کارشناس سازمان ملل خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و تجاری اسرائیل شد

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور سرزمین‌های اشغالی فلسطین با توصیف وضعیت غزه به‌عنوان «یکی از بی‌رحمانه‌ترین نسل‌کشی‌های تاریخ معاصر»، خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل و تعلیق همه روابط تجاری و سرمایه‌گذاری با این رژیم شد. به گزارش ایرنا، فرانچسکا آلبانیز روز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، با ... کارشناس سازمان ملل خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و تجاری اسرائیل شد

ادامه

اسراییل, تحریم, حقوق بشر, سازمان ملل, سوئیس, غرب, فلسطین, نسل‌کشی

هند به اسرائیل در جاسوسی از ایران کمک کرد؟

جاسوسی مهندسان آی تی هند برای اسرائیل نشان داد تقریباً کل منطقه خلیج فارس سال‌ها زیر ذره‌بین اسرائیل قرار داشته است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آذربایجان؛ در دنیای امروز، به نظر می‌رسد هیچ‌چیز پایدار نیست. اسرار به‌سرعت علنی می‌شوند و اتحاد‌های قدیمی به‌سرعت در حال بازترسیم هستند. کانال تلگرامی «یادداشت‌های یک روزنامه‌نگار ... هند به اسرائیل در جاسوسی از ایران کمک کرد؟

ادامه

آذربایجان, اسراییل, امارات, ایران, تحریم, جنوب آسیا, چین, خلیج فارس, روسیه, شانگ‌های, عربستان سعودی, قطر, کویت, گزارش, گویان, هندوستان

ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با امضای یادداشتی موضع سخت‌تری علیه کوبا اتخاذ و اقدامات دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق ایالات متحده در قبال این جزیره را لغو کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، کاخ سفید دوشنبه شب اعلام کرد که بنا بر دستورالعمل ترامپ ممنوعیت قانونی بر گردشگری ایالات متحده به ... ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, کوبا

قطعِ برق و پایمال‌شدن امنیتِ شغلی کارگران

قطعِ مکرر برق در واحدهای تولیدی امنیتِ شغلی کارگران را تهدید می‌کند. با فرا رسیدن فصل گرما و در حالی که به‌گفتهٔ علیرضا نثاری، نمایندهٔ نهاوند در مجلس شورای اسلامی، مصرف برق ماینرهای رمزارز (کامپیوترهای قوی مخصوص برای استخراج رمزارز یا بیت‌کوین) معادل ۲۰ درصد مصرف برق کشور است، روزی نیست که کارگاه‌های تولیدی به‌علت ... قطعِ برق و پایمال‌شدن امنیتِ شغلی کارگران

ادامه

اقتصادی, امنیت شغلی, ایران, تحریم, حقوق بشر, طبقه کارگر

اسلوونی: اگر اتحادیه اروپا اقدامی درباره غزه نکند، ما اقدام خواهیم کرد

نخست وزیر اسلوونی در جریان حضورش در بروکسل گفت که اگر اتحادیه اروپا اقدامی درباره وضعیت غزه انجام ندهد، اسلوونی خودش به تنهایی این کار را انجام می‌دهد. «رابرت گلوب» نخست وزیر اسلوونی در حالی این مساله را مطرح کرده که در نشست سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مساله اسرائیل در حملاتش در غزه ... اسلوونی: اگر اتحادیه اروپا اقدامی درباره غزه نکند، ما اقدام خواهیم کرد

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, استرالیا, تحریم, جهان, رومانی, فلسطین, لیتوانی, مجارستان, یونان

وزیر خارجه چین در مسیر ایران؛ پکن به دنبال جبهه متحد علیه تحریم‌های غرب

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین روز گذشته (چهارشنبه) تور یک هفته‌ای خود به منطقه غرب آسیا را در حالی آغاز کرد که قصد دارد در خصوص مسئله هسته‌ای ایران بحث‌هایی را انجام دهد و به دنبال گسترش اتحاد و ائتلاف در مقابل تحریم‌های غرب است

 

بنا بر گزارش روزنامه چینی «ساوث مورنینگ چاینا»، اولین توقف وانگ، عربستان سعودی خواهد بود و وی سپس به ترکیه، ایران، امارات عربی متحده، بحرین و عمان سفر خواهد کرد و در تاریخ ۳۰ مارس (۱۰ فروردین ماه) به پکن بازخواهد گشت.

 

«هوآ لیمینگ» سفیر پیشین چین در ایران در خصوص اهداف سفر وزیر خارجه چین به منطقه غرب آسیا توضیح داد که وانگ قصد دارد «حلقه دوستان چین را گسترش دهد و روابط با این کشورها را بهبود بخشد».

 

به اعتقاد این دیپلمات چینی، وزیر خارجه چین قصد دارد با سفر به منطقه غرب آسیا پیام مهمی را به آمریکا ارسال کند.

 

وی در این خصوص گفت: «چین خواستار ارسال پیامی روشن به ایالات متحده است مبنی بر اینکه این کشور همچنان بازیگر کلیدی در موضوع هسته‌ای ایران است و… بدون مشارکت چین، یافتن راه‌حل (در خصوص مسائل پیرامونی برنامه هسته‌ای ایران) غیرممکن است».

 

طبق این گزارش، سفر وزیر خارجه چین به غرب آسیا درست مدت اندکی پس از تبادل نظر پرتنش وانگ و «یانگ جیه‌چی» دیپلمات ارشد چین با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا در مذاکرات دو کشور در آلاسکا صورت گرفته است.

 

بعد از سفر ۲۰۱۶ «شی جین‌ینگ» رئیس‌جمهور چین به ایران، وانگ عالی‌رتبه‌ترین مقام چینی محسوب می‌شود که به ایران سفر می‌کند و طبق این گزارش این سفر در شرایطی صورت می‌گیرد که تلاش‌ها برای احیای برجام متوقف شده است.

 

هوآ در خصوص سفر این دیپلمات ارشد چین به ایران توضیح می‌دهد: «چین نقش کلیدی در تحقق توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران داشته است و نسبتاً با ایالات متحده در خصوص موضوع ایران همکاری داشته است».

 

«دونالد ترامپ» در اردیبهشت ۹۷ علی‌رغم مخالفت‌های طرف‌های برجام (انگلیس، فرانسه، روسیه، چین به‌علاوه آلمان) و همچنین پایبندی جمهوری اسلامی به تعهداتش ذیل برجام، به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای ایران خارج شد و به امید وادار کردن ایران به موافقت با توافق مورد پسند آمریکا، سیاست «فشار حداکثری» را علیه جمهوری اسلامی در پیش گرفت که نه تنها نتیجه‌ای نداشت بلکه ایران را وادار کرد به دنبال بدعهدی شرکای اروپایی برجام در قبال تعهداتشان، گام‌هایی را در جهت کاهش تعهدات برجامی بردارد.

 

«ما ژائوجو» معاون وزیر خارجه چین در سال جاری میلادی، دوبار با «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در خصوص مسئله هسته‌ای ایران گفت‌ و گوهایی را انجام داده است.

 

هوآ تصریح کرد: «موضوع ایران به همراه موضوع تغییرات اقلیمی همچنان محتمل‌ترین حوزه‌هایی هستند که چین و آمریکا به دنبال همکاری در خصوص آن‌ها می‌باشند».

 

«یین گانگ» کارشناس امور غرب آسیا در آکادمی علوم اجتماعی چین در خصوص اهداف سفر وزیر خارجه چین به منطقه می‌گوید: «وانگ بیشتر سعی می‌کند که بین تهران و واشنگتن و همچنین ایران و کشورهای عرب میانجیگری کند-او از ایجاد یک گفت‌وگوی چندجانبه در منطقه خلیج (فارس) برای حل اختلافات سخن به میان آورده است. دستیابی به تمامی این‌ها دشوار است اما سفر وانگ برای بیان این مسئله است که چین در خصوص این موضوعات در حال تلاش است».

 

طبق این گزارش، سفر این دیپلمات چینی به منطقه غرب آسیا در میان تشدید تنش‌ها میان کشورهای غربی و پکن به دنبال تحمیل تحریم‌های آمریکا، اتحادیه اروپا، کانادا و بریتانیا علیه چین به بهانه نقض حقوق بشری صورت می‌گیرد.

 

«شی ینهونگ» کارشناس امور روابط بین‌الملل در دانشگاه «رنمین» پکن در این خصوص می‌گوید: «چین احتمالاً به دنبال یک جبهه متحد علیه تحریم‌های غرب به همراه کشورهایی است که به صورت یکسان از این گونه اقدامات ناراضی هستند».

 

وانگ روز سه‌شنبه هفته جاری با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در خصوص همکاری مشترک علیه تحریم‌های غرب به توافق رسیدند.

لاوروف در چین: نمی‌توان امور جهان را با تهدید و تحریم اداره کرد

وزیر خارجه روسیه گفت، روسیه و چین باید در رعایت اصول حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد که از سوی غرب مورد بی‌اعتنایی قرار گرفته، فعالانه عمل کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, جهان غرب, چین, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, شرق اروپا

چین ۱۰ فرد و ۴ نهاد اروپایی را تحریم کرد

ساعتی پس از اعلام خبر تحریم یک نهاد و ۴ مقام چینی از سوی اتحادیه اروپا، وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای از تحریم ۴ نهاد و ۱۰ شخص حقیقی اروپایی از جمله چند نماینده پارلمان اروپا خبر داد.

ادامه

اتحادیه اروپا, بلژیک, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, لیتوانی, هلند

اتحادیه اروپا به دنبال تحریم چین به بهانه نقض حقوق بشر

برخی منابع غربی می‌گویند، اتحادیه اروپا قصد دارد علیه چهار مقام و یک نهاد چینی با ادعای نقض حقوق بشر در منطقه «سین‌کیانگ» تحریم‌هایی را اعمال کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, انگلستان, جهان, چین, حقوق بشر, شرق آسیا, کانادا