چشم‌انداز مبهم خاورمیانه: از تشدید تنش ایران و آمریکا تا اختلافات آشکار ترامپ و نتانیاهو

از زمان برقراری آتش‌بس موقت میان آمریکا و اسرائیل با ایران در اوایل آوریل و آغاز مذاکرات تهران و واشنگتن، روزهای اخیر شاهد رخداد شدیدترین درگیری نظامی مقطعی بین ایران و آمریکا بوده است. همزمان، اختلافات میان آمریکا و اسرائیل هم علنی شده و جناح راست افراطی در اسرائیل به شدت از اعمال فشار بر ... چشم‌انداز مبهم خاورمیانه: از تشدید تنش ایران و آمریکا تا اختلافات آشکار ترامپ و نتانیاهو

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, صلح, مقاله

بن گویر وزیر امنیت داخلی اسرائیل خواستار مخالفت با ترامپ شد

وزیر امنیت داخلی اسرائیل توافق با لبنان را اشتباهی فاحش خواند و از مسوولان این رژیم خواست با توافق آتش‌بس با لبنان مخالفت کنند. به گزارش ایسنا، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اسرائیل توافق اعلام شده از سوی آمریکا برای آتش‌بس میان لبنان و این رژیم را «اشتباه فاحشی» خواند که «موجب ... بن گویر وزیر امنیت داخلی اسرائیل خواستار مخالفت با ترامپ شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, امنیتی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, لبنان

اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

در پی شکست برلین در شورای امنیت، دیپلمات ارشد آلمان اذعان کرد که حمایت برلین از اسرائیل و اوکراین ممکن است در تلاش ناموفق کشورش برای عضویت در شورای امنیت سازمان ملل به قیمت از دست دادن آرا تمام شده باشد. به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه آلمان پس از رأی‌گیری در مورد اینکه کدام ... اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, اسراییل, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, شورای امنیت, فرانسه, یونان

آتلانتیک: پایان بازی ترامپ، تسلیم است

نشریه آتلانتیک در گزارشی تحلیلی اعلام کرد: پایان بازی ترامپ مقابل ایران، تعبیری از تسلیم است. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه آتلانتیک در گزارشی تحلیلی از پایان بازی ترامپ، نوشت: خطوط کلی پایان بازی رئیس جمهور ترامپ در جنگ علیه ایران اکنون در حال آشکار شدن است. طبق گزارش‌ها، ترامپ دیروز در تماس تلفنی با ... آتلانتیک: پایان بازی ترامپ، تسلیم است

ادامه

آمریکا, اسراییل, انرژی, ایران, برنامه هسته‌ای, پاکستان, تجاوز نظامی, تحریم, تحلیل, تنگه هرمز, جنوب آسیا, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شراکت راهبردی, شرق آسیا, شرق اروپا, هندوستان

سی‌ان‌ان «منبع قدرت جدید ایران در اعماق تنگه هرمز» را تشریح کرد

سی ان ان در گزارشی تشریح کرد: ایران به دنبال منبع قدرت جدیدی در اعماق تنگه هرمز است؛ کابل‌هایی که ترافیک عظیم اینترنتی و مالی را منتقل می‌کنند و تهران می‌خواهد از آن ها عوارض بگیرد. به گزارش خبرگزاری مهر، سی ان ان در گزارشی اعلام کرد: ایران به دنبال منبع قدرت جدیدی در اعماق ... سی‌ان‌ان «منبع قدرت جدید ایران در اعماق تنگه هرمز» را تشریح کرد

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, اروپا, اسراییل, ایران, تجاوز نظامی, تنگه هرمز, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس

منطقه سبز بغداد همچنان بسته است/ روسای چهارگانه عراق تشکیل جلسه می‌دهند

در حالی‌که بسته بودن منطقه الخضرا (سبز) بغداد امروز، پنج‌شنبه نیز برای دومین روز و با استقرار ارتش و نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم ادامه داشت، یک منبع مطلع گفت، روسای چهار گانه عراق درباره مساله قاسم مصلح، فرمانده حشد شعبی نشست برگزار می‌کنند.

 

به گزارش ایسنا، این منبع مطلع به بغداد الیوم گفت، روسای چهار گانه عراق یعنی رئیس‌جمهوری، رئیس‌ پارلمان، نخست‌وزیر و رئیس دستگاه قضا ظرف ساعات آینده در کاخ ریاست‌جمهوری درخصوص پرونده قاسم مصلح، فرمانده عملیات حشد شعبی در الانبار تشکیل جلسه می‌دهند.

 

این در حالی است که العربی الجدید نوشت:‌ امروز منطقه الخضرا همزمان با استقرار نیروهای ارتش و نیروهای مبارزه با تروریسم در چندین نقطه از جمله اطراف دفتر مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر و مقر سازمان اطلاعات و موسسات امنیتی دیگر بسته بود.

 

تا صبح امروز همچنان نیروهای تیپ‌های ۵۶ و ۳۹ ارتش به همراه تانک‌های آبرامز و خودروهای زرهی در خیابان‌های بغداد مستقر بودند.

 

یک مقام دولتی به العربی الجدید گفت، مصلح همچنان در بازداشت فرماندهی عملیات مشترک است و تحت بازجویی قرار دارد.

 

او تصریح کرد: صحبت درباره آزادی او دقیق نیست و طرف‌های سیاسی و فرماندهان حشد شعبی فشار وارد می‌کنند تا او را از مقر فرماندهی عملیات مشترک به مقر سازمان حشد شعبی منتقل کنند. اما تاکنون موفق نشده‌اند و دولت همچنان در برابر فشارها مقاومت می‌کند.

 

این منبع که نامش را فاش نکرد، افزود: نخست وزیر وعده داده در صورتی‌که اتهاماتی که علیه او مطرح هستند، ثابت نشوند، آزاد خواهد شد و پرونده او دست دستگاه قضاست.

 

سائرون: صف‌آرایی گروه‌های مسلح در برابر منطقه الخضرا امری مردود است

 

میدل ایست نیوز گزارش داد: فراکسیون پارلمانی سائرون به رهبری «سید مقتدی صدر» مخالفت خود را با صف‌آرایی گروه‌های مسلح در برابر ورودی منطقه الخضرا پس از دستگیری یکی از فرماندهان حشد اعلام کرد.

 

«ریاض المسعودی»، عضو فراکسیون پارلمانی سائرون در گفت‌وگو با پایگاه خبری شفق نیوز تصریح کرد: ماده ۵ قانون اساسی تصریح دارد که حاکمیت از آن قانون است و هیچ‌کس فراتر از قانون نیست، حشد شعبی سازمانی مستقل و مرتبط با فرمانده کل نیروهای مسلح است لذا عملیات دستگیری قاسم مصلح، فرمانده عملیات حشد در استان الانبار در چارچوب روندی طبیعی صورت گرفته است.

 

وی گفت: ما از جوسازی و عملیات صف‌آفرایی گروه‌های مسلح در برابر دروازه منطقه الخضرا تعجب کردیم، عملیات دستگیری مصلح، مساله‌ای طبیعی و عادی است و متهم تا زمانی که محکومیتش ثابت شود، بیگناه است و قانون فصل الخطاب این مساله خواهد بود.

 

المسعودی اظهار کرد: صف‌آرایی در خیابان‌ها امری مردود است و منجر به خون‌ریزی و تعطیل شدن فعالیت‌ها می‌شود، آنچه روی داد، مساله‌ای کیفری و نه سیاسی است و رهبران گروه‌های سیاسی باید این موضوع را حل و فصل کنند و امور را به روند طبیعی خود بازگردانند.

 

نیروهای امنیتی عراق صبح چهارشنبه قاسم مصلح یکی از فرماندهان حشد شعبی را بر اساس حکمی قضایی دستگیر کردند.

بیانیه نشست روسای قوای ۴ گانه عراق در قضیه جنجالی بازداشت فرمانده الحشد الشعبی

روسای قوای چهارگانه عراق عصر امروز پنجشنبه نشستی را به منظور پرداختن به تنش به وجود آمده از قضیه بازداشت یک فرمانده الحشد الشعبی تشکیل دادند.

ادامه

امریکا, انگلستان, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق