نویسنده روس: شرم‌آورترین شکست استراتژیک آمریکا به پایان رسید

واسیلی زایتسف نوشت: ماجراجویی نظامی آمریکا و اسرائیل به عنوان «شرم‌آورترین شکست استراتژیک» در تاریخ مدرن ایالات متحده به پایان رسید. واسیلی زایتسف، نویسنده روس، آتش‌بس در جنگ اخیر بین واشنگتن و تهران را «لحظه‌ای تحقیرآمیز از افشاگری» برای دولت آمریکا توصیف کرد. او آنچه رخ داده را یک اشتباه تاریخی دانست که یادآور فروپاشی ... نویسنده روس: شرم‌آورترین شکست استراتژیک آمریکا به پایان رسید

ادامه

آمریکا, استراتژیک, اسراییل, انرژی, ایران, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, مقاله

قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

قیمت آتی نفت برنت در معاملات روز جاری با افزایش یک دلار و ۳۷ سنتی، معادل ۱.۳ درصد، به ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت به ازای هر بشکه رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، قیمت آتی نفت برنت که روز چهارشنبه برای اولین بار در بیش از دو هفته گذشته، به بالای ۱۰۰ دلار صعود کرد، ... قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انرژی, ایران, جهان, خبر

جنگ علیه ایران نخستین جنگ با بهره گرفتن از «هوش مصنوعی» توسط امپریالیسم آمریکا

“وزارت جنگ” ایالات متحده در نشستی خبری در ۴ مارس/ ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۴ به مجموعه‌ای از هدف‌هایش در طول صد ساعتِ نخستِ جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران اشاره می‌کند. استفاده از “هوش مصنوعی” این امکان را به ارتش متخاصم داد تا هدف‌هایی بسیار بیش‌تر نسبت به آنچه برنامه‌ریزی انسانی به‌تنهایی می‌توانست فراهم کند ... جنگ علیه ایران نخستین جنگ با بهره گرفتن از «هوش مصنوعی» توسط امپریالیسم آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, الیگارشی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حزب کمونیست, حقوق بشر, سازمان ملل, عراق, هوش مصنوعی

جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

رسانه های آمریکایی در حالی با صدها مقاله حضور داماد دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران را پوشش می دهند که اشاره ای به پرونده فساد مالی وی در روابط تجاری اش با عربستان نمی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، انتقادات از جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که ... جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, فساد

هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

فائوچی: واکسن کرونا حداکثر تا ۷۵ درصد موثر خواهد بود

آنتونی فائوچی  رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا ضمن ابراز خوش‌بینی درمورد تولید واکسن کرونا در اواخر سال ۲۰۲۰ یا اوایل سال ۲۰۲۱، میزان اثرگذاری این واکسن را تقریبا زیر سوال برد و اعلام کرد که میزان تاثیرگذاری واکسن احتمالا ۷۰ تا ۷۵ درصد خواهد بود.

 

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از وب‌سایت آمریکایی «مارکت‌واچ»، وی درمورد سطح انتظارات مردمی به تاثیرگذاری هر واکسن تولیدی هشدار داد.

 

فائوچی گفت: شانس دستیابی به واکسن و تاثیرگذاری ۹۸ درصدی آن، زیاد نیست و این بدان معناست که نباید رویکرد رعایت بهداشت عمومی را رها کرد.

 

وی افزود: شما باید فکر کنید که واکسن، ابزاری است که یک بیماری را از حالت همه گیری خارج می کند، اما در واقع واکسن باید چیزی باشد که بیماری را به خوبی تحت کنترل درآورد.

 

فائوچی گفت: ما با واکسن و تمهیدات خوب بهداشتی می توانیم این بیماری را به جایی بین کنترل واقعا خوب و برچیدن آن تنزل دهیم، از اینرو، این همان کاری است که واکسن قرار است انجام دهد، اما این کار را به تنهایی انجام نمی دهد.

 

وی پیشتر گفته بود که بعید است واکسن ایمنی ۱۰۰ درصدی ایجاد کند و بهترین نتیجه واقع بینانه درمورد تاثیرگذاری واکسن، ۷۰ تا ۷۵ درصد است.

 

وی یادآور شد که واکسن سرخک جزو تاثیرگذارترین واکسن ها با درجه ایمنی ۹۷ درصد است.

 

نتایج مطالعات کلینیک آمریکایی «مایو» حاکی است که به طور متوسط، واکسن آنفلوانزا حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد بر بزرگسالان سالم ۱۸ تا ۶۴ ساله تاثیرگذار است.

 

فائوچی در ادامه سخنان خود از زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و دوری از حضور در اماکن شلوغ تاکید کرد و گفت: اگه این کار را انجام دهیم، آن وقت این شیوه ها موثر واقع می شود.

 

در همین حال، «استفان هان» کمیسر سازمان غذا و داروی آمریکا ماه گذشته گفت که این نهاد، چراغ سبز استفاده از واکسن کرونا را درصورتی که ۵۰ درصد کارایی داشته باشد، صادر می کند.

 

وی افزود: همه ما واکسن را همین فردا می خواهیم که غیرواقع بینانه است، همچنین واکسنی با ۱۰۰ درصد تاثیرگذاری می خواهیم که باز هم غیرواقع بینانه است.

 

کرونا در آمریکا همچنان در حال شیوع است و تاکنون ۵ میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۴۴ آمریکایی به این بیماری مبتلا شده اند. دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه ذیل چهار دستور اجرایی را امضا کرد که شامل افزایش مزایای بیکاری می شد.

 

کارشناسان بهداشتی تنها گزینه برای ایمنی جمعی در نبود واکسن را رعایت فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک می دانند.

 

براساس اعلام موسسه سنجش و ارزیابی سلامت در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن، شمار مرگ ناشی از کووید – ۱۹ در آمریکا ممکن است تا اول دسامبر (یازدهم آذر ماه) به حدود ۳۰۰ هزار نفر برسد، اما زدن ماسک از همین امروز می تواند تقریبا ۷۰ هزار جان را نجات دهد.

 

تاکنون ۱۶۵ هزار و ۶۱۷ نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به کووید – ۱۹ فوت کرده و ۲ میلیون و ۶۶۴ هزار و ۷۰۱ نفر در این کشور از این بیماری جان سالم به در برده اند.

سازمان سیا دسترسی دولت چین به اطلاعات کاربران «تیک تاک» را رد کرد

آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا در گزارشی اعلام کرد هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد دولت چین تلاش کرده از طریق یک شبکه اجتماعی به اطلاعات شهروندان آمریکایی دسترسی پیدا کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

ادامه فشار آمریکا به ونزوئلا با اعمال تحریم‌های جدید

جیمز استوری سفیر آتی آمریکا در کاراکاس در ادامه اعمال سیاست‌های فشار بر دولت قانونی ونزوئلا، گفت که تحریم‌های جدید باید بر کشورهایی که با دولت نیکولاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا همکاری می‌کنند، اعمال شود.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, ایران, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, کلمبیا, کوبا