ورود ناو روسیه با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای به اقیانوس اطلس

کشتی جنگی روسیه که قابلیت حمل ۹ سلاح هسته‌ای را دارد، وارد اقیانوس اطلس شد.

کشتی جنگی روسیه با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای وارد آب‌های اقیانوس اطلس شده است و گویی به سمت سواحل آمریکا می‌رود.

براساس گزارش نیوزمکس، گزارش جدید حاکی از آن است که کشتی روسی که قادر به حمل ۹ موشک کروز هسته‌ای مافوق صوت است هم اکنون در حال عبور از آب‌های بین المللی در اقیانوس اطلس است که ظاهراً سامانه‌های موشکی مافوق صوت خود را آزمایش می‌کند، اما ظاهراً اکنون به سمت ساحل شرقی در حرکت است.

اکنون آمریکا و متحدان آن در ناتو این ناوچه روسی را که با انحراف مسیر به سمت آب‌های آمریکا در حرکت است زیر نظر دارند.

کشتی جنگی موسوم به «دریاسالار گورشکوف» به موشک‌های زیرکان مجهز است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه می‌گوید در جهان مشابهی ندارد و اکنون توسط نیروی دریایی انگلیس، فرانسه و اسپانیا در آب‌های انگلیس اسکورت می‌شود. این ناو قرار بود به سمت پایین در سواحل آفریقا حرکت کند. اما این ناو مسیر خود را منحرف کرده است.

ناظران می‌گویند این ناو کمی منحرف شده و سپس به سمت برمودا حرکت کرده است. وزارت دفاع روسیه نیز امروز اعلام کرد که آزمایش قابلیت‌های ضربتی این ناو در غرب اقیانوس اطلس انجام شده است.

یک مقام نظامی روسیه گفته است مسکو امروز یک رزمایش کشتی با هدف شبیه سازی حمله به یک هدف سطح به سطح دشمن انجام داد. سلاح‌های مافوق صوت زیرکان در مسافت بیش از ۹۰۰ کیلومتر بکار گرفته شد که اثربخش بود. این به این معنیست که در آرایش نیروهای روسی شبیه سازی الکترونیک، پرتاب موشک‌ها و کار یگان رزمی کشتی‌های موجود در این سامانه لحاظ شده است.

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

واکنش آمریکا به همکاری نظامی عربستان و روسیه

دولت ایالات متحده در واکنش به امضای پیمان همکاری نظامی میان عربستان سعودی و روسیه ضمن تاکید بر پایبندی آمریکا به ادامه همکاری‌های دفاعی با سعودی، از متحدان خود خواست از هرگونه همکاری نزدیک نظامی با روسیه پرهیز کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان

زاخارووا: رویدادهای افغانستان نشان‌دهنده زوال ناتو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اوضاع افغانستان نشان دهنده این است که نه آمریکا و نه ناتو توانایی هماهنگی در اقداماتشان را ندارند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, بالکان, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شمال اروپا, عراق, ناتو

بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

جمهوری خلق چین پس از سال‌ها انزوای دیپلماتیک در انتهای دهه ۷۰ میلادی درها را به روی جهان گشود و عصر جدیدی از توسعه تقریبا همه جانبه را تحت رهبری دنگ شیائوپینگ آغاز کرد که به نوبه خود به الگویی برای برخی کشورهایی تبدیل شد که به دنبال احیای اقتصاد خود، رفع فقر و ایجاد ... بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, گواتمالا, مقاله