رسانههای لبنان از حمله جنگندههای ارتش اسرائیل به یک ساختمان هشت طبقه در بیروت خبر دادند. به گزارش ایرنا: خبرگزاری ملی لبنان گزارش داد که مردم بیروت صبح شنبه با جنایت قتل عام هولناک اسرائیل از خواب بیدار شدند زیرا جنگندههای این رژیم با پنج موشک یک ساختمان مسکونی هشت طبقه را در خیابان المامون ... در حملات شدید شبانه جنگندههای اسراییل به مرکز بیروت یک ساختمان هشت طبقه به طور کامل ویران شد + فیلم
سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم
برنی سندرز نماینده مجلس سنای آمریکا از ایالت ورمونت در بیانیهای با اشاره به صدور حکم بازداشت نخستوزیر و وزیر جنگ سابق اسرائیل گفت: با تصمیم دادگاه بینالمللی کیفری در مورد بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت موافق هستم. به گزارش بامداد جمعه ایرنا، در بیانیه سناتور ایالت ورمونت آمده است: موافقتنامههای ژنو پس از ... سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم
بیانیه مشترک ۷+۱ کشور پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هستهای با ایران در نشست شورای حکام
کشورهای بلاروس، چین، ایران، نیکاراگوئه، روسیه، سوریه، زیمبابوه و ونزوئلا در بیانیهای مشترک پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هستهای با ایران بیانیهای مشترک منتشر کردند. به گزارش ایسنا، جمهوری بلاروس، جمهوری خلق چین، جمهوری اسلامی ایران، جمهوری نیکاراگوئه، فدراسیون روسیه، جمهوری عربی سوریه، جمهوری زیمبابوه و جمهوری بولیواری ونزوئلا در بیانیهای مشترک در مورد ... بیانیه مشترک ۷+۱ کشور پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هستهای با ایران در نشست شورای حکام
قطعنامه سیاسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران تصویب شد
قطعنامه سه کشور اروپایی عضو برجام با حمایت آمریکا، بامداد جمعه در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی تصویب شد. به گزارش ایسنا، این قطعنامه که توسط انگلیس، فرانسه و آلمان ارائه شد، با ۱۹ رای موافق، ۱۲ رای ممتنع و سه رای مخالف به تصویب رسید. کشورهای روسیه، چین و بورکینافاسو به این قطعنامه ... قطعنامه سیاسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران تصویب شد
اولین نشست اسپانیا با فلسطین
کشور اسپانیا برای اولین بار پس از به رسمیت شناختن فلسطین یک اجلاس با حضور دو طرف برگزار و در آن توافقنامههای همکاری امضا کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: اسپانیا برای اولین بار از زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط مادرید در ۲۸ مه، یک نشست دولتی با فلسطین در پایتخت خود برگزار کرد. ... اولین نشست اسپانیا با فلسطین
نفتکش خارجی “به دلیل نقص فنی به آبهای ایران منتقل شده است”
پس از انتشار خبرهایی درباره مفقود شدن یک نفتکش خارجی در آبهای خلیج فارس، سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که این نفتکش به دلیل نقص فنی به سواحل ایران هدایت شده است.
به گزارش دویچه وله؛ عباس موسوی دیروز سهشنبه ۲۵ تیرماه (۱۶ ژوئیه) به خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی گفت: «یک نفتکش خارجی به دلیل نقص فنی در خلیج فارس دچار مشکل شد که طبق مقررات بینالمللی نیروهای ایرانی پس از دریافت درخواست کمک به سوی آن رفته و توسط یدککش به سمت آبهای ایران کشیده شده تا تعمیرات لازم روی آن صورت پذیرد.»
یک مقام دفاعی آمریکایی روز گذشته پیش از اظهارات سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته بودند، این سوءظن وجود دارد که ایران در ناپدید شدن نفتکش مزبور دست داشته بوده باشد.
طبق گفته این مقام آمریکایی، نفتکش مزبور در نزدیکی قشم که محل استقرار یکی از پایگاههای سپاه پاسداران است، بوده است. او اضافه کرده بود که با گذشت زمان و عدم برقراری تماس، نگرانی از وضعیت این نفتکش افزایش یافته است.
این نفتکش کوچک با توانایی حمل هزار و ۹۰۰ تن محموله، دو روز پیش در حال عبور از تنگه هرمز بوده است.
آسوشیتدپرس گزارش داده بود که طبق اطلاعات ردیابی کشتیها، نفتکش مزبور متعلق به امارات متحده عربی بوده که پس از ورود به آبهای متعلق به ایران ارسال سیگنالهایش متوقف و دستگاه ردیاب آن خاموش شده است.
طبق این گزارش، نفتکش مزبور به اسم “ام تی ریاح” در امارات به ثبت رسیده و با پرچم کشور پاناما در حال حرکت بوده، اما از شامگاه شنبه گذشته تاکنون اطلاعاتی در مورد مکان آن در دسترس نیست.
امارات متحده عربی اما تعلق نفتکش مزبور به خود را تکذیب کرده است. خبرگزاری دولتی امارات (WAM) نیز در گزارشی اعلام کرده است که هیچیک از خدمه این نفتکش شهروندان این کشور نیستند و این کشور تقاضای کمکی دریافت نکرده است.
تنش میان تهران و واشنگتن در پی یک رشته حوادث و تحولات در هفتهها و ماههای گذشته، با سرنگون کردن پهپاد تجسسی آمریکایی توسط سپاه پاسداران به اوج خود رسید. پس از این حادثه نیز پلیس و مأموران گمرک دولت محلی جبلالطارق، از سرزمینهای فرادریایی بریتانیا واقع در جنوب اسپانیا، روز ۱۳ تیرماه گذشته با حمایت تفنگداران نیروی دریای سلطنتی بریتانیا ابرنفتکش “گریس۱” حامل محموله سوخت ایران را توقیف کردند.
توقیف محموله احتمالی نفت جمهوری اسلامی به مقصد سوریه با ظن نقض تحریمهای اتحادیه اروپا علیه دمشق همراه بود. مقامهای جمهوری اسلامی اما توقیف این ابرنفتکش حامل “دو میلیون بشکه نفت ایران” را “راهزنی دریایی” خوانده و اعلام کردند که بریتانیا به شکل “نیابتی” این اقدام را در واکنش به سرنگون کردن پهپاد آمریکایی انجام داده است.
مقامهای دولتی و نظامی ایران تهدید کردند که توقیف نفتکش ایرانی “بیپاسخ نخواهند ماند”. علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی دیروز سهشنبه در آخرین واکنش ایران نسبت به این حادثه تهدید کرد که “جمهوری اسلامی و عناصر مؤمن نظام، این خباثتها را بیجواب نمیگذارند و در فرصت خود و جای خود پاسخ خواهند داد.”
اورتگاس: درباره کانال ارتباطی با ایران نمیتوانم صحبت کنم
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه واشنگتن در صورت لزوم از چه کانالی با ایران تماس میگیرد، عنون داشت که نمیتواند در این رابطه صحبت کند.
الجزایر مداخله نظامی در ادلب را محکوم کرد
دولت الجزایر مداخله نظامی در منطقه ادلب را به عنوان “یک کشور همسایه” محکوم کرد. این کشور همچنین اعلام کرد، این مداخله بحران سوریه را طولانی میکند.
تلاش آمریکا برای تنبیه ملایم عربستان
قانونگذاران آمریکا برای نشان دادن چهره به اصطلاح صلح دوستانه و مدافع حقوق بشر خود، از قانون تحریمها علیه عربستان سعودی حمایت کردهاند، ولی صحبت اصلاً بر سر اقدامات واقعی که میتواند به روابط واشنگتن-ریاض آسیب برساند، نیست.
ترامپ: به دنبال تغییر نظام در ایران نیستم!
رئیس جمهوری آمریکا گفت: به دنبال تغییر نظام در ایران نیستم!