وزارت دفاع روسیه: آمریکا “پاتوژن مصنوعی ویروس کرونا” را تولید کرده است

روسیه مدعی شد، آمریکا “یک پاتوژن مصنوعی ویروس کرونا براساس سویه اومیکرون و گونه اصلی «ووهان»” تولید کرده است. ویروس هیبریدی که توسط آمریکایی‌ها ساخته شد ۸۰ درصد از حیوانات آزمایشگاهی آلوده را از بین برد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، ایگور کریلوف، رئیس نیروهای دفاع بیولوژیکی و شیمیایی در کنفرانسی خبری گفت: این پاتوژن مصنوعی، ویروس اصلاح شده‌ای که توسط آمریکایی‌ها تولید شده، ۸۰ درصد از نمونه‌های حیوانی آلوده شده را کشته و باعث علائم عصبی غیرطبیعی و آسیب جدی ریوی می‌شود.

آزمایش آنتی‌بادی کاهش ۱۱ برابری در ظرفیت آنها برای خنثی کردن این ویروس جدید و همچنین ناکارآمدی واکسیناسیون‌های کنونی را نشان داد.

وی افزود: این ویروس اصلاح شده توسط دانشگاه بوستون تولید شده است.

ایگور کریلوف تصریح کرد: آمریکا به فعالیت‌های بیولوژیکی نظامی‌اش در کشورهای ثالث ادامه می‌دهد و به خاطر خطر بالای اتفاقات ترجیح می‌دهد تا این آزمایش‌ها را در خارج از کشور انجام دهد.

این مقام روس گفت: روسیه در نشست قریب‌الوقوع کنوانسیون تسلیحات بیولوژیکی خواستار تشکیل یک مکانیسم موثر برای نظارت بر چنین فعالیت‌هایی خواهد شد.

وی افزود: نقض‌های قوانین ایمنی در آزمایشگاه‌های امنیتی در دانشگاه‌های واشنگتن، مینه سوتا و ایلینوی ثبت شده‌اند.

کریلوف تاکید کرد:‌ تحقیقات انجام شده در این آزمایشگاه‌های بسیار امنیتی منجر به عفونت‌های آزمایشگاهی داخلی و افزایش خطر گسترش بیشتر پاتوژن‌های تب ویروسی اصلاح شده ژنیتیکی، سندروم حاد تنفسی، آنفولانزای فوق حاد پرندگان و سایر عفونت‌ها شده است.

وی افزود: این نتیجه‌گیری مجله آمریکایی “اینترسپت” بود که اوایل نوامبر سال جاری میلادی طبق قانون آزادی اطلاعات آمریکا، داده‌های موسسه ملی بهداشت را در رابطه با نقض‌های ایمنی در آزمایشگاه‌های بیولوژیکی آمریکا تجزیه و تحلیل کرد.

وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده حکم به بررسی فعالیت های مدیریت دانشگاه داده است. با این وجود، به گفته کریلوف، “آزمایش بوستون” نشان می دهد که ایالات متحده فاقد کنترل دولت بر مهندسی ژنتیک و تحقیقات زیست شناسی مصنوعی است.

وی گفت: علیرغم خطرات بیولوژیکی بالا، این تحقیق با بودجه دولت ایالات متحده انجام شد، اما بدون مجوز مناسب توسط سازمان ملی ایمنی زیستی و امنیت زیستی.

در ۱۸ ماه گذشته بیش از ۵۵۰۰ صفحه از گزارش حوادث این چنینی بررسی و تجزیه و تحلیل شدند.

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

واکنش آمریکا به همکاری نظامی عربستان و روسیه

دولت ایالات متحده در واکنش به امضای پیمان همکاری نظامی میان عربستان سعودی و روسیه ضمن تاکید بر پایبندی آمریکا به ادامه همکاری‌های دفاعی با سعودی، از متحدان خود خواست از هرگونه همکاری نزدیک نظامی با روسیه پرهیز کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان

زاخارووا: رویدادهای افغانستان نشان‌دهنده زوال ناتو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اوضاع افغانستان نشان دهنده این است که نه آمریکا و نه ناتو توانایی هماهنگی در اقداماتشان را ندارند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, بالکان, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شمال اروپا, عراق, ناتو

بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

جمهوری خلق چین پس از سال‌ها انزوای دیپلماتیک در انتهای دهه ۷۰ میلادی درها را به روی جهان گشود و عصر جدیدی از توسعه تقریبا همه جانبه را تحت رهبری دنگ شیائوپینگ آغاز کرد که به نوبه خود به الگویی برای برخی کشورهایی تبدیل شد که به دنبال احیای اقتصاد خود، رفع فقر و ایجاد ... بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, گواتمالا, مقاله