شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا: جنگ فناوری آمریکا و چین برای دنیا گران تمام می‌شود

شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, دانش, مقاله

وابستگی آمریکا به فناوری “ارزان اما کارآمد” چین

روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریت‌های تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونه‌های چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدل‌های چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح می‌دهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, گزارش

رئیس‌جمهوری کوبا واکسن آبدالا با اثربخشی ۹۲.۲ درصدی را رویدادی افتخارآمیز برای این کشور و دانشمندان آن دانست

به دنبال نتایج بالینی موفقیت‌آمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, کوبا

چین: آزمایش‌های واکسن کرونا وارد مرحله نهایی شد

محققان چینی اعلام کردند سه واکسن از پنج واکسن ویروس کرونا که در این کشور در دست تولید است، دو مرحله از سه مرحله آزمایش‌های بالینی را طی کرده و اکنون وارد مرحله نهایی شده است.

 

به گزارش ایرنا از تلویزیون مرکزی چین، محققان این کشور در مورد نتایج این آزمایش‌ها توضیحی نداده‌اند اما قرار است که در مرحله سوم، ایمنی و موثر بودن این واکسن ها بر روی افراد زیادی آزمایش شود.

 

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید تا روز پنجشنبه هفته گذشته، ۱۳ نوع واکسن در سراسر جهان در دست تولید بوده که بیشتر آنها ساخت چین است.

 

پکن گفته است که برای کشورهای آفریقایی و دیگر شرکایش در طرح ابتکاری اقتصادی خود موسوم به «یک کمربند یک جاده»  واکسن مورد نیاز را تامین خواهد کرد.

 

آزمایش‌های بالینی واکسن‌ها روی انسان باید سه مرحله را پشت سر بگذارد مرحله اول عمدتا آزمایش در دامنه کوچک انجام می شود و افراد سالم و عمدتاً سنین جوان و میانسال متمرکز می‌شود.

 

در مرحله دوم آزمایش های بالینی، دامنه سنی گسترش می‌یابد و تعداد افراد داوطلب هم بیشتر می‌شود این داوطلبان پیوسته تحت پیگیری و نظارت پزشکی قرار دارند تا محققان شرایط و زمان به وجود آمدن پادتن بعد از تزریق واکسن و مدت دوام ایمنی در افراد را یادداشت و بررسی کنند.

 

هنگامی که ایمنی و اثربخشی واکسن در این دو مرحله تایید شد می‌توان آن را در مرحله سوم آزمایش بالینی وارد کرد؛ یعنی در این مرحله تعداد داوطلبان دریافت واکسن به میزان قابل توجهی، در حد هزاران یا حتی ده‌ها هزار نفر افزایش می‌یابد.

امکان تولید انبوه واکسن کرونا در روسیه در پاییز امسال

وزارت دفاع روسیه با رضایت بخش بودن خواندن وضعیت جسمانی نخستین گروه داوطلبانی که واکسن ویروس کرونا به آنها تزریق شده، از امکان تولید انبوه واکسن تهیه شده در این کشور در پاییز سال جاری خبر داد.

ادامه

جهان, خبر, دانش, روسیه, شرق اروپا

سطح تاثیر پادتن مبتلایان به کرونا دوام چندانی ندارد

یک مطالعه جدید نشان داده است سطح تاثیر آنتی‌بادی بیماران مبتلا به کرونا، تنها دو تا سه ماه دوام می‌آورد و این میزان به ویژه در میان افراد مبتلایی که علائم شدید بیماری را بروز نداده‌اند کمتر است. آنتی‌بادی یا پادتن نوعی پروتئین است که در مقابله با ویروس یا باکتری در دستگاه ایمنی بدن تولید ... سطح تاثیر پادتن مبتلایان به کرونا دوام چندانی ندارد

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا, مقاله

سازمان جهانی بهداشت؛ واکسن کووید۱۹ احتمالا تا پیش از پایان سال ۲۰۲۰ کشف شود

پنج شنبه ۱۸ ژوئن (۲۹ خرداد) به وقت محلی، سومیا سوامیناتان دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: دست کم ۲۰۰ نوع واکسن کووید-۱۹ در مرحله اکتشاف قرار دارد که حدود ده نوع وارد مرحله آزمایش روی انسان شده و سه نوع از آن شامل واکسن چین به زودی وارد فاز سوم آزمایش بالینی می‌شود.

ادامه

جهان, خبر, دانش, سازمان بهداشت جهانی