
اطلاعیهٔ کمیتهٔ مرکزی حزب تودهٔ ایران دربارهٔ درگذشت رفیق ملکه محمدی: در سوگ مبارزی نستوه!
اطلاعیهٔ کمیتهٔ مرکزی حزب تودهٔ ایران دربارهٔ درگذشت رفیق ملکه محمدی: در سوگ مبارزی نستوه!
مردم خوب میدانند که فساد در نظام استبداد دینی ساختاری است، فساد تمام ارکان حکومت را فرا گرفته افشای غارتگری دو رئیس قوه قضاییه علیه یکدیگر (محمد یزدی و صادق لاریجانی) خود برهان قاطعی بر ساختاری بودن فساد در نظام است. دستگاهی که باید فساد را از بین ببرد خود فاسدترین است….
پس از آنکه جمعی از مشاوران میرحسین موسوی، در نامهای خطاب به حسن روحانی رئیس جمهوری، نسبت به سلامت محصورین هشدار داده و خواستار رفع حصر سریع از محصورین شدند تعداد زیادی از هموطنان از این نامه حمایت کرده و خواستار رفع حصر ظالمانه شدند.
اداره کل اطلاعات استان خراسان رضوی در اطلاعیهای تایید کرد که ۱۴ فعال مدنی در این استان دستگیر شدهاند. همزمان معاون سیاسی امنیتی استانداری این استان نیز ارتباط این دستگیریها با نامه تقاضای استعفای خامنهای را رد کرد.
به گزارش صدای آلمان: اداره کل اطلاعات استان خراسان رضوی، روز پنجشنبه اول شهریور (۲۳ اوت) طی اطلاعیهای دستگیری چندین نفر در این استان را تایید کرد.در این اطلاعیه ادعا شده دستگیرشدگان “به دنبال ایجاد توطئه و آشوب جدید” در کشور بودهاند و قصد برپایی تجمعات اعتراضی را داشتهاند.
در این اطلاعیه آمده است: «این افراد ماموریت داشتند در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی با برقراری ارتباط برنامهریزی شده با نامزدهای منتقد ضمن تند کردن مواضع آنان از فضای باز سیاسی برای ایجاد آشوب و درگیریهای داخلی استفاده کرده و با ایجاد فتنه جدید خطوط القایی دشمنان ملت ایران را به پیش ببرند.»
روز یکشنبه ۲۰ مرداد تعدادی از فعالان مدنی که مقابل دادگستری مشهد تجمع کرده بودند بازداشت شدند. محمد نوریزاد، هاشم خواستار و فاطمه سپهری از جمله این بازداشتشدگان بودند.
همزمان با اطلاعیه اداره اطلاعات خراسان رضوی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی در گفتوگو با ایرنا تعداد بازداشتشدگان را ۱۴ نفر اعلام کرد که دو تن از آنها زن هستند. حسن جعفری افزود: «این افراد که ۱۴ نفر هستند پیش از تجمع غیرقانونی خود مقابل ساختمان دادگستری خراسان رضوی برای طراحی و اجرای اهداف خود در مشهد جلسه هماهنگی برگزار کرده بودند.»
جعفری ضمن رد ارتباط دستگیری این افراد با نامه به خامنهای افزود: «رسانههای معاند و دشمن نظام جمهوری اسلامی با مظلوم نمایی اینگونه مطرح میکنند که دستگیر شدگان صرفا به دلیل اعتراض و نوشتن نامهای خطاب به رهبر معظم انقلاب دستگیر شدهاند اما سوال اینجاست اگر آنها به عنوان مثال به دستگاه قضایی معترض هستند چرا اعتراض خود را در تهران انجام نداده و به مشهد آمدند؟»
تجمع روز یکشنبه ۲۰ مرداد شماری از فعالان مدنی مقابل دادگستری مشهد به دلیل اعتراض به حکم ۱۳ سال زندان برای کمال جعفری یزدی برگزار شده بود.
جعفری یزدی فعال سیاسی و یکی از ۱۴ امضا کننده نامهای است که در خردادماه امسال به رهبر جمهوری اسلامی نوشته شد و در آن از او خواسته شد از مقام خود استعفا دهد.
دو ماه بعد از نامهای که ۱۴ کنشگر مدنی به آیتالله خامنهای نوشتند، ۱۴ نفر از فعالان زن در بیانیهای این خواست را تکرار کردند که خامنهای استعفا دهد و قانون اساسی تغییر کند.
شهلا انتصاری یکی از امضاکنندگان نامه زنان نیز روز پنجشنبه ۳۱ مرداد در باغ شخصیاش در شهر رشت از سوی مامورین اداره اطلاعات بازداشت شد.
بیانیه ١٨٠ فعال سیاسی و کنشگر مدنى با صدور بیانیه ای در محکومیت حکم ناعادلانه علیه سیدمحمدرضا خاتمی را محکوم کردند.
در بندی که مرحوم شیرمحمدعلی حضور داشت یک سلول بوده که دو قاتل داخل آن بودند و همیشه در آن بسته بوده است، اما آن شب آن دو نفر آقای شیرمحمدعلی را به داخل سلول کشیدند و ایشان را به قتل رساندند.
بر اساس گزارش سازمانهای حقوق بشری و فعالان اینترنتی علیرضا شیرمحمدعلی در ندامتگاه مرکزی تهران بزرگ به دست دو زندانی بزهکار به قتل رسیده است. مقامات قضایی هنوز در این باره واکنشی نشان ندادهاند.
فرزند ابوالفضل قدیانی از حکم محکومیت جدید پدرش به سه سال زندان در دادگاه بدوی خبر داده است؛ او از تاریخ صدور، ۲۰ روز فرصت دارد که به این حکم اعتراض کند و تجدیدنظر خواهی کند.