وبگاه معاریو نوشت که دونالد ترامپ در خصوص خروج ارتش آمریکا از سوریه، شرط مهمی را پیش پای اردوغان گذاشته است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، مقامات دولت ترامپ اخیراً اعلام کردند که وی قصد دارد در آیندهای نزدیک نیروهای نظامی آمریکایی را از سوریه خارج کند، این خبر نگرانیهایی را در اسرائیل ایجاد کرده است، ... شرط ترامپ برای اردوغان جهت خروج ارتش آمریکا از سوریه
اتحادیه اروپا گاز مایع روسیه را تحریم نمیکند
اتحادیه اروپا میگوید تا زمانی که جایگزین مطمئنی برای گاز مایع روسیه پیدا نکند، هیچ تحریمی علیه مسکو در این زمینه اعمال نخواهد شد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دیپلماتهای اتحادیه اروپا گفتند که کمیسیون اروپا ممنوعیت گاز طبیعی مایع روسیه را در آخرین بسته تحریمهای خود پیشنهاد نکرده است، زیرا کشورهای عضو ... اتحادیه اروپا گاز مایع روسیه را تحریم نمیکند
نشنال اینترست: ترامپ با اعمال تعرفهها فاجعه ایجاد خواهد کرد
نشریه نشنال اینترست در مطلبی با اشاره به وعدههای انتخاباتی «دونالد ترامپ» مبنی بر اعمال تعرفه بر کالاهای وارداتی، پیامدهای عمل به این تعهدات را فاجعهبار خواند و نوشت: مشخص است که رئیسجمهوری آمریکا هیچ درسی از دولت نخست خود نگرفته و از عواقب آن هم اطلاعی ندارد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این نشریه ... نشنال اینترست: ترامپ با اعمال تعرفهها فاجعه ایجاد خواهد کرد
فارن پالیسی: ۸۰۰ شرکت غربی در روسیه همچنان فعالیت میکنند
یک نشریه غربی به تداوم فعالیت صدها شرکت غربی در روسیه از سال ۲۰۲۳ تاکنون اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، نشریه فارن پالیسی گزارش داد که ۸۰۰ شرکت غربی همچنان از سال ۲۰۲۳ در روسیه فعال هستند و با پرداخت ۱۶ میلیارد دلار مالیات، به مسکو برای پوشش دادن هزینههای ... فارن پالیسی: ۸۰۰ شرکت غربی در روسیه همچنان فعالیت میکنند
بیانیه «WFTU» علیه بازگرداندن تحریمهای کوبا توسط ترامپ
دونالد ترامپ در اولین لیست اقدامهای خود، بحث بازگرداندن کوبا به فهرست به اصطلاح «دولتهای حامی تروریسم» را انجام داد که با محکومیت «WFTU» همراه شد. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از «WFTU»، فدراسیون جهانی اتحادیههای کارگری (WFTU) طی اعلامیهای دولت جدید ایالات متحده را به خاطر تداوم سیاستهای امپریالیستی و افزودن تحریمهای کوبا ... بیانیه «WFTU» علیه بازگرداندن تحریمهای کوبا توسط ترامپ
چین بزرگترین صادرکننده کالا به انگلیس
چین برای اولین بار در تاریخ به عنوان بزرگترین صادرکننده محصولات تجاری به انگلیس شد.
به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری شینهوای چین یک گزارش جدید اداره ملی آمار انگلیس حاکی است که این کشور در سه ماهه دوم سال جاری میلادی (تیر تا دی) برای اولین بار در تاریخ بیش از هر کشور دیگری از چین کالا وارد کردهاست.
براساس این گزارش، در این مدت انگلیس ۱۱ میلیارد پوند (برابر ۱۴.۸ میلیارد دلار) از چین کالا وارد کرده و سهم واردات چین در کل واردات انگلیس در این سه ماهه، از ۸.۶ درصد در سه ماهه اول، به ۱۳.۴ درصد رسیده است.
در گزارش اداره ملی آمار انگلستان آمده است: این اولین بار در تاریخ است که چین بزرگترین بخش از کل واردات انگلیس را به خود اختصاص میدهد.
براساس این گزارش، ماشینآلات الکتریکی بزرگترین گروه کالاهای وارد شده از چین بودهاند و ۳۵.۲ درصد از کل واردات از این کشور را به خود اختصاص دادهاند.
این در حالی است که در ۲۴ اردیبهشت ماه امسال دولت آمریکا در پشت پرده مذاکرات تجاری دوجانبه با انگلیس، به دولت این کشور فشار آورده بود که در معاملات تجاری بین چین و ایالات متحده یک گزینه را انتخاب کند.
به گزارش ایرنا از روزنامه گاردین، آمریکا به دنبال قراردادن تبصرهای در توافق تجاری با انگلیس بود که در صورت معامله تجاری میان انگلیس و کشور دیگری که آمریکا آن را تائید نکند، حق عقب نشینی از بخشهایی از توافقنامه را داشته باشد.
اگرچه در آن تبصره نامی از چین برده نشده بود اما دیپلماتهای انگلیس در واشنگتن آن را به عنوان اهرمی برای جلوگیری از نزدیکی بیشتر روابط چین و انگلیس ارزیابی کرده بودند. این تبصره بر اساس ماده ۳۰ توافق سهجانبه پیشین میان آمریکا، مکزیک و کانادا تهیه شده که همکاری با اقتصادهای غیرآزاد را منع میکند.
هرچند انگلیس در همان ایام به صورت رسمی با آن اقدام آمریکا مخالفت نکرده بود اما دیپلماتهای انگلیسی نگران بودند که آمریکا بخواهد از آن به عنوان اهرمی برای نفوذ در سیاست انگلیس در قبال چین استفاده کند.
به گزارش گاردین، این فشار برای طرف انگلیسی معادل فشارهایی است که آمریکا برای انصراف دولت لندن از مشارکت شرکت چینی هوآوی در پروژه راهاندازی اینترنت پر سرعت نسل پنجم تحمیل کرد.
در عین حال ۸ مرداد امسال بود که دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس در یک عقب نشینی آشکار از همراهی از مواضع ضد چینی کاخ سفید، در یک گفتوگوی تلفنی با «وانگ یی» همتای چینی خود گفته بود که لندن همچنان به توسعه روابط سازنده و مثبت با دولت چین متعهد است، به طوری که برخی کارشناسان این سخنان را ناشی از کاهش شانس پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آبان ماه آمریکا ارزیابی کرده بودند.
به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای وزارت امور خارجه انگلیس، رایزنی وزرای خارجه دو کشور در حالی صورت میگرفت که انگلیس دو قبلتر ناگزیر از فشارهای آمریکا، به همکاری چند صد میلیون پوندی با غول فناوری هوآوی پایان داده بود و روابط با دولت چین را دچار تنش کرد.
هرچند مقامهای انگلیسی ادعا کرده بودند که آن تصمیم ارتباطی با آمریکا نداشت اما دونالد ترامپ بلافاصله تصمیم انگلیس را مورد تحسین قرار داد و گفت: ما کشورهای بسیاری را قانع کردیم- و بیشتر این کار را خود من انجام دادم؛ از هوآوی استفاده نمیکنم چرا که فکر میکنم یک ریسک امنیتی ناایمن است.
انگلیس پیشتر اعلام کرده بود که برای دوره پسابرگزیت قصد دارد که به بزرگترین شریک تجاری چین در اروپا تبدیل شود. در جریان آخرین سفر رئیس جمهوری چین به انگلیس، یک بسته سرمایه گذاری به ارزش ۶۲ میلیارد دلار میان دو طرف تکمیل شد تا انگلیس به بزرگترین شریک تجاری اروپایی چین تبدیل شود.
چین و انگلیس پیش از اختلافات اخیر معتقد بودند که وارد عصر طلایی روابط شده اند. بر همین اساس انگلیس ذخیره یوانی خود را به ۳۵ میلیارد دلار رساند تا با این ذخیره از فعالیت شرکت های خود در برنامه راه ابریشم چین حمایت کند.
تصویب اخذ مالیات از ثروتمندان برای کمک به هزینههای کرونایی آرژانتین
سنای آرژانتین طرح اخذ مالیات از حدود ۱۲ هزار شهروند ثروتمند این کشور را برای تامین هزینه های مرتبط با پیامدهای ناشی از شیوع کرونا تصویب کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این طرح در حالی تصویب شد که قرار است از مالیات های بدست آمده از ثروتمندان آرژانتینی ... تصویب اخذ مالیات از ثروتمندان برای کمک به هزینههای کرونایی آرژانتین
نیوزویک؛ حجم مبادلات تجاری چین بااتحادیه اروپا برای نخستینبار از آمریکا پیشی گرفت
نیوزویک گزارش داده حجم مبادلات تجاری چین با اتحادیه اروپا برای نخستین بار از آمریکا پیشی گرفته است.
صادرات نفت ونزوئلا بهرغم تحریمهای آمریکا سه برابر شد
با وجود تشدید تحریمهای آمریکا علیه ونزوئلا و سنگاندازی واشنگتن در روابط این کشور با چین، کاراکاس با افزایش سه برابری، صادرات نفتی خود را به بیش از نیم میلیون بشکه در روز رساند.
فعال کارگری؛ خصوصیسازی عامل فساد، تعطیلی کارخانجات و بیکاری کارگران بوده است
«نصر الله دریابیگی» گفت: خصوصیسازی جز فقر، فساد بیکاری کارگران، تعطیلی واحدهای تولیدی وبدبینی جامعه کارگری نسبت به برخی مسئولین حاصل دیگری نداشته است.