اعتصابات گسترده بخش حمل و نقل ایتالیا در اعتراض به نسل‌کشی در غزه

اعتصابات کارگران ایتالیایی قرار است مدارس، مراکز درمانی و خدمات حمل و نقل در سراسر کشور، از جمله مراکز هوایی و ایستگاه‌های قطار، مترو و فرودگاه‌ها را در رم و میلان تحت تأثیر قرار دهد. به گزارش ایلنا و به نقل از خبرگزاری یورونیوز، مسافران در ایتالیا برای اختلال شدید در سطح حمل و نقل ... اعتصابات گسترده بخش حمل و نقل ایتالیا در اعتراض به نسل‌کشی در غزه

ادامه

اسراییل, اعتراضات اجتماعی, ایتالیا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, طبقه کارگر, فلسطین, نسل‌کشی

تظاهرات بزرگ در پاریس علیه سیاست‌های اقتصادی مکرون

هزاران نفر در پایتخت فرانسه تحت عنوان «همه‌چیز را محاصره کنیم» برای اعتراض به سیاست‌های مالی دولت و اقدامات ریاضتی به خیابان‌ها آمدند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ هزاران نفر در پاریس، پایتخت فرانسه برای اعتراض به سیاست اقتصادی امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه به خیابان‌ها آمدند. هزاران معترض به سیاست‌های اقتصادی ... تظاهرات بزرگ در پاریس علیه سیاست‌های اقتصادی مکرون

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, امنیتی, بازنشستگان, جهان, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, غرب اروپا, فرانسه

ملانشون: مکرون باید استعفا دهد

رهبر حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر و منتقد سرسخت رئیس جمهوری این کشور، با انتقاد از شرایط حاکم بر فرانسه، تاکید کرد که راه‌حل بهبود این شرایط استعفای «امانوئل مکرون» و رفتن وی از قدرت است. به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه لو فیگارو، ژان لوک ملانشون (Jean-Luc Mélenchon) روز پنجشنبه در جریان تظاهراتی که ... ملانشون: مکرون باید استعفا دهد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, سیاسی, غرب اروپا, فرانسه, گزارش

اعتراضات و اعتصابات صدها هزار نفری سراسری در فرانسه+ فیلم

اعتصاب صدها هزار نفری در سراسر فرانسه باعث اختلال در عملکرد مدارس، حمل و نقل و خدمات بیمارستان‌ها شد. به گزارش ایسنا، حدود ۸۰۰ هزار نفر امروز پنجشنبه، در سراسر فرانسه در مخالفت با کاهش حقوق بازنشستگی و تعدیل خدمات عمومی به یک تظاهرات بزرگ پیوستند. این تظاهرات سراسری باعث اختلال در مدارس، حمل و ... اعتراضات و اعتصابات صدها هزار نفری سراسری در فرانسه+ فیلم

ادامه

اعتراضات اجتماعی, بازنشستگان, جهان, خبر, دارو و درمان, دستمزد, غرب اروپا, فرانسه, فیلم, مبارزه طبقاتی, معیشت

روزنامه «لوموند»:خشم فراوان نسبت به بی‌عدالتی، آتش شورش را شعله‌ور ساخت

در فرانسه خشم زیادی پیرامون بی‌عدالتی اجتماعی در حال شکل‌گیری است که این اعتراضات جلوه‌ای از آن خشم انباشته است. به گزارش ایلنا و به نقل از روزنامه لوموند چاپ پاریس، اعتراضات کارگران، مردم و بازنشستگان و دانشگاهیان فرانسوی در اعتراض به حذف بودجه‌های عمومی و اجرای سیاست‌های ریاضت اقتصادی وارد هفته دوم خود شده ... روزنامه «لوموند»:خشم فراوان نسبت به بی‌عدالتی، آتش شورش را شعله‌ور ساخت

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بازنشستگی, تحلیل, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, فرانسه

نشانه‌های شیوع فقر و افزایش فاصله طبقاتی در آلمان

«دویچه وله» در گزارشی نوشت: در میان تورم فزاینده در آلمان، روزبه‌روز فاصله طبقانی در این کشور بیشتر می‌شود و کارشناسان هشدار داده‌اند که افزایش ناچیز مستمری‌ها و برنامه‌های حمایتی دولت تاثیر چندانی بر کنترل فقر نخواهد داشت.

 

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، این رسانه آلمانی نوشت: در آلمان به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان،‌ نشانه‌های شیوع فقر از جمله افزایش شمار بی‌خانمان‌ها، سالمندان و بازنشستگانی که برای درآمدی اندک به دنبال بطری‌های خالی می‌گردند و مادرانی که خود غذای کمتری می‌خورند تا بتوانند فرزندانش را سیر کنند، روز به روز بیشتر دیده می‌شود.

 

بنابر اعلام اتحادیه رفاه و برابری آلمان، حدود ۱۴ میلیون شهروند آلمانی یا در فقر به سر می‌برند و یا اندکی با خط فقر فاصله دارند.

 

در این میان، دولت برلین نیز نسبت به رشد روز افزون فاصله طبقاتی میان قشر فقیر و ثروتمند در این کشور ابراز نگرانی کرده است.

 

نگرانی‌های گسترده از فقیر شدن آلمانی‌ها

 

سال گذشته، آلمان بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی به عنوان بیستمین کشور ثروتمند دنیا معرفی شد. بر این اساس به طور میانگین سهم هر آلمانی از این درآمد سالانه حدود ۵۰ هزار دلار در سال به دست می‌آید که این مقدار در لوگزامبورک ثروتمندترین کشور جهان نزدیک به ۱۳۷ هزار دلار و در بروندی، فقیرترین کشور جهان تنها ۲۷۰ دلار محاسبه شد.

 

در قوانین اتحادیه اروپا برای اینکه فردی را در معرض خطر فقر در نظر بگیرند باید درآمد او از ۶۰ درصد میانه درآمد در کشورش کمتر باشد و در صورتی که مقدار درآمد فرد از ۵۰ درصد این معیار پایین‌تر قرار گیرد، او را در وضعیت فقر جدی طبقه بندی می‌کنند.

 

این گزارش با اشاره به اینکه دولت آلمان به منظور تامین امنیت اجتماعی برای افراد ناتوان در کسب درآمد، حقوقی برای پوشش هزینه‌های پایه از جمله هزینه اجاره مسکن، قبوض انرژی و بیمه‌های درمانی در نظر می‌گیرد، توضیح داد که با توجه به معیارهای خط فقر در این کشور، در حال حاضر همه آلمانی‌هایی که تحت این برنامه حمایتی دولت قرار دارند زیر خط فقر قرار دارند.

 

نگرانی‌های گسترده از فقیر شدن آلمانی‌ها

 

در شرایط تورم بی‌سابقه کنونی در بزرگترین اقتصاد اروپا، روزانه بر تعداد افرادی که به تنهایی از پس هزینه‌های زندگی بر نمی‌آیند افزوده می‌شود. به طوریکه در سال ۲۰۲۰ در آلمان تعداد استفاده کنندگان از بانک‌های مواد غذایی ۱.۱ میلیون بود اما این تعداد در حال حاضر به نزدیک ۲ میلیون نفر رسیده است.

 

فقر در میان سالمندان آلمان نیز رشد داشته است. نتایج یک بررسی جدید در آلمان نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۳۶ (۱۴ سال آینده)،‌ ۲۰ درصد جمعیت سالمند این کشور از زیر خط فقر خواهند بود.

 

این در حالی است که این گزارش عنوان می‌کند از میان آن‌هایی که به کارهای تمام وقت نیز مشغولند نیز روز به روز تعداد بیشتری در تامین نیازهای اولیه خود ناتوان می‌شوند. به طوریکه درآمد یک آلمانی که ۴۰ ساعت در هفته کار می‌کند به طور میانگین ۱۴۸۰ یورو در ماه است و با وجود اینکه این درآمد در گذشته او را اندکی بالای خط فقر قرار می‌داد اما حتی این اختلاف اندک نیز با تورم حاضر از بین رفته است.

 

شرایط برای دانشجویان نیز چندان تفاوتی ندارند. حتی در مورد آن‌هایی که بورس‌های دولتی دریافت می‌کنند نیز مقدار آن برای اینکه آن‌ها را بالای خط فقر قرار دهد کافی نیست.

 

نگرانی‌های گسترده از فقیر شدن آلمانی‌ها

 

با این وجود،‌ دولت آلمان قصد دارد ۲۰۰ میلیارد یورو برای کاهش تاثیر گرانی و افزایش انرژی هزینه کند. اما، به گفته کارشناسان این مقدار برای پوشش این هزینه‌های مازاد کافی نخواهد بود.

 

اقتصاددانان معتقدند که تورم بالا همچنان در آلمان باقی می‌ماند و زندگی آلمانی‌ها همچنان گران پیش بینی‌ می‌شود. فشار این گرانی‌ها را بیش از همه، آن‌هایی حس می‌کنند که هیچ کمک مالی یا پس اندازی در اختیار ندارند.

 

از زمان آغاز بحران انرژی در اروپا به دنبال اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه واردات نفت وگاز از روسیه، تاکنون چندین راهپمیایی اعتراضی در آلمان و برخی نقاط اروپا علیه این سیاست‌ها و حمایت دولت‌ها از اوکراین شکل گرفته است.

 

آخرین مورد از این اعتراضات هفته گذشته در مقابل ساختمان پارلمان آلمان در برلین صورت گرفت که در آن معترضان شعارهایی از قبیل “اول کشور خودمان”،‌ “نفت و گاز روسیه می‌خواهیم” و “آن‌هایی که امروز سکوت می‌کنند فردا یخ می‌زنند” را سر می‌دانند.

تظاهرات گسترده در اروپا برای لغو تحریم‌ها علیه روسیه+ فیلم

معترضان به افزایش قیمت‌ ها در برخی پایتخت‌ های کشورهای اروپایی با برگزاری تظاهرات هایی خواستار لغو تحریم‌ های اعمالی علیه روسیه شدند.

ادامه

اتریش, اعتراضات اجتماعی, المان, ایتالیا, تحریم, جنگ سرد, جهان, چک, حقوق بشر, خبر, روسیه, فیلم, کارگری

جهش بهای انرژی انگلیسی‌های معترض را به خیابان کشاند

انگلیسی‌های خشمگین از افزایش سه برابری بهای انرژی در این کشور در شهرهای مختلف دست به تظاهرات زده و قبوض خود را به نشانه اعتراض آتش زدند. این درحالیست که کارشناسان نسبت به تشدید نا آرامی‌ها در زمستان پیش‌رو هشدار داده‌اند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, امریکا, انگلستان, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا

معترضان آلمانی خواستار پایان تامین تسلیحاتی اوکراین شدند

فعالان سیاسی با تجمع در خیابان‌های برلین خواستار پایان درگیری‌ها در اوکراین و تامین تسلیحاتی کی‌یف از سوی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شدند.

ادامه

اروپا, اعتراضات اجتماعی, المان, امریکا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, ناتو

تظاهرات مردم اتریش علیه افزایش قیمت‌های برق و گاز + فیلم

هزاران نفر از مردم اتریش در اعتراض به افزایش قیمت‌های انرژی و تورم، به خیابان‌های وین آمدند و علیه دولت این کشور شعار سر دادند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, اوکراین, جنگ سرد, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مولداوی