زاخارووا: انگلیس کانون رویکردهای ضد روسی است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه می‌گوید که انگلیس درگیر جنگ همه جانبه علیه این کشور است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، سخنگوی وزارت خارجه روسیه از رویکرد ضد روسی انگلیس انتقاد کرد. «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با انتشار گزیده ای از گفتگوی «کایر استارمر» نخست وزیر انگلیس و «جو بایدن» رئیس ... زاخارووا: انگلیس کانون رویکردهای ضد روسی است

ادامه

آمریکا, انگلیس, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا

رهبر حزب میهن پرستان فرانسه: صدور مجوز حمله به خاک روسیه، امیدها برای صلح را تضعیف می‌کند

رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه در واکنش به رفع محدودیت‌های اوکراین برای حمله به عمق خاک روسیه گفت که صدور این مجوز امیدها برای مذاکرات صلح را تضعیف می‌کند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تاس، فلوریان فیلیپات، رهبر حزب میهن پرستان فرانسه، در واکنش به تصمیم جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی آمریکا در خصوص صدور ... رهبر حزب میهن پرستان فرانسه: صدور مجوز حمله به خاک روسیه، امیدها برای صلح را تضعیف می‌کند

ادامه

آمریکا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, صلح, غرب اروپا, فرانسه

زاخارووا: حاکمان آلمان، دیوانه‌ترین حاکمان ۸۰ سال اخیر هستند

در پی حاشیه‌های جدال رئیس‌جمهور آلمان با یک خبرنگار بر سر پروژه خط لوله نورد استریم، سخنگوی وزارت خارجه روسیه برای آلمانی‌ها ابراز تاسف کرد و گفت، حاکمان و مقام‌های این کشور «احمق‌ترین» در ۸۰ سال گذشته هستند. به گزارش ایسنا، در جریان میزبانی «فرانک والتر اشتاین‌مایر» رئیس‌جمهور آلمان از مراسمی به مناسبت فروپاشی دیوار ... زاخارووا: حاکمان آلمان، دیوانه‌ترین حاکمان ۸۰ سال اخیر هستند

ادامه

آزادی, اوکراین, بالتیک, تحلیل, خبرنگاری, روسیه, شرق اروپا, غرب, غرب اروپا

قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند

منابع خبری گزارش دادند که قانونگذاران ایرلندی با تصویب طرحی در پارلمان این کشور خواستار تحریم اسرائیل شدند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، قانونگذاران ایرلندی طرحی را در پارلمان این کشور تصویب کردند که در آن اسرائیل به عنوان رژیمی جنایتکار معرفی شده که در مقابل چشمان جهانیان در حال ... قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند

ادامه

اسراییل, ایرلند, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, غرب اروپا, فلسطین, نسل کشی

ایرلند برای نخستین بار سفیر «کشور فلسطین» را تایید کرد

دولت ایرلند بعد از آنکه چند ماه پیش «کشور فلسطین» را به رسمیت شناخت برای نخستین بار انتصاب سفیر فلسطین در این کشور را تایید کرد. به گزارش ایسنا، به نقل از «عرب نیوز»، دولت ایرلند برای نخستین بار انتصاب سفیر رسمی فلسطین در این کشور را در حالی که مدتی پیش در اوایل سال ... ایرلند برای نخستین بار سفیر «کشور فلسطین» را تایید کرد

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, اسلوونی, ایرلند, تشکیلات خودگردان فلسطین, جهان, خبر, غرب اروپا, فلسطین, نروژ

پارلمان انگلیس؛ هزاران نفر با جان خود تاوان اشتباهات لندن را دادند

طبق گزارش پارلمانی انگلیس در خصوص همه‌گیری کرونا، تأخیر در قرنطینه و عدم اولویت‌بندی مراقبت‌های اجتماعی در این کشور به هزاران مرگی منجر شد که قابل اجتناب بود.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس یک گزارش پارلمانی انگلیس در خصوص درس‌هایی که تاکنون از همه‌گیری ویروس کرونا گرفته شده، تأخیر در قرنطینه و عدم اولویت‌بندی مراقبت‌های اجتماعی در این کشور اروپایی باعث هزاران مرگی شده که قابل اجتناب بود.

 

تحقیقات مشترکی که امروز (سه‌شنبه) توسط کمیته‌های علمی و بهداشتی مجلس عوام انگلیس منتشر شد، به این موضوع پرداخته که چرا انگلیس که در ابتدا به دلیل آمادگی در برابر همه‌گیری مورد تقدیر قرار گرفته بود، شاهد موارد فزاینده ابتلا و مرگ و میر بسیار بالاتر از کشورهای مشابه بود.

 

به نوشته نشریه «پالتیکو»، بر اساس داده‌های سازمان جهانی بهداشت، مرگ و میر ناشی از کروناویروس در انگلیس تا به امروز بیش از ۱۵۰ هزار نفر است و این کشور از نظر تعداد کل مرگ و میر در بین ۱۰ کشور اول جهان قرار دارد.

 

در گزارش مشترک پارلمانی اشاره شده که برخی از ابتکارات نمونه‌هایی از بهترین شیوه‌های جهانی و برخی دیگر نشان‌دهنده اشتباهات جدی بود.

 

این کمیته‌ها گفتند تأخیر در اقدام قاطع برای اعمال دستور ماندن در خانه باعث مرگ و میر مرتبط با کرونا شد که در آن زمان باید به شدت مورد چالش قرار می‌گرفت.

 

در این گزارش آمده با پذیرش این که مصونیت جمعی در اثر ابتلا نتیجه اجتناب‌ناپذیر بود، انگلیس اشتباه اولیه جدی را در اتخاذ این رویکرد مرگبار انجام داد و همچنین رویکرد دقیق سلامت عمومی هدفمند برای جلوگیری از شیوع ویروس آنطور که بسیاری از کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا اتخاذ کردند، به کار گرفته نشد.

 

این گزارش ۱۵۰ صفحه‌ای بر اساس شواهد بیش از ۵۰ نفر از جمله «مت هنکاک» وزیر بهداشت سابق، «دومینیک کامینگز» مشاور سابق نخست‌وزیری، «پاتریک والنس» مشاور علمی ارشد و «کریس ویتی» مامور ارشد امور پزشکی دولت انگلیس است.

 

طبق این گزارش، حوزه‌هایی وجود داشت که علیرغم پیشرفت‌های تکنولوژیکی، انگلیس نتوانست از این سرمایه استفاده کند. به عنوان مثال، این کشور یکی از اولین کشورهای جهان بود که آزمایش ویروس کرونا را توسعه داد، اما نتوانست آن را به یک سیستم آزمایش و ردیابی موثر تبدیل کند. در واقع، عملکرد کند، نامطمئن و غالباً آشفته سیستم آزمایش، ردیابی و قرنطینه به شدت پاسخ انگلیس به همه‌گیری را مختل کرد.

 

آغاز یک آزمایش متمرکز و مدل ردیابی، برخلاف استفاده از متخصصان بهداشت عمومی محلی یک اشتباه بزرگ بود.

 

هنگامی که دولت آزمایش روال و مطابق با نشانه‌ها را برای افراد عمومی در اوایل همه‌گیری تعلیق کرد، توانایی خود را در تجزیه و تحلیل اپیدمیولوژی ویروس از بین برد و بسیاری از متخصصان داده‌ای بدون داده برای بررسی ماندند.

 

این گزارش همچنین به اشتباهات متعدد در مراقبت‌های اجتماعی اشاره کرده از عدم مشاوره علمی در اوایل، عدم موفقیت در اولویت قرار دادن تجهیزات مراقبت شخصی برای پرسنل تا ترخیص سریع بیماران از بیمارستان‌ها بدون آزمایش مناسب.

 

به گفته قانونگذاران انگلیسی، این موارد در مجموع منجر به مرگ هزاران نفر شد که قابل اجتناب بود. آن‌ها افزودند که نابرابری‌های سلامت اجتماعی و اقتصادی هم در اثر همه‌گیری تشدید شده و به افزایش نرخ مرگ و میر در میان سیاه پوستان، آسیایی‌ها و اقلیت‌های قومی اشاره کرده‌اند.

 

این گزارش همچنین شامل ۳۸ توصیه به دولت انگلیس از هماهنگی برای برنامه‌ریزی تاب‌آوری بین‌المللی از سوی انگلیس از جمله اصلاحات سازمان بهداشت جهانی تا اجازه دادن به جریان فوری داده‌ها بین دستگاه‌های مربوطه و دادن نقش محوری‌تری به نیروهای مسلح است.