تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است

تاکر کارلسون، چهره تأثیرگذار جریان محافظه‌کار آمریکا، با انتقادی کم‌سابقه از دونالد ترامپ، سیاست‌های او در قبال جنگ ایران را مغایر با شعار «اول آمریکا» دانست؛ موضعی که از تعمیق شکاف در میان حامیان جمهوری‌خواه و بازتعریف اولویت‌های سیاست خارجی آمریکا حکایت دارد. به گزارش ایرنا به نقل از ام‌اس‌ان نیوز، تاکر کارلسون، چهره سرشناس ... تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, امنیت, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, منافع ملی

 مقام روس: این جنگ برای ایران مساله بقاست و «تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد.»

یک قانونگذار ارشد روسیه گفت که ایران برای جنگ در برابر تجاوز آمریکا به‌خوبی آماده شده بود و تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، آلکسی پوشکوف رئیس کمیسیون سیاست اطلاع‌رسانی در شورای فدراسیون روسیه گفت: ایرانی‌ها برای جنگ بسیار خوب آماده شده بودند. وی افزود: آنها عملا همه ...  مقام روس: این جنگ برای ایران مساله بقاست و «تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد.»

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا

جان مرشایمر: جنگ با ایران فاجعه‌ بود/ دیگر کسی زیر چتر آمریکا نمی‌رود

یک استاد دانشگاه برجسته علوم سیاسی آمریکا به بررسی تبعات منفی جنگ ایران در پرونده‌های مختلف از جمله مناسبات بین المللی آمریکا و افول هژمونی جهانی آن و بی اعتمادی فزاینده به واشنگتن پرداخت. به گزارش خبرگزاری مهر، جان مرشایمر، دانشمند علوم سیاسی آمریکایی و استاد دانشگاه شیکاگو و یکی از برجسته‌ترین نظریه‌پردازان سیاسی دوران ... جان مرشایمر: جنگ با ایران فاجعه‌ بود/ دیگر کسی زیر چتر آمریکا نمی‌رود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اسراییل, افغانستان, انرژی, تحلیل, تنگه هرمز, خاورمیانه, خلیج فارس, شرق آسیا, صهیونیسم, عراق, گرینلند, هژمونیسم

هشدار درباره «مواجهه ویرانگر» اروپا و روسیه؛ زنگ خطر جنگ در پنج سال آینده

یک تحلیلگر ارشد فرانسوی با هشدار درباره آینده امنیت اروپا، از احتمال وقوع یک «مواجهه ویرانگر» میان اروپا و روسیه در پنج سال آینده خبر داده است؛ هشداری که در شرایط تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی جهانی، بازتاب گسترده‌ای یافته است. به گزارش ایلنا، اولیویه اشمیت، پژوهشگر راهبردی فرانسوی و استاد مؤسسه عملیات نظامی آکادمی دفاع دانمارک ... هشدار درباره «مواجهه ویرانگر» اروپا و روسیه؛ زنگ خطر جنگ در پنج سال آینده

ادامه

آسیا-اقیانوسیه, آمریکا, اروپا, امنیت جهانی, اوکراین, تایوان, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, دانمارک, روسیه, ژئوپلیتیک, غرب, فرانسه, هژمونیسم, هوش مصنوعی

ابراز نگرانی روسیه از انفجارهای تروریستی در سوریه و کشته شدن ۷۸ نفر

روسیه از سلسله حملات تروریستی به دو شهر «جبله» و «طرطوس» در استان لاذقیه سوریه ابراز نگرانی کرد. به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری تاس،‌ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز دوشنبه اعلام کرد که سلسله حملات تروریستی به مناطق غربی سوریه مسکو را به شدت نگران کرده است؛‌ زیرا این حملات نشان دهنده ... ابراز نگرانی روسیه از انفجارهای تروریستی در سوریه و کشته شدن ۷۸ نفر

ادامه

تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, شرق اروپا

نیویورک تایمز ترور سردار سلیمانی را شکست راهبردی آمریکا خواند

روزنامه نیویورک تایمز شامگاه روز شنبه با توجه به حملات راکتی اخیر به پایگاه‌های آمریکا در عراق نوشت که مقامات کاخ سفید بعد از ماه‌ها پی برده‌اند که ترور سردار سلیمانی «شکست راهبردی برای آمریکا» بوده است.

 

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی اعتراف کرد که هم اکنون شماری از مقامات دولت ترامپ به این نتیجه رسیده‌اند که آمریکا بعد از کشته شدن قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران نتوانسته به اهداف راهبردی که ترامپ خواهان بدست آوردن آن بود، دست پیدا کند.

 

به نوشته این رسانه آمریکایی، دونالد ترامپ درحالی که همچنان خواهان ادامه فشار حداکثری از طریق تحریم‌های اقتصادی علیه ایران است، از طرف دیگر می‌خواهد وضعیت وخیم شیوع ویروس کرونا را مدیریت کند.

 

نیویورک تایمز با توجه به حملات اخیر به پایگاه تاجی در عراق می‌نویسد، بعد از ماه‌ها مقامات ارشد آمریکا پذیرفته‌اند که کشته شدن سردار سلیمانی نتوانسته سیاست های ایران را در منطقه کاهش دهد.

 

این گزارش می افزاید ، نتیجه عملیات ترور سردار سلیمانی تقویت قرار گرفتن ایران و آمریکا در آستانه جنگ بوده است.

 

نیویورک تایمز می‌نویسد، بعد از حملات راکتی به پایگاه تاجی و کشته شدن دو تن از نیروهای آمریکایی، افرادی مانند مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا و رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی کاخ سفید بر این باور بودند که با پاسخ سخت به این حمله می‌توانند ایران را که هم اکنون با بحران کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، به مذاکرات مستقیم با واشنگتن متقاعد کنند.

 

به اعتراف نیویورک تایمز برخلاف نظر پمپئو و اوبراین، افرادی مانند مارک اسپر وزیر دفاع و ژنرال مارک میلی فرمانده ستاد مشترک نیروهای ارتش آمریکا مخالف نظرات مشاوران تندرو ترامپ بودند.

 

براساس این گزارش، حتی قبل از عملیات انتقام جویانه آمریکا از شبه نظامیان شیعه عراق، پنتاگون و آژانس های اطلاعاتی به کاخ سفید اعلام کردند که آنان هیچ شواهد روشنی در دست ندارند که حملات صورت گرفته به پایگاه تاجی توسط گروه شبه نظامی شیعه “کتائب حزب الله” صورت گرفته است و هشدار داده‌اند که یک پاسخ بزرگ می‌تواند آمریکا را به بحران گسترده‌تر با این کشور سوق دهد.

آمریکا به بهانه کرونا از پایگاه‌های کرکوک و القیاره فرار می‌کند

یک منبع نظامی عالی‌رتبه عراق از قصد آمریکایی‌ها برای تخلیه پایگاه‌های خود در کرکوک و القیاره پس از پایگاه القائم به بهانه شیوع کرونا خبر داد.

ادامه

اروپا, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق

پیش‌بینی تحلیل‌گر نروژی؛ سقوط قیمت نفت تا ۱۰ دلار

«یاراند ریستاد» Jarand Rystad از برجسته‌ترین تحلیلگران در حوزه اقتصاد نفت پیش‌بینی کرد که سیر نزولی این بهای این کالای راهبردی ادامه خواهد یافت به گونه‌ای که احتمالا به ۱۰ تا ۱۵ دلار در هر بشکه خواهد رسید.

ادامه

اقتصادی, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عربستان سعودی, نروژ

سوریه: ادامه تحریم‌ها علیه کشورهای درگیر کرونا تجاوز آشکار به حقوق بشر است

وزارت خارجه سوریه اقدام واشنگتن و اتحادیه اروپا در ادامه «تحریم های غیرقانونی» علیه کشورهای درگیر ویروس کرونا را محکوم کرد و آن را «تجاوز آشکار به حقوق بشر» خواند.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه