صدها هزار نفر در بلژیک و هلند علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند

صدها هزار نفر از مردم بلژیک و هلند روز یکشنبه در شهرهای بروکسل و لاهه علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان‌دهندگان تظاهرات در لاهه را ۱۵۰ هزار نفر تخمین زدند. سازمان‌دهندگان اعتراضات در بروکسل نیز شمار شرکت‌کنندگان را ۱۱۰ هزار و پلیس تعداد آنها را ... صدها هزار نفر در بلژیک و هلند علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, هلند

اعتراضات فراگیر در آمریکا به «سیاتل» کشیده شد+ فیلم

با وجود ادعای مقامات آمریکایی، اعتراضات مردمی در این کشور نه‌تنها خاموش نشده، بلکه با کشیده شدن آن به ایالت‌ها و شهرهای تازه‌ای، این اعتراضات درحال گسترش است. به گزارش ایسنا، وضعیت این روزهای آمریکا بحرانی شده است. برخی شهرهای آمریکا صحنه اعتراضات گسترده نسبت به سیاست‌های دولت است. اعتراضاتی که با دستور «دونالد ترامپ» ... اعتراضات فراگیر در آمریکا به «سیاتل» کشیده شد+ فیلم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسپانیا, اعتراضات اجتماعی, انگلیس, جهان, خبر, فلسطین, فیلم, مهاجرت, همبستگی

پایتخت‌های اروپایی بار دیگر صحنه راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شدند

پایتخت‌های مختلف اروپا همزمان با تعطیلات آخر هفته در آنها مجددا شاهد راهپیمایی انبوه حامیان فلسطین بودند که پایان نسل کشی در نوار غزه را خواستار شدند. به گزارش ایسنا، صدها هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در راهپیمایی که فراخوان آن از سوی احزاب اپوزیسیون اصلی ایتالیا صادر شد روز شنبه به خیابان‌های شهر ... پایتخت‌های اروپایی بار دیگر صحنه راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شدند

ادامه

آلمان, اسراییل, اعتراضات اجتماعی, انگلیس, ایتالیا, جهان, خاورمیانه, خبر, سوئد, صهیونیسم, فلسطین, کودکان

مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

هزاران نفر از مردم بلغارستان در تظاهراتی با طرح دولت این کشور برای تغییر ارز ملی به یورو مخالفت کرده و خواستار برگزاری همه‌پرسی در این باره شدند. به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، گروه‌های مدنی و احزاب ملی‌گرا سازماندهی تظاهرات روز شنبه در صوفیه پایتخت بلغارستان را برعهده داشتند. معترضان پرچم‌های بلغارستان در ... مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بلغارستان, تورم, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر

معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

در سایه افزایش اعتراضات علیه نخست وزیر لیبی، سه وزیر دولت لیبی استعفا کردند. باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ صد‌ها معترض لیبیایی دیروز جمعه خواستار برکناری عبدالحمید دبیبه، نخست‌وزیر مورد حمایت خارجی ها و دولت او شدند. طبق اعلام دولت، یک عضو نیرو‌های امنیتی هنگام تلاش برخی از معترضان برای یورش به دفتر نخست‌وزیر ... معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, شمال آفریقا, لیبی

نشانه‌های شیوع فقر و افزایش فاصله طبقاتی در آلمان

«دویچه وله» در گزارشی نوشت: در میان تورم فزاینده در آلمان، روزبه‌روز فاصله طبقانی در این کشور بیشتر می‌شود و کارشناسان هشدار داده‌اند که افزایش ناچیز مستمری‌ها و برنامه‌های حمایتی دولت تاثیر چندانی بر کنترل فقر نخواهد داشت.

 

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، این رسانه آلمانی نوشت: در آلمان به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان،‌ نشانه‌های شیوع فقر از جمله افزایش شمار بی‌خانمان‌ها، سالمندان و بازنشستگانی که برای درآمدی اندک به دنبال بطری‌های خالی می‌گردند و مادرانی که خود غذای کمتری می‌خورند تا بتوانند فرزندانش را سیر کنند، روز به روز بیشتر دیده می‌شود.

 

بنابر اعلام اتحادیه رفاه و برابری آلمان، حدود ۱۴ میلیون شهروند آلمانی یا در فقر به سر می‌برند و یا اندکی با خط فقر فاصله دارند.

 

در این میان، دولت برلین نیز نسبت به رشد روز افزون فاصله طبقاتی میان قشر فقیر و ثروتمند در این کشور ابراز نگرانی کرده است.

 

نگرانی‌های گسترده از فقیر شدن آلمانی‌ها

 

سال گذشته، آلمان بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی به عنوان بیستمین کشور ثروتمند دنیا معرفی شد. بر این اساس به طور میانگین سهم هر آلمانی از این درآمد سالانه حدود ۵۰ هزار دلار در سال به دست می‌آید که این مقدار در لوگزامبورک ثروتمندترین کشور جهان نزدیک به ۱۳۷ هزار دلار و در بروندی، فقیرترین کشور جهان تنها ۲۷۰ دلار محاسبه شد.

 

در قوانین اتحادیه اروپا برای اینکه فردی را در معرض خطر فقر در نظر بگیرند باید درآمد او از ۶۰ درصد میانه درآمد در کشورش کمتر باشد و در صورتی که مقدار درآمد فرد از ۵۰ درصد این معیار پایین‌تر قرار گیرد، او را در وضعیت فقر جدی طبقه بندی می‌کنند.

 

این گزارش با اشاره به اینکه دولت آلمان به منظور تامین امنیت اجتماعی برای افراد ناتوان در کسب درآمد، حقوقی برای پوشش هزینه‌های پایه از جمله هزینه اجاره مسکن، قبوض انرژی و بیمه‌های درمانی در نظر می‌گیرد، توضیح داد که با توجه به معیارهای خط فقر در این کشور، در حال حاضر همه آلمانی‌هایی که تحت این برنامه حمایتی دولت قرار دارند زیر خط فقر قرار دارند.

 

نگرانی‌های گسترده از فقیر شدن آلمانی‌ها

 

در شرایط تورم بی‌سابقه کنونی در بزرگترین اقتصاد اروپا، روزانه بر تعداد افرادی که به تنهایی از پس هزینه‌های زندگی بر نمی‌آیند افزوده می‌شود. به طوریکه در سال ۲۰۲۰ در آلمان تعداد استفاده کنندگان از بانک‌های مواد غذایی ۱.۱ میلیون بود اما این تعداد در حال حاضر به نزدیک ۲ میلیون نفر رسیده است.

 

فقر در میان سالمندان آلمان نیز رشد داشته است. نتایج یک بررسی جدید در آلمان نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۳۶ (۱۴ سال آینده)،‌ ۲۰ درصد جمعیت سالمند این کشور از زیر خط فقر خواهند بود.

 

این در حالی است که این گزارش عنوان می‌کند از میان آن‌هایی که به کارهای تمام وقت نیز مشغولند نیز روز به روز تعداد بیشتری در تامین نیازهای اولیه خود ناتوان می‌شوند. به طوریکه درآمد یک آلمانی که ۴۰ ساعت در هفته کار می‌کند به طور میانگین ۱۴۸۰ یورو در ماه است و با وجود اینکه این درآمد در گذشته او را اندکی بالای خط فقر قرار می‌داد اما حتی این اختلاف اندک نیز با تورم حاضر از بین رفته است.

 

شرایط برای دانشجویان نیز چندان تفاوتی ندارند. حتی در مورد آن‌هایی که بورس‌های دولتی دریافت می‌کنند نیز مقدار آن برای اینکه آن‌ها را بالای خط فقر قرار دهد کافی نیست.

 

نگرانی‌های گسترده از فقیر شدن آلمانی‌ها

 

با این وجود،‌ دولت آلمان قصد دارد ۲۰۰ میلیارد یورو برای کاهش تاثیر گرانی و افزایش انرژی هزینه کند. اما، به گفته کارشناسان این مقدار برای پوشش این هزینه‌های مازاد کافی نخواهد بود.

 

اقتصاددانان معتقدند که تورم بالا همچنان در آلمان باقی می‌ماند و زندگی آلمانی‌ها همچنان گران پیش بینی‌ می‌شود. فشار این گرانی‌ها را بیش از همه، آن‌هایی حس می‌کنند که هیچ کمک مالی یا پس اندازی در اختیار ندارند.

 

از زمان آغاز بحران انرژی در اروپا به دنبال اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه واردات نفت وگاز از روسیه، تاکنون چندین راهپمیایی اعتراضی در آلمان و برخی نقاط اروپا علیه این سیاست‌ها و حمایت دولت‌ها از اوکراین شکل گرفته است.

 

آخرین مورد از این اعتراضات هفته گذشته در مقابل ساختمان پارلمان آلمان در برلین صورت گرفت که در آن معترضان شعارهایی از قبیل “اول کشور خودمان”،‌ “نفت و گاز روسیه می‌خواهیم” و “آن‌هایی که امروز سکوت می‌کنند فردا یخ می‌زنند” را سر می‌دانند.

تظاهرات گسترده در اروپا برای لغو تحریم‌ها علیه روسیه+ فیلم

معترضان به افزایش قیمت‌ ها در برخی پایتخت‌ های کشورهای اروپایی با برگزاری تظاهرات هایی خواستار لغو تحریم‌ های اعمالی علیه روسیه شدند.

ادامه

اتریش, اعتراضات اجتماعی, المان, ایتالیا, تحریم, جنگ سرد, جهان, چک, حقوق بشر, خبر, روسیه, فیلم, کارگری

جهش بهای انرژی انگلیسی‌های معترض را به خیابان کشاند

انگلیسی‌های خشمگین از افزایش سه برابری بهای انرژی در این کشور در شهرهای مختلف دست به تظاهرات زده و قبوض خود را به نشانه اعتراض آتش زدند. این درحالیست که کارشناسان نسبت به تشدید نا آرامی‌ها در زمستان پیش‌رو هشدار داده‌اند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, امریکا, انگلستان, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا

معترضان آلمانی خواستار پایان تامین تسلیحاتی اوکراین شدند

فعالان سیاسی با تجمع در خیابان‌های برلین خواستار پایان درگیری‌ها در اوکراین و تامین تسلیحاتی کی‌یف از سوی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شدند.

ادامه

اروپا, اعتراضات اجتماعی, المان, امریکا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, ناتو

تظاهرات مردم اتریش علیه افزایش قیمت‌های برق و گاز + فیلم

هزاران نفر از مردم اتریش در اعتراض به افزایش قیمت‌های انرژی و تورم، به خیابان‌های وین آمدند و علیه دولت این کشور شعار سر دادند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, اوکراین, جنگ سرد, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مولداوی