بن گویر وزیر امنیت داخلی اسرائیل خواستار مخالفت با ترامپ شد

وزیر امنیت داخلی اسرائیل توافق با لبنان را اشتباهی فاحش خواند و از مسوولان این رژیم خواست با توافق آتش‌بس با لبنان مخالفت کنند. به گزارش ایسنا، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اسرائیل توافق اعلام شده از سوی آمریکا برای آتش‌بس میان لبنان و این رژیم را «اشتباه فاحشی» خواند که «موجب ... بن گویر وزیر امنیت داخلی اسرائیل خواستار مخالفت با ترامپ شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, امنیتی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, لبنان

اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

در پی شکست برلین در شورای امنیت، دیپلمات ارشد آلمان اذعان کرد که حمایت برلین از اسرائیل و اوکراین ممکن است در تلاش ناموفق کشورش برای عضویت در شورای امنیت سازمان ملل به قیمت از دست دادن آرا تمام شده باشد. به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه آلمان پس از رأی‌گیری در مورد اینکه کدام ... اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, اسراییل, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, شورای امنیت, فرانسه, یونان

آتلانتیک: پایان بازی ترامپ، تسلیم است

نشریه آتلانتیک در گزارشی تحلیلی اعلام کرد: پایان بازی ترامپ مقابل ایران، تعبیری از تسلیم است. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه آتلانتیک در گزارشی تحلیلی از پایان بازی ترامپ، نوشت: خطوط کلی پایان بازی رئیس جمهور ترامپ در جنگ علیه ایران اکنون در حال آشکار شدن است. طبق گزارش‌ها، ترامپ دیروز در تماس تلفنی با ... آتلانتیک: پایان بازی ترامپ، تسلیم است

ادامه

آمریکا, اسراییل, انرژی, ایران, برنامه هسته‌ای, پاکستان, تجاوز نظامی, تحریم, تحلیل, تنگه هرمز, جنوب آسیا, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شراکت راهبردی, شرق آسیا, شرق اروپا, هندوستان

سی‌ان‌ان «منبع قدرت جدید ایران در اعماق تنگه هرمز» را تشریح کرد

سی ان ان در گزارشی تشریح کرد: ایران به دنبال منبع قدرت جدیدی در اعماق تنگه هرمز است؛ کابل‌هایی که ترافیک عظیم اینترنتی و مالی را منتقل می‌کنند و تهران می‌خواهد از آن ها عوارض بگیرد. به گزارش خبرگزاری مهر، سی ان ان در گزارشی اعلام کرد: ایران به دنبال منبع قدرت جدیدی در اعماق ... سی‌ان‌ان «منبع قدرت جدید ایران در اعماق تنگه هرمز» را تشریح کرد

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, اروپا, اسراییل, ایران, تجاوز نظامی, تنگه هرمز, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس

تظاهرات هزاران نفر در تل‌آویو؛ معترضان خواستار کناره‌گیری نتانیاهو شدند

هزاران نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی شامگاه شنبه با حضور در خیابان‌های تل‌آویو، علیه کابینه بنیامین نتانیاهو دست به تظاهرات زدند و خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شدند. به گزارش ایلنا، رسانه‌های عبری تصریح کردند این دور از اعتراضات با هماهنگی بیشتری نسبت به تجمعات پیشین برگزار شد و طیف‌های مختلف مخالفان نتانیاهو، از جمله جریان‌های ... تظاهرات هزاران نفر در تل‌آویو؛ معترضان خواستار کناره‌گیری نتانیاهو شدند

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, لبنان

پافشاری بغداد بر خرید سامانه‌های پدافندی پیشرفته در سایه مانع‌تراشی‌های واشنگتن

کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از تصمیم بغداد برای خرید قریب‌الوقوع سامانه‌های پدافندی پیشرفته خبر داد.این در حالی است که واشنگتن همچنان مانع اصلی خرید سامانه‌های پدافندی روسی ازسوی این کشور است.

 

به گزارش  فارس به نوشته خبرگزاری رسمی عراق (واع)، «نایف الشمری» نائب رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از قصد دولت این کشور مبنی بر امضای قرارداد خرید سامانه پدافندی طی ماه‌های آتی خبر داد.

 

 وی افزود: در بودجه سال ۲۰۲۱ عراق، مبالغی برای خرید تجهیزات پیشرفته نظامی با هدف همگام شدن با پیشرفت موجود در ارتشهای جهان، اختصاص یافته است. کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نیز دیدارهای در این‌ خصوص با وزیر دفاع و فرماندهی پدافند هوایی انجام داده است.

 

الشمری تصریح کرد که دولت عراق طی چند ماه آتی، با شرکت‌های مهمی برای تجهیز کشور به سامانه پیشرفته پدافندی قرارداد امضا خواهد کرد. این قرارداد‌ها در انحصار و اختیار وزارت دفاع و به طور مشخص اداره تجهیز و تسلیح این وزارت‌خانه خواهد بود و کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان بر روی کلیه قراردادها نظارت خواهد داشت.

 

«عبدالخالق العزاوی»  یکی از اعضای کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق پیشتر گفته بود که خرید سامانه پدافند هوایی پیشرفته اولویت امنیت ملی عراق در سال ۲۰۲۱ است.

 

وی تصریح کرد: عراق بشدت نیازمند خرید سامانه‌های پدافند هوایی است تا مانع نقض حاکمیت آسمان خود و تجاوزهای احتمالی شود.

 

سامانه‌های پدافندی موجود در سایه پیشرفته‌تر شدن جنگنده‌ها و به ویژه‌ پهپادها، دارای توانایی محدودی هستند. لذا خرید سامانه‌های پدافندی پیشرفته از روسیه یا هر کشور دیگری، اولویت امنیت ملی عراق است.

 

مسأله خرید پدافند هوایی جدید برای عراق، زمانی جدی‌تر شد که چندین بار مواضع سازمان الحشد الشعبی در مناطق مختلف عراق هدف قرار گرفت؛ حملاتی که اسرائیل و همدستانش یعنی آمریکا و شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» در آن نقش داشتند.

 

در پی اعلام قصد بغداد برای خرید اس -۴۰۰ در دوران نخست‌وزیری «عادل عبدالمهدی»، در همان زمان «کریم علیوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از  فشارهای سفارت آمریکا علیه این اقدام خبر داد و اعلام کرد که این فشارها برای این است که کشور در مسئله تجهیز تسلیحاتی، از لوای آمریکا خارج نشود. لذا واشنگتن به دولت عراق اجازه نخواهد داد که به سمت خرید سامانه دفاعی «اس-۴۰۰» روسیه حرکت کند.

 

 «علی الغانمی» دیگر عضو کمیسیون امنیت و دفاع در پارلمان عراق نیز  درباره خرید سامانه دفاعی «اس – ۳۰۰» روسیه گفته بود که «وتوی آمریکا مانع از خرید سامانه پدافند هوایی اس-۳۰۰» روسیه توسط عراق شده است. خرید این سامانه برای حمایت از حریم هوایی عراق، بسیار مهم است و تمام کشورهایی که در پی حفظ امنیت خود هستند، این سامانه پیشرفته را خریداری می‌کنند.

 

«محمد البلداوی» نائب‌رئیس کمیسیون برنامه‌ریزی استراتژیک و پیگیری برنامه‌های دولتی در پارلمان عراق نیز در این‌باره می‌گوید که واشنگتن معتقد است که تجهیز عراق به این سامانه موشکی به ضرر آن و اسرائیل تمام خواهد شد. زیرا فروش این سامانه‌ها به کشورهای خاورمیانه و استقرار آنها چه در عراق، منطقه خلیج فارس و …، به از دست رفتن هژمونی هوایی آمریکا و اسرائیل در آسمان کشورهای منطقه و محدود شدن آزادی تحرک آنها برای هدف قرار دادن مراکز و مناطقی که مخالف اسرائیل هستند، منجر خواهد شد.

 

به اعتقاد این نماینده عراقی، دلیل دیگر این ممانعت واشنگتن، اقتصادی است. زیرا آمریکا بسیار زیاد به درآمدهای حاصل از فروش سلاح متکی است و به همین دلیل اینجا و آنجا جنگ به راه می‌اندازد تا سلاح‌های خود را بفروشد. به همین دلیل هرگونه تلاش عراق یا هر کشور دیگر برای خرید سامانه‌های موشکی روسی با تحریم‌های اقتصادی آمریکایی همراه می‌شود.

 

پیشتر نشریه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» گزارش داده بود که دولت عراق به دنبال خرید سامانه پدافندی اس – ۴۰۰ روسیه است اما وزارت خارجه آمریکا هشدار داده که در صورتی که بغداد سامانه‌های پدافندی روسیه را خریداری کند با تحریم مواجه خواهد شد.

گاردین: جامعه جهانی برای توقف جنایت‌های اسرائیل بسیج شود

روزنامه انگلیسی گاردین با انتشار یادداشتی درباره حوادث اخیر در فلسطین اشغالی و حملات ددمنشانه اسرائیل علیه مردم مظلوم این منطقه تصریح کرد که جامعه جهانی باید برای توقف جنایت‌های رژیم اسرائیل بسیج شود.

ادامه

استعمار, اسراییل, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, مقاله

عباس خطاب به آمریکا و اسرائیل: ما خاری در چشمانتان باقی خواهیم ماند و هرگز میهن‌مان را ترک نخواهیم کرد

رییس تشکیلات خودگردان فلسطین خطاب به آمریکا و اسرائیل گفت: دیگر کافی است، از ما دور شوید، ما خاری در چشمانتان باقی خواهیم ماند و هرگز میهن‌مان را ترک نخواهیم کرد، اشغالگری‌تان در کشورمان را نه فردا بلکه امروز پایان دهید.

ادامه

اسراییل, امریکا, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین