رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سه‌شنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیت‌های دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سال‌های اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق آفریقا, فرانسه, ناتو

شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بی‌سابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, اتحادیه آفریقا, اقتصادی, برزیل, جنوب, جهان, چین, خبر, فساد, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰

تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنه‌ای در مورد “پاسخ دندان‌شکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایت‌های جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپایی‌اش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانه‌های داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیتی, انگلیس, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, سرمایه‌داری, صلح, صهیونیسم, فاشیسم, فلسطین, لبنان, منافع ملی

سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, عراق, عربستان سعودی

تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو به‌عنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

ادامه

آسیا, آسیا پاسیفیک, اقتصادی, تایوان, جهان, چین, خبر, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, شرق آسیا, صلح

هشدار نمایندگان پارلمان استرالیا به موریسون: جدایی اقتصادی از چین یک خودزنی بی‌سابقه ملی است

روزنامه انگلیسی «گاردین» در گزارشی به نقل از «دیو شارما» و «تیم واتس» نمایندگان حزب لیبرال و کارگر پارلمان استرالیا نوشت که جداسازی اقتصادی استرالیا از چین یک خودزنی بی سابقه ملی است.

 

به گزارش رادیو بین‌المللی چین: سیاستمداران دو حزب کارگر و لیبرال استرالیا ضمن هشدار درباره اینکه هیچ پایانی در چشم انداز تلاطم به وجود آمده در روابط پکن – کامبرا دیده نمی شود، تاکید کردند که استرالیا در صورتی که بخواهد خود را از وابستگی اقتصادی به چین رها کند، به پای خودش تیر زده است.

 

بر اساس این گزارش، «تیم واتس» عضو حزب کارگر پارلمان استرالیا و دستیار وزیر سایه ارتباطات و امنیت سایبری این کشور روز گذشته (سه شنبه ۸ دسامبر/۱۸ آذرماه) هشدار داد که جداسازی اقتصادی استرالیا از چین که ایده مورد حمایت برخی از سیاستمداران جنگ طلب در کانبرا محسوب می شود، یک خودزنی بی سابقه ملی است.

 

«دیو شارما» همکار حزب لیبرال واتس در پارلمان و دیپلمات پیشین استرالیا نیز ضمن موافقت با اظهارات واتس، تاکید کرد که جداسازی یکباره از چین پیشنهادی جدی نیست چرا که پکن عمیقا در اقتصاد جهان ادغام شده است و استرالیا از روند رشد و صنعتی سازی چین به سود عظیم و گسترده ای رسیده است.

 

این دو نماینده پارلمان استرالیا دیدگاه های خود درباره چگونگی عملکرد استرالیا در زمینه مدیریت روابط چالش برانگیز با چین را صبح روز گذشته و در جریان رویداد سازمان دهی شده توسط اندیشکده استرالیایی «چاینا مترز» در خانه پارلمان استرالیا (محل برگزاری جلسات پارلمان استرالیا در شهر کانبرا) مطرح کردند.

 

شارما در مقاله خود که توسط اندیشکده چاینا مترز منتشر شده است، تاکید دارد که مدیریت روابط استرالیا با چین در طول دهه گذشته دشوارتر شده و علت آن نیز تا حدی این است که جایگاه استراتژیک چین گسترش پیدا کرده و در مقابل، دوره آمریکا به عنوان تنها ابرقدرت جهان رو به پایان است؛ شارما در مقاله خود نوشته است: چین در مقایسه با سال ۲۰۰۰، قدرتمندتر، قاطع تر، ملی گراتر و بلندهمت تر شده است و تعجبی ندارد که مدیریت روابط با چین برای استرالیا دشوارتر شده باشد.

 

نماینده حزب لیبرال پارلمان استرالیا تاکید دارد که استرالیا باید به صبر و حوصله بدنبال ایجاد روابط سازنده تر با چین بر مبنای واقعیات جدید باشد چرا که استرالیا نمی تواند آثار روابط ناکارآمدش با چین را تحمل کند؛ این نماینده استرالیا طبق نوشته هایش در گزارش اندیشکده چاینا مترز، بر این باور است که استرالیا از میان کشورهای غربی بیشترین سطح یکپارچکی و مواجه با چین را دارد و چین بزرگ ترین شریک تجاری استرالیا و بزرگ ترین منبع توریست و دانشجویان خارجی برای استرالیا است.

 

واتس نماینده حزب کارگر پارلمان استرالیا نیز تاکید کرد که در طول ۲۰ سال گذشته، مقیاس تعاملات اقتصادی استرالیا با چین تا حد بسیار زیادی به نفع دو کشور بوده و روابط پربار بین استرالیا و چین به نفع دو کشور است؛ واتس افزود موضوعاتی بین‌المللی از جمله مسئله تغییرات آب و هوایی و واکنش به بلایا وجود دارد که در ارتباط با آنها استرالیا و چین منافع مشترکی دارند و باید به شیوه ای سازنده با یکدیگر همکاری کنند.

 

از آنجایی که حزب کارگر استرالیا به طور فزاینده ای نسبت به عدم ارتباط دولت این کشور با این حزب در زمینه سیاستگذاری بلند مدت در قبال چین ناامید شده است، واتس از دولت «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا خواست تا ارتباط با احزاب مخالف را ادامه دهد و در تعامل با چین، ثبات طولانی مدت در پیام و موضع خود را حفظ کند.

گام برداشتن عراق برای قرارداد نفتی کم‌سابقه با چین

دولت عراق در سایه کسری بودجه و بحران مالی شدید، خود را برای امضای قرارداد چند میلیارد دلاری نفتی با شرکت «ژنهوای» چین آماده می‌کند، قراردادی که بر اساس مفاد آن، در عراق کم‌سابقه است.

ادامه

اقتصادی, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, عراق

«نه به خصوصی‌سازی» یکی از شعارهای کلیدی طبقه کارگر ایران است

مراجع قضایی باید با سرعت و قدرت بیشتر به مقوله‌ی واگذاری‌ها در دو دهه‌ی ۸۰ و ۹۰ شمسی ورود کرده و این واگذاری‌ها را به دلیل شکست‌های بزرگ در رسیدن به اهداف، لغو کنند. تراورس شاید اولین لغو واگذاری در ماه‌های اخیر باشد، اما نباید آخرینِ آنها باقی بماند!

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, بانک جهانی, تحلیل, حقوق بشر, صندوق بین‌المللی پول, کارگری

ساختار ناکارآمد سیستم درمانی در رژیم اسلامی

گسترش و همه‌گیر شدن ویروس کرونا نشان داد که تا چه اندازه جان انسان‌ها می‌تواند با خصوصی‌سازی بیمارستان‌ها در معرض خطر قرار گیرد. وضعیت بهداشت‌ و‌ درمان و آموزش نظام پزشکی در رژیم “ولایی” به‌هیچ‌وجه در جهت محرومیت‌زدایی نیست.

ادامه

اجتماعی, اقتصادی, ایران, پرستاری, حقوق بشر, مقاله

فعالیت‌های لوله‌گذاری پروژه نورد استریم ۲ به‌رغم تحریم‌های امریکا ‌ادامه می‌یابد

کشتی لوله‌گذار روسیه در نزدیکی سایت اجرای پروژه ساخت خط لوله گازی نورد استریم ۲ در دریای سیاه توقف کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, سوئیس, هلند