهر بانیبانگو را گرفت، گفت: چین به شدت حملات تروریستی در منطقه تیلابری نیجر را محکوم و با خانواده‌های داغدار ابراز همدردی می‌کند.

 

وی ادامه داد: چین به شدت تروریسم را در همه اشکال محکوم کرده و به حمایت قاطعانه از دولت نیجر در حفظ ثبات ملی و امنیت مردم این کشور، ادامه خواهد داد.

 

وانگ ونبین در ادامه در پاسخ به پرسشی مربوط به حمله پهپادی اخیر به محل اقامت نخست‌وزیر عراق، با محکوم کردن این اقدام، بیان کرد که عراق امروز در “مقطع حساسی” قرار دارد و افزود: چین امیدوار است که همه طرف‌های عراق بتوانند همبستگی خود را تقویت کرده و به طور مشترک، امنیت و ثبات ملی را حفظ کنند.

نگرانی مسگو از مانور نظامی کشورهای ناتو در دریای سیاه و سناریوی نظامی حمله اوکراین به دونباس

وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای با انتقاد از رزمایش آمریکا و متحدانش در دریای سیاه اعلام کرد که رزمایش ناتو این منطقه را بی ثبات می کند.  

ادامه

اتحاد شوروی, اروپا, امریکا, اوکراین, بلغارستان, تحلیل, ترکیه, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, روسیه, رومانی, گرجستان, ناتو

کی‌یف ادعای رسانه‌های آمریکایی درباره تجمع نیروهای روسیه در مرزهای اوکراین را «پروپاگاندا» خواند

سخنگوی رئیس‌جمهور اوکراین گفت که دولت این کشور اطلاعاتی مبنی بر تجمع نیروهای روسیه در مرزهای اوکراین ندارد و گمانه‌زنی رسانه‌های غربی را به پروپاگاندا تشبیه کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

دولت «جاسیندا آردرن» تحت فشار به دلیل حرکت نوسانی نیوزیلند میان چین و آمریکا

« جاسیندا آردرن » نخست وزیر نیوزیلند در میانه تنش بین پکن و کشورهای غربی، از چین به عنوان بزرگترین شریک تجاری کشورش نام برد و خاطرنشان کرد روابط دو کشور برپایه ” بلوغ ” و درک و تفاهم می‌باشد.

ادامه

استرالیا, اقتصادی, امریکا, انگلستان, جنگ سرد, جهان, چین, ژاپن, شرق آسیا, کانادا, نیوزلند