اظهارات ترامپ درباره مروان البرغوثی جلسه کابینه نتانیاهو را متشنج کرد

روزنامه اسرائیلی نوشت در پی اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره «مروان البرغوثی» از رهبران جنبش فتح که از سال ۲۰۰۲ در اسارت است، طوفانی در کابینه این رژیم به پا شد. به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «معاریو» نوشت: در جلسه روز جمعه کابینه با حضور «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر (این رژیم) زمانی که مطلب منتشر شده ... اظهارات ترامپ درباره مروان البرغوثی جلسه کابینه نتانیاهو را متشنج کرد

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, زنان, فلسطین, کودکان

مشاور سابق ترامپ: آژانس سیا برای موساد کار می‌کند

مشاور سابق ترامپ گفت آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده به دولت واشنگتن درباره موضع حماس در مذاکرات با اسرائیل ارائه کرده است. به گزارش ایسنا، «استیو بنن» مشاور سابق «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که آژانس سیا برای موساد اسرائیل کار می‌کند و تحت تاثیر و نفوذ این ... مشاور سابق ترامپ: آژانس سیا برای موساد کار می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, صلح, عمان, گزارش

رسانه اسرائیلی کان: افسران آمریکایی بر عملیات نظامی اسرائیل در لبنان نظارت دارند

رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند که افسران آمریکایی در مقر فرماندهی شمال ارتش اسرائیل در شهر صفد حضور دارند و به‌صورت مستقیم بر حملات علیه لبنان نظارت می‌کنند؛ اقدامی که از گذار واشنگتن از نقش «میانجی» به «شریک میدانی» در مدیریت درگیری‌ها حکایت دارد. به گزارش ایسنا، غزه آتش‌بس شکننده‌ای را حفظ کرده است، در حالی ... رسانه اسرائیلی کان: افسران آمریکایی بر عملیات نظامی اسرائیل در لبنان نظارت دارند

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, گزارش, لبنان

دستور نتانیاهو برای توقف بررسی طرح الحاق کرانه باختری

بعد از به راه افتادن موج انتقادات بین‌المللی از اقدام پارلمان اسرائیل در بررسی قانون الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی نتانیاهو دستور توقف موقت این روند را صادر کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل روسیا الیوم، اویر کاتز رئیس ائتلاف حاکم بر اسرائیل اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم دستور ... دستور نتانیاهو برای توقف بررسی طرح الحاق کرانه باختری

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

هشدار ترامپ خطاب به اسرائیل: حمایت‌های آمریکا را از دست می‌دهید

رئیس جمهور آمریکا خطاب به اسرائیل درباره تبعات الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با مجله تایم این کشور گفت: الحاق کرانه باختری هرگز رخ نخواهد داد چرا که من به کشورهای عربی قول داده‌ام این اتفاق نمی‌افتد. ... هشدار ترامپ خطاب به اسرائیل: حمایت‌های آمریکا را از دست می‌دهید

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خلع سلاح, فلسطین, گزارش

نشریه ینی شفق؛ اعترافات اعضای بازداشتی داعش؛ جمع آوری پول در عربستان و امارات در پوشش ذکات

نشریه ینی شفق با اشاره به دستگیری اعضای داعش و النصره طی روزهای اخیر در ترکیه، گزارشی از روند انتقال پول از کشورهای حاشیه خلیج فارس به تروریست‌ها تهیه کرده است.

 

در این گزارش آمده است: نیروهای امنیتی پلیس عثمانیه در نزدیکی مرزهای شمالی سوریه، هفته گذشته عملیاتی را آغاز کردند که همزمان با استانبول، قاضی عنتاپ، کیلیس و بورسا انجام گرفت.

 

در این عملیات ۷ تبعه خارجی دستگیر شدند که در بین آنها یک تبعه مصری به نام جمال محمود ۵۸ ساله بود و مسئولیت جمع آوری پول، تهیه سلاح و آموزش نیروهای تازه وارد خارجی را بر عهده داشت.

 

وی طی روزهای گذشته اعتراف کرده که هر ساله بین ۵۰۰ تا ۲ هزار تبعه خارجی را برای جنگیدن در سوریه و عراق آموزش نظامی داده و تجهیز می‌کرد.

 

برای تامین هزینه مخارج این کمپ‌های آموزشی نیز به طور مرتب به عربستان و بحرین رفته و مقادیر قابل توجهی پول دریافت می‌کرده است. البته وی این مسئولیت را پس از ابوعبید مصری در سال ۲۰۱۵ بدست گرفت که پس از برداشتن پول‌های جمع آوری شده متواری شده بود.

 

جمال محمود با اشاره به انتقال منظم پول از کشورهای حاشیه خلیج فارس به این کمپ‌ها اعتراف کرده که از عربستان، بحرین، تونس، لیبی، مراکش، مصر و امارات تحت عنوان ذکات پول برای جنگجویان داعش در سوریه و عراق منتقل می‌شده است.

 

این افراد که در استان عثمانیه ترکیه در نزدیکی شمال حلب سوریه دستگیر شدند، اعتراف کرده‌اند که پول خود را از کشورهای امارات و عربستان که تحت عنوان ذکات از کشورهای حاشیه خلیج فارس جمع آوری می‌شود، دریافت می‌کرده‌اند.

 

در قالب طرحی برنامه ریزی شده، هر ۱۵ روز فردی بنام ابو عبدالرحمن این پول را از کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌آورده و این روند انتقال پول به صورت منظم جریان داشته است. در هر دوره ۱۵ روزه، مبلغ ۵۰ هزار دلار منتقل می‌شد.

 

جمال محمود در این باره می‌گوید: در سال ۲۰۱۵ یک فرد سعودی با مبلغ ۷۰ هزار دلار نزد من آمده و ما با این پول از بازار سلاح سوریه برخی تسلیحات از جمله موشک‌های ضد هوایی خریداری کردیم. علاوه بر این، برخی جنگجویان اروپایی نیز با خود مبالغی بین ۲۰ تا ۸۰ هزار یورو به همراه می‌آوردند که از کشورهای اروپایی جمع آوری کرده بودند.

 

این پول علاوه بر خرید سلاح به پرداخت حقوق برای جنگجویان نیز اختصاص می‌یافت. به جنگجویان مجرد ماهانه ۵۰ دلار، جنگجویان متاهل ۱۰۰ دلار و تازه متاهل شده‌ها ۱۵۰ دلار پرداخت می‌شد.

 

این مسئول مصری عضو داعش با بیان اینکه پس از مدتی به گروه النصره ملحق شده است گفت: با ابومحمد جولانی رهبر النصره ۴ بار دیدار کردم و در دوره مسئولیت خود، انتقال جنگجویان خارجی و مهمات به منطقه و رساندن آنها به منطقه جنگی را بر عهده داشتم.

 

طی هفته‌های گذشته عملیات نیروهای امنیتی ترکیه در شهرهای مختلف این کشور منجر به دستگیری تعداد زیادی از عناصر رده بالای داعش و گروه‌های دیگر تروریستی شده است.

 

همسر و خواهر ابوبکر البغدادی از جمله افرادی هستند که در این مدت بازداشت شده‌اند.

تسنیم

ترکان: دشمنی آمریکا نمی‌گذارد با دنیا روابط عادی داشته باشیم

مشاور پیشین روحانی می‌گوید تصویب لوایح مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم روابط بانکی ایران با جهان را بهبود نخواهد بخشید اما از تشدید تحریم‌ها و پیوستن دیگر کشورها به آن جلوگیری خواهد کرد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, خبر, سیاسی