چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

دولت چین در این هفته با کارزاری دیپلماتیک، برای توقف جنایات اسرائیل تلاش و رئیس جمهور چین با انتشار پیامی، تاب‌آوری تاریخی ایرانیان را یادآوری کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایرنا: با شروع اقدامات نظامی و تروریستی اسرائیل در خاک ایران از روز جمعه ۲۳ خرداد ماه، دولت چین در این هفته با ... کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, پیام, تروریسم, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, یونان

آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

با وجود اینکه ایالات متحده در فناوری تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی داشته، اما پیشرفت سریع چین در تولید و توسعه این تراشه‌ها به ویژه در سال های اخیر بسیار قابل توجه است به عنوان رقیبی بسیار جدی برای آمریکا، حتی به گفته برخی کارشناسان ممکن است چین در آینده ای نزدیک با ربودن ... آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, هوش مصنوعی

تحلیلگران چینی: بمب‌های سنگر شکن آمریکا کارآیی کافی ندارند

کارشناسان چینی تأکید کردند که بمب GBU-57 با وجود قدرت نفوذ بالا، احتمالاً نتوانسته به هسته تأسیسات زیرزمینی ایران آسیب جدی وارد کند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان نظامی چین با دقت عملیات اخیر ایالات متحده علیه تأسیسات هسته‌ای ایران را دنبال کرده‌اند؛ عملیاتی که طی آن از بمب‌های سنگرشکن پیشرفته GBU-57 استفاده شد. با وجود ... تحلیلگران چینی: بمب‌های سنگر شکن آمریکا کارآیی کافی ندارند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژیک, ایران, برنامه هسته‌ای, تایوان, جهان, چین, ژاپن, هندوستان, ویتنام

فرود خطرناک اف-۳۵ کره جنوبی و زمین‌گیرشدن این جت‌های نسل پنجم

بروز نقص فنی در سیستم «اَویونیک» یک جنگنده اف-۳۵ نیروی هوایی کره جنوبی منجر به فرود اضطراری این جنگنده و زمین گیر شدن ناوگان این نوع جت نیروی هوایی کره جنوبی شد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، رسانه‌ها روز چهارشنبه از فرود اضطراری یک فروند جنگنده «اف-۳۵» نیروی هوایی کره جنوبی به دلیل نقص فنی خبر دادند.

 

به گزارش، وبگاه «ارفورس مگزین» به دنبال بروز نقص فنی در سیستم اویونیک(الکترونیک هوانوردی) این جنگنده گرانقیمت ساخت آمریکا، خلبان نیروی هوایی کره جنوبی مجبور به فرود شد. مقامات نیروی هوایی کره جنوبی گفتند که این حادثه ناشی از مشکلات سیستم اویونیک بود که باعث خرابی ارابه فرود و منجر به فرود خلبان با شکم باند فرودگاه شد. وضعیت جسمانی این خلبان سالم گزارش شده است.

 

مقامات کره جنوبی افزودند که قبل از فرود، یک خودروی آتش نشانی فوم مخصوصی را روی باند فرودگاه مستقر کرد که از آسیب جدی به بدنه جت جلوگیری کرد. هنوز میزان کامل خسارت گزارش نشده است.

 

این فرود اضطراری حوالی ساعت ۱۳ روز سه شنبه به وقت محلی در یک پایگاه کره جنوبی در «سئوسان» در ۷۰ کیلومتری پایگاه هوایی اوسان صورت گرفت. از زمانی که ایالات متحده شروع به فروش جنگنده نسل پنجم به کشورهای دیگر کرد، این اولین نوع از فرود با شکم از سوی جنگنده اف-۳۵ در جهان است.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که مقامات نیروی هوایی کره جنوبی اعلام کرده‌اند که پروازهای تمام جنگنده‌های اف-۳۵ این کشور به حالت تعلیق درآمده و تحقیقات در زمینه علت دقیق این سانحه در حال بررسی است.

 

این در حالی است که خدمه نیروی هوایی ژاپن نیز دستکم ۷ فرود اضطراری را با اف-۳۵ داشتند. همچنین در آوریل ۲۰۱۹ یک سانحه هوایی شبانه در اقیانوس رخ داد که طی آن یک خلبان ژاپنی کشته شد.اخیراً، یک جنگنده اف-۳۵ انگلیس درست پس از برخاستن از یک ناو هواپیمابر در نوامبر ۲۰۲۱ در دریای مدیترانه سقوط کرد.

 

خلبانان نیروی هوایی ایالات متحده نیز با مشکلاتی برخورد کرده اند. در ماه مه ۲۰۲۰، یک خلبان در پایگاه هوایی «اگلین، در فلوریدا، هنگام فرود به دلیل سرعت بیش از حد و همچنین مشکلات در نمایشگر نصب شده روی کلاه ایمنی، سیستم اکسیژن و آموزش ناکارآمد شبیه ساز سقوط کرد. یک ماه بعد، یک فروند دیگر از جنگنده اف-۳۵ در پایگاه هوایی «هیل» در یوتا سقوط کرد.

 

علاوه بر کره جنوبی و ژاپن، استرالیا نیز از اف-۳۵ ای در اقیانوس آرام هند استفاده می‌کند و سنگاپور نیز قرار است اف-۳۵ بی را از سال ۲۰۲۶ دریافت کند.

درخواست چین از ایران و آمریکا همزمان با دور هشتم مذاکرات وین

یک مقام ارشد وزارت امور خارجه چین در کنفرانسی خبری درخواستی را از آمریکا و ایران در ارتباط با مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین مطرح کرد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, مذاکرات اتمی