استقبال اسپانیا و ایرلند از تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین

اسپانیا و ایرلند از تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین بعنوان یک کشور مستقل استقبال و بر اجرای راه حل دو دولتی تاکید کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا پنجشنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: من از حمایت فرانسه از اسپانیا و دیگر کشورهای اروپایی ... استقبال اسپانیا و ایرلند از تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین

ادامه

آلمان, اسپانیا, اسراییل, امنیت, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, سوئد, صلح, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین

تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

در چارچوب تنش‌های فزاینده ناتو و روسیه آمریکا ۲۵۳ میلیون دلار برای تأسیسات جدید پشتیبانی عملیات هسته‌ای در پایگاه هوایی لیکنهیت انگلیس هزینه می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسئوتنیک؛ بر اساس گزارش بودجه سال مالی ۲۰۲۶ نیروی هوایی آمریکا که اخیراً منتشر شده، ایالات متحده قصد دارد ۲۵۳ میلیون دلار برای دو پروژه ... تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, مکزیک

بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

برای نخستین بار از سال ۲۰۰۸، آمریکا چندین بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ را در پایگاه هوایی لکنهیث در بریتانیا مستقر کرده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، ایالات متحده آمریکا برای اولین بار در ۱۷ سال گذشته چندین بمب هسته‌ای را در بریتانیا مستقر کرده است. مجله دفاعی بریتانیا نوشت چندین بمب هسته‌ای ... بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

ادامه

آمریکا, استراتژیک, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, ناتو

امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

آلمان و انگلیس پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی امضا کردند. به گزارش ایسنا، فریدریش مرتز، صدراعظم آلمان، و کر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی بین دو کشور را امضا کردند. امضای تشریفاتی این سند در موزه ویکتوریا و آلبرت در لندن انجام شد. مرتز این روز را «روزی تاریخی» ... امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, فرانسه

«ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

یک روزنامه غربی به توهین رئیس جمهور فرانسه خطاب به نخست وزیر انگلیس اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه انگلیسی دیلی اکسپرس فاش کرد که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر اخیر خود به کر استارمر نخست وزیر انگلیس توهین کرده است. وی استارمر را یک میمون ... «ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه

پارلمان انگلیس؛ هزاران نفر با جان خود تاوان اشتباهات لندن را دادند

طبق گزارش پارلمانی انگلیس در خصوص همه‌گیری کرونا، تأخیر در قرنطینه و عدم اولویت‌بندی مراقبت‌های اجتماعی در این کشور به هزاران مرگی منجر شد که قابل اجتناب بود.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس یک گزارش پارلمانی انگلیس در خصوص درس‌هایی که تاکنون از همه‌گیری ویروس کرونا گرفته شده، تأخیر در قرنطینه و عدم اولویت‌بندی مراقبت‌های اجتماعی در این کشور اروپایی باعث هزاران مرگی شده که قابل اجتناب بود.

 

تحقیقات مشترکی که امروز (سه‌شنبه) توسط کمیته‌های علمی و بهداشتی مجلس عوام انگلیس منتشر شد، به این موضوع پرداخته که چرا انگلیس که در ابتدا به دلیل آمادگی در برابر همه‌گیری مورد تقدیر قرار گرفته بود، شاهد موارد فزاینده ابتلا و مرگ و میر بسیار بالاتر از کشورهای مشابه بود.

 

به نوشته نشریه «پالتیکو»، بر اساس داده‌های سازمان جهانی بهداشت، مرگ و میر ناشی از کروناویروس در انگلیس تا به امروز بیش از ۱۵۰ هزار نفر است و این کشور از نظر تعداد کل مرگ و میر در بین ۱۰ کشور اول جهان قرار دارد.

 

در گزارش مشترک پارلمانی اشاره شده که برخی از ابتکارات نمونه‌هایی از بهترین شیوه‌های جهانی و برخی دیگر نشان‌دهنده اشتباهات جدی بود.

 

این کمیته‌ها گفتند تأخیر در اقدام قاطع برای اعمال دستور ماندن در خانه باعث مرگ و میر مرتبط با کرونا شد که در آن زمان باید به شدت مورد چالش قرار می‌گرفت.

 

در این گزارش آمده با پذیرش این که مصونیت جمعی در اثر ابتلا نتیجه اجتناب‌ناپذیر بود، انگلیس اشتباه اولیه جدی را در اتخاذ این رویکرد مرگبار انجام داد و همچنین رویکرد دقیق سلامت عمومی هدفمند برای جلوگیری از شیوع ویروس آنطور که بسیاری از کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا اتخاذ کردند، به کار گرفته نشد.

 

این گزارش ۱۵۰ صفحه‌ای بر اساس شواهد بیش از ۵۰ نفر از جمله «مت هنکاک» وزیر بهداشت سابق، «دومینیک کامینگز» مشاور سابق نخست‌وزیری، «پاتریک والنس» مشاور علمی ارشد و «کریس ویتی» مامور ارشد امور پزشکی دولت انگلیس است.

 

طبق این گزارش، حوزه‌هایی وجود داشت که علیرغم پیشرفت‌های تکنولوژیکی، انگلیس نتوانست از این سرمایه استفاده کند. به عنوان مثال، این کشور یکی از اولین کشورهای جهان بود که آزمایش ویروس کرونا را توسعه داد، اما نتوانست آن را به یک سیستم آزمایش و ردیابی موثر تبدیل کند. در واقع، عملکرد کند، نامطمئن و غالباً آشفته سیستم آزمایش، ردیابی و قرنطینه به شدت پاسخ انگلیس به همه‌گیری را مختل کرد.

 

آغاز یک آزمایش متمرکز و مدل ردیابی، برخلاف استفاده از متخصصان بهداشت عمومی محلی یک اشتباه بزرگ بود.

 

هنگامی که دولت آزمایش روال و مطابق با نشانه‌ها را برای افراد عمومی در اوایل همه‌گیری تعلیق کرد، توانایی خود را در تجزیه و تحلیل اپیدمیولوژی ویروس از بین برد و بسیاری از متخصصان داده‌ای بدون داده برای بررسی ماندند.

 

این گزارش همچنین به اشتباهات متعدد در مراقبت‌های اجتماعی اشاره کرده از عدم مشاوره علمی در اوایل، عدم موفقیت در اولویت قرار دادن تجهیزات مراقبت شخصی برای پرسنل تا ترخیص سریع بیماران از بیمارستان‌ها بدون آزمایش مناسب.

 

به گفته قانونگذاران انگلیسی، این موارد در مجموع منجر به مرگ هزاران نفر شد که قابل اجتناب بود. آن‌ها افزودند که نابرابری‌های سلامت اجتماعی و اقتصادی هم در اثر همه‌گیری تشدید شده و به افزایش نرخ مرگ و میر در میان سیاه پوستان، آسیایی‌ها و اقلیت‌های قومی اشاره کرده‌اند.

 

این گزارش همچنین شامل ۳۸ توصیه به دولت انگلیس از هماهنگی برای برنامه‌ریزی تاب‌آوری بین‌المللی از سوی انگلیس از جمله اصلاحات سازمان بهداشت جهانی تا اجازه دادن به جریان فوری داده‌ها بین دستگاه‌های مربوطه و دادن نقش محوری‌تری به نیروهای مسلح است.